Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

Kobiety dojrzałe część siódma

Polecane posty

Gość globus
Witaj Cyferko Przybyło rąk do pracy:)

Gość globus
Mamy szlaban

Gość globus
Już jesteśmy na klubowym miejscu uff jak dobrze

Gość cyferkaa
Hejka Imuś. Jakieś problemy z kafeterią... ciężko tu dzisiaj się dostać,a chciałam potwierdzić,że jestem czujna :-D Czekam od rana na synka...myślałam,że się już rozmyślił 😭ale musiał odebrać wynagrodzenie za wczorajszy dzień pracy. Nie chciał tam pracować bez umowy itp.robota jak w czasach PRL...czterech pracowników i każdy gdzieś znikał na pół godziny,albo palił fajki,a on zaiwaniał. Nie dostał żadnej ochronnej odzieży,kasku...nic... U mnie to wszystko dostanie i pensję wyższą też ;-) :-D Imuś długo trzyma rwa u Twojego Emka...

Gość globus
Witajcie Dziewczyny. x Oj tak Cyferko z kafeterią dzisiaj licho. Bardzo dobrze,że s nie zgodził się na pracę bez umowy. Jesli szukają naiwniaków to się pomylili. Bywa,że ludzie pracują ,a wynagrodzenie liczą nad ....studnią...kasa wpadnie do niej i po sprawie. Nie ma ...jak u mamy:) x Imuś a Ty!!!! zaczaiłaś się na nas:) spryciulka jesteś. zawsze jestem wstrząśnięta śmiercią ludzi którzy powinni żyć. Wydawałoby się,że groźna sytuacja została opanowana a jednak jej życie zgasło. To bardzo smutne. Imuś antybiotyk biorę drugi dzień. Chyba już czuję poprawę. Pęcherz to nie wszystko właśnie wróciłam z biopsji tarczycy. Wiesz jednego mi nie brakuje , wałęsania się po gabinetach lekarskich:( Twój Juniorek cieszy się z wakacji. Mam nadzieję ,że na rehabilitację w tym czasie nie pójdzie . Pozdrawiam J.Z rwą kulszową nie powinien iść nad wodę.Ta dolegliwość nie lubi wilgoci .Oj ci mężczyźni:) źle nimi i źle bez nich:):) x Pozdrawiam hej

Gość globus
wstawać proszę.Kawa gotowa. x Jak codziennie obudziło mnie słońce. Popijam kawę i myślę co z tym dniem zrobić;) Dla was przesyłam pozdrowienia.

Witajcie...!! Dzięki Globusku za kawusię... popijam z wielką przyjemnością...:) wnuśka jeszcze w łóżku... wczoraj do ciemnego wieczoru na hulajnodze szalała... to teraz, jak nigdy, mocno śpi... a ja po necie mogę pobuszować... :D muszę też nadrobić imieninowe zaległości... Cyferko i Globusku... życzenia mocno spóźnione... a jednak szczere i z serca płynące... bądźcie zdrowe, radosne i szczęśliwe... buziaki serdeczne dla Was Obu... ♡☆♡☆♡☆♡

Gość globus
Witaj Aduś dzięki ,że wpadłaś na małą czarną .Za życzenia bardzo dziękuję. Z tego co piszesz wnioskuje,że masz szybkie tempo każdego dnia. Zyczę Ci dalszych przyjemności.

Hejka . Globusiczku wybacz.. 👄 Cały rok pamiętam,żeby zapamiętać...a potem zapominam. ❤️ Dużo zdrowia.Mam nadzieję,że czujesz się już lepiej? X Adziu witaj,dzięki;-) Pusto u nas bez Ciebie,a u Ciebie wszystko oki? Kiedy turnus się kończy? Dobrze,że wnusia jest u Was;-) Globusiku,a u mnie ciemno już 3 dzień ;-)i siąpi deszczyk. Imuś odmachuję Dobrego dnia ...spokojnego

Upalne dzień dobry;-) Słońce powróciło i grzeje na bezchmurnym niebie. Jestem z kawą....5 kubków zalanych aromatyczną,gorącą.... zapraszam 🌻

Gość globus
Witaj Cyferko dziękuję za kawę.Zamawiam dwa kubki. U mnie również żar oczywiście dalej susza. Nie przepraszaj nie masz za co. Mam tak samo cały rok pamiętam jakieś ważne daty a jeżeli nadchodzi dzień zapominam. x Imuś, Ada

Gość globus
Wcięło mi list:(

Cześć Globusiku. Odwlecz kochana plany z remontem!! Wykończysz się przy takim upale :-( Jak się czujesz Globusiku? Antybiotyk zadziałał? U mnie remont na balkonach...pomieszczenia już zrobione. Majster kończy glefy,a studencik ułoży płytki. Trzymaj się Globusiku i nawadniaj się koniecznie!!

