Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

Kobiety dojrzałe część siódma

Polecane posty

Gość globus
pod szlabanem

Gość globus
U mnie 29 st.

Gość globus
chyba nie

Gość globus
Hurrrra udało się.

Gość Imuś
:D To na hura Globusika ;)

Gość cyferkaa
Znaczy się sama kawę mam pić ? Dzień doberek,na razie bez słońca, może pokropi. Globusiku zazdroszczę tego ogrodu ;-) Odpoczywaj. Duży ******** teraz,dlatego wpadam na chwilę... Czy Wy wiecie ile ja telefonów dziennie odbieram ? 😭 Ludzie z takimi pierdułami dzwonią :-( i gadu.... Chyba pracę zmienię,bo tracę cierpliwość :-D w kontaktach międzyludzkich. Imuś jak się spało? Anna jesienna panna może coś zmieni;-) Adziu kubełek kawy na Ciebie czeka. Wrzesień to fajny czas na wczasy;-) chłodniej będzie. Pa.

Witajcie !! Taca z kawą wjechała na stół i czeka na Was... (_)> (_)> (_)> (_)>

Heja Cyferko... ☆☆☆ Nie jesteś sama, o nie... kawusię razem sobie popijamy...:)

Cześć kumpele .Aduś,a co tam,machnę i Twoją :-D Dzięki Spotkałyśmy się w jednym czasie;-) Imuś zostaw tą trawę,pracy tylko sobie szukasz :-D W taki skwar... Niech rośnie,nikt przecież się o nią nie zabije;-) Mój studencik fuguje płytki na balkonie...na szczęście,dzisiaj nie świeci słońce,ale wczoraj namęczył się :-( Znaleźliśmy nowy sposób fugowania...kupiłam największą strzykawkę jaką mieli w aptece,zaraz pójdę sprawdzę,jak mu idzie. Przez tą pogodę wszystko się przedłuża :-( Imuś nie mam pojęcia,jak Twoi chłopcy wytrzymują na dachu :-( Dla mnie to niewyobrażalne :-( Dobrego dnia

Dziewczyny,super patent,może komuś się przyda.;-) Ze strzykawki fuguje się rewelacyjnie!!! Szybko i czyściej... dokładniej.... Arbuza chłodnego zostawiam i borówki,są ogromne.... Uwielbiam je.U nas tego pod dostatkiem,plantacja jest nieopodal.

Hej, Kobitki !! Stojąc w kuchni podczytuję sobie co u Was... I dochodzę do wniosku, że robota głupiego lubi...:P No i wcale mam na myśli imusiowego chłopa (dach) ani cyferkowego syna (fugowanie) bo ja siebie od głupków wyzywam... Durna Ada obiecała dziś rodzinie naleśniki...:P Stoję więc w niemiłosiernie rozgrzanej kuchni i naleśniory im smażę...:D I to oczywiście z podwójnej porcji, żeby nikomu czasem ich nie zabrakło...:D A pot, dosłownie, po tyłku mi kapie...:( Durna baba ze mnie...:P Mam w lodówce zimniutkiego arbuza i równie zimne borówki, mogłam więc na obiad chłodną owocową sałatkę podać... To nie! Naleśniki obiecałam! Hyhyhy!:D

Gość globus
Hej wszystkim na przestudzoną kawę zapraszam. x Żar leje sie z nieba. x Cyferko wczoraj nawet na ogrodzie nie można było wytrzymać. Co chwilka zmieniałam miejsce i szukałam choć odrobinę wiaterku. x Imuś przy takim słońcu trawa sama się z kosi:) zostanie tylko żółte miejsce. x Ada ja dzisiaj będę sie pocić w kuchni.Przygotuję choć pomidorową na więcej zabraknie mi sił. x Dobrego dnia

Gość cyferkaa
Dzień dobry Globusiku. Żar :-( U mnie rano na ter. zaokiennym było 24 Ależ smutna wiadomość.... Kora nie żyje.Legenda ...Uwielbiałam Manaam,dorastałam jak byli na szczycie . Wielka szkoda :-(

Aduś :-D Skąd ja to znam :-( Zapewne radość rodziny zrekompensowała Ci Twój trud:-D Imuś wyjechaliście? Pięknej pogody i miłego wypoczynku;-) Globusiku mam nadzieję,że tylko pomidorówkę :-) nie ma sensu przegrzewać się w kuchni. Ja to myślę o szybkim obiedzie....i mam jeszcze zapas w zamrażarce bigosu.Osobiście będę jadła sałatę przez cały dzień :-) Trzymajcie się kochane 🌻 Sumuję koniec miesiąca.

Gość globus
Jak Wam minął upalny weekend? U mnie bez kropli deszczu. Co to się dzieje! jak długo jeszcze.? No cóż przed nami znowu upalny dzień. Na ochłodę przygotowałam kawę. x Cyferko bardzo żal mi Cory.Pierwszy raz zobaczyłam ją jeszcze w czarno białej tv.Śpiewała Beunos Aires.Taką zapamiętałam ją do końca. Imponowała mi odwagą,niezależnością i wolnością. Wczoraj odszedł też Tomasz Stańko. Wspaniały trębacz. x ludzie tak szybko odchodzą:(:(

Cześć Globusiku. Piję z Tobą kawkę ,dziękuję. U mnie ukrop wczoraj był,dzisiaj powtórka :-( To samo co u Ciebie Globusiku...wczoraj ogromna wichura,błyskawica,ciemne chmury i poleciało.Ciekawo gdzie?? Do popołudnia miałam gości,przyjechał mój brat z bratową,odwiedzili mamę,a potem do mnie. Wizyta bardzo miła,przywieźli mi dary ze swojej działki:-) Także zajadam się dzisiaj swojskimi pomidorami,melonem;-)borówką itp. X Kończę dzisiaj zestawienia,koniec miesiąca... Także zabieram się za robotę i pozdrawiam Was Wszystkie 🌻

Witajcie !! Z przyjemnością stawiam się na wspólnej kawce. Tak... smutne te ostatnie dni... Kora... Stańko... wielcy do nieba maszerują...

