Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Komu powrozyc za darmo z kart klasycznych?

Polecane posty

Gość gość
Dorota 18 10 83 podaję imie męża: Artur, Co z naszym małżeństwem co widac w kartach? Macie w planach jakąś wycieczkę możliwe, że daleka w kraju lub zagraniczna? Karty pokazują przepracowanie partnera, należy zmienić srodowisko, karty nie są dla was zle spełnia się wasze plany w niedługim czasie. Karty pokazują jakiś prezent dla Niego od Ciebie. Karty pokazują, że możesz się czuć trochę samotna w tym związku, głównie skupienie na pracy widać, tym co was łączy to całkiem dobry seks. Karty tarota mówią, żeby zadbać o bliskość i szczerość, bo macie różne cele, sporo was dzieli, ale jest szansa dojścia do porozumienia.

Gość gość
Bardzo dziękuję za wróżbę. Cieszę się, że widzisz dla mnie szansę na szczęście i spełnienie marzeń. Wezmę pod uwagę twoje wskazówki i przestrogi i mam nadzieję, że dzięki nim zwiększę swoje szansę. Czy mówiąc o szatynce masz na myśli rywalkę dla mnie? W tej chwili jestem pewna co do jego wierności i nawet tego że nie utrzymuje bliższych kontaktów z żadną koleżanką. Jest natomiast blisko związany ze swoją mamą. Pozdrawiam ciepło, edyta

Gość gość
Hej. Komu się bardzo podobam? Czy jest taki ktoś? Monika 21 08 87r. Z góry dziękuję wrozko za odpowiedz.. Już odpisywalam

Gość gość
Bardzo dziękuję za wróżbę. Cieszę się, że widzisz dla mnie szansę na szczęście i spełnienie marzeń. Wezmę pod uwagę twoje wskazówki i przestrogi i mam nadzieję, że dzięki nim zwiększę swoje szansę. Czy mówiąc o szatynce masz na myśli rywalkę dla mnie? W tej chwili jestem pewna co do jego wierności i nawet tego że nie utrzymuje bliższych kontaktów z żadną koleżanką. Jest natomiast blisko związany ze swoją mamą. Pozdrawiam ciepło, edyta X Bardzo mozliwe to była dama trefl, która często wskazuje na kobietę z rodziny. Też myślę, że będzie dobrze :) życzę szczęścia :) :) pozdrawiam :)

Gość gość
Moje pytanie: kiedy wyjdę za mąż i czy bedę miala dzieci? Martyna, 31.12.92 Pozdrawiam Dziecko przed ślubem, w niezalegalizowanym związku jako niespodzianka możliwe, że w czasie narzeczenstwa. Będzie dwójka dzieci przy Tobie po 30.

Gość gość
Ale zwróć uwagę na swoje hormony :P

Gość gość
Witaj :) jeżeli mogę prosić o wróżbę to, chciałam zapytać o pewną osobę. Co on myśli o ostatnim spotkaniu ze mną? Czy dojdzie do czegoś między nami? Mam być szczera z nim czy lepiej ukrywać to co naprawdę czuje do niego? :) Asia 28.06.1995

Gość gość
Witaj, podaj imię tej osoby lub datę urodzenia :)

Gość gość
Adrian

Gość gość
Witam, czy moj stan zdrowia w niedalekiej przyszlosci moze sie poprawic albo nastapic wyleczenie? Dziekuje, Jola, 10.12.1957.

Gość gość
Witam ja tez poprosze jesli mozna co mnie czeka z tym mezczyzna urodzony 14.01.1982 ja- malgorzata 16.06.1982 z gory dziekuje za odpowiedz :)

Gość gość
A mnie się nie udało i jeszcze nie doczekałam się odpowiedzi a szkoda bo wróżka mi wczoraj odpisała tylko że dzisiaj odpowie i nic Może jednak sie uda a jak nie tzn.,że mam sobie dać spokój Alicja 06.07.65 z wczoraj z 23:59

Gość gość
Pamiętam, odpiszę.

Gość gość
Wiktor ze str 12i 13tez czeka

Gość gość
Witam, czy moj stan zdrowia w niedalekiej przyszlosci moze sie poprawic albo nastapic wyleczenie? Dziekuje, Jola, 10.12.1957. Jola Silne zdenerwowanie, zły humor i choroba mina. Wiele Twoich problemów wynika z nadmiernego stresu, widać łzy i przepracowanie u Ciebie, masz za to duże wsparcie w rodzinie, szczególnie w młodym mężczyźnie. Widać, że czeka Cie jakieś badanie lekarskie, możliwe, że zabieg i nie bardzo wiadomo w jakim kierunku to się potoczy. Karty wskazują na konieczność odpoczynku, urlop, l4, dobry lekarz jest przy Tobie. Powinno być lepiej, wskazany odpoczynek i pobyt w domu. :)

Gość gość
Bardzo dziekuje i pozdrawiam. Jola 10.12.1957

Gość gość
Pominięto mnie, może uda się przypomnieć:) Nela 2.10.85, czy w nadchodzącym roku szykują się jakieś zmiany w moim życiu uczuciowym?

Gość gość
Tu Monika. 210887 Tak zgadza się. Odpisywała Pani kiedyś. Ale chciałam się upewnić, czy mam być na coś przygotowana? Na kontynuację znajomości? Czy raczej nie?☺ Miłego dnia.

Gość gość
Przypominam się kolejny raz. I już tylko 1 konkretne pytanie. Lena 1.9.1985 Czy moje problemy zdrowotne zostaną rozwiązane czy też się pogłębią? Na co powinnam uważać?

Gość Bartosz 89
Czy ja mogę prosić o.odpowiedź . Bardzo mi zależy .

Gość gość
Wiktor ze str 12i 13tez czeka Czeka Cię jakies zaskakujące bardzo pozytywne wydarzenie i niespodzianka związana z Twoim synem. Dobre karty dla Twojego dziecka, zapowiadają karierę i dobrą przyszlosc, czy on Ci pomaga? U Ciebie widoczne przepracowanie, niemiłe spotkanie, nadmiar obowiązków. Bliscy mogą Cie nimi trochę obarczac. Troche problemów w związku, w uczuciach z brunetka, przeszkody w planach i przyszlosci. Wyglądasz na osobę trochę nadgorliwa i nerwowa, taki trochę choleryk. Sprawy z firmą ruszy do przodu pomimo braku Twojej satysfakcji i chwilowego zatrzymania, uda się poprawić sytuację związana z zobowiązaniami finansowymi. Możliwy wyjazd lub kontakty zagraniczne. Poszerzysz swoje horyzonty, możliwe, że zakres działania. :) pozdrawiam.

Gość gość
Wiktor nie wiem czy sie sprawdzi ale ok wróżba lepiej jak dobra dziekuje

Gość gość
Czy moje problemy zdrowotne zostaną rozwiązane czy też się pogłębią? Na co powinnam uważać? Lena myślę, że nie pogłębia się Twoje problemy, możliwe, że wskazane jest wspomaganie farmakologiczne, ale nie jest zle u Ciebie. Będzie ok pokazałas się w karcie mocy i królowej bulaw, tylko, że to jest coś co może stale powracać... Ale będzie ok. Uważaj na kradzież i straty finansowe, otoczenie, w którym jesteś Ci nie sprzyja. Dużo plotek i fałszywych osób, które nie za dobrze życzą...

Gość gość
Czy moje problemy zdrowotne zostaną rozwiązane czy też się pogłębią? Na co powinnam uważać? Lena myślę, że nie pogłębia się Twoje problemy, możliwe, że wskazane jest wspomaganie farmakologiczne, ale nie jest zle u Ciebie. Będzie ok pokazałas się w karcie mocy i królowej bulaw, tylko, że to jest coś co może stale powracać... Ale będzie ok. Uważaj na kradzież i straty finansowe, otoczenie, w którym jesteś Ci nie sprzyja. Dużo plotek i fałszywych osób, które nie za dobrze życzą...

Gość gość
Pominięto mnie, może uda się przypomniećusmiech.gif Nela 2.10.85, czy w nadchodzącym roku szykują się jakieś zmiany w moim życiu uczuciowym? Tylko konkretne pytania.

Gość gość
Dziękuję za poprzednia odpowiedz, czy mogę zapytać czy w swoim życiu zostanę matką? Agnieszka 24.07.93 :)

Gość gość
gość dziś Witaj :) jeżeli mogę prosić o wróżbę to, chciałam zapytać o pewną osobę. Co on myśli o ostatnim spotkaniu ze mną? Czy dojdzie do czegoś między nami? Mam być szczera z nim czy lepiej ukrywać to co naprawdę czuje do niego?:)Asia 28.06.1995 Imię Adrian, dopisuję jeszcze datę urodzenia w razie czego ;) 03.04.1991 Bo bałam się, że może bez daty urodzenia będzie jakaś różnica w rozkładzie.

Gość Bartosz 89
Próbuje jeszcze raz

Gość gość
Próbuje jeszcze raz X Już Ci właśnie odpisuje :) :)

Gość gość
Jeszcze bardziej konkretnie, hmmm... Czy w nadchodzacym roku pojawi sie w moim zyciu nowy mezczyzna? Czy bedzie sporo starszy? Nela 2.10.85.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować