Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do żon które nie pracują..

Polecane posty

Gość gość
Ta co wszytko pisze z malej litery i jedzie po kobietach które nie pajacują zawodowo ma jakieś problemy emocjonalne . Na temacie o handlu wyzwala babki pracujące w marketach od debilek i nieuków , Na temacie o wsi pojechać po kobietach mieszkających na wsi . Samotne matki dla niej do dno i wstyd . Ty kobieto masz w sobie tyle jadu i nienawiści do innych az zal czytać . Siedzisz tu każdego dnia od rana do wieczora wylewając żółć na obce baby w necie . Zmień coś w sowim życiu bo widac ze jesteś nieszczęśliwa.

Gość gość
Znam sporo bogatych ludzi i oni sprawdzaja stan swojego majatku , szczegolnie ze jak sie ma sporo to tez sie inwestuje , pieniadz robi pieniadz i sprawdza sie ile przybylo ( ile ubylo ) Zaraz zapytacie ska wiem , bo np mam dzianych przyjaciol ( sami tez biedni nie jestesmy ) i rozmawiamy o finansach , moj maz jest ekonomista oni inwestuja i z tego wlasnie wiem ze dokladnie wiedza jak stoja ekonomicznie , czyli musza to sprawdzac

Gość gość
14:01 nie wiem czy chodzi ci o mnie czy nie, bo ja tu m in. pisalam z malej litery, ale to co probujesz mi teraz wmowic jest po prostu smieszne, nie podpisuje sie nigdzie nickiem, a ty mi wmawiasz ze jakas osoba to ja :) paranoje sie leczy u psychiatry, wiedzialas o tym? ja jechalam tutaj tylko po tych ktore w domu siedza, bo do takich szacunku nie mam.

Gość gość
14:01 ja tu po nikim nie jechałam. za to nie tak dawno jak wczoraj ty rzucałas bluzgami w stronę kobiet które pracują w korporacji, obgadałaś takze swoją kolezankę pracującą tam. Na innym temacie z kolei chwaliłaś się ze dzieki 500+ stać cię na wszystko a mąż daje ci co miesiąc kieszonkowe

Gość gość
gość dziś Ta co wszytko pisze z malej litery i jedzie po kobietach które nie pajacują zawodowo ma jakieś problemy emocjonalne . Na temacie o handlu wyzwala babki pracujące w marketach od debilek i nieuków , Na temacie o wsi pojechać po kobietach mieszkających na wsi . Samotne matki dla niej do dno i wstyd . Ty kobieto masz w sobie tyle jadu i nienawiści do innych az zal czytać . Siedzisz tu każdego dnia od rana do wieczora wylewając żółć na obce baby w necie . Zmień coś w sowim życiu bo widac ze jesteś nieszczęśliwa. Hehe Masz racje. Tez ja kojarzę. Naprawdę wredna i nieszczęśliwa osoba.

Gość gość
Te co się tu najbardziej oburzają gdy jest temat o kurkach domowych to brzydkie feministki których nikt nie chce. Nawet charakterem nie nadrobią bo mendowate to takie.

Gość gość
15:12 po co odpisujesz sama sobie? :)

Gość gość
Jestem inna osoba. Ta wredna została przyłapana już nie pierwszy raz. Wiele osób ja rozpoznaje a tez nie każdy napisze ;)

Gość gość
Kura domowa kazdy gardzi

Gość gość
Nie każdy. Są ludzie normalni którzy szanują wybór innych. Bardziej bym powiedziała ze będą gardzić takimi wrednymi osobami niż kura domowa :)

Gość gość
ta, inną osobą, tylko że odpisujesz z prędkoscia błyskawicy kurko :)

Gość gość
No odpisuje bo mi to zarzucono ze jestem inna osoba. I akurat kurka nie jestem. Studiuje a do dzieci jeszcze trochę czasu mam ;) ale kto wie? Może i ja będę chciała być kiedyś kurka domowa :) A jak błyskawica odpisujesz również Ty ;)

Gość gość
tak tak, kochana, studiujesz :) chyba u męża studiujesz:) i co dalej zioniesz jadem w kierunku pań pracujących w korpo? :)

Gość gość
kurkę i to niejedną to masz psycholko u matki na wsi w kurniku :D

Gość gość
Hmmm nie u męża u korpo. W Poznaniu na uczelni i mieszkam w akademiku :P A jeździć to nikogo nie jeździłam :) niech każdy robi co chce. Tylko ty masz ze wszystkim problem i Cie denerwuje życie innych.

Gość gość
tak tak, kochana, studiujesz chyba u męża studiujesz i co dalej zioniesz jadem w kierunku pań pracujących w korpo? x Zioniesz jadem to ty, a w korpo czyścisz kible :D

Gość gość
gość dziś Haahahahahah ok to teraz przyznaj kto cie molestowal w dziecinstwie albo bil pasem ze jestes taka pipa? :D :D

Gość gość
Jesteś zerem ty korposzczurze i nikt ciebie nie szanuje stąd twoja histeria na kafe :D

Gość gość
zerem to jestes ty :) dorosła a gdyby nie maz to bys nawet kromki chleba nie miala na sniadanie, ty i twoje dzieci haha. jak idziesz na kawe albo piwo z kolezanka to maz ci musi dawac kase. za seks tez c***ewnie placi.

Gość gość
Gdyby nie miala kromki chleba to by wtedy poszla do pracy :P logiczne :P a jak ma to czym się martwić

Gość gość
gdzie do pracy jak dziura w cv? myslisz ze ktos chce pracownika z zerowym doswiadczeniem?

Gość gość
Rzeczywiście jest tu taka co atakuje kurki domowe itd. Myślę, że ma coś nie tak w życiu i tu odreagowuje.

Gość gość
gość dziś zapomniałaś jeszcze, ze te żony posiadają swoje majątki które dostały w spadku, z reguły odmy lub mieszkania i z wynajmu mają kilka tysi jezyk.gif X O cholera, ja nie pracuję i mam mieszkanie po babci. Nad morzem. :D 500 metrów od plaży. Ma stać niewynajmowane?:P

Gość gość
Ta co tak atakuje innych to chyba jest po rozwodzie a ex mąż znalazł nowa zone która utrzymuje. Coś musi być na rzeczy. Może feministka do przesady hmmm

Gość gość
dziś Tych co siedzą w domu bo pracować nie muszą z prostego powodu,tylko dlatego że na nie pracują takie prymitywy jak TYYYYY! możesz je w duuupę pocałować i nigdy nie będziesz mieć tyle co one i nigdy nie będziesz tak szczęsliwa. Twój szacunek o duupę roztrzaskać,nikomu nie jest potrzebny a jeszcze się pochwal jak zapierniczasz w Biedronce na kasie a przed jej zamknięciem jedziesz mopem. Więc nie radz innym psychiatry bo właśnie o ciebie się pytał,zazdrośc i głupota to choroba na którą on też nie poradzi.

Gość gość
gość dziś Dlaczego obrażasz panie które uczciwie pracują ? Ja tez pracuje ciężko fizycznie w markecie i nie zasługuje na szacunek ?

Gość gość
Prymitywem to jestes ty i nierobem patentowanym

Gość gość
Babsztyl ktory siedzi w domu tylko do mopa się nadaje i do szorowania kibla.. Sponsor daje kase a ty jestes na jego uslugachm On ci dach nad głową i zarcie a ty mu praczka, kucharka i jeszcze mu wieczorem loda musisz pociągnąć bo inaczej kasy nie da na kosmetyki.

Gość gość
23.39 Zal ci? Ugotuje, posprzątam. Ty tez, a jeszcze pracować musisz. Właśnie ide loda zrobić mężowi, może sama jaki orgazm też zaliczę. Nie pozdrawiam.

Gość Dumna kura domowa
To bardzo ciekawe, że o gospodarowaniu budżetem przez gospodynie domowe najwięcej wiedzą pracujące robaczki.