Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ

Czy waszym zdaniem moje wymagania względem potencjalnej partnerki są z kosmosu?

Polecane posty

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość Agata napisał:

tak bardzo logicznie zwłaszcza "nie umiesz czytać ze zrozumienie, wcale tak nie napisałem, nigdzie tak nie stwierdziłem"

Po czym następowało dokładne i rzeczowe wyjaśnienie.

Gość Agata
5 minut temu, Gość obserwator napisał:

O coorva, co tu się odyebało XD 

Nic, tylko jeden podobno dojrzały facet o mentalności i niedojrzałości przedszkolaka zabrał swoje zabawki i zmienił piaskownicę, pewnie poszedł się żalić na inny wątek, albo założył nowy wątek pt "co myślicie o tym jak zostałem potraktowany ja - biedny niezrozumiany człowiek, który tylko chciał zasięgnąć opinii." Także jak widzisz, zupełnie nic.

Gość Agata
5 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

W tej dyskusji to on był dużo mądrzejszy. Ale to typowe dla kobiet, że nie potraficie przyznać mężczyźnie racji. Jeśli mężczyzna ma rację, to wy to uznajecie za "mensplaining".

Tak właśnie scharakteryzowałeś dokładnie założyciela wątku, tylko zamień kobieta na mężczyzna i w charakterystyce przypadku na tym forum będziesz miał całkowitą rację.

3 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Po czym następowało dokładne i rzeczowe wyjaśnienie.

Ciekawe gdzie, bo na pewno nie na stronach tego wątku.

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość Agata napisał:

Tak właśnie scharakteryzowałeś dokładnie założyciela wątku, tylko zamień kobieta na mężczyzna i w charakterystyce przypadku na tym forum będziesz miał całkowitą rację.

Bez komentarza. Z wami naprawdę nie da się rozmawiać.

Gość Agata
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Bez komentarza. Z wami naprawdę nie da się rozmawiać.

Dokładnie zachowujesz się jak xyz.

Gość obserwator
Cytat

Nic, tylko jeden podobno dojrzały facet o mentalności i niedojrzałości przedszkolaka zabrał swoje zabawki i zmienił piaskownicę, pewnie poszedł się żalić na inny wątek, albo założył nowy wątek pt "co myślicie o tym jak zostałem potraktowany ja - biedny niezrozumiany człowiek, który tylko chciał zasięgnąć opinii." Także jak widzisz, zupełnie nic.

sorry, ale jak czytam cały temat, to dochodzę do tego samego wniosku co autor temtau i to na serio wygląda tak, jakbyś nagle odpowiedziała mu w imieniu jakiegoś niby przypadkowego faceta XD

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Agata napisał:

Dokładnie zachowujesz się jak xyz.

Kolejne insynuacje z twojej strony. Xyz miał rację, że sobie poszedł. Dyskusja z tobą nie ma sensu, żadne argumenty do ciebie nie przemawiają.

Gość szkoda gadać
8 minut temu, Gość obserwator napisał:

sorry, ale jak czytam cały temat, to dochodzę do tego samego wniosku co autor temtau i to na serio wygląda tak, jakbyś nagle odpowiedziała mu w imieniu jakiegoś niby przypadkowego faceta XD

Uważaj, bo jeszcze cię uzna za "kolejne wcielenie xyz" :D

Gość Agata
9 minut temu, Gość obserwator napisał:

Ja od początku podpisuję wszystkie  swoje posty imieniem i nie podszywam się pod inne wypowiedzi.

Gość Agata
14 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Kolejne insynuacje z twojej strony. Xyz miał rację, że sobie poszedł. Dyskusja z tobą nie ma sensu, żadne argumenty do ciebie nie przemawiają.

podobnie jak z Tobą vel twoim kolegą autorem wątku. To właśnie Wam nie pasują inne wypowiedzi i nie potraficie dyskutować, tylko trolujecie i wypisujecie stare utarte teksty o czytaniu bez zrozumienia

6 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Uważaj, bo jeszcze cię uzna za "kolejne wcielenie xyz" :D

Przecież to Ty w kolejnym wcieleniu.

ostrzegam, żetym razem to  taki żart i ironia, żebyście się znowu nie rzucali bez sensu.

Gość obserwator
Cytat

Ja od początku podpisuję wszystkie  swoje posty imieniem i nie podszywam się pod inne wypowiedzi.

najlepiej niech stwierdzi to ktoś, kto jest tu zarejestrowany i ma konto, bo każdej osobie, która to napisze jako gość, możesz zarzucić, że to autor tematu się podszywa xD jak na moje to ewidentnie wcieliłaś się w pewnym momencie w jakiegoś 'przypadkowego' faceta i wedlug mnie to raczej on 'znokautował' ciebie, a nie ty jego. no ale niech wypowiedzą się lepiej w tym temacie osoby zzarejestrowane, żebyś nie oskarżała kolejnych osób o to, że są kolejnymi wcieleniami autora 

Gość Agata
2 godziny temu, Gość szkoda gadać napisał:

Masz normalne wymagania.

A kobiety cię atakują, bo nie mogą znieść tego, że nie mają się do czego przyczepić. Nie mogą znieść, że mężczyzna może być wartościowy i szukać normalnej kobiety, a nie takiej frustratki jak one. Nie mogą znieść tego, że mężczyzna ma rację i nie chce przyznać racji im, kiedy się mylą.

Szowinizm level master, typowy argument  facet kiedy już nic innego nie zostało do powiedzenia.

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość obserwator napisał:

najlepiej niech stwierdzi to ktoś, kto jest tu zarejestrowany i ma konto, bo każdej osobie, która to napisze jako gość, możesz zarzucić, że to autor tematu się podszywa xD jak na moje to ewidentnie wcieliłaś się w pewnym momencie w jakiegoś 'przypadkowego' faceta i wedlug mnie to raczej on 'znokautował' ciebie, a nie ty jego. no ale niech wypowiedzą się lepiej w tym temacie osoby zzarejestrowane, żebyś nie oskarżała kolejnych osób o to, że są kolejnymi wcieleniami autora 

To by nic nie dało, dalej by twierdziła, że ktoś zarejestrował kilka kont, by pisać to samo :D

Gość obserwator
Cytat

Przecież to Ty w kolejnym wcieleniu

OMG, wiedziałem XD teraz zarzucasz osobie z nickiem 'szkoda gadać', że ja jestem kolejnym jego wcieleniem czy uważasz, że autor wcielił się już w 4 różne osoby? XD

Gość obserwator
Cytat

Przecież to Ty w kolejnym wcieleniu

no i twoja posypała się jak domek z kart, bo ja i 'szkoda gadać' dodaliśmy wpisy praktycznie w tym samym momencie, czyli widzisz, że nie jesteśmy jedną i tą samą osobą. game over

Gość obserwator

na to też masz jakieś pseudologiczne wytłumaczenie? xD

Gość Agata
7 minut temu, Gość obserwator napisał:

A w jaki sposób ma to stwierdzić osoba z zarejestrowanym kontem? Takie coś może stwierdzić tylko administrator forum jak sądzę. Osoba, która ma konto pisze ze swojego zarejestrowanego konta, na którym nie ma ewidencji innych osób piszących w roli gościa, chociaż posługujących się jak np. ja imieniem. Rozróżnić można na pewno tylko osoby, które mają zarejestrowane konta. Ja zawsze piszę na tym forum podpisując się imieniem w dyskusjach właśnie po to żeby było widać, które wpisy są moje.

Gość Agata
8 minut temu, Gość obserwator napisał:

OMG, wiedziałem XD teraz zarzucasz osobie z nickiem 'szkoda gadać', że ja jestem kolejnym jego wcieleniem czy uważasz, że autor wcielił się już w 4 różne osoby? XD

To był żart nie widzisz dalszego ciągu tego wpisu wytłuszczonym drukiem?????? Serio????? Tak się właśnie rodzą patologie tworzone przez ludzi na tym forum. Człowieku serio???? Teraz jeszcze mam Ci udowadniać, że NIE WIDZISZ!!!!???? Ty mądry jesteś????

Gość Agata
6 minut temu, Gość obserwator napisał:

na to też masz jakieś pseudologiczne wytłumaczenie? xD

Tak czytaj dokładnie cały wpis, łacznie z tym co jest tłustym drukiem od nowej linijki, albo......lecz się człowieku już najwyższy czas.

Gość obserwator
Cytat

A w jaki sposób ma to stwierdzić osoba z zarejestrowanym kontem? Takie coś może stwierdzić tylko administrator forum jak sądzę. Osoba, która ma konto pisze ze swojego zarejestrowanego konta, na którym nie ma ewidencji innych osób piszących w roli gościa, chociaż posługujących się jak np. ja imieniem. Rozróżnić można na pewno tylko osoby, które mają zarejestrowane konta. Ja zawsze piszę na tym forum podpisując się imieniem w dyskusjach właśnie po to żeby było widać, które wpisy są moje.

chodzi mi o to, żeby do dyskusji włączył się ktoś z zarejestrowanym kontem i ocenił, czy to, co zrobiłaś w pewnym momencie, nie wyglądało obiektywnie na podszycie pod jakiegoś faceta niby z przypadku. wtedy przynajmniej będziesz miała pewność, że nie każdy, kto pisze z konta gościa i popiera autora tematu, jest jego kolejnym wcieleniem, z tego co zrozumiałem, to jestem już chyba trzecią albo czwartą osobą, którą podejrzewasz o bycie autorem xD to, że podpisujesz się na tym forum imieniem, o niczym nie świadczy, bo za chwilę sam to mogę zrobić

Gość Agata

i właśnie to robię XD widzisz?

