Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość erk
5 godzin temu, Gość Gość gośćgość napisał:

Czy znacie chociaż jednego psychologa, który będzie rozwiązywał problem osoby wyzywając publicznych obserwatorów dlatego , że postrzegają inaczej ?

Dobry psycholog wie, że tylko pomoże dobierać narzędzia, a od danej osoby zależy czy skorzysta ,czy też nie.

A może znacie jakiegoś który pomoże kobietom tutaj dostrzec że ich złote rady życiowe nie są nikomu potrzebne? Że wasza "Najkolka" czy każda inna "oczekując" czy kto tam jeszcze, doskonale sobie poradzą bez waszego dziamgania na forum? Jak to się dzieje że im człowiek głupszy tym szerzej się wypowiada o tym co ludzie powinni a czego nie? Niesamowite. Szkoda że głupota nie boli, może chociaż niektórzy dostrzegliby jacy naprawdę są. Jest w internecie taki piękny obrazek o tym co powinnyście zrobić z nikomu niepotrzebnym "swoim zdaniem" czy "swoją opinią", którą tak chętnie wyrażacie: https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2014/06/5a1c22f63588675bcabaa679c5100b5b_original.jpg

Gość Prawo
1 godzinę temu, Gość Regulamin napisał:

Jeśli ktoś ze znajomych Nicoli to czyta to proszę o podjęcie jakiegoś działania, ewentualnie przekazanie odpowiednim osobom. Regulamin tego forum mówi jasno o tym, ze zakazane jest - znieważanie lub zniesławianie innej osoby oraz inne działania godzące w dobra osobiste; (par.4 pkt.1). Chociaż zamknięcie tego wątku może trochę zakończy to obrażanie,także jeżeli ktoś z osób postronnych również chciałby pomoc to prośba o zgłaszanie wątku niezgodnego z regulaminem do kafeterii.

Tu sa wyrazane OPINIE!jesli ktos czyli nikola nie potrafi sie pogodzic z faktem ze nie wszyscy jej słodzą to regulamin ani zaden paragraf nie ma tu zastosowania🤷🏼‍♀️

Gość ALa.p
21 minut temu, Gość Prawo napisał:

Tu sa wyrazane OPINIE!jesli ktos czyli nikola nie potrafi sie pogodzic z faktem ze nie wszyscy jej słodzą to regulamin ani zaden paragraf nie ma tu zastosowania🤷🏼‍♀️

Masz prawo do wyrażania swojej opinii dopóki nikogo ona nie krzywdzi. W innym wypadku - lepiej jej nie wyrażaj, uwierz mi, świat będzie piękniejszy bez twojej jakże ważnej opinii.

Gość Gość gość
Dnia 7.08.2019 o 11:27, Gość Karmen napisał:

Nawet nie przebrnę przez ten propagandowy artykuł na temat karmienia i szczepień... robią wodę z mózgu biednym kobietom. 🤮 błędne koło, wszystko kręci się wokół kasy, a tymczasem dzieci nigdy nie były tak schorowane... alergie, zapalenie uszu, notoryczne przeziębienia itd... przemysł farmaceutyczny napędza sobie klientów od ich narodzin. Nie zaufałabym zadnej instagramowej lekarce, gowniary dopiero ze szkół powychodziły, nie maja ani doswiadcznia ani pokory, za to parcie na sławę i pieniądze. A ta pani lekarka z peruka na głowie?!?  To ma być wiarygodna osoba? Może w teatrze. Komedia, czarna komedia 🤬 

"Jak to się dzieje że im człowiek głupszy tym szerzej się wypowiada o tym co ludzie powinni a czego nie? "

w internecie .

Gość Gość

Dajcie spokój, wcześniej to dało się to czytać, z niektórymi rzeczami mogłam się zgodzić, ale teraz? To zwykły hejt. Brwi zle, ciuchy zle, doopa za gruba, wakacje tam gdzie ona chce zle, wszystko wam nie pasi. To już leci czysty hejt a nie konstruktywna krytyka. Co jest konstruktywnego w „nie podobają mi się jej brwi, niech se zrobi hennę” tak bo jednej się nie podobają i już będzie z jęzorem na wierzchu biegła po hennę. Może jej tak pasi. Co za babsko to napisało

Gość Anusia
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dajcie spokój, wcześniej to dało się to czytać, z niektórymi rzeczami mogłam się zgodzić, ale teraz? To zwykły hejt. Brwi zle, ciuchy zle, doopa za gruba, wakacje tam gdzie ona chce zle, wszystko wam nie pasi. To już leci czysty hejt a nie konstruktywna krytyka. Co jest konstruktywnego w „nie podobają mi się jej brwi, niech se zrobi hennę” tak bo jednej się nie podobają i już będzie z jęzorem na wierzchu biegła po hennę. Może jej tak pasi. Co za babsko to napisało

Gorzkie słowa, pewnie za chwilę usłyszysz jakże konstruktywne "nara". 

Gość Madera

Księżniczce nie chce się jechać na zakupy 

Gość Obserwatorka
8 minut temu, Gość Madera napisał:

I jest taka sławna, że jak tylko wspomniała o tej platformie to im serwery padły 😂😂😂 

Gość Szopi
13 minut temu, Gość Madera napisał:

Serio, nigdy nie robiłaś zakupów przez Internet? Moze lepiej sie nie przyznawaj 😂

Gość No nie

MG nie rusza hejt,smieszy ja,tzn nie nawet nie smieszy🤦🏼‍♀️ale pisze o tym posty,zali sie,pokazuje komentarze,nasyla swoje ratlerki...ale nie,ona ma gdzies hejt😂najkola jaki hejt?to czysta prawda!

Gość Gwiazda

Idzie na tajemniczy event.Obstawiam otwarcie lidla😂😂😂😂

Gość Bibi
21 minut temu, Gość Gwiazda napisał:

Idzie na tajemniczy event.Obstawiam otwarcie lidla😂😂😂😂

Powinnas napisać w swoim poście "pierwsza, pierwsza"!! 😂 ale mamy polewkę z Was. Tak trzymac 👍

Podstawówka wróciła 😁

Gość haha

Hmm też nie lubie mamyginekolog i dużo rzeczy mnie w niej rozsmiesza ale .. popatrzcie na to z innej strony. Dziewczyna codziennie jest na wysokich obrotach , chodzenie ciagle z telefonem , nagrywanie insta - zmotywowanie sie do tego aby ciągle mieć coś do powiedzenia ( nie zawsze mądrego ) Ile na instagramie jest instagirl które nagrywają filmiki przyglądająć sie w kamerze jak w lustrze ? ktore publikują posty sponsorowane gdzie za 1 dostaja kupe kasy ? reklamują usługi medycyny estetycznej , ktore przedstawiaja wyidealizowany swiat w ktory polowa spoleczenstwa wierzy ... Moze Nikola nie jest pieknoscia, nie inwestuje wizualnie w siebie ale patrzac obietkywnie chyba nie jest az takim potworem. Pokazuje swoje prawdziwe zycie, ze jest brudna, ze zaspana, ile z Nas miałoby odwage na to ? Ja nie :) A jej sprzedaz ksiazek, ciuchow itd.. ile z Nas nie chciałoby miec takiego biznesu ? ona sobie sama to zbudowała.. nie siedzi i nie pachnie jak wiekszosc instalasek tylko ostro zasuwa. 

Gość Aga
35 minut temu, Gość No nie napisał:

MG nie rusza hejt,smieszy ja,tzn nie nawet nie smieszy🤦🏼‍♀️ale pisze o tym posty,zali sie,pokazuje komentarze,nasyla swoje ratlerki...ale nie,ona ma gdzies hejt😂najkola jaki hejt?to czysta prawda!

A jakie zarzuty są prawda ? Tyle ich tu było.

To jest Nicoli postawa obronna żeby sobie z tym poradzić. Żali się i dostaje w zamian bardzo dużo wsparcia i ciepłych słów.Osoba wrażliwa nie dałaby rady ( pani z domu pogrzebowego przez nagonkę Soni Bohosiewicz napisała wprost że czuje się zniszczona personalnie ). 

Nicola jest tylko człowiekiem ale to co tu się od niedawna wyrabia jest gruba przesadą.

Piszę to ja Aga osoba udzielająca się aktywnie w poprzednim wątku i tym .

Konstruktywna krytyka tak , wyzwiska i obrażanie nie.

Gość Milp

Oglądając jej relacje i czytając komentarze stwierdzam , że nie można mieć innego zdania niż MG . Wszystko inne jest uważane za hejt. Bardzo wyolbrzymia skale negatywnych komentarzy bo gdy pod postem ich szukam można znaleźć kilka i ich wydźwięk nie jest tak negatywny jak go przedstawia.

