BezrObotnyGeniusz 7 Napisano Styczeń 3, 2021 (edytowany) np jak mieszka się ze sobą już kilka miesięcy? Edytowano Styczeń 3, 2021 przez BezrObotnyGeniusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 3, 2021 Takie cuda tylko w patologii. Nie wyobrażam sobie żebym siedział na dzbanie i wydalał obiad na oczach innego domownika który właśnie spożywa sobie coś pysznego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 3, 2021 9 minut temu, BezrObotnyGeniusz napisał: np jak mieszka się ze sobą już kilka miesięcy? Nawet, kiedy mieszkam sam to zamykam. Chyba znalazłem przyczynę swojej samotności? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezrObotnyGeniusz 7 Napisano Styczeń 3, 2021 14 minut temu, Nemetiisto napisał: Nawet, kiedy mieszkam sam to zamykam. Chyba znalazłem przyczynę swojej samotności? zamykasz dżwi do kibla mieszkając sam? boisz się duchów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 3, 2021 4 minuty temu, BezrObotnyGeniusz napisał: zamykasz dżwi do kibla mieszkając sam? boisz się duchów? Kosmitów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezrObotnyGeniusz 7 Napisano Styczeń 3, 2021 5 minut temu, Nemetiisto napisał: Kosmitów. jakbyś umarł na kiblu próbując wycisnąć klopa to by musieli drzwi wyważać, bezsens 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 3, 2021 1 minutę temu, BezrObotnyGeniusz napisał: jakbyś umarł na kiblu próbując wycisnąć klopa to by musieli drzwi wyważać, bezsens Ale jak wesoło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezrObotnyGeniusz 7 Napisano Styczeń 3, 2021 Przed chwilą, Nemetiisto napisał: Ale jak wesoło. na wesoło to jakbyś tańczył nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 3, 2021 Przed chwilą, BezrObotnyGeniusz napisał: na wesoło to jakbyś tańczył nago Robię to niemal codziennie. I mam publikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezrObotnyGeniusz 7 Napisano Styczeń 3, 2021 Przed chwilą, Nemetiisto napisał: Robię to niemal codziennie. I mam publikę. chippendale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 3, 2021 Przed chwilą, BezrObotnyGeniusz napisał: chippendale? Nie, przy śniadaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Styczeń 3, 2021 10 minut temu, BezrObotnyGeniusz napisał: zamykasz dżwi do kibla mieszkając sam? boisz się duchów? Zależy jaki związek i jakie DŻWI? Jeżeli normalny związek i DRZWI przez rz to zawsze zamykać bezwzględnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezrObotnyGeniusz 7 Napisano Styczeń 3, 2021 2 minuty temu, Nemetiisto napisał: Nie, przy śniadaniu. a kto na widowni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 3, 2021 Ludzie gdzie wy się załatwiacie się jak wy nawet nie macie toalety w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 3, 2021 10 minut temu, BezrObotnyGeniusz napisał: a kto na widowni? Urzędnicy wojewódzcy naprzeciwko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezrObotnyGeniusz 7 Napisano Styczeń 3, 2021 1 minutę temu, Nemetiisto napisał: Urzędnicy wojewódzcy naprzeciwko. moonójesz ich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Styczeń 3, 2021 (edytowany) Faktycznie romantico. Szczególnie jak Ty próbujesz wydusisz z siebie klocka, wtedy wchodzi ona i daje Ci buziaka. Edytowano Styczeń 3, 2021 przez KKeira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Styczeń 3, 2021 3 godziny temu, BezrObotnyGeniusz napisał: zamykasz dżwi do kibla mieszkając sam? boisz się duchów? Może tego iż kota wystraszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Styczeń 3, 2021 Zawsze się zamyka lol, jakby mi ktoś wszedł podczas sr4nia to bym zabił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 3, 2021 4 minuty temu, Bennie1 napisał: Zawsze się zamyka lol, jakby mi ktoś wszedł podczas sr4nia to bym zabił. Ja to samo 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 3, 2021 2 godziny temu, lonelyman napisał: Ludzie gdzie wy się załatwiacie się jak wy nawet nie macie toalety w domu A skąd wiedziałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Styczeń 3, 2021 4 minuty temu, Elciaa29 napisał: Ja to samo Jak mi ktoś przy drzwiach chodzi to już stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Styczeń 3, 2021 Prostaki nie zamykają, a ludzie z kulturą zamykają nawet po 30 latach związku. Bezsensowny temat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 3, 2021 4 minuty temu, Przem 91 napisał: kobiety przecież nie sraają Nie kobiety nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 3, 2021 1 minutę temu, Bennie1 napisał: Jak mi ktoś przy drzwiach chodzi to już stres. Mam tak samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Styczeń 3, 2021 Przed chwilą, Przem 91 napisał: ty masz rozjeeebany odbyyt i srasz w gacie Chciałbym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBirdy 227 Napisano Styczeń 3, 2021 Wezcie przykład z Przemka. On sie nie wstydzi srac publicznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martwywbutach 26 Napisano Styczeń 3, 2021 14 minut temu, Bennie1 napisał: Zawsze się zamyka lol, jakby mi ktoś wszedł podczas sr4nia to bym zabił. masz jakąś fiksacje na temat swojego tyłka? 54 minuty temu, KKeira napisał: Faktycznie romantico. Szczególnie jak Ty próbujesz wydusisz z siebie klocka, wtedy wchodzi ona i daje Ci buziaka. to dopiero jest prawdziwa miłość, pocałować kobiete która siedzi na kiblu a nie tylko gdy jest odstawiona i wyperfumowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martwywbutach 26 Napisano Styczeń 3, 2021 2 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: Wezcie przykład z Przemka. On sie nie wstydzi srac publicznie. bo sranie to normalna funkcja bezbożnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martwywbutach 26 Napisano Styczeń 3, 2021 6 minut temu, Elciaa29 napisał: Mam tak samo drobiazgami się stresujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach