Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci 35 letni jeszcze wybrzydzaja?

Polecane posty

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sami podłażą na imprezach...Albo wypisują na fb...

taa

Gość KolejnyZmarnowanyPravik

Nie wybrzydzałem. Żadna mnie nie chciała, więc zostałem starym prawiczkiem z przymusu 😢

Gość Bla bla
2 godziny temu, Gość 5zet+ napisał:

Tylko wy same tu piszecie, że praviczki są do niczego i nimi gardzicie, więc same sobie przeczycie.

Ale kto to pisze?  Kobiety,  ktòre same zaliczyły już sporo mężczyzn.  A jeśli ty się szanujesz to chyba logicznie powinno cie interesowac zdanie takich kobiet jak ja.  A już wczesniej pisałam, że wolę prawiczkòw od mężczyzn z dużym przebiegiem. 

Gość Bla bla
1 godzinę temu, Gość Prawda napisał:

Ile masz lat? Może się dogadamy...tylko ze z tego wynika, ze nie puszczasz sie bo nie masz okazji a nie dlatego ze te okazje masz, tylko jesteś wartościowy 😂 

Hehe... złośliwe, ale jakże prawdziwe.  U kobiet ilość partneròw to zawsze kwestia jej wyboru, bo nie ma takiej kobiety,  ktora nie znalazlaby chętnego na seks.  Z mężczyznami gorzej.  Wielu jest takich,  co by chcieli co miesiąc mieć inną,  ale nie mają dobrej bajery.  Sama znam dwoch takich mężczyzn.  

Gość 5zet+
18 minut temu, Gość Bla bla napisał:

Ale kto to pisze?  Kobiety,  ktòre same zaliczyły już sporo mężczyzn.  A jeśli ty się szanujesz to chyba logicznie powinno cie interesowac zdanie takich kobiet jak ja.  A już wczesniej pisałam, że wolę prawiczkòw od mężczyzn z dużym przebiegiem. 

To jesteś wyjątkiem. Mało jest takich kobiet.

Gość szkoda gadać
14 minut temu, Gość Bla bla napisał:

Hehe... złośliwe, ale jakże prawdziwe.  U kobiet ilość partneròw to zawsze kwestia jej wyboru, bo nie ma takiej kobiety,  ktora nie znalazlaby chętnego na seks.  Z mężczyznami gorzej.  Wielu jest takich,  co by chcieli co miesiąc mieć inną,  ale nie mają dobrej bajery.  Sama znam dwoch takich mężczyzn.  

Co nie zmienia faktu, że jest wielu takich, którzy się szanują i chcą mieć jedną stałą partnerkę, a nie co chwila inną.

Gość Gość
29 minut temu, Gość Bla bla napisał:

fakt, brzydka do brzydkiego pasuje

Gość haha

To wy w tej erze macie tak zryte głowy, że ktoś z nikim nie sypia = brzydki.

Skąd wy się  bierzecie..

Gość Gość
7 minut temu, Gość haha napisał:

Skąd wy się  bierzecie..

Przecież to oczywiste. Seks jest super, a problemy mają z nim tylko brzydcy albo upośledzeni.

Gość haha

To nieźle skopane dzieciństwo trzeba mieć, żeby teraz seks był najlepszą rzeczą na świecie dla ciebie.

Gość :))

Ci co nie sypiają z nikim bo nie chcą właśnie nie maja z seksem problemów. Ty za to masz ewidentnie duże, wyzywając ludzi od upośledzonych ;)

Gość haha

Wiesz, fot ci przesyłać nie będę, wprawdzie i tak mi nie uwierzysz - nie jestem brzydka (wręcz przeciwnie) i są lepsze rzeczy na ziemi niż seks.

Gość gość

Bo fizjologia jest prosta i nie trzeba się wysilać. A wszyscy robią z siebie bohaterów bo uprawiają seks, a ci co nie to od razu chorzy no nie

Gość uczciwy cham

wolę zbierać kasę na seks robota niż być z brzydką starą babą!

a btw. ja w polsce już nie szukam, teraz tylko ukraina/rosja/białoruś/filipiny i może afryka

mam 35lat i co z tego?, nie stanę na ślubnym kobiercu z kobieta starszą niż 25lat

jestem poważnym facetem i poważnie myślę o rodzinie, chcę mieć zdrowe dzieci a nie jakieś downy, kobiety po 30-tce ODPADAJĄ

Nara!

Gość Asya
17 minut temu, Gość uczciwy cham napisał:

wolę zbierać kasę na seks robota niż być z brzydką starą babą!

a btw. ja w polsce już nie szukam, teraz tylko ukraina/rosja/białoruś/filipiny i może afryka

mam 35lat i co z tego?, nie stanę na ślubnym kobiercu z kobieta starszą niż 25lat

jestem poważnym facetem i poważnie myślę o rodzinie, chcę mieć zdrowe dzieci a nie jakieś downy, kobiety po 30-tce ODPADAJĄ

Nara!

