Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Komu powrozyc za darmo z kart klasycznych?

Polecane posty

Gość gość
Droga Pani .. .No to czekamy z niecierpliwością..Bartosz 18 .2.1989 Czy znajde W końcu milosc czy sie ozenie?Jak moja praca ? Czy bede zdrowy .I czy bede mial dzieci ?I co mnie czeka z ta dziewczyna mnie czeka Nikol 21 08 1993 Pisze juz któryś raz wiem,że jest Pani.mega zajeta . Dziekuje Bartosz, wygląda to tak jakbyś już miał partnerkę, szansa na ślub z ciemna blondynka lub o kasztanowych włosach po 30, a jest ryzyko jakiejś nieszczerosci w uczuciach, zdrady. Trzeba uważać. Generalnie pokazujesz się jako osoba bardzo samotna, tak jakby szukasz partnerki trochę na siłę, ale nie masz z tym problemu, bo dla kobiet jestes bardzo czarujący i atrakcyjny, ciężko Ci jednak spotkać ta idealna, stale coś nie pasuje. Widać przy Tobie nowe znajomości i całkiem dobry czas w uczuciach. Bywasz tylko trochę za bardzo porywczy i impulsywny i możesz za bardzo kierować się opinią otoczenia. W zdrowiu bez problemów, wszystko dobrze, stała pomyślność i długi żywot :) szansa na 3 dzieci. Z kobietą o którą pytasz dobre podstawy, ona jest dosyć tajemnicza i skryta. Różnie może być na co wskazuje koło fortuny, raz lepiej raz gorzej. Karty całkiem pozytywne :)

Gość Bartosz 89
Dziekuje a ojciec cos z nim wiadomo 21'5'1952

Gość gość
Niestety ze względu na brak czasu, zawieszam wróżby, zamykam wątek. Pozdrawiam :)

Gość gość
A w ogóle już nie będziesz wróżyć? :( Czy tym osobom które zadały pytanie jeszcze powróżysz w wolnej chwili? Czy już nie wrócisz na forum? :((( Pozdrawiam.

Gość gość
A w ogóle już nie będziesz wróżyć? smutas.gif Czy tym osobom które zadały pytanie jeszcze powróżysz w wolnej chwili? Czy już nie wrócisz na forum? smutas.gif Pozdrawiam. Co jakiś czas zakładam tu wątki, wiec jak będę miała w przyszłości czas to będę. Ale podaj swoje pytanie to Ci jeszcze odpowiem :) :)

Gość gość
To o to pytanie chodzi: gość dziś Witaj usmiech.gif jeżeli mogę prosić o wróżbę to, chciałam zapytać o pewną osobę. Co on myśli o ostatnim spotkaniu ze mną? Czy dojdzie do czegoś między nami? Mam być szczera z nim czy lepiej ukrywać to co naprawdę czuje do niego?usmiech.gif Asia 28.06.1995 Imię Adrian, dopisuję jeszcze datę urodzenia w razie czego oczko.gif 03.04.1991 Bo bałam się, że może bez daty urodzenia będzie jakaś różnica w rozkładzie. Dziękuję, kochana jesteś!! :)

Gość gość
Luna bardzo dziękuję za wróżby ❤️

Gość gość
Bardzo proszę

Gość gość
No cóż jednak się nie doczekałam.Szkoda bo nikt,nigdy mi jeszcze nie wróżył Alicja 06.07.65

Gość gość
Witaj usmiech.gif jeżeli mogę prosić o wróżbę to, chciałam zapytać o pewną osobę. Co on myśli o ostatnim spotkaniu ze mną? Czy dojdzie do czegoś między nami? Mam być szczera z nim czy lepiej ukrywać to co naprawdę czuje do niego?usmiech.gif Asia 28.06.1995 Imię Adrian, dopisuję jeszcze datę urodzenia w razie czego oczko.gif 03.04.1991 X Z tym mężczyzna masz szansę głównie na romans. Bardzo mu się podobasz jako kobieta, są dobre podstawy, ale on jest uczuciowo wycofany, nie widzę tutaj większego zaangażowania. Karty sugerują by zachować względem tego mężczyzny lekki dystans wtedy on zacznie się starać bardziej, ale wszystko z zachowaniem równowagi :) to mówi tarot, a karty klasyczne wskazują, że dostaniesz propozycje spotkania, wycieczki, miło spędzisz czas. Pokazują też, że będziesz miała wybór pomiędzy dwoma mężczyznami, zakochasz się w przyjacielu/koledze możliwy jest też romans w miejscu pracy. Generalnie karty są dla Ciebie dobre i dają nadzieję na przyszłość mówiąc, że zrealizujesz swoje plany :) pozdrawiam :)

Gość gość
No cóż jednak się nie doczekałam.Szkoda bo nikt,nigdy mi jeszcze nie wróżył Alicja 06.07.65 Podaj daty :) :)

Gość gość
ja sie tez przypominam :) malgorzata 16.06.1982 mezczyzna 14.01.1982 co mnie czeka z tym mezczyzna?

Gość gość
Ale jakie daty? proszę wrócić do str 12 tam wszystko opisałam,miałam podać imiona i podałam a datę mam w imieniu Alicja 06.07.65

Gość gość
Jeszcze bardziej konkretnie, hmmm... Czy w nadchodzacym roku pojawi sie w moim zyciu nowy mezczyzna? Czy bedzie sporo starszy? Nela 2.10.85. Planujesz przeprowadzkę? Z tym, który jest przy Tobie za dużo przeszkód, mało uczuć z jego strony, zatrzymanie, jedynie coś bez zobowiązań. Masz szansę na związek z brunetem, bardzo męski i stanowczy, ale dopiero gdy wyjeździesz (możliwe, że związane z pracą) albo gdy się przeprowadzisz. Możliwe, że na towarzyskim spotkaniu w większej grupie. Taki związek poważny, z możliwym ślubem. Ogólnie w pracy u Ciebie podwyżka, awans. Z finansami będzie ok :)

Gość gość
Wiktor wrózyła Pani stronę wcześniej można by wiekszośc napisać ze mogłaby sie zgadzac tylkojeden drobiazg on ma córke nie ma syna

Gość gość
Wiktor wrózyła Pani stronę wcześniej można by wiekszośc napisać ze mogłaby sie zgadzac tylkojeden drobiazg on ma córke nie ma syna X. OK dziękuję bardzo za weryfikację, sama nie bylam pewna liczyłam na odpowiedź, a ten Pan ma młodszego brata? Tak pytam tylko z ciekawości. Pozdrawiam :) :)

Gość gość
Dużo osób pyta się o dzieci, więc i ja spróbuję, problem jest tylko taki, że nie ma obecnie kandydata na tatusia i ja tez stara. Marta 05.09.87

Gość gość
A tak poza tym to proszę się nie podszywac pod inne osoby i celowo mnie nie wprowadzać w błąd :D bo potem karty wychodzą jak przy Panu Wiktorze odpowiedź kart niezwiązana z pytaniem i chaos i musze się 1 h zastanawiać co odpisać :D

Gość gość
Co w mojej dacie jest nie tak,że nie chce mi Pani nic napisać tylko mam czekać od wczoraj i czekać a innym odpisuje? Alicja ze str.12 06.07.65

Gość gość
malgorzata 16.06.1982 mezczyzna 14.01.1982 co mnie czeka z tym mezczyzna? W moich kartach pokazałas się jako brunetka możliwe, że o brązowych oczach. Pasujecie do siebie pod kątem intelektualnym, widać ciekawe rozmowy i wspólne zainteresowania co daje dobre podstawy dla tej relacji. Karty wskazują, że tkwisz w przeszłości. Kontakt między wami głównie internetowy, smsowy...relacja jest na odległość, widać oddalenie (km), ale widzę też nieszczerosc jednego z was, jakieś blokady . Ta osoba odegra ważna rolę w Twoim życiu, ale pod względem uczuciowym może być różnie, możliwe rozczarowanie.

Gość gość
Dużo osób pyta się o dzieci, więc i ja spróbuję, problem jest tylko taki, że nie ma obecnie kandydata na tatusia i ja tez stara. Marta 05.09.87 Ciąża w ciągu dwóch lat, możliwe dwoje dzieci :)

Gość gość
malgorzata dziekuje za odpowiedz. w sumie to pasuje. brazowe oczy ma mezczyzna, ja mam zielone. to tylko tyle. reszta sie raczej zgadza

Gość gość
Ok dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
cóż za optymistyczna wróżba, dziękuję

Gość gość
Z tym mężczyzna masz szansę głównie na romans. Bardzo mu się podobasz jako kobieta, są dobre podstawy, ale on jest uczuciowo wycofany, nie widzę tutaj większego zaangażowania. Karty sugerują by zachować względem tego mężczyzny lekki dystans wtedy on zacznie się starać bardziej, ale wszystko z zachowaniem równowagi usmiech.gif to mówi tarot, a karty klasyczne wskazują, że dostaniesz propozycje spotkania, wycieczki, miło spędzisz czas. Pokazują też, że będziesz miała wybór pomiędzy dwoma mężczyznami, zakochasz się w przyjacielu/koledze możliwy jest też romans w miejscu pracy. Generalnie karty są dla Ciebie dobre i dają nadzieję na przyszłość mówiąc, że zrealizujesz swoje plany usmiech.gif pozdrawiam usmiech.gif Bardzo Ci dziękuję za wróżbę i poświęcony czas :) Co do wyboru między dwoma mężczyznami, myślę, że może chodzić o niego i o mojego męża. Myślę również, że z tymi uczuciami może jest wycofany ze względu na mojego męża właśnie?? On nie do końca wie, że w moim małżeństwie dzieję się aż tak źle. (oczywiście nie chodzi o to, że jestem np. znudzona małżeństwem, ale o poważniejsze sprawy typu alkohol, brak szacunku, brak wspólnego spędzania czasu, zero bliskości itp.) A co do romansu w miejscu pracy, to ja nie pracuję ;) więc może on kogoś pozna w miejscu pracy :(? Chyba, że ta karta może symbolizować jeszcze inne miejsca? A co do tego spotkania/wycieczki karty pokazały, że to konkretnie z nim czy tak ogólnie? A i możliwe, że on się jeszcze zaangażuję z czasem, jak ja poukładam swoje sprawy i stworzymy coś trwałego? Czy raczej karty by to pokazały? Bo plany moje raczej z nim są związane. Tak czy inaczej, skoro karty są dobre i pokazały, że zrealizuję swoje plany jestem pełna nadziei, że podejmę słuszną decyzję :) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :) I życzę Ci wszystkiego dobrego :)

Gość gość
O Asia dzięki za odpowiedź :) tak karty były ok, nie widziałam z Nim stałego związku i teraz już rozumiem dlaczego i dlaczego miałaś tyle pikow w uczuciach, ale macie dobre podstawy i chemie z Adrianem. Romans w pracy na pewno nie jego dotyczył. Miałaś między Innymi taki układ: Król Trefl 9 kier Król Karo, 9 kier to karta romansu stąd wywnioskowalam, że będzie 2 panow, przy królu karo, że zakochasz się w przyjacielu, król trefl ktoś związany z pracą, dlatego Ci to napisałam równie dobrze mógł być pracujący mężczyzna. Dzięki za weryfikację, trzymam kciuki mam nadzieję, że rozwiążesz sytuację i bedzie dobrze!! :)

Gość gość
Wczoraj 19:34, musze przyznac ze ma Pani talent do tego wrozenia, wyglada to bardzo wiarygodnie. Pozdrawiam i dziekuje, Nela.

Gość gość
Dzien dobry. Jak sie potocza moje losy w malzenstwie? Co przyniesie przyszlosc? Marcela 17.07.1988, imie meza to David.

Gość gość
Dzień dobry. Chciałabym wiedzieć czy sie ułoży z Mariuszem? Agnieszka 30.08.1988 Dziękuję.

Gość gość
Czy urodze drugie dziecko? Czy raczej podejmie się pracy? Monika 210887

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować