Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Kiniaaa napisał:

Infuencerka od warzyw, och, Najkolka, Najkolka 

Nikolka dzięki tobie, będę pierwszy raz w życiu jeść warzywa. Hurrra, ale jesteś odkrywcza, bądź dumna z siebie. ( ja bym była mając już dawno specjalizacje ).Ciemnogród nie ma sklepów , trza do stolicy jechać.😂

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Lola napisał:

A słyszałaś Najkolka o próchnicy butelkowej? Która może się zrobić przez karmienie piersią w ciągu miesiąca? Nawet przy myciu zębów? Moje dziecko taką miało, leczenie to koszmar, przyszyjkowe borowanie u dwuletniego dziecka, niereagującego na gaz, na dormicum... każdy ząb zajęty... Najlepiej zjechać rodziców, że nie myli zębów. Może są akurat w trakcie leczenia. Długiego i trudnego. Tu właśnie wychodzi Twoja dziura w edukacji medycznej i kulturze osobistej. Zrób Ty lepiej tą ginekologię i tym się zajmij, a nie kucharzeniem i stomatologią. Ekspert od wszystkiego jak z koziej d...y. Spójrz w lustro. Posłuchaj swojej matki - otyłość trzewna, którą niewątpliwie posiadasz, a którą wypierasz jak się da ze świadomości, to też zagrożenie dla Twojego zdrowia. Braki w wychowaniu Gogera to też nie błahostka. Terrorysta mały rośnie. Grunt to wytykać błędy innym swoich nie zauważając. 

Dokładnie taka jest najkolka, coś tam chlapnie ,nie mając o problemie jakiejś większej wiedzy. Ile to razy ona już się kompromitowała. Próbuje robić z siebie modeleczke , a z niej to taki pączuś jest. Najlepiej cudze dzieci wychowywać , swojego nie widząc. Nie wspominając, ze do „przeczkola” chyba tak to ona mowila😅 nie chcą przyjąć. Jak taka pani dyrektor widzi na story co on wyprawia , to się nie dziwie.

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Lola napisał:

A słyszałaś Najkolka o próchnicy butelkowej? Która może się zrobić przez karmienie piersią w ciągu miesiąca? Nawet przy myciu zębów? Moje dziecko taką miało, leczenie to koszmar, przyszyjkowe borowanie u dwuletniego dziecka, niereagującego na gaz, na dormicum... każdy ząb zajęty... Najlepiej zjechać rodziców, że nie myli zębów. Może są akurat w trakcie leczenia. Długiego i trudnego. Tu właśnie wychodzi Twoja dziura w edukacji medycznej i kulturze osobistej. Zrób Ty lepiej tą ginekologię i tym się zajmij, a nie kucharzeniem i stomatologią. Ekspert od wszystkiego jak z koziej d...y. Spójrz w lustro. Posłuchaj swojej matki - otyłość trzewna, którą niewątpliwie posiadasz, a którą wypierasz jak się da ze świadomości, to też zagrożenie dla Twojego zdrowia. Braki w wychowaniu Gogera to też nie błahostka. Terrorysta mały rośnie. Grunt to wytykać błędy innym swoich nie zauważając. 

Dokładnie taka jest najkolka, coś tam chlapnie ,nie mając o problemie jakiejś większej wiedzy. Ile to razy ona już się kompromitowała. Próbuje robić z siebie modeleczke , a z niej to taki pączuś jest. Najlepiej cudze dzieci wychowywać , swojego nie widząc. Nie wspominając, ze do „przeczkola” chyba tak to ona mowila😅 nie chcą przyjąć. Jak taka pani dyrektor widzi na story co on wyprawia , to się nie dziwie.

Gość Khh
Dnia 29.04.2019 o 00:40, Gość Zuzu napisał:

Podaj maila to Ci wysle pdf 🙂 kupilam na akcji wosp obie czesci. Pierwsza przeczytalam w pociagu, drugiej juz nie dalam rady. 🤷🏼‍♀️

Poprosze na dora3241@aol.com  🙂

Gość Elojza

Kupiłam obie części na akcji WOŚP, i powiem wam że to jest kompletne grafomaństwo. Pierwszą część męczyłam kilka dni, drugą próbowałam kilka razy, i wczoraj się udało. 

