Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola11

odczucia po postinor duo

Polecane posty

Gość fdkzsjndkj
Niuńcia ja osobiście nie moge używać prążkowanych gumek bo potem 3 dni swędzenia :/ Pewnie sie poobcierałaś, albo jesteś uczulona. A może po prostu za bardzo ostra jazda była na niecałkowite nawilżenie :)

Gość fdkzsjndkj
AYRADEVILL dziewczyna z innego forum miała usg w 5 tyg i było widać.

Gość niuncia1234
mozliwe ze masz racje bo dwa razy uzywalismy prazkowanych ;)

Gość uuuuuuuuuu
siema jest to prawda ze jak uzywa sie tabletek dopochwowych czy prezerwatywy i uprawia sie sex to nie mozna wyciagnac penisa z pochwy i na nowo wlozyc bo jest prawdopodobienstwo ze mozna zajsc w ciaze?:>

Gość ayradevill
bo usg dopochwowe pokaze ja mowie o narmalnym badaniu lekarskim a nie o usg

Gość ayradevill
uuuuuuu ze co??? o co ci chodzi jasniej prosze bo ja nic z tego nie zrozumialam

Gość uuuuuuuuuuu
chodzi mi o to ze jak uprawia sie sex z prezerwatywa to nie mozna penisa z pochwy wyciagnac i na nowo wlozyc bo mozna zajsc w ciaze?:> trzeba tak uprawiac sex zeby nie wyciagnac penisa z pochwy? zeby bylo ebzpiecznie ;>

Gość ayradevill
no chyba zartujesz kto ci takich farmazonow naopowiadal?? prezerwetawywa musi miec odpowiedni romiar wtedy sie trzyma i nie zsuwa i normalnie sie mezczyzna moze z toba kochac jak on szczytuje i gumka peknie to mozesz zajsc w ciaze a tak nie ma to zadnego wplywu nie wiem ile masz lat i czy jestes kobieta czy mezczyzna no ale moze zanim sie wzmiesz za sex troche poczytaj o pewnych sprawach i to nie w cosmopolitan

Gość noa______
prosze o porade, tydz. temu wzięłam PD ,wczoraj zaczęłam krwawić, a okres powinnam dostać za 10 dni dopiero,więc pewnie to skutek uboczny PD. CHCE ZACZĄĆ BRAĆ TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE i nie wiem kiedy zacząć, okres może mi sie teraz rozlegulować i może dostane go za 2 tyg, albo miesiąc , czy wtedy mam juz zacząc brać tabletki ???

Gość ayradevill
po pierwsze tabletki dobierze ci lekarz najpierw zrob sobie morfologie i probe watrobowa lekarz przeprowadzi z toba wywiad czy byly nowotwory w twojej rodzinie u kobiet itp. przepisze ci tabletki. pierwsza tabletke bierzesz w pierwszego dnia okresu nie wazne ze teraz ci sie rozregulowalo jak zaczniesz brac tabletki to wroci wszystko do normy pozdrawiam

Gość uuuuuuuuuu
ja mam 16 i uwaazam tak jak ty :)) ale moja kumpela rok starsza mi takie cos pwoiedziala i troche mnie to zszokowało ;| poprostu nie chciala dac sobie pwoiedziec ze nie ma racji... i ja troche zwatpilam i dlatego napisalam.. dziekuje ;***

Gość ayradevill
no wiesz jak czyta cosmo lub bravo girl nie obrazajac nikogo zamiast sie dowiedziec konkretnie to tak juz bywa ;)

Gość radio
noa!!!!! po PD dostalas plamienia,tak to jest skutek uboczny,bedziesz miala rozregulowane miesiaczki nawet pol roku po.. a tabletki anty zalecane sa po 2giej lub 3ej miesiaczce po zazyciu PD.wtedy sa podobno bardziej pene.poczytaj sobie te wczesniejsze wypowiedzi,ja tam mialam taki sam problem i inne kolezanki.pozdrawiam

Gość ayradevill
mi PD w ogole nie rozregulowalo okresu dostalam po zazyciu 5 dni przed czasem i pozniej poszlam do lekarza na badanie przepisala mi tabletki i przy pierwszym dniu okresu od okresu po PD zaczelam przyjmowac tabletki anty i wszystko jest ok - to zalezy od organizmu czy sie cykl rozreguluje czy nie

Gość majuskaaaaa
pewnie ze zalezy od organizmu,mi tez nie rozlegulowal, fakt ze nastepny okres, mialam 5 dni zawczenie, a nastepny 5 dni pozniej, ale wsyztsko jest ok, normalnie wszytsko.

Gość radio
pewnie ze kazda z nas inaczej reaguje na PD.ale w wielu wypadkach jezeli pojawi sie plamienie,to juz jest minimalnie rozregulowany nasz cykl.fajnie ze piszecie ze nic sie nie dzialo u was,ale trzeba tez napisac ze nie zawsze tak jest..moj lekarz powiedzial zeby lepiej poczekac do 2-3ej miesiaczki.dopiero mozna zaczac tabletki anty;-)pozdrowionka

Gość ayradevill
no ja poniewaz jestem w grupie ryzyka jesli idzie o nowotwory u kobiet w rodzinie to poszlam do mojej pani dr juz z calym arsenalem badan i moze dlatego ze wszystko bylo ok mi przepisala tabletki anty bez zadnego ale ;)

Gość majuskaaaaa
a jakie tabletki bierzesz?? ja muszezmienic swoja lekare bo cos jest z nia nie tak.

Gość ayradevill
ja biore yasmin ani po nich nie tyje ani nic mi nie jest ale to dlatego ze moj organizm je toleruje bo mojekolezanki np czuly sie po nich fatealnie

Gość radio
ja tez biore te tabletki,sa rewelacyjne;-)

Gość noa______
ja już byłam wcześniej po tabletki ,mam je w domu. kurde 5 dzien mam to krwawienie,nie -plamienie.. ile jeszcze..mam nadzieje ze szybko to sie skończy .ciekawe kiedy dostanę okres..czy w spodziewanym dniu ,czy po miesiącu...wkurza mnie to..ponad miesiąc temu też brałam PD i nie miałam zadnych skutków ubocznych .wrrr

Gość ayradevill
noa wcale nie musisz pozniej dostac okresu ja 5 dni przed terminem nie majac zadnych skotkow ubocznych poza zawrotami glowy pozniej jak sie skonczylo to plamienie-okres nie dostalam 2 raz dopiero w nastepnym miesiacu co do dnia dostalam okres i zaczelam brac tabletki anty ;) szlag mnie wtedy trafial bo okres mi sie skonczyl a przez ponad tydzien mialam plamienie i przy 2 opakowaniu tabletek tydzien przed odstawieniem znowu plamienie teraz koncze 3 i jest super bo wreszcie organizm zaakceptowal hormony :D

Gość noa______
nie wiem jak to bedzie u mnie bo ja okres powinnam dostac za 5 dni a krwawienie po PD mam nadal :/ i boje sie o to kiedy dostane normalny okres

Gość Ż.
ja brałam PD w styczniu, ale dopiero od wrześniowej miesiaczki zaczne brac tabletki anty ;-) bylam u lekarza i jestem pozytywnie zdziwiona.. bardzo mila lekarfka, mimo ze mam 17 lat pow jej za bralam PD (myslalam ze to moze zmienic cos w doborze tabletek) pow ze nic nie szkodzi... przepisała mi tableki - NOVYNETTE ze wzgledu bo jestem mloda a one maja niska dawke hormownow, nawet przed przepisaniem zaoytala czy sa jakies tabl ktore chcialabym brac, jakies mi sie podobaja, duzo o nich wiem itp ;-) co o tych tabl sadzicie?

Gość Ż.
nie mialam zadnych badan tylko te podstawowe bo to byla pierwsza wizyta i wywiad

Gość ayradevill
jesli zadna kobieta w twojej rodzinie nie miala nowotworu to ok ale jesli tak to dobry lekarz nie przepisze ci tabletek antykoncepcyjnych bez wczesniejszych wynikow proby watrobowej

Gość hejjjjjkaaa
ja mam pytanie tot roche glupio zabrzmi tak niedojrzale ale coz;] wiem ze jak do wtrysku nie dojdzie w kobiecie to w ciaze zajsc nie idzie ;]] ale np. jak uprawiam peting zchlopakiem;d i ocieramy sie o siebie i on dostanie wytrysku nie ebdac we mnie oczywiscie;d to moze ta sperma spłynac do pochwy ;> czy raczej to jest bezpieczne ;]]?

Gość Ż.
byłam w takiej sytuacji.. może dojść sperma do pochwy np jeśli doszło do wytrusku kiedy byłaś skąpo ubrana i byla jakas szczelina przez która mogłoby sie cos dostac, ale to raczej maloprawdopodobne

Gość ayradevill
w chwili kiedy uprawiasz sex z facetem jest cos takiego jak przedwczesny wytrysk, plyn w ktorym moga byc plemniczki i jesli sa silne mimo ze nie skonczy w tobie rowniez mozesz zajsc w ciaze