Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Ania napisał:

Napisała że ma 160 cm wzrostu i waży 58 kg. I nosi rozmiar S

Dopiero na story gdzie tańczy z małym, widać jaki z niej pulpecik. Tłuszczyk , aż ocieka. 

Gość Arleta

Gdzie ona waży 58?? Chyba jedna noga. Widać że po ciąży został jej brzuch, grube ramiona, uda itd. Nie ma to jak oszukiwać samą siebie że jest szczuplutka😂😂😂. Ubrania S ktore nosi są oversize więc i kobieta o rozmiarze L spokojnie wlezie.

Gość Kicha

Ale rzeście się uczepiły tego wyglądu. Od tego trzeba zacząć ze nie ważne co na zewnątrz a co wewnątrz w człowieku. A druga sprawa ze to nie na miejscu komentować coś na co niekoniecznie ma się wpływ. Nicole jest drobna ale nie ćwiczy wiec nie ma takiej atletycznej, smukłej i jędrnej sylwetki jak niektóre kobiety które to robia. A i tak jak po dwóch ciążach i natłoku spraw i braku ruchu wyglada bardzo dobrze. 

Gość Rhaena

Gdyby sie nie chwalila, jak to nosi S, pies z kulawą nogą nie zainteresowałby się jej rozmiarem

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Kicha napisał:

Ale rzeście się uczepiły tego wyglądu. Od tego trzeba zacząć ze nie ważne co na zewnątrz a co wewnątrz w człowieku. A druga sprawa ze to nie na miejscu komentować coś na co niekoniecznie ma się wpływ. Nicole jest drobna ale nie ćwiczy wiec nie ma takiej atletycznej, smukłej i jędrnej sylwetki jak niektóre kobiety które to robia. A i tak jak po dwóch ciążach i natłoku spraw i braku ruchu wyglada bardzo dobrze. 

A co ona ma wewnątrz? Megalomania, zawistna i zazdrosna. W dodatku zarozumiala i przepełniona pychą. Nie potrafi się wyslowic po polsku. Więc co do wnętrza to nie ma się czym chwalić.

Gość Rena

Co by nie napisała to itak by was zainteresowało. Wszystko co powie to musicie skomentować. Boli Was, że ma pomysły i umie je realizować, nie boi się, co? Bo co za tym idzie, ma kasę. Pojedzie na wakacje, jedne, drugie. Kupi sobie co będzie chciała a Wy dalej wylewajcie swoje frustrację. I tak jej nie pokonacie😉 jesteście za małe😄

Gość Gucio
Dnia 24.04.2019 o 14:44, Gość Agata napisał:

Ten live był pośmiewiskiem na naszym ostatnim grillu. Wszyscy nie widzieli czy się śmiać czy płakać takie to żałosne. Szczególnie jeśli chodzi o to ze ten hotel który podrożał bo rzekomo go zareklamowała. Hahaha co tam ze w wielu bogatych krajach europejskich są teraz ferie i jest sezon. Przecież ona się ma za sama królowa świata gdzie niedługo będą łapać do słoików i sprzedawać powietrze którym oddychała. Ale widać trzeba być takim bezobciachowym jak ona wtedy życie jest lżejsze. 

Naprawdę nawet na grillu poruszacie takie tematy? 😆😄Ja w pierwszej kolejności wyśmialabym Ciebie, że to pokazujesz i oglądasz 🙂

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Rena napisał:

Co by nie napisała to itak by was zainteresowało. Wszystko co powie to musicie skomentować. Boli Was, że ma pomysły i umie je realizować, nie boi się, co? Bo co za tym idzie, ma kasę. Pojedzie na wakacje, jedne, drugie. Kupi sobie co będzie chciała a Wy dalej wylewajcie swoje frustrację. I tak jej nie pokonacie😉 jesteście za małe😄

Raczej nie boi się bo ma kasę. A jak się nie uda to tatuś uratuje. Wakacje... dobre. Pojechac gdzieś i prześledzić urlop w hotelu. Szczyt marzeń jej fanek chyba.

Gość Nnnannns
1 godzinę temu, Gość Rena napisał:

1 godzinę temu, Gość Gucio napisał:

Naprawdę nawet na grillu poruszacie takie tematy? 😆😄Ja w pierwszej kolejności wyśmialabym Ciebie, że to pokazujesz i oglądasz 🙂

Aha już się zleciały ratlerki do szczekania w obronie 

Gość Gość

Kolejny post i kolejne szczucie na inne matki 🙈

Gość Grażka

Zamiast zajmować się pierdołami...typu isos,isog i te inne już dawno mogłaby zrobić specjalizację. A nie kolejną bezużyteczną rzecz. Teraz ludzie biorą przepisy z Internetu. Wątpię żeby komuś się chciało szukać w jakiejś książce kucharskiej. Teraz najłatwiej wziąć telefon do ręki i wyszukać. A ona tak się zachowuje jakby to jakieś wybawienie było. I znowu polaczki cebulaczki kupią od niej jakiś szajs. 

