Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać z dziewczyną, z którą jest się ponad 5 lat?

Polecane posty

Gość gość
Pewnie pod wieczór poznamy wersje dziewczyny

Gość gość
Ja prdl co tutaj sie wyprawia :-D przynajmniej teraz wiem, ze ten temat to nie prowo

Gość gość
Autor oszaleje jak to zobaczy :000

Gość gość
No ok ale znalazlas ja i co? Chyba nikt nie zamierza do niej wysylac linku do tego tematu (?) Oni juz nie sa razem to co by to zmienilo? Chyba ze autor mial w planach za jakis czas do niej wrocic

Gość gość
Pisałam mu, aby nie był zbyt szczegółowy, sam jest sobie winien teraz. Ja jej nic nie wysyłam. Ale dziewczyna ładna, fakt.

Gość gość
Ja tez sie nie wp*****lam. Mi jej po prostu szkoda, bo po tym co autor pisal widac, ze dziewczyna bardzo go kocha i przezywa. Gdyby przeczytala przynajmniej mialaby odpowiedz, ze za tym nie stoi inna kobieta...

Gość gość
Gdyby to przeczytała to by się załamała i jeszcze pół polski ją ogląda teraz. Nie badzcie durniami i nie piszcie do niej!!!!!

Gość gość
Które to 20 godz.temu wstawione zdjęcie?

Gość gość
Jej zdjęcie - czarna usta na czerwono pomalowane, prawą dłoń ma przy policzku. Ładna taka, opis byście wiedzieli która to ;)

Gość gość
W takim różowym swetrze , choć go mało widać

Gość gość
Dziewczyna w żałobie po rozstaniu, nie dołujcie jej bardziej.

Gość gość
tyle razy mu się mowilo,zeby nie ujawnial szczegolow a on wyskoczyl z tym wrockiem,potem nysa,jeszcze te krzyki,i,ze prowadzi salon. O rodzicach i o siostrze z dziecmi. I lata.Ech, jakie to cienkie... I jeszcze straszy kumplem z IP a on sam jest wszystkiemu winien. Zreszta jak zakladal temat,to już miał plan jak zerwać,po co to było rozgadywać po necie zamiast z kumplem przy piwie pogadać,obgadac. Pomijam sposób,bo wychodzi,ze odkad ona się wprowadzila to od razu (rok) jego wiele w niej wpienialo a jednal ciągnął,w jednym domu..wow,masakra . Szkoda dziewczyny.

Gość gość
jak dla mnie slaba dziunia

Gość gość
Nie gadaj, śliczna jest. Tak bardzo mi jej szkoda :( Czekam tylko aż autor to zobaczy...

Gość gość
Ja pierniczę,ty i jeszcze ty nie podeślesz jej nic,ale niech ktoś inny to zrobi? przecież temat na kafe jest u góry,nietrudno przez przypadek sobie wejść i poczytać.

Gość gość
Już sie chyba znalazł ktoś życzliwy bo zdjęcie usunięte. Dziewczyno jeśli to czytasz, to odezwij się do nas i nie wstydz sie tego co tutaj ludzie piszą!

Gość gość
wierzyc sie nie chce,że gość od biznesu tak lekką ręką ujawnia dane dzięki którym tak łatwo kogoś odnalezć i mu narobić koło tyłka.no szkoda tej dziewczyny,net juz ją zna ...

Gość gość
On niepotrzebnie napisał o Wrocławiu i Nysie, bo tak by jej nikt nie znalazl. Ale fakt - usunęła zdjęcia. Co się teraz dzieje u autora i u niej to szok musi być, on gdzieś na jakimś spotkaniu, ale wspolczuje im obu, bo on nie chcial zle, szukal pomocy, a ona przez to ucierpiala.

Gość gość
Niech teraz tylko ktoś podpowie i pozwie go o naruszenie jej dobrego imienia i dóbr osobistych...

Gość gość
Ten temat powinien ktoś usunąć , bo jakieś wariatki na nim piszą , czy wy wogole chodzicie do pracy ? Gotujecie obiad ? Macie hobby ? Nieroby cały dzień na kaffe

Gość gość
A jakie to halo ze więcej ludzi o tym wie, bez przesady. Komuś ubędzie cos? Równie dobrze moglibyśmy z nim rozmawiać w świetlicy gdzie układamy ikebany, zwykła rozmowa. Wielkie mecyje ze wiemy jak wyglada, podniecacie sie jak mrówki w ciąży. Kazdy chodził do jakieś szkoły i kazdy kiedyś z kimś był . Aferzystki i do tego wredne

Gość gość
Właśnie to ujawnienie danych to totalne przegięcie ,ona powinna coś z tym zrobić

Gość gość
A teraz wyszedł na ....bo go panna podenerwowała pisząc o jakimś koledze i on bierze pudla,wsiada w auto i wali te 170 km,cmok mamusie w rączkę,bukiet kwiatów,winko i pewnie ciasteczka.

Gość gość
Proponuje aby któraś z was teraz zaczęła udawać ze jest Julia, bedzie weselej, teraz Julce będziemy radzić -:)

Gość gość
gość dziś Człowieku nie wierz ze komuś tutaj udało sie odnaleźć twoja była -usmiech.gif podpuszczają ciebie , az takich debili to nie ma aby poświęcać czas na rycie po internecie i to az tak skutecznie, w to nie uwierzę . Teoria sobie a w praktyce to wiesz-usmiech.gif xxx jednak są :D

Gość gość
17'33 przecież to nie o jej wygląd chodzi tylko "cała Polska tańczy i śpiewa" z Julią z Nysy . Wyciekly jej dane osobowe,ciołku,to jest zabronione.

Gość gość
Może weźcie się do roboty pasożyty , tyle postów nabic na zwykłe ploty , co za Haliny bez własnego życia

Gość gość
Z Wro do Nysy 170 km? :D

Gość gość
No i co z tego ze wyciekły jej dane ciołku? Co niby z tym zrobisz ? Tak sie rodzi celebryta -:) możesz podać swoje wielce sekretne dane tzn gdzie chodziłaś do szkoły i jakie lubisz książki czytać dodaj imię i nazwisko a ziemia sie rozstąpi

Gość gość
o lol :( jak można być tak głupim by ujawnić czyjeś dane? chodzi mi o autora jego dane powinnyście znaleźć a nie tej biednej laski