Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

Gość gość
21.58 - Nie, albo przynajmniej nie tylko tacy piszą. W drugą stronę można napisać , że zalogowani się "kreują" . Kreują na...?

Co do pisania z gościa - czasami piszą tak też ludzie, którzy mają problem, ale wydaje się im, że w ten sposób są bardziej anonimowi. Bo przywiązują się do swoich stałych nicków i obawiają się (zazwyczaj słusznie) hejtu, którego namiastki jesteś świadkiem.

Gość gość
taka kobieta musiałaby się sklonować i wyglądac jak jego mama - to jedyna kobieta którą ten no life kocha.

„masz już 58 postów w temacie o sobie” x Zaktualizuj dane, przydaj się do czegoś. xxx „Stanął ci?” x A Tobie?

Co za chamstwo, tak się lansować na ludzkiej głupocie. :-( Że ja wcześniej na to nie wpadłam...

" tak się lansować na ludzkiej głupocie. smutas.gif Że ja wcześniej na to nie wpadłam." x A na czym się lansowałaś do tej pory?

„taka kobieta musiałaby się sklonować i wyglądac jak jego mama - to jedyna kobieta którą ten no life kocha” x Ty też nie jesteś na bieżąco. Przecież moja mama jest w pierdlu bo zaszlachtowała tatę po libacji narkotykowej. I tęsknię za tatą, więc mam się rozpierdolić na motorze, chociaż zasugerowałem, że może powinienem położyć się na torach. Zapisz sobie i nie wyskakuj na przyszłość z jakąś miłością do matki bo się ośmieszasz.

"A na czym się lansowałaś do tej pory?" x Udawałam ładną.

Gość gość
Myśli, ze pozjadał Wszystkie rozumy i koniecznie musi miec ostatnie zdanie - jeden z tych niestrawnych, nie do zycia typów człowieka.

W negliżu i 5 - dlaczego skasowałyście drugi lanserski topik o mnie? Nie wiem czy dziunia, która obiecała nie zaglądać nie tęskni:o

Gość gość
ten cały pms czy jak mu tam to pipka forumowa, internet już nie takie "gwiazdy" oglondał

„Myśli, ze pozjadał Wszystkie rozumy i koniecznie musi miec ostatnie zdanie - jeden z tych niestrawnych, nie do zycia typów człowieka” x Bardzo boli, że musisz się z tym pogodzić? Może Coę przytulić?

"dlaczego skasowałyście drugi lanserski topik o mnie?" x Nie żebym się tłumaczyła, ale ja miałam zamiar czytać te topiki w wolnych chwilach, żeby się dowiedzieć o Tobie wszystkich tych rzeczy, które researcherki gość zebrały i tam opublikowały, A teraz lipa, kicha i klops :(

Gość gość
to taki Justin bieber kafeterii - młody gimbus którego każdy zna bo musi (gościu wciska się w każdy temat jak nieboszczyk Lepper na kombajn) co nie znaczy że go lubią.

„A który to był drugi? Ten czwarty w tym tygodniu?” x Ten o wychodzeniu na dwór, jeszcze jest o tym, że siedzę od rana, ale ponieważ go olałem, to przepadł w ulubionych i jeszcze jeden o mnie i ZS, też olany i po 8 odpowiedziach umarł. Trzymam je na dzień, w którym przejmę Kafe, tylko czekam aż dziunie pozakładają jeszcze kilka. Gra Endera rulez.

Gość gość
Dalej tu jesteś gimbusie? ile można czytać tematów o tym pokemonie?

„A teraz lipa, kicha i klops smutas.gif” x Przykro mi, ale nie miałem z tym nic wspólnego:o x Dobrze odegrałem zazdrość?:)

Gość Twój wuj Janusz
Przestań marudzić tylko skocz wujkowi po piwo ty gimbusiarska gejozo

„to taki Justin bieber kafeterii - młody gimbus którego każdy zna bo musi (gościu wciska się w każdy temat jak nieboszczyk Lepper na kombajn) co nie znaczy że go lubią” x Ale to dobrze czy źle, bo nie wiem? Zależy Ci na tym, żeby ktoś mnie lubił?

„Dalej tu jesteś gimbusie? ile można czytać tematów o tym pokemonie?” x Dokładnie tyle, ile Twoje niedorozwinięte koleżanki założą.

jeśli lubi się tulić to mogłabym z nim być:) on ma raczej prawicowe poglądy, tak? pamiętam ten nick sprzed lat, ale nie pamiętam, dlaczego go pamiętam

„A ten! Ten, to akurat skasowałam - bo tak!” x „Te” dni? Już trzeci raz w tym tygodniu?! A dopiero jest wtorek!

"Dobrze odegrałem zazdrość?" x Albo beznadziejnie (bo gdzie niby?), albo ja jestem ślepa na Twoje słabości, nieumiejętności, wpadki i potknięcia, albo jednak to pierwsze, wówczas wyszukam i wynajmę Ci jakiegoś coacha - poduczy Cię ;)