Gość Gosc
19 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Raczej nie boi się bo ma kasę. A jak się nie uda to tatuś uratuje. Wakacje... dobre. Pojechac gdzieś i prześledzić urlop w hotelu. Szczyt marzeń jej fanek chyba.

20 godzin temu, Gość Rena napisał:

Taaa, obgryzamy paznokcie z zazdrości. W dupie byłyśmy i ... widziałyśmy. 

Gość Gosc

Chyba szmatki się już nie sprzedają, bo nikolka ciśnie z następnym bublem. Znów naiwniary będą do kieszeni nabijać nikolce mamony, za coś co można znaleźć w internecie. 

Gość Justa

Ale serio przyczepiła się lekarkiwwielkimmiescie za to, że miała nazwe mama.dentysta czy coś takiego? Nie wierze 

Gość Zocha

A jakie przepraszam ona ma pomysły?? Segregatory, przypinki są w UK , i innych krajach od kilku lat. Ubranka dla wcześniaków można kupić w Mothercare, H&M i innych sklepach online🤔, koszule a'la woźna są takie nowatorskie, czy rampersy z muślinu które na etsy są od kilku lat??🤔. Koszule  i bluzy do karmienia?? 100 razy lepsze robią dziewczyny z Granatovo , dlatego je zaatakowała.W porównaniu z Granatovo jej fartuchy z prześcieradła są śmieszne😂😂. Szminki Bell, tusze Eveline, majtki, kocyki? Które z tych rzeczy ona wymyśliła, to wszystko od dawna było na rynku, nie rozumiem dziewczyn które kupują od niej tusze lub szminki , kocyki, czy ciuchy, serio nie rozumiem,czapki zimowe lub torby które sprzedają to jest dramat #mama #instamateczki😂😂😂😂

Gość Gość
Dnia 3.05.2019 o 19:51, Gość Ania napisał:

Napisała że ma 160 cm wzrostu i waży 58 kg. I nosi rozmiar S

Ja ja widzialam na zywo i dla mnie jest nizsza. Ja mam 163cm wzrostu i na pewno nie wygladala jakby tylko 3cm nizsza ode mnie byla. 

Gość Gość

Nie, hotel nie podrozal dlatego, ze ona tam byla i go reklamowala. Ten hotel byl drogi zawsze, a w sezonie ktory sie wlasnie zaczyna to juz w ogole. Nicole po prostu ukrywala prawdziwa cene. To samo bylo jak jako ciekawostke podala fakt, ze dom jej rodzicow byl domem Siary w pierwszej czesci Kilera, po czym pozniej powoedziala, ze tata jednak noe chce, aby o tym mowila. Jak zwykle ona najpierw cos chlapnie, a dopiero potem pomysli. 

Gość Gosciówa

Masakra.... Maja Bohosiewicz pokazała na is, ze hotel w którym ostatnio była MG kosztuje ponad 2 razy drożej niż pobyt na Malediwach czy Seszelach(!!!). Niezłe nabija kabzę na „instamateczkach”... 27/35 tysięcy za 7 dni...

Gość Gość
27 minut temu, Gość Gosciówa napisał:

Masakra.... Maja Bohosiewicz pokazała na is, ze hotel w którym ostatnio była MG kosztuje ponad 2 razy drożej niż pobyt na Malediwach czy Seszelach(!!!). Niezłe nabija kabzę na „instamateczkach”... 27/35 tysięcy za 7 dni...

A przypadkiem nie chwalila sie, ze zaplacila nie duzo? 

Gość Gość
34 minuty temu, Gość Gosciówa napisał:

No nie spodoba jej się to :)

bulwers za 3, 2, 1..

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

No nie spodoba jej się to :)

bulwers za 3, 2, 1..

Zaraz będzie się usprawiedliwiać, ze wcale tyle nie zapłaciła, ze miała upust od hotelu itp. Robi z siebie biedę, bo naiwniary by się na nią zdenerwowały, ze ich nie stać a ta gruba kasę wywala za tydzień zwiedzania hotelu.😂

Gość Gosc

27 tysięcy za siedzenie w hotelu? Nawet się nigdzie nie ruszyła poza. Przecież to bieda umyslowa. Pojechac na wakacje i niczego nie zobaczyć, nie zwiedzić. Oglądać tylko basen i atrakcje dla dzieci. Nie wiem nawet czy to jest bardziej śmieszne czy żałosne. "Byłam w Turcji" "A co widziałaś?" "Hotel"

Gość Aga

Nicole boi obnosić się bogactwem przecież lansuje się na sympatyczna lekareczke o ludzkiej twarzy. Nie może emanować bogactwem bo będzie to razić mateczki które nie mają takiego poziomu życia jak ona, nie będą chciały jej ,, dorabiać ".  Będzie budziła u nich zawisc. Dobrze Maja to powiedziała że za Turcję ma się egzotykę , chodzi o to że Turcja to nie jest kierunek żeby takie pieniądze wydawać . Jak widziałam po stanach magazynowych w sklepie wyprzedał się kocyk przedszkolaka reszta jest na stanie ciekawe czy Nicola to skomentuje.