Gość Imuś
Witam Was :) Ja po badaniach na krew Kolejka niemiłosierna,upał też ;) Miłego dzionka :)

Cześć Imuś. Smali u Ciebie? No to nie czuję się osamotniona :-D Lecę do księgowego i przy okazji może jakiś Gees? Dobrego również Tobie. Pa.

Gość globus
Witam czas na kawę.Zapraszam. x U mnie zdecydowanie chłodniejszy poranek. Niech tak zostanie.Upały dały mi się we znaki. x Cyferko u mnie remont ma sie zacząć po 15-tym.Uporałaś się z brzydką robotą.Teraz cieszysz oczy. Ale fajne. x Imus okazuje się ,że nie jestem osamotniona w badaniach. x Przede mną zakupy.

Dzień dobry Globusiku. Jak jeszcze jesteś,to razem pijemy kawkę;-) Z remontem to tak nie do końca.... koniec;-) Wykończeniówka:-( ale masz rację Globusiku już cieszę oczy... U mnie też pochmurno i chłodniejszy ranek,ale noc :-( koszmarnie ciepła. Podciągam roletę;-) Dobrego dnia koleżanki.

Gość globus
Witam. Funduję dzisiaj kawę.Chętne koleżanki niech się częstują. x Miłego weekendu.

Gość globus
Jak wesoły milion drobnych, wilgotnych muszek, Jakby z worków szarych mokry, mżący maczek, Sypie się i skacze dżdżu wodnisty puszek, Rośny pył jesienny, siwy kapuśniaczek. Słabe to, maleńkie, ledwo samo kropi, Nawet w blachy bębnić nie potrafi jeszcze, Ot, młodziutki deszczyk, fruwające kropki, Co by strasznie chciały być dorosłym deszczem. Chciałyby ulewą lunąć w gromkiej burzy, Miasto siec na ukos chlustającą chłostą, W rynnach się rozpluskać, rozlać się w kałuży, Szyby dziobać łzawą i zawiłą ospą... Tak to sobie marzy kapaninka biedna, Sił ostatkiem pusząc się w ostatnim dreszczu... Lecz cóż? Spójrz: na drucie jeździ kropla jedna. Już ją wróbel strząsnął. Już po całym deszczu. x wiersz Tuwima. x marzę o takim deszczu

Czytając ucieszyłam się i pomyślałam w końcu!! Globusiku witaj :-)Jak pięknie i trafnie Tuwim opisał tęsknotę za deszczem :-) Życzę Ci takiego deszczu;-) Piję z Tobą kawkę,a potem lecę do sklepu. Dobrego dnia Wszystkim.

Gość globus
Weekend minął jak wszystkie.U mnie niczym się nie różnił. Był słoneczny i gorący. Jestem rozleniwiona dlatego szybko przygotowuję kawę. Niech mną wstrząśnie. x Klubowiczki zapraszam do towarzystwa.

Hej Globusiku. Dzięki za kawkę;-) Byłam na rynku poniedziałkowym... kupiłam ziemniaki od gospodarza,irys...nareszcie zaczęły rosnąć.;-) moje ulubione pomidory i trzy bluzeczki :-D Zabieram się za robotę. Pozdrawiam

Gość globus
Hej a co to tak pusto????? x Jutro i po jutrze mam dzień bez kawy:( już jestem smutna. x Miłego popołudnia.Do uzdrzeni.

Gość globus
O jej chyba nadziałam się na szlaban:(

Gość globus
Powalczę troszkę ze szlabanem

Gość globus
Szlaban wyprowadził mnie w pole.Myślałam,że nie było chętnych na kawę. x Imuś obyś wywróżyła ten od dawna zapowiadany deszcz. Jak dotąd nawet nie pokropiło. x Cyferko irysy....smakowite ziemniaki. Niestety muszę o nich zapomnieć. Na tych terenach ludziska karmione są ziemniakami pastewnymi. x Jestem dzisiaj na ...nie.... na poprawę humoru poszłam do fryzjerki. Strzyżenie nie zadziałało. Znowu niewdzięczne badania przede mną.

Dzień dobry. Globusiku z kawą poczekam na Ciebie. Powodzenia.Trzymam kciuki❤️nic się nie bój;-)

Witajcie !! Nasz mały diabełek jeszcze śpi, więc babcia do koleżanek na kawkę przydreptała.:) Kilka dni temu zapytałam, czy jej się te wakacje u dziadków podobają. Głośno odkrzyknęła: tak, i nie chcę wracać do domu!:D Ale to mnie cieszy. Bo wiadomo, ona żyje w ogromnym mieście. Tam ma do zabawy najwyżej place zabaw. A u nas obok bloków są łąki i duży las. Do tego jeszcze ukochany wielki pies. Dwa razy dziennie robimy wspólne (wnuśka, suńka i ja) wyprawy w teren. Jest świetnie! Dziewczynki, ściskam Was bardzo serdecznie.....!!