Gość PapaNikola
1 godzinę temu, Gość haha napisał:

Hmm też nie lubie mamyginekolog i dużo rzeczy mnie w niej rozsmiesza ale .. popatrzcie na to z innej strony. Dziewczyna codziennie jest na wysokich obrotach , chodzenie ciagle z telefonem , nagrywanie insta - zmotywowanie sie do tego aby ciągle mieć coś do powiedzenia ( nie zawsze mądrego ) Ile na instagramie jest instagirl które nagrywają filmiki przyglądająć sie w kamerze jak w lustrze ? ktore publikują posty sponsorowane gdzie za 1 dostaja kupe kasy ? reklamują usługi medycyny estetycznej , ktore przedstawiaja wyidealizowany swiat w ktory polowa spoleczenstwa wierzy ... Moze Nikola nie jest pieknoscia, nie inwestuje wizualnie w siebie ale patrzac obietkywnie chyba nie jest az takim potworem. Pokazuje swoje prawdziwe zycie, ze jest brudna, ze zaspana, ile z Nas miałoby odwage na to ? Ja nie 🙂 A jej sprzedaz ksiazek, ciuchow itd.. ile z Nas nie chciałoby miec takiego biznesu ? ona sobie sama to zbudowała.. nie siedzi i nie pachnie jak wiekszosc instalasek tylko ostro zasuwa. 

Z telefonem w ręku ciągle to jest uzależnienie

a często Takie bzdury gada.

Ja jej nie słucham już odlubione

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

A jakie zarzuty są prawda ? Tyle ich tu było.

To jest Nicoli postawa obronna żeby sobie z tym poradzić. Żali się i dostaje w zamian bardzo dużo wsparcia i ciepłych słów.Osoba wrażliwa nie dałaby rady ( pani z domu pogrzebowego przez nagonkę Soni Bohosiewicz napisała wprost że czuje się zniszczona personalnie ). 

Nicola jest tylko człowiekiem ale to co tu się od niedawna wyrabia jest gruba przesadą.

Piszę to ja Aga osoba udzielająca się aktywnie w poprzednim wątku i tym .

Konstruktywna krytyka tak , wyzwiska i obrażanie nie.

O co chodzi z tą panią z domu pogrzebowego? Może ktoś przybliżyć wątek?

Gość Jusi

Tajemnica Nicole : STARTUJE NA WARSZAWIANKĘ ROKU! 4 WRZEŚNIA ODBYWA SIĘ TE WYDARZENIE.

Proszę oddajcie głos na kogoś, kto jest godny tego tytułu. Ona nie zrobiła nci wielkiego dla swojego miasta a tym bardziej dla kraju, którego nawet nie potrafi pokazać swoim dzieciom. Sprzedaż gaci to żadne osiągnięcie. 

Gość Gośćgość

Pomoc dla ciężko chorej mamy Krystyny Dudy na pomagam.pl

Każda pomoc mile widziana.

Gość Jsjsj
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

O co chodzi z tą panią z domu pogrzebowego? Może ktoś przybliżyć wątek?

Pani z domu pogrzebowego miała zdjęcie rąk starszej osoby chyba zmarłej i był opis jak "pielęgnują" ciało osoby zmarłej, itd a Bohosiewicz zrobiła z tego aferę, że ciekawe jak poczuła by się osoba gdyby rozpoznała na tym zdjęciu np dłonie swojej mamy czy babci..no i przez tą nagonkę Pani z domu pogrzebowego zamknęła profil i poczuła się zaszczuta za ten wpis. Zdjęcie i tak podobno było z neta, ogólnodostępne więc nie wiem o co cała afera. Myślałam, że Pani Bohosiewicz jest bardziej tolerancyjna. 

Gość Skandal

Najwazniejszy cel to raz raz ratlerki wplacac pieniadze na fundacje,wasza mg 3x o tym juz powiedziala!

Gość Internet
4 minuty temu, Gość Skandal napisał:

Najwazniejszy cel to raz raz ratlerki wplacac pieniadze na fundacje,wasza mg 3x o tym juz powiedziala!

Zero treści a już 3tys ludzi polecialo na instagram

Gość Pytam

Kim jest ten Ernest i jaka jest jego historia? Help 

dlaczego jego fundacja? 

Gość Ehh
52 minuty temu, Gość Pytam napisał:

Kim jest ten Ernest i jaka jest jego historia? Help 

dlaczego jego fundacja? 

Ernest to zmarły syn Nicole i Kuby.  

4 godziny temu, Gość Jusi napisał:

Tajemnica Nicole : STARTUJE NA WARSZAWIANKĘ ROKU! 4 WRZEŚNIA ODBYWA SIĘ TE WYDARZENIE.

Proszę oddajcie głos na kogoś, kto jest godny tego tytułu. Ona nie zrobiła nci wielkiego dla swojego miasta a tym bardziej dla kraju, którego nawet nie potrafi pokazać swoim dzieciom. Sprzedaż gaci to żadne osiągnięcie. 