Gość Buba

No trąbiła na prawo i lewo, że sklep otwiera wcześniej, żeby instamateczki nie musiały nastawiac budzika na północ, żeby spokojnie mogły zrobić zakupy.... Czasami zastanawiam się, czy ona faktycznie jest taka ograniczona i myśli, że u wszystkich wszystko kręci się wokół mg i jej super produktów? I faktycznie wierzy, ze jest taka innowacyjna w tych produktach? Wiadomo, ze wszystko dla kasy, ale wczorajszy temat "otwieramy znów sklep, trzymajcie kciuki żeby wszystko się udalo" były taki trochę żenujący.... 

Gość gość
32 minuty temu, Gość Aga napisał:

Nicole boi obnosić się bogactwem przecież lansuje się na sympatyczna lekareczke o ludzkiej twarzy. Nie może emanować bogactwem bo będzie to razić mateczki które nie mają takiego poziomu życia jak ona, nie będą chciały jej ,, dorabiać ".  Będzie budziła u nich zawisc. Dobrze Maja to powiedziała że za Turcję ma się egzotykę , chodzi o to że Turcja to nie jest kierunek żeby takie pieniądze wydawać . Jak widziałam po stanach magazynowych w sklepie wyprzedał się kocyk przedszkolaka reszta jest na stanie ciekawe czy Nicola to skomentuje.

Rozumiem, że powinniśmy chodzić nago i skubać trawę? Bo niby dlaczego mamy kogoś "dorabiać". 

Zawiść? Ale że niby co? Bo Mg stać na wyjazd do Turcji a np.mnie nie? Mam się skręcać z bólu? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Rozumiem, że powinniśmy chodzić nago i skubać trawę? Bo niby dlaczego mamy kogoś "dorabiać". 

Zawiść? Ale że niby co? Bo Mg stać na wyjazd do Turcji a np.mnie nie? Mam się skręcać z bólu? 

Tu chodzi bardziej o to, ze  ona ukrywa prawdziwe ceny, to samo bylo z Dubajem. A ja w zyciu bym tyle nie zaplacila za Turcje skoro za polowe mniejsza xene mam Malediwy, Seszele czy Dominikane. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tu chodzi bardziej o to, ze  ona ukrywa prawdziwe ceny, to samo bylo z Dubajem. A ja w zyciu bym tyle nie zaplacila za Turcje skoro za polowe mniejsza xene mam Malediwy, Seszele czy Dominikane. 

Przecież ona nie ma obowiązku mówić ile zapłaciła za wyjazd. Ja nigdy nie mówię ile płacę za wakacje. Jeżeli ktoś spyta, to tak. Chociaż nie wszystkim (dalszemu znajomemu czy sąsiadowi takie informacje nie są potrzebne).

Gość Nbsbbs
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

Zgadzam się. Dlatego często podkreśla ze kupuje w pepco czy lidl. Albo ze robi inne rzeczy „dla szaraków” jak na przykład gotowanie czy sprzątanie chociaż ma kucharkę i sprzątaczkę. Ale jej grupa docelowa to raczej mamuśki 500 plus wiec nie może pokazac prawdziwego życia 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Przecież ona nie ma obowiązku mówić ile zapłaciła za wyjazd. Ja nigdy nie mówię ile płacę za wakacje. Jeżeli ktoś spyta, to tak. Chociaż nie wszystkim (dalszemu znajomemu czy sąsiadowi takie informacje nie są potrzebne).

Ale chodzi o to, ze ona zawsze mowi ile zaplacila, z tym, ze specjalnie zaniza cene. Wiec lepiwj jakby juz n8c nie mowila niz zeby klamala. 

Gość Aga
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

4 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie o to mi chodziło . Nicola zabłysnęła w internecie że pokazała że lekarz ginekolog może być fajnym życzliwym człowiekiem ,, takim jak wszyscy".   Odczarowała zawód lekarza ginekologa gdzie wizyta u lekarza tej specjalizacji jest najbardziej krępująca dla dużej ilości kobiet.  Na przekazywaniu ogólnej wiedzy medycznej zrobiła biznes, bo pokazała że lekarz ginekolog może nie budzić skrępowania .W naszym kraju epatowanie bogactwem może nie być mile widziane obserwują ją różne osoby zapewnie w większości kobiety, młode mamy, o różnej sytuacji materialnej. I dla niektórych może to budzić zawiść, zazdrość. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.