Gość gość
monolog

Gość globus
Dzień dobry. x napisany liścik uznany został za SPAM. A to ciekawe bo napisałam tylko co u mnie słychać:( x Mimo tego zapraszam na spotkanie przy kawie ostatni raz w lipcu.

Cześć Globusiku;-) Może mi się uda spokojnie wypić z Tobą kawkę;-) Co słychać? Grzeje w dalszym ciągu.Ale nie poddamy się :-D Nasz malarz,po krótkim urlopie wrócił wczoraj kończyć remonty. Wesoły z niego człowieczek,zawsze uśmiechnięty i gaduła niesamowity. Mam rozrywkowo od wczoraj,bo obrabia wejście do firmy. Czyli mam go w zasięgu wzroku i uszu :-D Aduś wpadłaś wczoraj jak wicher.. pozdrawiam. Imuś wpadaj na kawkę. Dobrego dnia dziewczyny.

Witajcie !! Globusku, buziaki za wspólną poranną kawuśkę... uwielbiam te chwile... taaa... mnie spam też czasem łapie... czemu...?? doprawdy nie wiem... x Cyferko, czasem tak jest, że tylko na moment mogę... dziś Pszczółka Maja w tv... więc babcia ma wolne chwile...:D Wesoły pan majster... fajnie... nie lubię fachowców-ponuraków... x Jest jeszcze przed dziewiątą, a u nas duchota przeraźliwa... normalnie nie ma czym oddychać... pulmonolog poleciła mi znowu na ciężkie tabletkowe sterydy przejść... pomagają one astmatycznym oskrzelom, ale zatrzymują wodę w organizmie... masakra... już czuję, że puchnę... aż strach na wagę wejść... buu...

Gość globus
Rozpoczynamy nowy miesiąc z nową kawą:) Zapraszam. x Aduś ja też lubię zaczynać dzień przy wspólnej kawie.Z rana nawet upały nie są mi straszne.Jak mogę tak się nie daję ale żal mi mojego zwierzątka.Widzę jak źle je znosi.Chodzi i szuka miejsca' gdzie się położyć. Pszczółka Maja pamiętam tę bajkę.Wnuki bardzo chętnie ją oglądali. x Cyferko U Ciebie remont jeszcze się tli:) myślałam ,że już po! Z upałami walczę ale już mam ich dość. Noce są bardzo ciężkie. Wczoraj w prognozie słyszałam,że jutro już ma być lepiej bo tylko 27 st. Bardzo byłoby fajnie gdyby przestało smalić. x Imuś gdzie żeś się zaszyła:)???? chcesz ;przetrwać gorączkę ???? w chłodzie:) x Pozdrawiam Was Panie.

Jak pachnie kawą :-) Dzień dobry. Witaj Globusiku,Adziu... Globusiku masz rację,noce są koszmarem. Wszystkie okna otwarte,a rano ganiam motyle i ćmy :-( i cieszę się ,że doczekałam rana :-D Wczoraj przeszła burza deszczowa, krótko. Dobre i to. Remonty trwają :-D Wykończeniówka..i na zewnątrz. Niestety bardzo pracochłonne :-( Dużo jeszcze tego nie będę wyliczała ;-) Całe szczęście Globusiku,że przełożyłaś terminy w malowaniu.W te upały to koszmar. Adziu ja bardzo rozumiem Cie,że wpadasz między bajkami :-D do nas. Miło,że smakuje Ci kawka w naszym gronie.Bardzo Ci współczuję dolegliwości :-( dla alergików i astmatyków to musi być męka nad męki :-( Ale na szczęście nasza Ada jest pozytywną optymistką i daje sobie ze wszystkim radę ;-) Pozdrawiam domowe przedszkole 🌻 Dzisiaj mamy szczególny dzień do świętowania. Moja... prawie synowa.... awansowała.Od dzisiaj będzie pełniła kierownicze stanowisko w dziale handlu reklamą ;-)w gazecie regionalnej. Pamiętasz Globusiku,jak zaczynała i jakie grosze dostawała ? Pierwsza wyłata 130 zł. na umowę zlecenie. Minęły dwa lata,a ona karierę robi :-D Bardzo się cieszę. Dzisiaj gratulacyjny obiad u mnie...i tak dumam co zrobić,żeby się nie narobić :-D Imuś jak nockę przeżyłaś ??? Mam nadzieję,że dzisiaj w basenie będziesz się moczyła ;-) Pozdrawiam Was serdecznie.

Witajcie !! Wylogowało mnie... i wrócić na właściwe tory nie daje...

i nie dam rady go podnieść... bo z powodu masakrycznego upału za moment z wnusią i suńką na łąkę gnamy... zwykłe w południe chodzimy... dziś nie da się... a wieczorny spacer ok. 21 uskuteczny... wracamy z niego już po ciemnej nocy... pa...!!