4 września startuje dopiero głosowanie na nominowane osoby, potrwa do października. I to, że Nicole ma wielu followersow nie znaczy, że wygra. Rok temu Warszawianką roku została osoba, która w szranki startowała ze znanymi aktorkami. 

I chociaż przestałam z różnych względów obserwować Nicole, czasem tam zajrzę. Ale to co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. 

Nie lubicie jej? Nie musicie. Was też nie wszyscy pewnie lubią. Ale czy to powód żeby "konstruktywne krytykować" jej brwi, wagę i całe życie? 

Wyraźcie konstruktywne opinie o swoich wadach, chętnie porozrzucamy wam życie jak pryzme gnoju. 

Gość Krul

Najlepsze było jak powiedziała, że wygląd nie ma w życiu znaczenia i ona się tym nie przejmuje  co mówią o jej wygladzie, a w następny snapie powiedziała, że ma dylemat w co się ubrać na nagranie 😄 skoro nie ma znaczenia, kto jak wygląda, po co założyła swoją najpiękniejsza ...enkę 😂 hipokryzja 😉

Gość Internet9
46 minut temu, Gość Ehh napisał:

4 września startuje dopiero głosowanie na nominowane osoby, potrwa do października. I to, że Nicole ma wielu followersow nie znaczy, że wygra. Rok temu Warszawianką roku została osoba, która w szranki startowała ze znanymi aktorkami. 

I chociaż przestałam z różnych względów obserwować Nicole, czasem tam zajrzę. Ale to co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. 

Nie lubicie jej? Nie musicie. Was też nie wszyscy pewnie lubią. Ale czy to powód żeby "konstruktywne krytykować" jej brwi, wagę i całe życie? 

Wyraźcie konstruktywne opinie o swoich wadach, chętnie porozrzucamy wam życie jak pryzme gnoju. 

Krytykujemy to że sprzedaje handluje rzeczami z napisem badaj się regularnie a twierdzi że za darmo edukuje.

A fundacja daniem Nikol " nie. Będzie" badać przyczyn poronien mpomagac zajść w ciążę  a edukowaćc przez telefon i i internet (???????) 

Gość Pytam
52 minuty temu, Gość Ehh napisał:

Jak długo żył ten Ernest? 

Gość Rany
1 minutę temu, Gość Pytam napisał:

Jak długo żył ten Ernest? 

20 tygodni ciąży 

Gość Ehh
29 minut temu, Gość Internet9 napisał:

Krytykujemy to że sprzedaje handluje rzeczami z napisem badaj się regularnie a twierdzi że za darmo edukuje.

A fundacja daniem Nikol " nie. Będzie" badać przyczyn poronien mpomagac zajść w ciążę  a edukowaćc przez telefon i i internet (???????) 

No i??? Masz z tym problem? Mam dla ciebie wiadomość - to twój problem! 

Krytykujesz nie jej działania, Krytykujesz jej istnienie w sieci. Bo na tym opiera się jej istnienie w sieci. 

Nie chcesz- nie patrz na nią, nikt cię nie zmusza. Czas i energię jakie przeznaczasz na wyżygiwanie jej w necie jaka jest beeee przeznacz na coś bardziej...... Konstruktywnego.  Tyle czasu ile ona nagrywa snapy, tyle ty przeznacza na ich oglądanie. Taaaak, wiem, ty tylko dla beki, bo same bzdury gada. Ona traci czas? Heloł! Ty tym bardziej! Jakoś nowy rodzaj masochizmu. Jak jedzenie znienawidzonej zupy pomodorowej, którą potem żygam. 

Gość Xzy

Jak tylko mg wspomniała dawno temu o pomyśle fundacji, od razu pomyslalam, że to przykrywka do podatku i kolejne źródło kasy, że zaraz będzie 1%, albo wręcz namawianie na wpłaty bezpośrednie, no bo przecież fundacja ma taki szczytny cel ble ble ble... Wtedy też byłam i wciąż jestem ciekawa, w jaki sposób będzie realizowana na "glosna" pomoc kobietom...przypuszczałam, ze właśnie internetowo i telefonicznie... wyśle pakiecik pdf jak sobie radzić po stracie, jakie badania zrobić po i jakie sa uwarunkowania prawne straty dziecka-czyli znowu coś, co już w necie jest i było, na dużo bardziej wiarygodnych stronach....I tak jak myślałam, skupia się na bazie danych... przykre, że te jej wszystkie fanki już tak śmiało wplacaja kasę na kolejne jej wakacje.... 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.