Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swieta

Odkąd prowadzę sklep nienawidzę bab

Polecane posty

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

A najbardziej to mnie bawi moja znajoma. Gruba, od kolan po pośladki celulit i ona wciska sie w spodenki pokazujące pół pośladków. Tzw u niej pół celulitu. Jak można chodzić i świecić celulitem. Za chwile zliczujecie, ze to przecież norma. Skoro mam cellulit nie ubieram takich spodenek, albo włączę z celulitem. Aż oczy bolą... 

też uważam, że w miejscach publicznych powinno się to co niemiłe dla oka zakrywać

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dla mnie bycie grubym to oznaka niskiej inteligencji, bo nawet badania pokazują że najwięcej grubych jest wśród biednych i głupich, w bogatych kręgach dominują szczupła bo mają większą świadomość na temat estetyki wyglądu i zdrowia 

to ma związek z tym, że tanie jedzenie jest tłuczące. Gdybyś była inteligentna rozumiałabyś, że to nie jest bezpośrednia korelacja 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

to ma związek z tym, że tanie jedzenie jest tłuczące. Gdybyś była inteligentna rozumiałabyś, że to nie jest bezpośrednia korelacja 

Warzywa nie są drogie tak samo jak nie jedzenie nie jest drogie ,grubi zawsze mają 1000083939393 sposobów żeby sobie wytłumaczyć lenistwo i brak silnej woli 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jestem inteligentna bo rozumiem że trzeba przestać żreć jak chce się schudnąć 

Gość Aga

Hmmm radzę zmienić podejście bo w przeciwnym razie klientki zawsze będą wchodzic, popatrza i wyjda. Sorry ale nawet jeżeli starasz się być miła a tak naprawdę myślisz że klientki to głupie picze, to to się czuje. Może wychodzą bo sprzedawczyni nabzdyczona siedzi albo jest niemiła. I to że Ty uważasz że ciuchy są fajne i w dobrej cenie nie oznacza że wszyscy tak myślą. Praca w sklepie polega na relacji z klientami. Relacji nie zbudujesz jak nie lubisz tego robić i nie lubisz ludzi którzy do Twojego sklepu przychodzą. Praca w sklepie tylko wydaje się być prosta. Niestety nie każdy się nadaje do tego... Jeśli nie lubisz ludzi (a pisząc to co piszesz pokazujesz że nie lubisz) to może zacznij sprzedaż wysyłkową. I wiem to z własnego doświadczenia, od wielu lat pracuję z klientami. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Warzywa nie są drogie tak samo jak nie jedzenie nie jest drogie ,grubi zawsze mają 1000083939393 sposobów żeby sobie wytłumaczyć lenistwo i brak silnej woli 

a mimo to społeczeństwo tyje, bo styl życia który większość z nas prowadzi nie jest zdrowy. Dlatego też bycie szczupłym nie zawsze oznacza bycie zdrowym. Mam znajome które są grubsze ode mnie, a na 100% zdrowsze bo nie jedzą takich śmieci jak ja 😉 

ty masz po prostu dziwną obsesję na punkcie tego co inni jedzą. Nie zapomnij chodzić za palaczami i uświadamiać ich jakie palenie jest niezdrowie. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

a mimo to społeczeństwo tyje, bo styl życia który większość z nas prowadzi nie jest zdrowy. Dlatego też bycie szczupłym nie zawsze oznacza bycie zdrowym. Mam znajome które są grubsze ode mnie, a na 100% zdrowsze bo nie jedzą takich śmieci jak ja 😉 

ty masz po prostu dziwną obsesję na punkcie tego co inni jedzą. Nie zapomnij chodzić za palaczami i uświadamiać ich jakie palenie jest niezdrowie. 

Jak chce się być szczupły to trzeba mało żreć takie proste a jednak nie dla każdego logiczne 

Gość Gość

Też czasami wchodzę i wychodzę że sklepu, bo niektóre Szanowne Panie eskspedientki nawet dzień dobry nie odpowiedzą. Albo obgaduja z koleżanka wszystkich dookoła. Wtedy juz nawet więcej do takiego skwlpu9nie znajdę 

Gość Aaaa
9 minut temu, Gość gość napisał:

A wiesz ze nie każdego stać na to? Ludzie jedzą to na co ich stać. Myślisz że chcą być grubi i fajnie się z tym czują? Nie. Żeby jeść dobrej jakości jedzenie trzeba mieć na to pieniądze. 

Gość Dorla
2 minuty temu, Gość gość napisał:

O to to! Możesz też stać pod monopolowym i uświadamiać osoby wyglądające wg Ciebie na uzależnione od alkoholu jakie to picie jest niezdrowe. Ciekawe, jak szybko Cię sprowadzą na ziemię i może wtedy zrozumiesz, żeby nie interesować się obcymi ludźmi i ich wyborami

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Dorla napisał:

O to to! Możesz też stać pod monopolowym i uświadamiać osoby wyglądające wg Ciebie na uzależnione od alkoholu jakie to picie jest niezdrowe. Ciekawe, jak szybko Cię sprowadzą na ziemię i może wtedy zrozumiesz, żeby nie interesować się obcymi ludźmi i ich wyborami

Mnie cudze wybory nie interesuja, ale brzydzi mnie widok grubych i tyle, mam do tego prawo bo sama ciężko pracuje na swoją figurę i nie pojmuję jak ktoś się może tak zapuscic

Gość gość
2 minuty temu, Gość Aaaa napisał:

A wiesz ze nie każdego stać na to? Ludzie jedzą to na co ich stać. Myślisz że chcą być grubi i fajnie się z tym czują? Nie. Żeby jeść dobrej jakości jedzenie trzeba mieć na to pieniądze. 

o to właśnie mi chodziło, na samych ważywasz nikt nie żyje, a dobre jakościowo jedzenie jest drogie

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Aaaa napisał:

Gadanie każdej grubej osoby, kilo marchwi jest dużo tańsze od kila tłustej wieprzowiny, dziękuję za uwagę bez odbioru 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Aaaa napisał:

Gadanie każdej grubej osoby, kilo marchwi jest dużo tańsze od kila tłustej wieprzowiny, dziękuję za uwagę bez odbioru 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mnie cudze wybory nie interesuja, ale brzydzi mnie widok grubych i tyle, mam do tego prawo bo sama ciężko pracuje na swoją figurę i nie pojmuję jak ktoś się może tak zapuscic

ale kogo to obchodzi? Co chcesz udowdonić? Grube osoby mają cię gdzieś, więc na czyim zdaniu ci zależy? Na moim, innych gości? Mnie też nie zależy ma twoim dobrym samopoczuciu i nie przypominam sobie żebym pytała o twoją figurę. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

o to właśnie mi chodziło, na samych ważywasz nikt nie żyje, a dobre jakościowo jedzenie jest drogie

Nawet na dobrym jakościowo jedzeniu można być grubym jak bania , dobre jedzenie nie jest mniej kaloryczne tylko ma więcej witamin , trzeba mniej żreć koniec filozofii 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

ale kogo to obchodzi? Co chcesz udowdonić? Grube osoby mają cię gdzieś, więc na czyim zdaniu ci zależy? Na moim, innych gości? Mnie też nie zależy ma twoim dobrym samopoczuciu i nie przypominam sobie żebym pytała o twoją figurę. 

Pewnie że nie pytasz o figurę bo Cię zazdrość zżera 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pewnie że nie pytasz o figurę bo Cię zazdrość zżera 

skoro nie pytam to nie wiem jaką masz figurę, więc jak mogę być o nią zazdrosna? Mówiłam, że jesteś głupia 🙂

Zazdrościć można tylko czegoś co się chce i czego się nie ma

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

skoro nie pytam to nie wiem jaką masz figurę, więc jak mogę być o nią zazdrosna? Mówiłam, że jesteś głupia 🙂

Zazdrościć można tylko czegoś co się chce i czego się nie ma

Głupia to jesteś ty bo jak można być grubym wiedząc że się to nikomu nie podoba fuj

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Głupia to jesteś ty bo jak można być grubym wiedząc że się to nikomu nie podoba fuj

Domyślam się, że można mieć inne wartości w życiu niż "podobanie się". Jestem szczupła, a jakoś nie zwracam na takie rzeczy uwagi. 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

TO NA NICH NIE PATRZ.

Matko, jak mnie brzydzi np. pies robiący kupę, to na niego nie patrzę a nie wrzeszczę na niego albo jego właścicieli. To precież coś, co ma miejsce od kiedy istnieją zwierzęta. Tak samo jak zawsze byli i będą otyli ludzie.

Ja mam wyje...bane na to jak Ty wyglądasz. Serio. Ty masz za to jakąś obsesję na temat wyglądu, bo czy to kogoś obchodzi czy nie uszczęśliwiasz obcych ludzi na siłę gadając o swojej pięknej figurze. Bo po prostu inaczej nie umiesz się dowartościować

Idź na terapię dziewczyno. Zadbaj o to, co masz w głowie. Bo wygląd kiedyś przeminie, a rozum i empatia zostają na całe życie

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

TO NA NICH NIE PATRZ.

Matko, jak mnie brzydzi np. pies robiący kupę, to na niego nie patrzę a nie wrzeszczę na niego albo jego właścicieli. To precież coś, co ma miejsce od kiedy istnieją zwierzęta. Tak samo jak zawsze byli i będą otyli ludzie.

Ja mam wyje...bane na to jak Ty wyglądasz. Serio. Ty masz za to jakąś obsesję na temat wyglądu, bo czy to kogoś obchodzi czy nie uszczęśliwiasz obcych ludzi na siłę gadając o swojej pięknej figurze. Bo po prostu inaczej nie umiesz się dowartościować

Idź na terapię dziewczyno. Zadbaj o to, co masz w głowie. Bo wygląd kiedyś przeminie, a rozum i empatia zostają na całe życie

Idz zrec

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

100% racji!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Idz zrec

Co za błyskotliwa riposta, brawo 👍 Jestem pod wrażeniem i chyba się załamię...

Serio powinnaś zadbać o coś więcej, niż wygląd. Może chociaż jakąś książkę przeczytaj

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

TO NA NICH NIE PATRZ.

A grubi jaka mają empatię? Za leczenie tych ludzi trzeba będzie płacić z naszych podatków zamiast mieć więcej pieniędzy na leczenie ludzi z nowotworem czy ciężko chorych dzieci , tylko że gruby nie dbając o siebie sam się skazuje na chorobę, co innego dziecko które się urodziło że śmiertelna choroba , gdzie twoja domniemana empatia ???

Gość Dorla

Zadziwiające, jak wielu ludzi wstydzi się swojego ciała, a jak niewielu swojego umysłu. Andrzej Saramonowicz

Dedykuję to wszystkim paniom, które nie mogą patrzeć na grubych ludzi.

Gość Gosc

A grubi jaka mają empatię? Za leczenie tych ludzi trzeba będzie płacić z naszych podatków zamiast mieć więcej pieniędzy na leczenie ludzi z nowotworem czy ciężko chorych dzieci , tylko że gruby nie dbając o siebie sam się skazuje na chorobę, co innego dziecko które się urodziło że śmiertelna choroba , gdzie twoja domniemana empatia ???

Z naszych podatków opłaca się również więzieni dla gwałcicieli i pedofilów. Dla mnie to najgorsze, co można zrobić z moimi podatkami. Oprócz tego są też świadczenia socjalne dla patologicznych rodzin - również z moich i Twoich podatków

Gość gość

to są kompletnie inne budżety, nikt nie weźmie pieniędzy z onkologii żeby przeznaczyć to np. na kardiologię 😄

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Z dwojga złego wolę tak spożytkować moje podatki, niż na rządowe limuzyny albo utrzymywanie w więzieniach zwyrodnialców

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

TO NA NICH NIE PATRZ.

Ja tam juz wole srajacego psa niz osobe otyla 😃