Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 mężczyzna o jasnych włosach koło 30 i związek :D :D dziekuje - to by pasowalo do mojego ex :D ale nie jestesmy juz razem od kilku lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Nikol 21.08.1993 Czy wyjdę za maż ?I zostanę mamą ?Czy znajdę prace ? Dziękuję A co zostaniem mamą i widać jakiegoś kandydata na męża ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Strona 21 oczko. Pytanie o zmiany dot pracy i finansów dla Jadwigi 20.05.75 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Kkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Marlena ur. 20.04.1985 czy w tym roku kupie swoje mieszkanie? Myślę, że to się przeciąganie w czasie na co wskazuje karta wisielca, okres czekania to będzie z rok czasu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Nikol 21.08.1993 widać jakiegoś kandydata na męża ???? Tak widać związek, ślub :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Strona 21 oczko. Pytanie o zmiany dot pracy i finansów dla Jadwigi 20.05.75 Jadwiga masz przy sobie kochanego mężczyznę, Twoj partner jest podpora domu, pokazujesz się w moich kartach jako szatynka, uważaj na zdrowie, widać też drobne kłopoty finansowe, ale nie jest najgorzej. Różnie raz lepiej raz gorzej. Pokazuje mi się jakiś wyjazd, kurs, możliwe, że przy Twoim partnerze. Wyjaśnia się pewne sprawy, będzie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 A oop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Jadwiga zobaczymy dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Wyjazd raczej niemożliwy nie ta branża nie ten fach jesteśmy zupełnie innych zawodów wiec z tym nie trafiłaś Jadwiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Jadwiga zobaczymy dziekuje X Proszę, życzę szczęścia :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 12.10.2014 Kuba moj syn czesto choruje wiec pytam o zdrowie. Z gory dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Wyjazd raczej niemożliwy nie ta branża nie ten fach jesteśmy zupełnie innych zawodów wiec z tym nie trafiłaś Jadwiga X Była 6 mieczy ta karta mówi o oddaleniu fizycznym (co może sugerowac wyjazd) , ale też i kurs, doszkalanie, zwłaszcza, że miałaś w rozkładzie kartę kapłanki jako kartę nauki. Różne rzeczy, pozdrawiam :) ja tylko pisze co widac :) mało szczegółów, bo mało szczegółowe pytania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Oddalenie to jest ale od partnera wyjazdu raczej bym nie przewidywala Ale jakby dobre szkolenie przytrafiło sie nie pogardzilabym dziękuję Jadwiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Oddalenie to jest ale od partnera wyjazdu raczej bym nie przewidywala Ale jakby dobre szkolenie przytrafiło sie nie pogardzilabym dziękuję Jadwiga Dziekuje również za odpowiedź i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SSWW Napisano Styczeń 15, 2018 Hahaha XXI w... Drogie Panie, czy zastanawiałyście się kiedyś dlaczego to kobiety, a nie mężczyźni chodzą do wróżek i czytają horoskopy? :) Cytując klasyka "mam pewne podejrzenia, ale nie powiem". ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Znam mężczyzn, którzy czytają horoskopy i chodzą do wróżek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SSWW Napisano Styczeń 15, 2018 Pewnie są i tacy, ale to dalej mniejszość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abuabu 0 Napisano Styczeń 15, 2018 Ja moze nie chodze, jednak tutaj po Pani wrozącej wiem, ze pisze prawdę :) Jedna sprawa juz mi sie wyjaśniła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Marlena ur.20.04.1985 dziekuje za wrozbe mam jeszcze pytanie czy spotkam milosc w najblizszym czsie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 czy studia z ratownictwa to dobry wybór? Kropelka 24.05.79 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Jestem stara panną ale czy wyjdę za mąż, Ela 15,12 1960:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1124 Napisano Styczeń 15, 2018 Katarzyna 09.03.1990 Czy stan mojego zdrowia sie poprawi?? Kiedy zajde w ciaze i czy beda z nia jakies problemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 moja wrozba byla nie trafna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 moja wrozba byla nie trafna smutas.gif X A która to wróżba?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Na resztę pytań odpowiem w wolnej chwili :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2018 Witam Beata 19.01.1984 czy uda mi się zajść jeszcze w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2018 Ola 27.11.1985 mam pytanie, co karty mowia o Moim nowym partnerze? Czy nasz zwiazek sie ulozy? Jego imie Marcel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2018 21 08 87 Jakie powiązania z prawem będzie miał Mój Mąż? Czy sugeruje Pani cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach