gosciorro 43 Napisano Luty 13, 2021 6 minut temu, Pocahontaz napisał: hehe, śmieszny to jestes ty z nieudolnymi probami nastawienia udzi przeciwko mnie. Temat wczorajszy tez był twoj..Narazie same kapiszony beka w uj nie muszę nikogo nastawiać, bo i tak nikt tu za tobą nie przepada i/lub ma za trola a odpisują tobie jedynie dlatego, bo ich uprzednio atakujesz dlatego właśnie atakujesz innych - bo tylko w ten sposób jesteś w stanie zwrócić na siebie czyjąś uwagę nic dziwnego, że kazdy facet, którego poznajesz, traktuję cię jedynie jako tymczasowe roochadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 13, 2021 2 minuty temu, irukangi napisał: Ja ? No kurcze popatrzeć tylko chciałem to żadna aluzja. Voyeur, powiadasz. Obawiam się, że nie zmieścisz mi się w szafie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 13, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: Nie chodzi o podglądanie . Może czegoś bym się nauczył. Nie mów, że potrzebujesz korków z lizania żołędzi. Grubo szyte nićmi wytłumaczenie. To prawie jak Przemysław, który zbiera cudze wacki „dla porównania”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 13, 2021 Korki to sie w odbyt wkłada. Zoledzia w jape wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 13, 2021 23 minuty temu, agent of Asgard napisał: Nie mów, że potrzebujesz korków z lizania żołędzi. Grubo szyte nićmi wytłumaczenie. To prawie jak Przemysław, który zbiera cudze wacki „dla porównania”. Grubymi nićmi szyte wytłumaczenie Nie wiem kto komu co będzie lizał ale ja w każdym razie dziękuję postoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Grubymi nićmi szyte wytłumaczenie Nie wiem kto komu co będzie lizał ale ja w każdym razie dziękuję postoje Na stojąco tez mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Na stojąco tez mozna. To całkiem dobra pozycja. W razie czego mam wygodny dywanik do klęczenia. Dla tej osoby, która nie będzie stała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 13, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: To całkiem dobra pozycja. W razie czego mam wygodny dywanik do klęczenia. Dla tej osoby, która nie będzie stała. To nie ja będę ci lizać soł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 13, 2021 4 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Na stojąco tez mozna. Ta , podobno dla chcącego nic trudnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 13, 2021 3 minuty temu, agent of Asgard napisał: To całkiem dobra pozycja. W razie czego mam wygodny dywanik do klęczenia. Dla tej osoby, która nie będzie stała. Jaka reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 13, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Agent obiecał kupić duuzą szafę żeby się wszyscy zmieścili Ja to dobrze pamiętam ! Ale jeszcze nie kupiłem i Irukangi się nie zmieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 13, 2021 No dobra, to ja stoję, tylko kto będzie klęczał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 Zjaralem się przeczytałem to i pieką mnie oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Zjaralem się przeczytałem to i pieką mnie oczy Wyszles z szafy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Wyszles z szafy. Wróciłem dopiero i widziałem pożar, bo u ludzi w kamienicy yebnal gaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Czytasz na własną odpowiedzialność Kafe nie zwraca ani za dragi ani za terapię poszokową Szkoda, powinni :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: U Ciebie blisko? No tak w połowie drogi do mnie ale masakra jakaś. Strasznie mi się smutno zrobiło, ciekawe czy Ci ludzie żyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 13, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Wróciłem dopiero i widziałem pożar, bo u ludzi w kamienicy yebnal gaz Yebut twoju mac. Eksplołżyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 13, 2021 6 minut temu, agent of Asgard napisał: No dobra, to ja stoję, tylko kto będzie klęczał? Jakoś tak mi nie pasuje takie zdanie do Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 (edytowany) Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Yebut twoju mac. Eksplołżyn Kadr jak z filmu wojennego, a to miasto i tak rozyebane. Edytowano Luty 13, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 13, 2021 Ciekawe czy moja altana nadal na miejsu po ostatnim odkrecaniu butli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Jakoś tak mi nie pasuje takie zdanie do Ciebie Bo to pospolity zbok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Ciekawe czy moja altana nadal na miejsu po ostatnim odkrecaniu butli Jaka altana? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 13, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: No tak w połowie drogi do mnie ale masakra jakaś. Strasznie mi się smutno zrobiło, ciekawe czy Ci ludzie żyją. No to nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 13, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Kadr jak z filmu wojennego, a to miasto i tak rozyebane. Dzis mi sie snilo ze blok sie rozyebal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Jaka altana? XD Miejsce schadzek seksualnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 13, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Bo to pospolity zbok Synu jak Ty mówisz o własnym ojcu ? Tak nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Miejsce schadzek seksualnych. To już lepiej w bramie kamienicznej niż w altanie babko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 13, 2021 8 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Zrobimy losowanie ... Nie trzeba, może lepiej niech będzie kolejka! 9 minut temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Wyszles z szafy. Chyba już dawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 13, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Synu jak Ty mówisz o własnym ojcu ? Tak nie można Można, zbok i tyle. Nie wywinie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach