Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci 35 letni jeszcze wybrzydzaja?

Polecane posty

Gość gość
6 minut temu, Gość Bla bla napisał:

Jeśli nawiązujesz do rozwiązłości seksualnej to wiedz,  że szanujące się kobiety chcą szanujących swoje cialo męzczyzn.  Z waszego punktu widzenia "dawanie " pierwszemu lepszemu jest obrzydliwe,  ale Z mojego kobiecego "wtykanie " w pierwszą lepszą dziurę też jest odpychające od męzczyzn. Zwlaszcza,  że czesto kobiety mają jakies braki z dziecinstwa i poprzez seks szukaja  (o zgrozo ) milosci i akceptacji.  Faceci są znakomitymi manipulatorami kobiet o niskiej samoocenie.  Klamią,  że kochają,  by uwieść i porzucić. 

Przestańcie wierzyć w bajkę,  że im więcej partnerek seksualnych tym lepiej.  Bzdura totalna. 

Kolejna kłoda mająca kłopot z ludzką seksualnością. Faceci nie chcą kłody, bo to frustracja w związku zapewniona.

Gość Bla bla
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Kolejna kłoda mająca kłopot z ludzką seksualnością. Faceci nie chcą kłody, bo to frustracja w związku zapewniona.

Oto przyklad meskiej hipokryzji.  Kobiete z "przebiegem " wyzywaja od ku*ew ale jak im sie wytknie to samo to nazwą cie kłodą.

Żałosne meskie dwulicowe...

Do reszty panòw... przez takich jak ten gostek,  kobiety mają złe zdanie o facetach.  Powiedzcie swoim kolegom,  ze jak chcą porzadna kobiete to niech sami się nie puszczają.

Gość Gość

Statystyczny polski kawaler(nie wdowiec, nie rozwodnik) 35 plus.

mizogin, związkofob, homofob
3500brutto
łysinka
piwny brzuszek
używane auto
żółte zęby
wada zgryzu
oczywiście stylówa słowiańska, dzinsy, t shirt(na impreze koszula w kratę) i adidasy to szczyt stylu i szyku
"pasje": rower, basen, siłownia, wódka, piwko, pizza, kebab
nie wyszło mu x związków z kobietami(oczywiście oni są niewinni, one były złe)
czasami nieślubne dziecko
zarywanie do dziewczyn w wieku licealnym
maminsynki
ciężko mu zrozumieć różnicę między partnerką, a matką

Gość Gość
15 minut temu, Gość Bla bla napisał:

Oto przyklad meskiej hipokryzji.  Kobiete z "przebiegem " wyzywaja od ku*ew ale jak im sie wytknie to samo to nazwą cie kłodą.

Do reszty panòw... przez takich jak ten gostek,  kobiety mają złe zdanie o facetach.  Powiedzcie swoim kolegom,  ze jak chcą porzadna kobiete to niech sami się nie puszczają.

Ale facet to facet A kobieta to kobieta.  NIE JESTESMY równi i nie można nas tak samo oceniać.  Kobieta z przebiegiem to zła kobieta, facet z przebiegiem to zajebisty macho.

Gość gość
18 minut temu, Gość Bla bla napisał:

Wyzywają tylko jakieś zakompleksione koniotrzepy. Skoro przebywasz z jakimś marginesem i do tego głupawi uogólniasz, to ciężko twoje "opinie" brać za wiarygodne. Chyba że jesteś jeszcze w gimnazjum.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Statystyczny polski kawaler(nie wdowiec, nie rozwodnik) 35 plus.

mizogin, związkofob, homofob
3500brutto
łysinka
piwny brzuszek
używane auto
żółte zęby
wada zgryzu
oczywiście stylówa słowiańska, dzinsy, t shirt(na impreze koszula w kratę) i adidasy to szczyt stylu i szyku
"pasje": rower, basen, siłownia, wódka, piwko, pizza, kebab
nie wyszło mu x związków z kobietami(oczywiście oni są niewinni, one były złe)
czasami nieślubne dziecko
zarywanie do dziewczyn w wieku licealnym
maminsynki
ciężko mu zrozumieć różnicę między partnerką, a matką

Witamy kolejną frustratkę w tym temacie.

Gość Gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

Witamy kolejną frustratkę w tym temacie.

Mam 23 lata i szczerze mnie brzydzą tacy podtatusieli pseudo macho. Są tacy jak opisałam, myślą o sobie bóg wie co, a strasznie mało prezentują. Uważam, że to patologia związek z 12 lat starszym facetem, a oni często podbijają do 16 latek... Żenada. O dziwo zwykle brak sukcesów na polu osobistym idzie w parze z brakiem sukcesów zawodowym. Myślę, że jednak żony motywują do działania, poza tym co dwie wypłaty to nie jedna. Poza tym szczęśliwy związek uskrzydla.

Gość gość

Tu jedna pani ładnie niby pisze tylko zapomina o jednym. Kobietom bardzo imponuje taki facet co to zalicza panie taśmowo. Każdy to wie obserwujemy to nie tylko na imprezach, w klubach ale w pracy również. Tacy wśród pań mają największe powodzenie. Każda marzy żeby być jego kolejnym "numerkiem". Taki co to miał jedną lub w ogóle dla kobiet to:psychol, dziwak, neurotyk, prawik, przegryw itd. To jest właśnie ta różnica między nami. Nam kobieta rowiązła nie imponuje i nikt normalny do związku z taka nie aspiruje. Kobietom za to imponują lovelasy i kobieciarze którzy traktują je przedmiotowo i nie chcą związku jedynie seksu. Dziwnym trafem każda sie łudzi że będzie ostatnią. Znajomy obrazek nie panowie?

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Mam 23 lata i szczerze mnie brzydzą tacy podtatusieli pseudo macho. Są tacy jak opisałam, myślą o sobie bóg wie co, a strasznie mało prezentują. Uważam, że to patologia związek z 12 lat starszym facetem, a oni często podbijają do 16 latek... Żenada. O dziwo zwykle brak sukcesów na polu osobistym idzie w parze z brakiem sukcesów zawodowym. Myślę, że jednak żony motywują do działania, poza tym co dwie wypłaty to nie jedna. Poza tym szczęśliwy związek uskrzydla.

Dziecko, nic dziwnego że nie rozumiesz 35 latke bo jesteś jeszcze bardzo niedojrzałe, niedoswiadczona kobieta. Do tego te feministyczne skrzywienie. 

Gość gość

Kobiety uwielbiają takich co je traktują przedmiotowo i chcą jedynie do s/e/k/s/u. Każdy to wie co trochę pożył i miał styczność z kobietami. Więc bez kitu drogie panie. Tacy wam imponują i mają wśród was największe powodzenie. Po co te kity i kłamstwa.

Gość 5zet+
1 godzinę temu, Gość Bla bla napisał:

Jeśli nawiązujesz do rozwiązłości seksualnej to wiedz,  że szanujące się kobiety chcą szanujących swoje cialo męzczyzn.  Z waszego punktu widzenia "dawanie " pierwszemu lepszemu jest obrzydliwe,  ale Z mojego kobiecego "wtykanie " w pierwszą lepszą dziurę też jest odpychające od męzczyzn. Zwlaszcza,  że czesto kobiety mają jakies braki z dziecinstwa i poprzez seks szukaja  (o zgrozo ) milosci i akceptacji.  Faceci są znakomitymi manipulatorami kobiet o niskiej samoocenie.  Klamią,  że kochają,  by uwieść i porzucić. 

Przestańcie wierzyć w bajkę,  że im więcej partnerek seksualnych tym lepiej.  Bzdura totalna. 

Tylko wy same tu piszecie, że praviczki są do niczego i nimi gardzicie, więc same sobie przeczycie.

Gość szkoda gadać
54 minuty temu, Gość Bla bla napisał:

Ja chcę porządną, nie puszczam się, ale i tak żadna mnie nie chce.

Gość Prawda
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ja chcę porządną, nie puszczam się, ale i tak żadna mnie nie chce.

Ile masz lat? Może się dogadamy...tylko ze z tego wynika, ze nie puszczasz sie bo nie masz okazji a nie dlatego ze te okazje masz, tylko jesteś wartościowy 😂 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Kobiety uwielbiają takich co je traktują przedmiotowo i chcą jedynie do s/e/k/s/u. Każdy to wie co trochę pożył i miał styczność z kobietami. Więc bez kitu drogie panie. Tacy wam imponują i mają wśród was największe powodzenie. Po co te kity i kłamstwa.

chyba te w burdelach

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziecko, nic dziwnego że nie rozumiesz 35 latke bo jesteś jeszcze bardzo niedojrzałe, niedoswiadczona kobieta. Do tego te feministyczne skrzywienie. 

Gdzie w moje wypowiedzi:

26 minut temu, Gość Gość napisał:

Jest feministyczne skrzywienie?

Gość gość
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale co cię obchodzą w ogóle faceci w takim wieku? Chyba że zmyślasz ze swoim wiekiem.

Gość szkoda gadać
15 minut temu, Gość Prawda napisał:

Ile masz lat? Może się dogadamy...tylko ze z tego wynika, ze nie puszczasz sie bo nie masz okazji a nie dlatego ze te okazje masz, tylko jesteś wartościowy 😂 

Ale gdybym miał okazję, to też bym się nie puszczał. Nie potrafiłbym uprawiać seksu bez uczuć, mógłbym to robić tylko z ukochaną osobą, z którą byłbym w związku. Mam swoje zasady.

Gość gość
18 minut temu, Gość Prawda napisał:

Każdy facet jak jest przystojny, to chętnie sypia z kobietami, które też chcą się przespać z przystojniakiem. I nie ma w tym nic złego, gdy obie strony tego chcą. Bo seks jest super. Normalne więc, że nie sypiają z kobietami jakieś męskie pipki, nieatrakcyjne i zakompleksione. Pocieszają się więc, że są "porządni". Podobnie jak brzydkie zakompleksione kobiety.

Gość gość

Nie nie te w bur...ch tylko w klubach, imprezach, w pracy. Trochę lat mam i pracuję z kobietami i wiem jak się zachowujecie. Oceniam was zatem po czynach a nie po słowach. Także nikt mi nie w mówi że jest inaczej. Mało która ma tak silne przekonania że potrafi "lovelasa" wysłać na drzewo. ?Was to kręci i imponuje. Poprawia nastrój i samoocenę. Dlatego im ulegacie.

Gość Sasasa

A niech se tam wybrzydzaja. Ni mnie to ziebi ni grzeje. Przecież to w większość chorzy ludzie niedostosowani spolecznie. Walić to. Trzeba cieszyć sie życiem poki jestesmy piękne i młode 🙂

Gość gość

35-latka piękna i młoda? Chyba tylko wtedy jak zastosuje te filtry z aplikacji internetowych żeby oszukać innych i poprawić sobie nastrój.Śmiechu warte.Żyj w fantasy-landzie dalej i pozdrów przy okazji elfy, smoki i jednorożce.

Gość szkoda gadać
37 minut temu, Gość gość napisał:

Każdy facet jak jest przystojny, to chętnie sypia z kobietami, które też chcą się przespać z przystojniakiem. I nie ma w tym nic złego, gdy obie strony tego chcą. Bo seks jest super. Normalne więc, że nie sypiają z kobietami jakieś męskie pipki, nieatrakcyjne i zakompleksione. Pocieszają się więc, że są "porządni". Podobnie jak brzydkie zakompleksione kobiety.

Nie każdy. Jak ktoś ma zasady, to sypia tylko z ukochaną osobą. Seks bez uczuć to puszczanie się.

Gość Gość
44 minuty temu, Gość gość napisał:

Ale co cię obchodzą w ogóle faceci w takim wieku? Chyba że zmyślasz ze swoim wiekiem.

Sami podłażą na imprezach...Albo wypisują na fb...

Gość ****

Wybrzydzają bo mogą

Gość Bla bla
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ale facet to facet A kobieta to kobieta.  NIE JESTESMY równi i nie można nas tak samo oceniać.  Kobieta z przebiegiem to zła kobieta, facet z przebiegiem to zajebisty macho.

Zajebisty macho? Tylko w oczach kobiet rozwiazlych (swoj do swego ciagnie) i wsrid kolegòw, tak samo zreszta żalosnych.  Normalne kobiety takim kims sie brzydzą. U mnie facet ktory mial wiele kobiet jest skreslony,  bo lepiej byc samej niz z kims kto ma tak przedmiotowe podejscie do seksu i jest hipokryta, wyzywajacym kobiety od szmat,  gdy sam jest taki sam. 

Gość gość
25 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie każdy. Jak ktoś ma zasady, to sypia tylko z ukochaną osobą. Seks bez uczuć to puszczanie się.

Tak sobie tłumaczy brzydki prawik, którego nikt nie chce.

Gość mezczyzna

Mierzysz swoją kobiecą miarą. Mezczyzna w wieku 35 lat osiąga szczyt swojej atrakcyjności. Ma już swoją kasę, pozycję i o ile dba o siebie - nie pali, nie pije za dużo, zdrowo się odżywia, uprawia sport, wygląda o niebo lepiej od kobiety w tym samym wieku. 

35 latek może wyrwać kobietę 10 - 15 lat młodszą. Czy 35 latka wyrwie 25 latka? O ile ten 25 latek ma taką fantazje. 

Dlatego młodsi panowie, zapier..lać. Bo czas jest naszym sprzymierzeńcem.

Gość gość
26 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Tak sobie tłumaczy brzydki prawik, którego nikt nie chce.

Gość gość

Tak sobie tłumaczy brzydki prawiczek, którego nikt nie chce.

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sami podłażą na imprezach...Albo wypisują na fb...

taa