1 część: pojechałam na obóz studentów medycyny do Działdowa, i był tam on, miał koszule, buty (drogie) . Jak on mógł nie wiedzieć kim ja jestem ??,Mnie przecież znali wszyscy, bla bla bla. Spotykalismy sie, on mnie nie chciał, spotykał się w tym samym czasie z innymi dziewczynami, ale musiał być mój. Później opowieść jak pojechała za nim do Afryki, a on miał ją gdzieś, właściwie do końca książki on jej tłumaczy ,że to bez sensu, że nie chce się wiązać, a ona za nim biega, i skamle żeby z nią był. Druga część to silny pojazd  po teściowej, jęczenie o pierścionek zaręczynowy. Ona kupiła ...enke, zamówiła zespół, jeszcze zanim się oświadczył. Opowieść o tym jak teściowa dała jej czarną polewkę, nastawiała Kube przeciwko jej rodzicom, skrytykowala ...enke, i na złość powtykala w bukiety kwiaty ktorych ona nienawidzi. 

Ogolnie obie książki to jest dramat, i ja się naprawde zastanawiam po co wywlekac takie sprawy w książce.Rodziców Kuby przedstawiła w złym świetle, w zasadzie Kubę też. 

Gość Gghhh
Dnia 29.04.2019 o 20:19, Gość Lola napisał:

Sama zarazilas dziecko buziakami lub dawałas całować innym ludziom to masz 

Gość Gylig
Dnia 29.04.2019 o 12:15, Gość Kinia napisał:

kinga.mazurska@vp.pl

Dnia 29.04.2019 o 12:37, Gość gosc napisał:

weronikadec170@gmail.com

Bardzo mądre, podawać maila z imieniem i nazwiskiem. Łatwo was znaleźć na fejsie, Mg łatwo was może namierzyć i wyciągnąć konsekwencje o nakłanianie do wysłania pdfu za darmo, gdzie wyraźnie jest napisane, ze nie można tego robić. Jak można na jakimś forum podać swojego prawdziwego maila? Chcecie dostawać foty gołych f.iutków albo niemoralne propozycje od zboków? Poza tym wasz pracodawca przyszły może wpisać wasze imię i nazwisko w gogle i mu wyskoczy po jakich stronach lazicie...

Gość Maria
Dnia 4.04.2019 o 17:31, Gość gosc napisał:

Teraz już Łazarski w Warszawie, 52 tys.

Dnia 17.04.2019 o 22:25, Gość Aga napisał:

O cie pani. Najkola, tak bardzo ci zazdroscimy, bo nasze Nosacze Polskosci to tylko reka w gaciach potrafia mieszac. No normalnie cud chlop ci sie trafil, jedna lyzka i makaron i sos.

2 godziny temu, Gość Gylig napisał:

Bardzo mądre, podawać maila z imieniem i nazwiskiem. Łatwo was znaleźć na fejsie, Mg łatwo was może namierzyć i wyciągnąć konsekwencje o nakłanianie do wysłania pdfu za darmo, gdzie wyraźnie jest napisane, ze nie można tego robić. Jak można na jakimś forum podać swojego prawdziwego maila? Chcecie dostawać foty gołych f.iutków albo niemoralne propozycje od zboków? Poza tym wasz pracodawca przyszły może wpisać wasze imię i nazwisko w gogle i mu wyskoczy po jakich stronach lazicie...

Fakt, niezbyt to mądre, przecież można założyć nowego maila z jakimś psudo, a nie na forum dawać z imieniem i nazwiskiem, oj dziewczyny, dziewczyny.Nikt wam nie prześle tego pdf bo udostepnianie bo osobom trzecim jest nie legalne, i zwyczajnie durne, co zrobisz jeśli pani której to wyslalas, wrzuci to na chomikuj gdzie na każdej stronie są twoje dane??? Słabo, chcecie przeczytać to idźcie do biblioteki, ale szczerze odradzam, straszne 💩💩💩

Gość Aga
Dnia 29.04.2019 o 15:33, Gość gosc napisał:

Książka o gotowaniu to będzie instaserial o gotowaniu - dużo ,, serialu " a pomiędzy tym przepisy , ciekawe czy to będzie ,,hit ". 

Gość Bububu

Ja pie... Nagrywanie story z pytaniem i z naklejką gdzie popularny jest rosół z ziemniakami. Google=5 sekund

Gość Pdf
3 godziny temu, Gość Maria napisał:

Fakt, niezbyt to mądre, przecież można założyć nowego maila z jakimś psudo, a nie na forum dawać z imieniem i nazwiskiem, oj dziewczyny, dziewczyny.Nikt wam nie prześle tego pdf bo udostepnianie bo osobom trzecim jest nie legalne, i zwyczajnie durne, co zrobisz jeśli pani której to wyslalas, wrzuci to na chomikuj gdzie na każdej stronie są twoje dane??? Słabo, chcecie przeczytać to idźcie do biblioteki, ale szczerze odradzam, straszne 💩💩💩

Serio myślisz, ze to są prawdziwe maile? 😂 A nie założone tylko do tego pdf 🤦🏼‍♀️

Gość xyz

Czy tylko mnie doprowadza do szału to "tarkowanie"?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość xyz napisał:

Mnie tez.

Gość Gość

Każdy region ma swoje słowa i swoje określenia, przeczepisz sie do mieszkancow Poznania którzy mówią "pyry" na ziemniaki lub slazakow którzy mówią wurst a nie kiełbasa? Wiecej luzu, serio 

Gość xyz
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Każdy region ma swoje słowa i swoje określenia, przeczepisz sie do mieszkancow Poznania którzy mówią "pyry" na ziemniaki lub slazakow którzy mówią wurst a nie kiełbasa? Wiecej luzu, serio 

A mamaginekolog mówi jakąś gwarą? Nie przypominam sobie. 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość xyz napisał:

Po wiedeńsku 😂 

Gość Ulka

Rodowici warszawiacy używają takich słów o ktorych zapewne bladego pojęcia nie masz. Jesli mowi tak matka bedzie mówiła córka. Czepiasz sie pierdół. 

Gość Abc

Wytłumaczy ktoś relacje Najkoli z treściami? Intrygująca sprawa 

Gość Gosc
13 godzin temu, Gość Ulka napisał:

Rodowici warszawiacy używają takich słów o ktorych zapewne bladego pojęcia nie masz. Jesli mowi tak matka bedzie mówiła córka. Czepiasz sie pierdół. 

Ona nie jest rodowita warszawianka. Urodziła się w Wiedniu. Jej rodzice mówią po polsku, tylko n mówi po polskiemu. 

Gość Makówka

Mnie ciekawi jak MG opisała teściów w tych swoich książkach. Rzeczywiście w takim złym świetle ich przedstawiła?

Gość Iga
17 godzin temu, Gość Ulka napisał:

Jaka rodowita Warszawianka z niej 😂😂😂

Gość Iga

Hit to jak ona tańczy... drugiego takiego kloca na Insta to ze świecą szukać... bary jak u sztangistki 🤦🏻‍♀️

Gość Lili

Ja nie wiem gdzie ona tą s-kę nosi, potężnie wyglada 

Gość Olo

Masakra przecież z niej jest pulpet. Otłuszczone ręce brzuch i nogi a innym chce wmawiać że ma rozmiar S.. chyba na dlugosc jedynie bo na szerokość na pewno nie

Gość ANNN
1 godzinę temu, Gość Olo napisał:

Masakra przecież z niej jest pulpet. Otłuszczone ręce brzuch i nogi a innym chce wmawiać że ma rozmiar S.. chyba na dlugosc jedynie bo na szerokość na pewno nie

pulpecik Nikola

słoninka....

Gość gość

Ja mam rozmiar 44 i mam jedną bluzkę H&M w rozmiarze S. Ta bluzka jest tak szeroka, że nawet mnie zasłania. Więc można być es ;)

Gość Ulka
2 godziny temu, Gość Iga napisał:

Jaka rodowita Warszawianka z niej 😂😂😂

Jej rodzice na pewno a mowe pewnie przejmuje się po rodzicach? Popraw jesli sie mylę 

Gość Vurst

Ma bardzo przasna urode.

Gość Ania

Napisała że ma 160 cm wzrostu i waży 58 kg. I nosi rozmiar S

Gość Gość
Dnia 27.04.2019 o 18:19, Gość Okti napisał:

Widziałam i czytalam. Jak dla mnie maryska to najwiekszy rak instagrama. Zaraz po niej jest music cos tam 

Ale story o biciu dzieci akurat fajne. Ja jej nie śledzę weszłam zobaczyć post o pampersie ale nie chce mi się czytać tej ... burzy. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.