Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać z dziewczyną, z którą jest się ponad 5 lat?

Polecane posty

Gość gość
Ojejku, czy leci z nami pilot ?

Gość gość
Autor juz nie wroci. Zrozumial, ze zrobil zle, bo ja kocha i poprosil by do niego wrocila, ale przeciez nie napisze o tym tutaj, bo wyszedlby na idiote, ktory lubi sobie pogrywac. ~~Wrozbita Maciej

Gość gość
Ło matko,terapeuta potrzebny pilnie i ktoś od sprzątania,taki tu bałagan i syf.

Gość gość
12.25 g***o wiesz a sie wypowiadasz, poczytaj sobie najpierw o obowiazkach malzonkow po rozwodzie, wszystko zalezy z czyjej winy orzeczony jest rozwod a przede wszystkim od dobrego prawnika, ja ta sytuacje znam z zycia - nie chcesz to nie wierz, twoj poziom swiadomosci to nie moj klopot

Gość gość
Porzucone kobiety marzą o happy end a życie to nie film. Autor chciał sie rozstać i pytał jak to zrobić a nie pytał czy ma sie rozstać czy nie. To jest jego decyzja, jak sam napisał przemyślana przez rok. Jedne jadą po autorze, inne po jego dziewczynie a tak naprawdę nikt z was nie wie jak jest. Jesteście dobre w dorabianiu historii z fusów. No cóż jesteście tylko kobietami, emocje przesłaniają wam logiczne myślenie.

Gość gość
Często rozwód jest ugodowy i bez orzekania o winie.Czaisz? Poza tym temat jest na kompletnie inny temat,widzisz różnicę?

Gość gość
Autorze, czekamy na Ciebie :)

Gość gość
Może autor pijany gdzieś lata po mieście świętuje bycie singlem :D

Gość gość
Ja na facebook'u wpisałam miasto "Nysa" i szukam czarnej dziewczyny w wieku 25 lat, która ostatnio wrzuciła zdjęcie i jej koleżanka podpisała pod nim "do wieczora kochana" tak jak autor to opisał, odnajdę ją i pokaże jej ten temat, nich wie z kim miała do czynienia!

Gość gość
14'11 ty tak na poważnie?

Gość gość
I przy okazji odnajdę autora jak mają ustawiony związek na fejsie i opublikuję jego tutaj :D

Gość gość
14.14- Najwyższy czas :) wszyscy czekamy na rozwój wypadków :)

Gość gość
Gościu ma kasę, jak to zrobisz to cię tak udupi że się nie pozbierasz ale będą cię poszukiwać, bo nagle zaginiesz. przemyśl to.

Gość gość
bicie piany w szklance wody trwa ...

Gość gość
13.58 Watek, na ktory zaczelas odpowiadac, byl o ochronie prawnej zony, ktora maz kopnal w tylek... jak myslisz czy ona przystalaby na rozwod bez orzekania o winie? a jak cie ten watek nie interesuje, to przestan sie wypowiadac, zrobisz tylko przysluge tym ktorych to akurat interesuje.

Gość gość
To jakaś tragifarsa się robi ....

Gość gość
14'22,zaloz sobie nowy temat o rozwodach z orzekaniem o winie,to wystarczy by tu nie trollowac gdzie mowa o młodym niezależnym kawalarze i jego ( byłej) dziewczynie.

Gość gość
autor jak to autor, znudzilo mu sie i przestal tu zagladac

Gość gość
Albo zj***esz im związek jesli się pogodzili, a ona to przeczyta, to się dziewczyna załamie i znów zrobi się cyrk u nich. nie szukaj jej!

Gość gość
Oczywiście,że nie warto latami babrać się w g...e rozwodowym i cisnąć na wyrok z orzeczeniem winy.No chyba,że w chwilę po uprawomocnieniu wyroku napisze do sadu o kasę,bo nie ma np.na dentystę.Uff,durne baby,bardziej liczy się dla was wina na papierze niż skutek w realu! 1) czas,zdrowie,pieniadze na adwokata nie sa tego warte; 2) rozwód to skutek a przyczyny są wcześniej i po obu stronach w różnej tylko części i sad tak hop siup nie orzeka winy tylko -wreszcie cos się zmienia-dochodzi do oceny obojga małżonków.

Gość gość
no wiadomo,że jak zajrzy i przeczyta co tu o nim gadaja,to się już nie odezwie.

Gość gość
14.25 Ja tego "watku w watku" nie zalozylam. Ktos zadal pytanie, to odpowiedzialam, a ty sie wbilas w polowe dyskusji ze swoimi madrosciami. Zejdz juz ze mnie, zajecia nie masz?

Gość gość
Ty odpowiadasz i ja odpowiadam.To o co chodzi? ale jak mawiają-mądrzejszy musi ustapić głupszemu więc ustępuje a ty pień się dalej.

Gość gość
Boże... Temat 25 latka o rozstaniu z dziewczyną w cztery dnia ma 34 stroni i prawie 100 komentarzy, masakra.

Gość gość
*1000 komentarzy.

Gość gość
Jest tutaj ktoś w ogóle w autora wieku, albo zbliżonym, czy to same stare baby? Ja się przyznam, mam 29 lat. Kobieta

Gość gość
a kto to wg ciebie stara baba?

Gość gość
uważasz,ze rozwody to domena tylko osob starszych? hmm. Co roku jest +/- 76.tyś.rozwodów.

Gość gość
nie wklejaj tu żadnych danych, to nie fair i chyba bezprawne.

Gość gość
No bo piszecie w ogole nie na temat, wiec zastanawiam sie czy tutaj tylko starsze babki siedza.