Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy któraś z was waży obecnie 120kg?

Polecane posty

gosicówa lat 33 z godziny 9 z minutami - witaj w klubie babek "po 30" bo wszystkie raczej tak mamy :) choć niektóre nawet po 40 jak ja :) ja po ciąży własnie sie zapasłam - i tak 5 lat temu urodziłam i kilka razy się zbierałam ale cóż no - teraz już miejmy nadzieję skutecznie :)

Gość gośćiwonag
HankaJ Jezdze godzine rowerem i czasami inne delikatne cwiczenia .

Wiadomo że najlepszym sposobem na zgubienie zbędnych kg jest racjonalnie odżywianie oraz aktywność fizyczna. Jednak warto wspomóc się podczas tego procesu odpowiednim suplementem. Ja bardzo polecam i jest to produkt sprawdzony prze zemnie. ProSlimer - produkt w 100% naturalny. Dzięki niemu zauważyłam spadek wagi średnio 1kg/tydzień. Łącznie zgubiłam 20kg. Gdzie inne suplementy nie działały. Produkt dostępny na stronie : https://barbarazieb.myduolife.com/shop/products/1/143,1,duolife-medical-formula-proslimer.html

Gość gość
Za reklamy trucizn dziekujemy

Kupiłam sobie nowy telefon - no i dobra dobra tylko nie wiem jak kontakty eksportować ze starego :) no ale nic nie szkodzi metoda małych kroczków wszystko będzie dobrze, poza tym druga kawa - Rozanka - co tam jak tam przewróciłaś już dom do góry nogami ? Gość lat 33 - no to nie jest takie sobie delikatnie godzinkę jechać na rowerze czy inne równie "delikatne" ćwiczenia - szacun ! ja chciałabym mieć możliwość godzinę ćwiczyć, w sensie. żeby mi zdrowie pozwoliło a tu ....na razie chyba artro - coś tam mnie czeka czyli operacja.....skrobanie kolana bo się rozdzieliła mi chrząstka i se luzem pływa - czasem gdzieś blokuje staw robię wtedy kroki rodem z "Instytutu Niepotrzebnych Kroków" Montypajtona :) znany wątek :) Tak więc zawsze coś lżejsza będę jak mi uskrobią zbyteczną chrząstkę :) co do szybkiego ubytku wagi - to na tle tego z kolanem wydarzenia przypomniała mi się rozmowa z doktor w medycynie pracy na badaniach kontrolnych, miła pani, nie agresywnie ale dobitnie - ja waga półtora metra, ukryć się tego przed panią doktor ni jak nie dało, papiery od pielęgniarek z pomiarem przed nosem miala i tak mi mówi - Pani kochana a nie myślała pani o operacji zmniejszenia żołądka ? ja do niej - że nie i że idę na dietę od dziś. a ona - kochana, ale ile tak pani da radę być na tej diecie - miesiąc, dwa, no trzy ! a potem co ? a tu se pani żołądek wytnie, zostawi wielkość orzeszka i tyle jeść da radę - no same profity,. ja słucham pokornie - ok . za chwile mnie pyta czy poza problemem GŁÓWNYM zdrowotnym mam jeszcze inne - no to ja że tak że nawracające anginy - na co uprzejma doktorka - a to rozważyć operację usunięcia migdałów, a po co one pani ??????? i tak mnie z tym pytanie ona zostawia - ja myślałam aż mnie moja gruba głowa rozbolała i mówię - pani doktor - jest dla mnie śwaitełko w tunelu - wytnę sobie migdały i już będę ważyć mniej - może żołądka nie będę musiała. Ja chciałam być błyskotliwa i taka śmieszna a ta powążnie, "OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ" :) tak więc baby kochane - jak nie zejdzie waga to rozważcie wycięcie sobie czegoś co wam się już, jako te moje migdałki, nie przyda :) i co nie odrasta !!!!! :)

Gość gość
Nie, mi wczoraj kolega powiedział, że nie mam brzucha i jestem drobna. Wam też tak mówią? :D Ja ważę 57 kg jak coś

Gość grubagruba
Hej dziewczyny. Haniu,rozbawilas mnie tym wpisem o migdalkach:D.Ja za to dzis sie przewrocilam,nic sie nie stalo ,ale cala sie umazalam w blocie. Co do diety to dietuje oczywiscie i co niektorzy juz zauwazyli zmiane. Odpuszcze sobie dzisiaj cwiczenia i orbitrek bo niestety przyszla@ i strasznie slabo sie czuje.

gość z godziny po 15 - komu ty kochanie odpowiadasz na jakieś pytanko, jak ważysz 57 to nie żebym wcinała się rolę założycielki ale tu nie bardzo będziemy o płaskich brzuszkach rozmawiać :) wiesz płaskie to ja miałam w podstawówce - stopie - płasko - stopie :) więc nie wiem czy dobrze trafiłaś - resztę mam wypukłą :) grubagruba - to Bogu dzięki żeś się tylko błotem ufajdała ! no temat wywrotek to cała opowieść w moim życiu :) ale o tym w innej odsłonie ! dobrego popołudnia życzę !

Gość kaka50
Hej, ja jeszcze dzisiaj się nie odmeldowałam. A dzisiaj mija 4 tygodnie mojego odchudzania. Wynik niby zadowalający ale chyba liczyłam na więcej. Pomiary w obwodach lepiej sie prezentują niż waga. Ale nie odpuszczam, zawzięłam się i lecę dalej. Mam cały czas pawera i oby nie minął. Haniu czy tak jak jem to dobrze? sniadanie owsianka z 4 łyżek do tego trochę żurawiny i pestek słonecznika , trochę jogutru naturalnego 2 sniadanie koktajl z pół banana, kiwi, jabłko obiad 4 łyżki kaszy jeczmiennej z gulaszem z indyka i warzywami przekaska 2 ciasteczka owsiane kolacja sałatka grecka ok 100g Już sama nie wiem czy dobrze planuje posiłki. Haniu, jak Ciebie czytam to wiem,że musisz być bardzo fajną osobą, poczuciem humoru. Ja dzisiaj byłam na Zumbie i powiem,ze mam coraz lepszą kondycję, poce się oczywiście jeszcze strasznie ale już nie mam mroczków przed oczami ;)

Gość gośćiwonag
HankaJ Ja juz jestem po artroskopi kolana i czekam na kolejna . odkad jezdze na rowerze codziennie po godzine to kolana stanowczo mniej bola

Gość gośćiwonag
Kaka50 Ile schudlas przez mc ?

Gość HankaJ
Kaka50 bardzo fajny jadlospis!!!na moje oko jest super! Tak trzymaj kochana! Iwonag to ci zazdroszcze ze jestes juz po tych artro_przyjemnosciach.

Gość gośćiwonag
HankaJ jesli mogę zapytać ile wazysz teraz ? nie kazali ci choć trochę schudnąc do artroskopii ? bo mnie tak . Ortopeda mówił ze choc 15 kg a najlepiej gdy bede miała 90 kg lub mniej .

Gość gośćiwonag
ale napisałam :( czy kazali ci schudnąc miało byc *

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak właśnie Slimunox. Stoowałam te tabletki obok diety oraz ćwiczeń przez 3 miesiące. Efekt to 14 kg mniej na wadze.

Gość kaka50
Hejka, to ja dzisiaj już po zdrowym kregosłupie i mam wrażenie,ze po tych ćwiczeniach jestem jeszcze wyższa, tak się ładnie rozciągam. Gośćwrong przez miesiąc schudłam prawie 4 kg, wiem,że nie jest zle ale ja bym chciała codziennie na wadze widzieć mniej i mniej a tak nie jest.Pocieszam się,że moze dostaje mięśni od ćwiczeń, które przecież więcej ważą od tłuszczu :) Posiłki w sumie mam takie same jak wczoraj i zauważyłam,że lepsze efekty mam jak na kolacje nie jem w ogole węgli, najlepiej samo białko. Dziewczyny co u Was? Piszcie!

Czesc dziewczyny. Ja dzis wolne. Wiec zaliczylam fryzjera

Nie wkleja mi. Iwonag nie kazali mi chudnac waze 110 wazylam 42 wiecej i schudlam w 7 miesięcy. I lekarz wprost mi powiedzial ze za dużo i stawy mogą to zle znosic. Ale mam to gdzies

Gość gośćiwonag
42 kg w 7 mcy BRAWO ! u mnie jakos od 2 tygodni sie zatrzymala waga :(

Gość gość
HankaJ odchudzasz sie z dietetykiem ? masz jakąs pomoc ? czy sama ?

Odchudzam sie sama. Diete mam tzw niskiego indeksu glikemicznego. Ale tez mam drugi tydzien tempo zolwie ledwo pol kg na minusie

Kaka50 kolacja tylko bialko najlepiej. Jaja mieso nabial. Tak wiec pełna racja.

Gość gośćiwonag
Dziewczyny podajcie jakies przepisy na obiady ,salatki ,desery. Jakos te moje sie mi opatrzyly . a moze to dobrze heh .

Irminko a klapsa chcesz za takie watpliwosci!!!!! A kto bardziej pasuje?! Do wątku. Jestes jego podwaliną aktywną od początku. I ta wena inwencja tworcza kulinarna!

Gość gość
Zgadzam się w 100% To ja Rozanka97 hlip hlip

Gość kaka50
Irminko jak Ty nie pasujesz to i ja też. Ale jak pisze Hania Ty jesteś podwaliną i jak nic nie napiszesz to bez Ciebie smutno. Także nie miej żadnych wątpliwości,wszystkie tutaj dążymy do jednego celu i mamy zamiar go osiągnąć. :) Miłego pierwszego dnia Wiosny!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować