Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do żon które nie pracują..

Polecane posty

Gość gość
23:39] """wieczorem loda musisz pociągnąć bo inaczej kasy nie da na kosmetyki."" xxxxxxxxxxx nie wszystkie kobiety są takimi d******* jak ty,i jesli któras to robi bo lubi to z męzem a ty z połową miasta za dobry perfum ha ha ha ty pracusiu Biedry!!!!

Gość gość
gość wczoraj Żal ci duupsko rozrywa stara panno/być może rozwódko że inne mająp rawdziwe domy a ty zapierdzialasz jak mały samochód na wszystko,inne nie muszą,leża i pachną.

Gość gość
he ,he a ja mam tysiaka miesięcznie na swoje wydatki czyt.waciki

Gość gość
Podziwiam was, jedne i drugie, ze wam sie tak chce botemedel obrzucac nawzajem, idzcie lepiej jajka poswiecic :o

Gość gość
Ta co tak pisze o tych "lodach" pewnie już niejedne poświęciła

Gość gość
Ta jasne, bo wam sie wydaje ze pracujace to zasuwaja za miske zupy, w jakim smutnym stodowisku musicie sie obracac. A bezrobotna nawet nie ma czasu pachnieć bo ciagle gotuje, sprzata, pierze, bez wlasnego zycia jak sluzaca.

Gość gość
Po przeczytaniu tych wszystkich bzdur na tym wątku z jednym się muszę zgodzić: jest to bardzo żałosny jak facet musi przelewać zdrowej żonie kasę. I ona się jeszcze cieszy że ma np 1600zl na przewalenie...

Gość gość
Mnie zastawia jedno NIe jest wam wstyd ? Znam ludzi którzy sa niepełnosprawni , poruszają sie na wózku i pracująca . Wy zdrowe kobiety i siedzicie latami w domu ? Serio nie wstydzicie sie tego ?

Gość gość
zalosne nie zalosne ale ja chetnie te 1600 bym wydala :)

Gość gość
Mam swoje konto, mąż mi przelewa stałą kwotę ze swojej wypłaty. Ja opłacam za to rachunki, resztę mam dla siebie, na paliwo do samochodu, kosmetyki, ciuchy i inne przyjemności.

Gość gość
Ja dobrze zarabiam i moge wydac nawet 2600 na waciki i nie musze czekac az mi maz przelew zrobi . Tez uwazam ze to wstyd zeby zdrowy czlowiek nie pracowal, zwlaszcza ze kolezanka mojej siostry ma porazenie i pracuje oczywiscie w zakladzie pracy chronionej dla inwalidow

Gość gość
A ja nie oceniam...co was obchodzi życie innych?czemu ma być komuś wstyd?jeśli mężowi/partnerowi to pasuje?

Gość gość
gość dziś Mnie zastawia jedno NIe jest wam wstyd ? Znam ludzi którzy sa niepełnosprawni , poruszają sie na wózku i pracująca . Wy zdrowe kobiety i siedzicie latami w domu ? Serio nie wstydzicie sie tego ? C Nie. Dlaczego? Wstyd to kraść, zabijać i zajmować się życiem innych ludzi. :)

Gość gość
Utrzymanki chwalą się że mąż im przelewa na konto, no wow, a tym pracujacym tez mąż moze przelewać i jeszcze mają swoją wypłatę do dyspozycji, to zablysnelyscie, nie ma co.

Gość gość
Mnie zastawia jedno NIe jest wam wstyd ? Znam ludzi którzy sa niepełnosprawni , poruszają sie na wózku i pracująca . Wy zdrowe kobiety i siedzicie latami w domu ? Serio nie wstydzicie sie tego ? x Nie, nie wstydzę się.Jestem bardzo dobrze wykształcona i uwłacza mi pójście do pracy za psie pieniądze. A na początek tylko takie proponują. Mój mąż zarabia wystarczająco, żebym mogła jeździć takim samochodem, jaki mi się podoba, ubierać się w ulubionych sklepach i nie widzę sensu w pójściu do pracy za żenującą najniższą krajową, tylko po to, żeby pracować. Rozumiem, że jeśli komuś to 1500 zł robi różnicę w budżecie, to zaciska zęby, przełyka dumę i pracuje, bo za coś trzeba przeżyć, dzieci nakarmić i rachunki zapłacić. Ja na szczęście nie mam tego problemu. Gdybym dostała sensowną propozycję pracy, na odpowiednim poziomie finansowym, gdzieś na prywatnej uczelni plisko domu, to pewnie bym się zdecydowała. A tak, to robię tylko tyle, żeby nie wypaść z obiegu i korzystam z dobrodziejstw mężowskiego biznesu.

Gość gość
Ja akurat nie rozumiem tego przelewania na konto. Mam z mężem mamy wspólne i zawsze wiem ile zarobił, korzystamy wspólnie.

Gość gość
No to najwidoczniej nie jestes tak bardzo dobrze wyksztalcona skoro nasz możliwość pracy za niskie wynagrodzenie. To po pierwsze a po drugie mówisz że uwlacza ci praca za niskie wynagrodzenie, a nie uwlacza ci bycie utrzymanka?

Gość gość
dziś DEBILKO!!! twoja z****** praca nie jest warta funta kłaków,praca kobiety wychowującej dzieci to praca na 24 godz.Te kobiety od państwa powinny dostawać pensję a nie 500+ ewszystkim ktore mają dwójkę dzieci. To że kobieta nie pracuje i chce zajmować sie domem to jej sprawa i jej małżonka,tak uzgadniają ito pasuje wszystkim.Dom jest zadbany,dzieci zaopiekowane przez matkę a nie opluwającą przez was teściową.To tak trudno zrozumieć pustostanie? chcesz pracować to pracuj i nie wpieprzaj się matole w życie innych. To że musisz zapieprzać to cię boli że inni mają to szczęscie że nie muszą i jeszcze mają na wszystko,na co ty pracując nigdy nie będziesz mieć. Dlatego tu się plujesz i nie potrafisz zrozumieć że jesteś jeb...ta

Gość gość
Ja mam dostęp do wspólnego konta, ale wolę mieć swoje. Wtedy nie wydam więcej niż powinnam

Gość gość
dziś Widać twój poziom wykształcenia,myślisz że na Uczeli to srają propozycją wysokich zarobków.Chcesz to cie uświadomię ile zarabia adiunkt a ile dr

Gość gość
Przepraszam. W jaki sposób żona niepracująca jest utrzymanką? Zajrzyjmy do Słownika języka polskiego "Utrzymanka- kobieta utrzymywana przez kochanka; miłośnica, faworyta, metresa, kochanka, kochanica" Kolejny raz używacie słów, przede wszystkim przy sławnej tu "patologii", których znacznia nie rozumiecie. :O

Gość gość
gość dziś - mam dwie magisterki i doktorat. Jeśli to nie jest dobre wykształcenie to sorry, ale... Ludziom generalnie ciężko przychodzi zatrudnianie ludzi, którzy mają wyższe wykształcenie od nich samych. Taka już jest polska mentalność. Za granicą nie miałam z tym problemu i pracowałam. Poza tym, łatwiej mi się rozwijać naukowo, kiedy siedzę w domu i mam czas. To jest dla mnie ważniejsze niż praca na etacie.

Gość gość
gość dziś - doskonale wiem ile się zarabia na państwówce, dlatego nie pracuję. Ja mówię tylko i wyłącznie o prywatnej uczelni, jakimś żenującym Kup Sobie Wykształcenie, gdzie zarobki są już diametralnie różne.

Gość gość
Nie komentujcie wpisów tej OSZOŁOMKI która uważa że nie pracująca kobieta to ktoś kto zasługuje na potępienie.Matolica jest nikim,porzucona przez jakiegoś gacha dla innej i :):):):) mści się na kobietach

Gość gość
W dodatku nie potrafi wyrażać myśli w języku ojczystym. :O

Gość Dumna kura domowa
Robaczki dalej pyskują? Obrażają prawdziwe kobiety, które dbają o rodzinie i podtrzymują ciepło domowego ogniska. Ciekawe, skoro wam nie żal to dlaczego pyskujecie robaczki? Lepiej się bierzcie do roboty bo święta się zbliżają.

Gość gość
Dla niektórych kobiet domowe ognisko ,to obce im zjawisko. Dom dla takiej to hotel, a rodzina to balast.

Gość gość
Dokładnie jeden wstrętny robak. Ja nic nie mam do niepracujących. :)

Gość gość
ość dziś Mnie zastawia jedno NIe jest wam wstyd ? Znam ludzi którzy sa niepełnosprawni , poruszają sie na wózku i pracująca . Wy zdrowe kobiety i siedzicie latami w domu ? Serio nie wstydzicie sie tego ? xx Ludzie dziela sie na 2 kategorie; 1. tacy którzy MUSZA pracowac ( finanse ) 2. tacy , którzy LUBIA pracowac ( idealisci ) Niepełnosprawni czesto nie maja wyjscia: kasy zawsze mało, a i wykazac swoja potrzebnosc w społeczenstwie im trudniej.. Zreszta osoby na wozku maja ograniczone mozliwosci robienia rzeczy, bez dwóch zdan. Jak sie nie ma potrzeby by pracowac zawodowo, a ma sie co robic innego.. Czego sie niby wstydzic ?

Gość gość
Jak nie masz potrzeby żeby pracować zawodowo to albo masz możliwość pracy w Biedrze albo po prostu jesteś mało ambitna. Jak można z własnego wyboru siedzieć w domu to mnie się to w głowie nie mieści.