To zbieraj na sex robota. Ja mam 25 i jestes dla mnie dyche za stary, dziadzie oblesny

Gość Gość
3 godziny temu, Gość haha napisał:

To nieźle skopane dzieciństwo trzeba mieć, żeby teraz seks był najlepszą rzeczą na świecie dla ciebie.

Gdzie masz napisane, że najlepszą? Chociaż fakt, seks jest jedną z najlepszych. Nie wiedzą tego tylko jakieś aseksualne dziwadła.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość :)) napisał:

Ci co nie sypiają z nikim bo nie chcą właśnie nie maja z seksem problemów. Ty za to masz ewidentnie duże, wyzywając ludzi od upośledzonych 😉

tak sobie tłumacz kłodo

Gość Gość
3 godziny temu, Gość haha napisał:

Wiesz, fot ci przesyłać nie będę, wprawdzie i tak mi nie uwierzysz - nie jestem brzydka (wręcz przeciwnie) i są lepsze rzeczy na ziemi niż seks.

kłoda

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Bo fizjologia jest prosta i nie trzeba się wysilać. A wszyscy robią z siebie bohaterów bo uprawiają seks, a ci co nie to od razu chorzy no nie

oziębli i zaburzeni po prostu

Gość gość
14 minut temu, Gość Asya napisał:

To zbieraj na sex robota. Ja mam 25 i jestes dla mnie dyche za stary, dziadzie oblesny

Dla ciebie tak, ale dla wielu lasek nie. A on ciebie na pewno by nie chciał 🙂

Gość lol
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

kłoda

po to włazisz, żeby ludzi obrażać, idź do seksuologa bo potrzebujesz

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Bla bla napisał:

Dokladnie i wielu z nich nazywa się ,,porzadnymi z zasadami" ale dlatego ze są zmuszeni do tego, bo nie maja okazji do puszczania się raz z ta raz z tamta, jedynie fantazjuja o tym 😂

Gość przedtem

No znam gościa, który nie jest zainteresowany w ogóle nieważne jak ładną babką się jest. On uważa, że ma zasady. Tyle, że te zasady są jakieś dziwne, jak nawet inicjatywy nie potrafi przejąć i czeka, aż co chwila będzie się samemu  ustalać terminy spotkań.

Wiecie co, myślę, że ci faceci co są sfrustrowani, mają tak na własne życzenie. Nieśmiali niedowartościowani, a potem się dziwią, że żadna ich nie chce.

Gość Bla bla
6 godzin temu, Gość haha napisał:

Skąd wy się  bierzecie..

Dokładnie:) Jakim trzeba być ubogim duchem, żeby pisać takie rzeczy. Totalna płycizna.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość lol napisał:

po to włazisz, żeby ludzi obrażać, idź do seksuologa bo potrzebujesz

to nie obraza, to stwierdzenie faktów

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość przedtem napisał:

No znam gościa, który nie jest zainteresowany w ogóle nieważne jak ładną babką się jest. On uważa, że ma zasady. Tyle, że te zasady są jakieś dziwne, jak nawet inicjatywy nie potrafi przejąć i czeka, aż co chwila będzie się samemu  ustalać terminy spotkań.

Wiecie co, myślę, że ci faceci co są sfrustrowani, mają tak na własne życzenie. Nieśmiali niedowartościowani, a potem się dziwią, że żadna ich nie chce.

tak samo kobiety

Gość Gość
14 minut temu, Gość Bla bla napisał:

Dokładnie:) Jakim trzeba być ubogim duchem, żeby pisać takie rzeczy. Totalna płycizna.

tak sobie tłumacz kłodo

Gość Bla bla
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Dokladnie i wielu z nich nazywa się ,,porzadnymi z zasadami" ale dlatego ze są zmuszeni do tego, bo nie maja okazji do puszczania się raz z ta raz z tamta, jedynie fantazjuja o tym 😂

Dokładnie.  Nie sztuką jest nie uprawiać seksu,  bo żadna nie jest chętna.  Sztuką jest czekać na milosc, zwlaszcza jak jestes facetem i koledzy sie smieją z ciebie,  bo nie zaliczasz kobiet jak masz okazje.  Juz to pisalam wczesniej,  ale powtòrze: tacy mężczyzni mi imponują w przeciwienstwie do puszczalskich.

Gość Bla bla
7 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

Co nie zmienia faktu, że jest wielu takich, którzy się szanują i chcą mieć jedną stałą partnerkę, a nie co chwila inną.

O dziwo często ten szacunek idzie w parze z brakiem powodzenia u kobiet. 

Gość gość
49 minut temu, Gość Bla bla napisał:

Dokładnie.  Nie sztuką jest nie uprawiać seksu,  bo żadna nie jest chętna.  Sztuką jest czekać na milosc, zwlaszcza jak jestes facetem i koledzy sie smieją z ciebie,  bo nie zaliczasz kobiet jak masz okazje.  Juz to pisalam wczesniej,  ale powtòrze: tacy mężczyzni mi imponują w przeciwienstwie do puszczalskich.

Imponują ci męskie cipcie.