Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariiOlla

Co robią w domu wasi mężowie?

Polecane posty

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Kamilka napisał:

RECYKLING nieudaczniku! znasz to pojęcie? Nie znasz, bo reperujesz rupiecie po 30 razy.

Wszystko zabierają specjalistyczne firmy i wszystko jest odpowiednio składowane i przerabiane natomiast auta sprzedajemy dalej tak jak większość ludzi. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość haha napisał:

Raczej wnoszę więcej. Bardzo rzadko zdarza się miesiąc że jestem kilka groszy poniżej. Np w tym miesiącu wniosłam 1200zł więcej także tego - cmoknij kolego

Uuu, toś się narobiła 😄 

A na waciki starczyło?

Gość gość gość

Po co cala ta dyskusja? jak facet jest głupkiem  i śmierdzącym leniem to nawet z  wstawieniem prania będzie miał problem . Na szczęście takich facetów jest coraz mniej a większość z nich zostaje starymi  kawalerami.  Poki matki służące żyją to jakoś taki wyglada. Jak matka umiera to chodza tacy śmierdzący, jedzą byle co i za cale zlo świata obwiniają zaradne kobiety które jak jego matka nie maja ochoty prac mu śmierdzących gaci. 

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gosck napisał:

Facet jak juz wypełni swoje obowiazki domowe to czeka na słowa uznania bo inaczej sądzi, ze kobieta tego nie widzi i najlepiej to wybudować mu pomnik za to, ze umyl naczynia.. 

A to jakiś problem podziękować komuś i docenić, że umył te naczynia?

Ja tam dziękuję swojemu mężowi za różne rzeczy. On mi też. Jak ugotuje obiad to nie wstają bez słowa od stołu tylko dziękuję i mówię, że było smaczne.

Gość Gość
11 minut temu, Gość gość gość napisał:

Po co cala ta dyskusja? jak facet jest głupkiem  i śmierdzącym leniem to nawet z  wstawieniem prania będzie miał problem . Na szczęście takich facetów jest coraz mniej a większość z nich zostaje starymi  kawalerami.  Poki matki służące żyją to jakoś taki wyglada. Jak matka umiera to chodza tacy śmierdzący, jedzą byle co i za cale zlo świata obwiniają zaradne kobiety które jak jego matka nie maja ochoty prac mu śmierdzących gaci. 

Myślę, ze jest dokładnie tyle samo śmierdzących leni i głupków wśród mężczyzn jak i wśród kobiet.

Gość gość

qwerty przybywaj, bo sqwysyny z wykopu zrobili desant na forum!

Gość gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Uuu, toś się narobiła 😄 

A na waciki starczyło?

Kre/tyn! Facet przyniesie 50 zł więcej od kobiety i już uważa się za głównego żywiciela rodziny i usługuj mu, bo pan i władca.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A to jakiś problem podziękować komuś i docenić, że umył te naczynia?

Ja tam dziękuję swojemu mężowi za różne rzeczy. On mi też. Jak ugotuje obiad to nie wstają bez słowa od stołu tylko dziękuję i mówię, że było smaczne.

Wiesz co? Może za zrobienie i podanie kawy przebąknie ci dzięki ci kochanie, ale za wyszorowanie podłogi to ci raczej nie dziękuje.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Kre/tyn! Facet przyniesie 50 zł więcej od kobiety i już uważa się za głównego żywiciela rodziny i usługuj mu, bo pan i władca.

Więcej wyzwisk! Dwaj. Pokaż swoją kobiecą mądrość!

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wiesz co? Może za zrobienie i podanie kawy przebąknie ci dzięki ci kochanie, ale za wyszorowanie podłogi to ci raczej nie dziękuje.

Siedzisz u nas w domu?

Gość ja z wczoraj
45 minut temu, Gość Gość napisał:

jest i nasz stary kawaler z wykopu na mamuśkowym forum i trzeci dzień się wypruwa, król życia, nasz samiec alfa. Zadałam wczoraj panu pytanie i czekam na odpowiedź.  

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ja z wczoraj napisał:

jest i nasz stary kawaler z wykopu na mamuśkowym forum i trzeci dzień się wypruwa, król życia, nasz samiec alfa. Zadałam wczoraj panu pytanie i czekam na odpowiedź.  

Nie jestem samcem. Ale przyznaję. O tych wyzwiskach to ja wczoraj pisałam. Żal czytać takie posty pełne tego typu epitetów. Widać niziny intelektualne tu siedzą, skoro nie potrafią inaczej...

Gość ja z wczoraj
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie jestem samcem. Ale przyznaję. O tych wyzwiskach to ja wczoraj pisałam. Żal czytać takie posty pełne tego typu epitetów. Widać niziny intelektualne tu siedzą, skoro nie potrafią inaczej...

ojoj tylko się nie popłaca jak taka wrażliwa jesteś

szkoda że nie widziałaś męskiej  mądrości swojego kolegi jak tu wczoraj od k... i szmat wyzywał. Sama też nie lepsza jesteś i od krów wyzywałaś więc już się dziewczynko nie ośmieszaj.  

Gość gość

#StopNienawiści na kafe.

Gość gosciak
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nic dziwnego, że cię wyzywają skoro pier/dolisz głupoty. Przypier/dalasz się byle głupoty i jeszcze wygłaszasz mundrości tonem autorytetu. Jak widzisz każdemu działasz na nerwy, ale lepiej oczywiście czepiać się innych, niż zauważyć że samemu się prowokuje.

Typową "kobiecą mądrość" to włąsnie ty pokazujesz tymi durnymi złośliwościami i zakutym łbem. Typowe, durne babsko, niezdolne do logicznego myślenia. Za to pierwsze do personalnych ataków.

Gość Gość
41 minut temu, Gość ja z wczoraj napisał:

ojoj tylko się nie popłaca jak taka wrażliwa jesteś

szkoda że nie widziałaś męskiej  mądrości swojego kolegi jak tu wczoraj od k... i szmat wyzywał. Sama też nie lepsza jesteś i od krów wyzywałaś więc już się dziewczynko nie ośmieszaj.  

Nie czytałam zbyt dokładnie kolegi bo mi się nie chciało. I też z nim nie dyskutowałam, bo uznałam to za bezcelowe. I nikogo od krów nie wyzywałam. Więc jeśli któraś z nas się ośmiesza, to nie jestem to ja 😄 

Gość Gość
11 minut temu, Gość gosciak napisał:

Nic dziwnego, że cię wyzywają skoro pier/dolisz głupoty. Przypier/dalasz się byle głupoty i jeszcze wygłaszasz mundrości tonem autorytetu. Jak widzisz każdemu działasz na nerwy, ale lepiej oczywiście czepiać się innych, niż zauważyć że samemu się prowokuje.

Typową "kobiecą mądrość" to włąsnie ty pokazujesz tymi durnymi złośliwościami i zakutym łbem. Typowe, durne babsko, niezdolne do logicznego myślenia. Za to pierwsze do personalnych ataków.

Więcej wyzwisk. Słabo się starasz.

Gość Gość
14 minut temu, Gość gosciak napisał:

Aha. I te wyzwiska i bluzgi lecą w kierunku różnych osób. Ja akurat zostałam potraktowana bardzo delikatnie bo byłam tylko osłem czy jakoś tak. No i teraz "durnym babskiem".

No ale skoro to durne babska z zakutymi łbami są pierwsze do personalnych ataków, to chyba sama sobie laurkę wystawiłaś. 

Kurcze, co za durne forum...

Gość Gość
16 minut temu, Gość gosciak napisał:

Aha. I jeszcze jedno. Dla Ciebie wyzywanie nie jest dziwne. Odnoszę wrażenie, że to coś normalnego. Tak jak dla niektórych osób mówienie proszę i dziękuję tak dla innych nazwanie kogoś durnym babskiem, ...em, nieudacznikiem, osłem itd itp jest dla Ciebie zupełnie naturalne. No dla mnie takie wyzywanie ludzi JEST dziwne i świadczy bardzo źle o wyzywającym. O braku kultury i niskim ilorazie inteligencji - bo inteligentna osoba nie potrzebuje wyzwisk, żeby napisać dosadny komentarz.

Gość gosc

I po co te komentarze? Nudne i nic nie wnoszą - jak większośc twoich postów. (A do łba nadal nie dociera.)  Zieeew.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

I po co te komentarze? Nudne i nic nie wnoszą - jak większośc twoich postów. (A do łba nadal nie dociera.)  Zieeew.

Wiem, że do "łbów" co niektórych nie dotrze i nadal będą wszystkich po kolei wyzywać. Chyba jakieś różne braki, życiowe frustracje i kompleksy w ten sposób z nich wychodzą. 

Gość Gość

Też mnie  śmieszą te "męskie obowiązki" 😄  W moim domu przez ostatnich 10 lat zepsuła się jedynie pralka i czajnik 😄 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Też mnie  śmieszą te "męskie obowiązki" 😄  W moim domu przez ostatnich 10 lat zepsuła się jedynie pralka i czajnik 😄 

U nie tydzień temu zepsuła się spłuczka od kibla. Dwie godziny z mężem męczyliśmy się żeby to naprawić 🙂 Ale się udało.

Gość gosc

Skończcie już ten off top robić. Wypowiadajcie się na temat, albo wcale.

Gość gosc
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Kurcze, co za durne forum...

To won stąd skoro ci nie pasuje. Nikt się do ciebie nie będzie dostosowywał.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Skończcie już ten off top robić. Wypowiadajcie się na temat, albo wcale.

Off top Ci przeszkadza, a wyzwiska są OK? Nie skończę off topu dopóki nie skończą się wyzwiska i ludzie nie zaczną normalnie rozmawiać.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

To won stąd skoro ci nie pasuje. Nikt się do ciebie nie będzie dostosowywał.

"Won"? Tak mąż do Ciebie mówi? Rodzice? Dzieci? Znajomi? To normalne u Was?

Gość gość

dokładnie, #HejtStop

Gość Kasia

Nie chodzi tylko o naprawy ale wszelkie remonty, w domu i w ogrodzie mój mąż ogarnia sam w ten sposób i on realizuje siebie i przy tym sporo oszczedzamy. Kiedy pracowałam pomagał trochę przy gotowaniu, sprzątaniu. Dzieckiem się nie zajmuje kiedy ja jestem w domu (aktualnie jestem w ciąży i nie mogę pracować) Z drugiej strony mnie taki układ nie przeszkadza. Nie lubię siedzieć i nic nie robić. Chętnie gotuje, piorę, bawię się z córką. Wychodzi na to, że ja mam więcej zajęć ale lżejszych ,on jak już się bierze do pracy to naprawdę ciężkiej i nie chciałabym się z nim zamienić. 

Gość nazwa wyswietlana

remont robi się raz na kilka lat