Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ

Czy waszym zdaniem moje wymagania względem potencjalnej partnerki są z kosmosu?

Polecane posty

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość XYZ napisał:

Hahahahaha, lecz się, kobieto, póki psychiatria jest jeszcze w stanie Ci pomóc 😄😄 😄 Ty nie masz nawet rozdwojenia, tylko potrojenie jaźni 😄

Obawiam się, że już jest za późno i żaden psychiatra nie jest w stanie jej pomóc...

Gość Agata

Już nie wspomnę o tym, że siedzisz tu po nocach i każdemu wklejasz te same odpowiedzi, bo Ci brakuje argumentów, a podobno tylko chciałeś poznać opinie innych o swoim niedorzecznym podejściu do życia. Jak dostałeś racjonalne argumenty myślących ludzi, to nagle zacząłeś tworzyć nocne opowiastki, na których wcale ci nie zależało i które przecież są tylko opiniami, jak widać dla Ciebie opiniami bardzo ważnymi skoro poświęcasz noce, żeby je wszystkie szczegółowo i drobiazgowo przeczytać i omówić.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Obawiam się, że już jest za późno i żaden psychiatra nie jest w stanie jej pomóc...

Lepiej martw się o siebie i o xyz.

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Lepiej martw się o siebie i o xyz.

Nam nic nie dolega.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

Nam nic nie dolega.

Dolega i to bardzo. 

Gość Agata
7 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie jestem XYZ, znowu nadinterpretujesz.

Ja akurat sie odnosiłam do xyz ale skoro wystepujesz tu w kilku osobach to się nie dziwię, ze piszesz z jakiegokolwiek konta. nie wyrabiaqsz na zakrętach Panie inteligentny.

Gość Agata
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dolega i to bardzo. 

Nie ma się co odzywać pokazał już jaka ma klasę i jaki szacunek do kobiety. Taki szarmancki, a wysyła kobiety do psychiatry, bo odkryła jego głupie zagrywki. Myslał, że pociągnie dyskusję z kilku kont, bo przecież od 3 dni sam się męczy i znikąd wsparcia, a tu go kobieta go rozpracowała po zaledwie kilku wpisach.

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość Agata napisał:

Ja akurat sie odnosiłam do xyz ale skoro wystepujesz tu w kilku osobach to się nie dziwię, ze piszesz z jakiegokolwiek konta. nie wyrabiaqsz na zakrętach Panie inteligentny.

Pisałaś, że xyz wypisuje z różnych kont, mając zapewne na myśli mnie, skoro go popieram. Nie wypisuje, bo ja nim nie jestem. I nie występuję tu w kilku osobach, szkoda gadać to mój jedyny nick.

Gość XYZ
Cytat

Rozpoczęcie dyskusji na tym forum było poważnym błędem. Nie zdawałem sobie sprawy z tego, że jest to siedlisko patologii, niepotrafiących czytać bezmózgów i sfrustrowanych starych prukw. W tym momencie zamykam temat. Nie będę odnosił się już do kolejnych wpisów. Normalnym osobom bardzo dziękuję za udział w dyskusji i pozdrawiam. Każdy kolejny wpis podpisany jako "XYZ" proszę traktować jako podszywanie się pod autora tematu.

Gość Gość

Pisałaś, że xyz wypisuje z różnych kont, mając zapewne na myśli mnie, skoro go popieram. Nie wypisuje, bo ja nim nie jestem. I nie występuję tu w kilku osobach, szkoda gadać to mój jedyny nick.

Trolle są mało charakterystyczne i można odnieść wrażenie że prowokacje pisze jedna osoba pod różnymi nickami. W sumie to nieistotne bo jakość pozostaje ta sama. 

Gość szkoda gadać

Trolle są mało charakterystyczne i można odnieść wrażenie że prowokacje pisze jedna osoba pod różnymi nickami. W sumie to nieistotne bo jakość pozostaje ta sama. 

Ani ja, ani xyz nie jesteśmy trollami. Ale dla was każdy, kto ma inne poglądy to troll.

Gość Gość

Który pojawił się tu zaraz po tym jak XYZ został kolejny raz znokautowany przez Agatę, a potem dodatkowo dołożył mu facet, którego xyz w swojej paranoi wziął za Agatę pod męską postacią. Nagle go bronisz używając dokładnie jego argumentów i przyklaskujesz każdej jego wypowiedzi i Ty mówisz, że nic Wam nie dolega? Jasne. A świstak siedzi i zawija.....

Gość Gość
4 minuty temu, Gość XYZ napisał:

Rozpoczęcie dyskusji na tym forum było poważnym błędem. Nie zdawałem sobie sprawy z tego, że jest to siedlisko patologii, niepotrafiących czytać bezmózgów i sfrustrowanych starych prukw. W tym momencie zamykam temat. Nie będę odnosił się już do kolejnych wpisów. Normalnym osobom bardzo dziękuję za udział w dyskusji i pozdrawiam. Każdy kolejny wpis podpisany jako "XYZ" proszę traktować jako podszywanie się pod autora tematu.

Po co ta scena? I tak wrócisz tu jak bumerang.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ani ja, ani xyz nie jesteśmy trollami. Ale dla was każdy, kto ma inne poglądy to troll.

Ty nie masz poglądów tylko negujesz poglądy innych.

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Który pojawił się tu zaraz po tym jak XYZ został kolejny raz znokautowany przez Agatę, a potem dodatkowo dołożył mu facet, którego xyz w swojej paranoi wziął za Agatę pod męską postacią. Nagle go bronisz używając dokładnie jego argumentów i przyklaskujesz każdej jego wypowiedzi i Ty mówisz, że nic Wam nie dolega? Jasne. A świstak siedzi i zawija.....

Nie. Obserwowałem ten wątek od początku, a w innych wątkach też się udzielam.

Nie używam jego argumentów (serio? Gdzie ty to widzisz?), a zgadzam si z nim, bo ma rację.

Nigdzie nie został znokautowany, bo Agata nie podała żadnego konkretnego argumentu, tylko insynuacje.

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty nie masz poglądów tylko negujesz poglądy innych.

Mam poglądy.

Nie neguję poglądów innych, jeśli mają argumenty. To wy negujecie moje, nie mając argumentów.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Mam poglądy.

Nie neguję poglądów innych, jeśli mają argumenty. To wy negujecie moje, nie mając argumentów.

Sam tak robisz tylko po to by irytować, a nie po to by prowadzić dialog. 

Gość szkoda gadać

Sam tak robisz tylko po to by irytować, a nie po to by prowadzić dialog. 

Że co? Ja chcę prowadzić dialog, ale cokolwiek nie napiszę, to od razu jestem hejtowany.

Gość Gość

Że co? Ja chcę prowadzić dialog, ale cokolwiek nie napiszę, to od razu jestem hejtowany.

Zawalanie winy na innych - typowe u trolla. 

Gość Agata
16 minut temu, Gość XYZ napisał:

Hahaha, no i wyszło szydło z worka taki inteligentny, oczytany, uprzejmy dla kobiet, taki super a nikt go nie chce.....taki dyskutant a nikt go nie rozumie.......i co zweryfikowałam Cię szybko, to teraz jestem starą prukwą, bezmózgiem i nieumiejącą czytać ze zrozumieniem......A może jednak to Ty nie potrafisz logicznie wytłumaczyć swojego stanowiska i prosto napisać o co Ci chodzi? Wyszło na to, że dobrze grasz dopóki nie zderzysz się  z rzeczywistością i faktami, wtedy wychodzi Twoje prawdziwe chamskie i bezczelne oblicze, które zresztą już dawno zauważyłam i wypunktowałam....I jeszcze to oficjalne "zamykam temat. Każdy kolejny wpis podpisany jako "XYZ" proszę traktować jako podszywanie się pod autora tematu." Serio ? Myślisz, że tak wystarczy i załatwiłeś sprawę???? Jaki Ty jesteś jednak śmieszny, niedojrzały i małostkowy........

Gość szkoda gadać

Zawalanie winy na innych - typowe u trolla. 

Zwalanie winy? Gdybyście chcieli ze mną normalnie dyskutować, tobym normalnie z wami dyskutował. Ale wy wszyscy najeżdżacie na mnie, ledwo się pojawię.

Gość Gość

Zwalanie winy? Gdybyście chcieli ze mną normalnie dyskutować, tobym normalnie z wami dyskutował. Ale wy wszyscy najeżdżacie na mnie, ledwo się pojawię.

Robienie z siebie ofiary i niewiniątka - typowe u trolla.

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość Agata napisał:

Hahaha, no i wyszło szydło z worka taki inteligentny, oczytany, uprzejmy dla kobiet, taki super a nikt go nie chce.....taki dyskutant a nikt go nie rozumie.......i co zweryfikowałam Cię szybko, to teraz jestem starą prukwą, bezmózgiem i nieumiejącą czytać ze zrozumieniem......A może jednak to Ty nie potrafisz logicznie wytłumaczyć swojego stanowiska i prosto napisać o co Ci chodzi? Wyszło na to, że dobrze grasz dopóki nie zderzysz się  z rzeczywistością i faktami, wtedy wychodzi Twoje prawdziwe chamskie i bezczelne oblicze, które zresztą już dawno zauważyłam i wypunktowałam....I jeszcze to oficjalne "zamykam temat. Każdy kolejny wpis podpisany jako "XYZ" proszę traktować jako podszywanie się pod autora tematu." Serio ? Myślisz, że tak wystarczy i załatwiłeś sprawę???? Jaki Ty jesteś jednak śmieszny, niedojrzały i małostkowy........

Przecież cały czas tłumaczył logicznie i pisał o co chodzi, a ty ciągle szukałaś czegoś, co mogłaś mu wytknąć, ale ci nie wyszło.

Gość szkoda gadać

Robienie z siebie ofiary i niewiniątka - typowe u trolla.

Nie robię z siebie ofiary. I nie jestem trollem.

Gość Agata
15 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie. Obserwowałem ten wątek od początku, a w innych wątkach też się udzielam.

