Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej porażki niż młody facet ze starą, dzieciatą babą

Polecane posty

Gość gość

Jak patrzę na te pary to żal mi tych kolesi. Matka ich chyba nie kochała skoro szukają starszych kobiet. Np. Tom Kaulitz lat 32 i babsko lat 48 Heidi Klum, dzieciate. Fanijanski i Boladz ona dzieciata i starsza o 5 lat. W ogóle ja nie byłabym w stanie wziąć sobie chłopa lub kobiety z wagonem bydlecym w postaci potomków. Młodym facetom nie szkoda życia..? Pantofle?

Gość gość
Dzieci mniej, ale wiek już tak. No młody facet się rozgląda za starymi babami, nikt mi nie wmowi że to normalne. Różnica wieku 10 lat, czasem 20. Chore

Gość gość
Mój mąż jak jeszcze chodziliśmy a pytałam czemu ta czy tamta mu się nie podobała zanim zaczął że mną chodzićz to mi mówił że dzieciata to jak tredowata. I miał rację.

Gość gość
W dobrze sytuaowanych, inteligenckich rodzinach lub chociaż takich z awansu społecznego nie do pomyślenia jest coś takiego. U nizin owszem, jest branie bab z dziećmi, rozwodnikow z dziećmi. Ale to margines spoleczny,niewazne ile mają kasy, wiochmeni mentalni

Gość gość
Nie masz racji, moi sąsiedzi mają syna, który pokochał wdową (mniej więcej w swoim wieku) z dwójką dzieci. Rodzina z pokolenia na pokolenie lekarzy, rodzice kibicują związkowi. Teraz są już małżeństwem. Jej dzieci zostały przysposobione przez niego, do jego rodziców mówią babciu, dziadku.

Gość gość
W dobrze sytuaowanych, inteligenckich rodzinach lub chociaż takich z awansu społecznego nie do pomyślenia jest coś takiego. U nizin owszem, jest branie bab z dziećmi, rozwodnikow z dziećmi. Ale to margines spoleczny,niewazne ile mają kasy, wiochmeni mentalnie ależ głupoty, inteligenckiej rodziny to ty na obrazku nawet nie widziałeś

Gość gość
Raczej bym powiedziala ze na faceta z wozkiem kazda laska poleci, bo taki swiezo upieczony ojciec jest bardziej seksowny i pewny siebie niz nawet przystojniejszy bezdzietny.Jak jeszcze ma wyglad min 8/10 to zadna mu nie odmowi i moze wybierac i przebierac.gorzej z mloda mama, ta juz nie jest taka atrakcyjna, nawet jesli ladna i elegancka

Gość fuuuuu
Ale Wam zazdrość tyłki ściska, że za Wami się młode chłopaki nie oglądają :) Ale za czym się mają oglądać jak mamuśki przecież już spełniły się życiowo, bo urodziły - teraz już można być grubym i zaniedbanym :) A jakoś te "baby" wymienione przez autorkę-zazdrośnice nie wyglądają na spasione mamuśki - ani Heidi Klum ani Olga Bołądź. więc bierzecie się za siebie, za swoje obwisłe brzuchy i sflaczałe tyłki a nie siedzieć tylko na kafe i hejtować :)

Gość gość
ten aktor i tak ciebie nie chce autorko, nigdy by ciebie nie chciał

Gość gość
"wagon bydlęcy w postaci potomków" - brawo autorko. Brawo autorko! Założę się, że co tydzień latasz do kościoła i robisz maślane oczęta do księdza.. Twoje porównanie dzieci do bydlęcych wagonów jest super. Szkoda, że brakuje ci oleju w główce jak makówka. Jesteś cholerną zazdrośnicą, na dodatek obrzydliwe babsko z ciebie. Co, nie masz faceta przy boku, czy brak ci dzieci?

Gość gość
Autorko, uważasz że facet 40 lat i dziewczyna 25 to normalne?

Gość gość
Moj facet jest 11 lat mlodszy, a teraz mozesz zazdroscic :P

Gość gość
Autorko, uważasz że facet 40 lat i dziewczyna 25 to normalne?

Gość gość
O jejku co przezywasz, pewnie wpadła ci w oko jakaś starsza ale żeś dziecko jeszcze to uwagę na ciebie przestała zwracać. Haha.

Gość gość
"W dobrze sytuaowanych, inteligenckich rodzinach lub chociaż takich z awansu społecznego " xxx Aha, u nich w ogóle nie ma żadnych rozwodów :-D a jak już incydentalnie do jakiegoś dojdzie to jest pełny celibat aż do śmierci.

Gość gość
bo taki swiezo upieczony ojciec jest bardziej seksowny i pewny siebie niz nawet przystojniejszy bezdzietny. xxx Akurat z tym się nie zgodzę. Dla mnie dzieciaci są aseksualni. Szczególnie ci z małymi dziećmi.

Gość gość
Autorko, uważasz że facet 40 lat i dziewczyna 25 to normalne? xxx Nie jestem autorką, ale dla mnie to OK.

Gość gość
Mój mąż mnie wziął po rozwodzie i z dzieckiem ;P i niejedna wolna panna bez zobowiązań po nim płakała :D pogódźcie się z tym, że ważne jakim kto jest człowiekiem, a nie bagaż doświadczeń :)

Gość gość
zanim zaczął że mną chodzićz to mi mówił że dzieciata to jak tredowata. I miał rację. X I taki prostak zostal twoim mezem? Dobrze, ze pod wzgledem pogladow sie dobraliscie

Gość gość
Ja uważam że kobieta która chce starego dziada o 20 lat starszego ma nassssyyyrane we łbie, jemu się nie ma co dziwić że mu się młoda podoba ale za żadne pieniądze nie byłabym z takim staruchem który mógłby być moim ojcem. Natomiast jeśli chodzi o młodych chłopaków biorących stare baby to też jest choroba i zboczenie. I nie jestem ani gruba, ani brzydka, ani bezdzietna, ani stara. Uważam się za ładna kobietę, od mężczyzn słyszę komplementy, męża kocham i mam super kochanego i ładnego, jest starszy ale o 4 lata a nie o 20. Mam 28 lat więc pudło też że jestem stara. Po prostu takie związki mnie rozpiertalają totalnie, nie wi co nimi kieruje

Gość gość
Po prostu takie związki mnie rozpiertalają totalnie, nie wi co nimi kieruje xxx A co kieruje Twoim związkiem?

Gość gość
Macron we Francji:D .Nawet tam sie z tego śmieją, był skandal na cały kraj jak licealisci podczas oficjalnej wizyty w szkole , zaczęli robić sobie z nich jaja...

Gość gość
Dobrze, że psychicznie chorzy ludzie nic nie robią złego, poza zakładaniem głupich tematów w internecie.

Gość gość
Mam bardzo blisliego kolege. Kolega ma 24 lata o związał sie z kobieta 33, rozwodka z 2 dzieci. Fakt ze ona batdzo mlodo wyglada. Kiedys mi powiedzial ze wielszosc lasek w jego wieku ma siano we lbie. Kochaja jego wyglad kase ale nie jego. Ona jest dla niego wyjatkowa. Ogolnoe barfzo fajna z nich para.

Gość gość
Fajnie to brzmi ale do czasu gdy młody chętnie łoży na cudze dzieci...

Gość gość
Mlody raczej nie musi lozyc na jej dzieci bo ona zarabia b.dobrze. tak tak wiem wiem. Zaraz napiszesz ze na kase polecial. Nie, nie polecial.

Gość gość
Tak, a ona akurat bezinteresowna. Wzięła go bo szuka frajera nowego, by dzieci miały ojca. Pantofel. Jako rodzic chłopaka który zwiazalby się z kimś takim uwazalabym że stała się tragedia.

Gość gość
Napracowałes się Kubciu, co ta zazdrość robi z ludźmi;)