Gość obserwator
Cytat

To był żart nie widzisz dalszego ciągu tego wpisu wytłuszczonym drukiem?????? Serio????? Tak się właśnie rodzą patologie tworzone przez ludzi na tym forum. Człowieku serio???? Teraz jeszcze mam Ci udowadniać, że NIE WIDZISZ!!!!???? Ty mądry jesteś????

no spoko, to skoro jesteś w stanie przyjąć, że nie kazdy 'gość' tutaj jest kolejnym wcieleniem autora, to czy przyjmiesz też do wiadomosci, że moim zdaniem jako obiektywnego obserwatora dyskusji to on ma rację i po prostu ośmieszył cię w tej dyskusji?

Gość Agata
13 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

To by nic nie dało, dalej by twierdziła, że ktoś zarejestrował kilka kont, by pisać to samo :D

A Ty skąd wiesz co bym twierdziła? Insynuujesz?  Popatrz a dopiero twierdziłeś, że to ja tu ciągle insynuuje , a tu taka wpadka....... że ktoś zarejestrował kilka kont, by pisać to samo :D

a skąd takie podejrzenie/ Ty sam tak robisz, że od razu masz takie coś na myśli????

Taaaaa i to ja insynuuje  i nie rozumiem pozdrówcie kolegę xyz, a najlepiej samych siebie XD

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Agata napisał:

A Ty skąd wiesz co bym twierdziła?

Bo cały czas piszesz to samo, a nam to zarzucasz.

Gość obserwator
Cytat

Taaaaa i to ja insynuuje  i nie rozumiem pozdrówcie kolegę xyz, a najlepiej samych siebie XD

albo to kolejny żart, albo ty naprawdę masz coś z głową XD weź poskładaj do kupy te swoje teorie, ustal kto niby się pod kogo podszywa i dopiero potem oskarżaj. mam pozdrowić anonimowego typa, który założył temat na kafeterii? o coorva xD

Gość obserwator

zobacz, ze po raz kolejny nasze wpisy ukazują się niemal w tym samym momencie. to by było fizycznie niemożliwe, żeby wszystkie dodawała ta sama osoba. teraz już wierzysz, że nie za kazdym wpisem jako gość odpowiada autor tematu? xD

Gość obserwator
Cytat

kto tu tworzy patologię? ten chłopak napisał ci kilka razy, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem i z tym też miał rację moim zdaniem, do ciebie naprawdę nie trafiają żadne argumenty

Gość Agata

Dobra, czas najwyższy przyznać się, że zachowuję się jak p.ier.dolnięta, bo w niedzielę skończyły mi się leki.

Gość obserwator

XDDDD

Gość Agata
7 minut temu, Gość obserwator napisał:

chodzi mi o to, żeby do dyskusji włączył się ktoś z zarejestrowanym kontem i ocenił, czy to, co zrobiłaś w pewnym momencie, nie wyglądało obiektywnie na podszycie pod jakiegoś faceta niby z przypadku. wtedy przynajmniej będziesz miała pewność, że nie każdy, kto pisze z konta gościa i popiera autora tematu, jest jego kolejnym wcieleniem, z tego co zrozumiałem, to jestem już chyba trzecią albo czwartą osobą, którą podejrzewasz o bycie autorem xD to, że podpisujesz się na tym forum imieniem, o niczym nie świadczy, bo za chwilę sam to mogę zrobić

Nie podejrzewałam cię w żadnym momencie o bycie autorem.....

5 minut temu, Gość obserwator napisał:

no spoko, to skoro jesteś w stanie przyjąć, że nie kazdy 'gość' tutaj jest kolejnym wcieleniem autora, to czy przyjmiesz też do wiadomosci, że moim zdaniem jako obiektywnego obserwatora dyskusji to on ma rację i po prostu ośmieszył cię w tej dyskusji?

Ośmieszył mnie? bo? Widziałes ile osób popierało to co pisałam ile ludzi zadawało mu te same pytania i dokładnie pisali to samo co ja? Zauważyłeś sledząc dyskusję, jak się wypstrykał z argumentów, jak w pewnym momencie wszystkim, którzy pisali podobnie jak ja zasuwał te same odpowiedzi o bajkopisaniu i nie czytaniu ze zrozumieniem?

Różnica między mną a Nim jest zasadnicza. ja pisałam z doświadczenia własnego odnosiłam się do konkretnych sytuacji np. z własnego życia a On pisał po prostu to co Mu się wydaje, co by chciał, co by mógł, co planuje lub ewentualnie może zaplanować na bliżej nieokreślony czas. Nie napisał, żadnej konkretnej odpowiedzi, na żadnym konkretnym przykładzie, wszystko w trybie przypuszczającym, z bliżej nieokreśloną perspektywą i swoimi żądaniami w centrum. Serio nie widzisz różnicy i uważasz, że mnie ośmieszył??

Ja uważam, ze to jego podejście zostało ośmieszone i nie tylko przeze mnie, dlatego był ten wybuch na końcu, już nie wiedział co powiedzieć więc obraził wszystkich, którzy mieli inne zdanie i wyszedł trzaskając drzwiami, jak mały chłopczyk w za krótkich spodenkach. Typowe dla takich osób jak nie ma siły argumentów, to zostaje argument siły. Pokazał swoją prawdziwą twarz i zwiał.