Nie używam jego argumentów (serio? Gdzie ty to widzisz?), a zgadzam si z nim, bo ma rację.

Nigdzie nie został znokautowany, bo Agata nie podała żadnego konkretnego argumentu, tylko insynuacje.

Od poczatku podaję konkretne argumenty, w kazdej swojej wypowiedzi, to tylko xyz vel ty twierdzicie, że to insynuacje. Nie potraficie na nie logicznie i sensownie odpowiedzieć więc wypisujecie w kółko te same głupoty. Osoba pod nickiem xyz została znokautowana wielokrotnie i nie tylko przeze mnie, ale w swej zawziętości, zaciekłości i zapamiętaniu z jakim produkował kolejne odpowiedzi nawet nie zdążył tego zauważyć. A teraz jak został zdemaskowany to raz dwa trzy zamknął temat i zwiał, przy okazji obrażając adwersarzy , bo wyszły na jaw jego metody i elokwencję diabli wzięli. Będzie przychodził pod różnymi nickami i bronił sam siebie twierdząc za każdym razem, że jest kimś innym i broni słusznej sprawy. Żałosne, ale prawdziwe.

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Agata napisał:

Od poczatku podaję konkretne argumenty, w kazdej swojej wypowiedzi, to tylko xyz vel ty twierdzicie, że to insynuacje. Nie potraficie na nie logicznie i sensownie odpowiedzieć więc wypisujecie w kółko te same głupoty. Osoba pod nickiem xyz została znokautowana wielokrotnie i nie tylko przeze mnie, ale w swej zawziętości, zaciekłości i zapamiętaniu z jakim produkował kolejne odpowiedzi nawet nie zdążył tego zauważyć. A teraz jak został zdemaskowany to raz dwa trzy zamknął temat i zwiał, przy okazji obrażając adwersarzy , bo wyszły na jaw jego metody i elokwencję diabli wzięli. Będzie przychodził pod różnymi nickami i bronił sam siebie twierdząc za każdym razem, że jest kimś innym i broni słusznej sprawy. Żałosne, ale prawdziwe.

Nie widzę ani jednego konkretnego argumentu z twojej strony. To on cały czas odpowiadał logicznie, więc nigdzie nie został znokautowany.

Nie żadne "vel ja", bo po raz kolejny powtarzam, że xyz to nie ja.

Gość Agata
14 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Przecież cały czas tłumaczył logicznie i pisał o co chodzi, a ty ciągle szukałaś czegoś, co mogłaś mu wytknąć, ale ci nie wyszło.

Wyszło mi bardzo dobrze, dlatego w ostatnim odniesieniu do mojego wpisu tak na mnie naskoczył i tak się pilnował żeby mnie nie obrzucić wyzwiskiem, chociaż język go mocno świerzbił....dlatego podszywał się pod inne konta i dlatego tak szybko i teatralnie zwiał. Widać facetowi z jego klasą nie przystoi przyznanie racji mądrzejszemu od siebie, a tym bardziej kobiecie....woli urządzić scenę i uciec.

Gość obserwator

O coorva, co tu się odyebało XD 

Gość Agata
9 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie widzę ani jednego konkretnego argumentu z twojej strony. To on cały czas odpowiadał logicznie, więc nigdzie nie został znokautowany.

Nie żadne "vel ja", bo po raz kolejny powtarzam, że xyz to nie ja.

tak bardzo logicznie zwłaszcza "nie umiesz czytać ze zrozumienie, wcale tak nie napisałem, nigdzie tak nie stwierdziłem" - na każde pytanie, które nie było po jego myśli. Nie przewidział tylko, że temat wisi tu od kilku dni, do każdej wypowiedzi można wrócić i wszystko sprawdzić/doczytać. Kopiowałam i komentowałam jego konkretne wypowiedzi zgodnie z tym co pisał, a on mi w odpowiedzi zarzucał insynuacje, dopowiadał, rozszerzał itp.nie zważając że dokładnie odnoszę się do tego co mówił. Jak się zorientował, ze długo tak nie uciągnie to nagle odnosił się tylko do pierwszego posta, jakby reszty dyskusji nigdy nie byłoi jakby nic więcej poza pierwszy wpis nigdy nie napisał.

Gość szkoda gadać
9 minut temu, Gość Agata napisał:

Wyszło mi bardzo dobrze, dlatego w ostatnim odniesieniu do mojego wpisu tak na mnie naskoczył i tak się pilnował żeby mnie nie obrzucić wyzwiskiem, chociaż język go mocno świerzbił....dlatego podszywał się pod inne konta i dlatego tak szybko i teatralnie zwiał. Widać facetowi z jego klasą nie przystoi przyznanie racji mądrzejszemu od siebie, a tym bardziej kobiecie....woli urządzić scenę i uciec.

W tej dyskusji to on był dużo mądrzejszy. Ale to typowe dla kobiet, że nie potraficie przyznać mężczyźnie racji. Jeśli mężczyzna ma rację, to wy to uznajecie za "mensplaining".