Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Siurek

Kurde, jak ja lubię swoje życie :)

Polecane posty

7 minut temu, Pocahontaz napisał:

Z intelektem może niekoniecznie, ale rozmawialiśmy tez 🙂

ale to tak jak u ciebie: niby doktor, a z gadki jakoś w ogóle to nie wynika...tyle, że mnie nie za to płacili, a tobie tak.

znów zaorany 🤣🤣

Wiesz co dziewczyno, weź się ogarnij, bo jak na razie swoje jakieś tam kompleksy i teorie z doopy przypisujesz wszystkim naokoło, po czym głośno odtrąbiasz triumf swoich "argumentów", natomiast jak ktoś Ci przedstawia rzeczowe kontrargumenty, to zaczynasz bredzić o "lewackim bełkocie" którego nie zamierzasz czytac, zachowując się jak pieciolatka, która, gdy dyskusja idzie nie po jej myśli, zatyka uszy i zaczyna głośno krzyczeć "Wcale NIEPRAWDA!" 🤣

4 godziny temu, Iibed napisał:

nie to samo, ale rower podobny w jednym jezdzisz w kółko x razy w drugim przeważnie nie. mniejsza o to. 

To dokładnie to samo "cyclocross bike" to po angielsku "rower przełajowy" 

Choć nieznane Twoje liczko,
o indiańska cna księżniczko,
Twoje słowa tak jedwabne
oraz stopki Twe powabne,
że incele z podniecenia
lgną do Twego spier-dolenia.
Możesz liczyć na swą świtę
- na Serniczka mianowicie
oraz może jeszcze Bicka,
co chce dorwać się do cycka.
Lecz ja, nudziarz nad nudziarze
swą atencją Elcię darzę
oraz szczerze tu wyznaję, 
że mi bardziej ku-tas staje
przy szanownym tu Doktorze.
Nie produkuj się niebożę. 🖐

4 minuty temu, Pocahontaz napisał:

Nie odwracaj kota ogonem chłopczyku.

To ty pierwszy uciekłeś a mnie poleciłeś oddalenie się, gdy siła arguementacji cię przytłoczyła. 🙂 

Nadal mówię ci, że to żaden arguement, że wynajmujesz chatę i nie chcesz żeby ludzie wiedzieli jakim to "Rentierem" nie jestes (tu macie coś wspólnego z Leżaczkiem, on tez jest rentierem, poczytaj 🤣).

Także tak.. :classic_rolleyes:

😂

Ja prdlę jaka Ty jesteś trudna. Beton po prostu. Chodziło mi o to, że lubię jak nikt nie wie o mnie wszystkiego do końca, a Ty przerobiłaś to przez swoje kompleksy i chory sposób widzenia swiata i zaczęłaś snuć jakieś wielopiętrowe teorie doszukując się Bóg wie czego... 

Idź zatem w spokoju uszczęśliwiać innych swoją wspaniałą osoba. Niech się cieszą, że gratis jest 😛

Przed chwilą, Pocahontaz napisał:

no teraz to już może doktor pozwoli ci na bliższa interakcję ze swoim oczkiem? 

oj pozwoliii..widać jaki zadowlony 😄 

UDało sie , hurra!Agent, udało ci się 🤣

a ja jestem tak zazdrosna o ciebie 😞 tak lubię grzecznych poprawnych chłopców.. 😞

Przez cz, czy przez sz?

2 minuty temu, Iibed napisał:

cyclocross to jazda np. 50 okrążeń tą samą trasą w terenie, przełaj to jazda 200 km po terenie ale nie tą samą trasą. 

po angielsku to chyba będzie cyclocross i cross country. tak jedno i drugie to w sumie przełaj może dlatego w pl uzywa się angielskiego określenia. 

Zgoda, ale rowery do cyclocross'u (CX) i cross-country (XC) to dwa różne typy rowerów 

5 minut temu, agent of Asgard napisał:

Choć nieznane Twoje liczko,
o indiańska cna księżniczko,
Twoje słowa tak jedwabne
oraz stopki Twe powabne,
że incele z podniecenia
lgną do Twego spier-dolenia.
Możesz liczyć na swą świtę
- na Serniczka mianowicie
oraz może jeszcze Bicka,
co chce dorwać się do cycka.
Lecz ja, nudziarz nad nudziarze
swą atencją Elcię darzę
oraz szczerze tu wyznaję, 
że mi bardziej ku-tas staje
przy szanownym tu Doktorze.
Nie produkuj się niebożę. 🖐

Mi się podoba , wiem że zaraz będą zdania np że musi mi się podobać bo jesteśmy grupą itd no ale trudno 😄

Dnia 13.02.2021 o 14:54, agent of Asgard napisał:

Fajnie czytać ludzi, którzy potrafią cieszyć się życiem.

Tak. Sam temat bardzo budujący. 

2 minuty temu, Pocahontaz napisał:

Agent to już w ogole komedia..tak Elcie ubóstwia, że nie jest w stanie ja na zywo na zwyklej kawie poznać 😄 po co te pozory?

Nie umiecie normalnie ze soba rozmawiać, bez tej udawanej "bliskości", której de facto nie ma, co udowodniłam własnie ? 

Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek twierdził, że między nami jest jakaś realna bliskość. Grupę także tworzymy z przypadku. 

3 minuty temu, Pocahontaz napisał:

Widocznie kręci was budowanie protez relacji międzyludzkich.

dostajecie atencję, jak trzeba to sobie pokadzicie - ale wszystko bez żadnego pokrycia w realu i wczynach. 

To tak jak te realcje FwB: też każdy facet deklaruje , że to "przyjaźń". Ale ta przyjaźń tez kończy się gdy trzeba przejść ze słowa na czyn 😏 oh well..

Tak, właśnie to mnie kręci. 🖐

8 minut temu, Pocahontaz napisał:

Agent to już w ogole komedia..tak Elcie ubóstwia, że nie jest w stanie ja na zywo na zwyklej kawie poznać 😄 po co te pozory?🙂

Nie umiecie normalnie ze soba rozmawiać, bez tej udawanej "bliskości", której de facto nie ma, co udowodniłam własnie ? 

tyle

Normalnie ze sobą rozmawiamy , nie widzę powodów aby snuć dziwne domysły i teorię na ten temat.

Widocznie kręci was budowanie protez relacji międzyludzkich.

dostajecie atencję, jak trzeba to sobie pokadzicie - ale wszystko bez żadnego pokrycia w realu i wczynach. 

To tak jak te realcje FwB: też każdy facet deklaruje , że to "przyjaźń". Ale ta przyjaźń tez kończy się gdy trzeba przejść ze słowa na czyn 😏 oh well..

Nie rycz, Mała, nie rycz, ja znam te Wasze numery, Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem „King Bruce Lee Karate Mistrz”.

7 minut temu, agent of Asgard napisał:

Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek twierdził, że między nami jest jakaś realna bliskość. Grupę także tworzymy z przypadku. 

Nie do końca się zgodzę ze stwierdzeniem że z przypadku bo żadnych "przypadkowych" osób tam nie ma 😉

14 minut temu, Pocahontaz napisał:

Chlopaku, powtarzam ci po raz (pewnie nie ostatni, ale co zrobić :D) : to, że nie chcesz aby każdy wszystko o tobie wiedział to akurat normalne. Wy tez prawie nic o mnie nie wiecie, a to, co wiecie to tylko dlatego, że miałam taki kaprys powiedzieć akurat to, bo mam z tym luz. 

Ale to ma sie totalnie nijak do tego o czym rozmawiamy. Uczysz ty jakiegos przedmiotu ścisłego na tych wykladach? Bo ja się zajmuję ścisłymi rzeczami w pracy, nie wykładam, a cięzko tu o bardziej myslacą logicznie osobę 😕 (z paroma chlubnymi wyjątkami) i kumam bez problemu, że:

Jak ludzie darza sie AUTENTYCZNĄ sympatia, deklaruja bliskośc mentalna i tak jak wy tutaj spijacie sobie z dziubeczków :classic_love:, to skąd tak groteskowo histeryczna reakcja i asekuranctwo gdy ktores z was proponuje przeniesienie znajomosci do reala?

I co to znaczy "wszystko o kimś wiedzieć"? 🙂 To ty w realu spotykasz sie tlyko z ludxmi, któzy WSZYSTKO o tobie wiedza? PRzeciez to się kupy nie tzyma nic a nic, a wie o tym średnio inteligentne dziecko w podstawówce, które potrafi posklejac fakty. 🙂

Co ma piernik do wiatraka?

Mnie tlyko o to chodzi, ze SKORO tak się kochacie i uwielbiacie, ba! niektorzy z pazurami walcza o honor jeden drugiego na necie, a ponoc "to tlyko Forum" 🤣 to gdzie to ma potwierdzenie w działaniach, skoro nie chcecie sie spotkac z obiektami waszego "uwielbienia"? 

Agent to już w ogole komedia..tak Elcie ubóstwia, że nie jest w stanie ja na zywo na zwyklej kawie poznać 😄 po co te pozory?

tyle

Odpowiem słowami księdza z dowcipu: "Dziecko, to nie grzech pychy, to tylko omyłka" 

PS: jak się ma ezoteryka do tego logicznego myślenia? 

13 minut temu, Iibed napisał:

znowu za elka przyszedł ten de/bil powinno być zakazane wymienianie na forum tego imienia albo skoro z denbilem nie mogą sobei dać rady to elce bana nałozyc. 

Może Tobie bana nałożyć by się przydało ? Co ja mam do tego co on robi , kiedy i w jakim celu ? Ode mnie to proszę się odpie/rdzielić raz na zawsze !

3 minuty temu, Pocahontaz napisał:

Agent, może ty wyjaśnij koledze, bo zdaje sie o ezoteryce ma podobne pojęcie co libed, że to horoskopy w "Pani domu".

Ojej..ideał wiedzy i otwartego umysłu Agenta chyba siegnął bruku. "A taki był ładny hamerykański.. " 🤣

Co mam mu wyjaśnać?

3 minuty temu, Iibed napisał:

uważam że przyczyniłaś się do tego że za tobą łazi, ale masz rację to że to deb/il to nie twoja wina. 

Od jakiegoś czasu już tak nie łazi więc nie wiem o co do mnie pretensje , zawsze blokował tematy nawet jak mnie tu jeszcze na forum nie było , poza tym te co teraz blokuje to ja nawet się w nich nie udzielałam więc klapa z Twoich domysłów.

skończ już, żalosne

pa

Słowo „żałosne” w Twoich ustach to komplement. A co do kończenia, czasem nie -kończenie jest bardziej podniecające. 🖐

Przed chwilą, Pocahontaz napisał:

nie udawaj gościa, który zna się na zabawach okołoseksualnych, bo padne. 

To coś jakby Elcia pisała o lateksie 🤣

Ja tylko w łóżku, po ciemku i po bożemu.

1 minutę temu, Pocahontaz napisał:

nie udawaj gościa, który zna się na zabawach okołoseksualnych, bo padne. 

To coś jakby Elcia pisała o lateksie 🤣

Mogę wiedzieć czemu słowo Elcia pada średnio około 20 razy lub więcej jednego dnia ?

1 minutę temu, Qwerty82 napisał:

Kolejny coming out?

A jak kolejny to kto był wcześniej bo ja jak zwykle nic nie wiem 😉

Myślisz, ze jak to napiszesz to to coś zmienia? 🙂

Myślę, że domniemywasz, ale pewności nie masz. A ja Ci tej pewności nie dam.

5 minut temu, Qwerty82 napisał:

Kolejny coming out?

If you want... 

1 minutę temu, Pocahontaz napisał:

Bo Agent wciąż pisze wiersze o Tobie kochana. a ja mu mówię - pokaż jej to W REALU 🙂

Umów się z nią na kawę, niezobowiązująco, nie zje cie. 🤣

to agent mówi, że tacy bad boye jak on nie umawiają się w realu 😂😂

Nie akurat wiersze to on pisze o Przemysławie nie o mnie , ja może góra 2 razy byłam wspomniana , poza tym nie tylko w tym kontekście mój nick gdzie nie pójdę tam rozbrzmiewa.

Bo Agent wciąż pisze wiersze o Tobie kochana. a ja mu mówię - pokaż jej to W REALU 🙂

Umów się z nią na kawę, niezobowiązująco, nie zje cie. 🤣

to agent mówi, że tacy bad boye jak on nie umawiają się w realu 😂😂

Myślałem, że już ustaliliśmy, że jestem goodboyem, grzecznym przez cz.

to jasne.

ale śmieszne sa te twoje niby ironiczne wstawki, mające na celu co? Pokazac że jest inaczej. BEKA

Pokaz w końcu tego choja. I nie prowokuj mnie.

Może kiedyś się spotkają, kto wie... póki co nie w tym celu tu przebywają : )

to jasne.

ale śmieszne sa te twoje niby ironiczne wstawki, mające na celu co? Pokazac że jest inaczej. BEKA

Jak na razie chyba nikt stąd nie chciał się ze mną spotykać i sprawdzać, czy jestem grzecznym chłopcem w łóżku. (No może poza paroma cuckami, którzy szukali kogokolwiek do trójkąta.) 
Chyba, że... przepraszam, bo może Ty chciałabyś...? 😈

7 minut temu, Pocahontaz napisał:

Nie musisz. A poza tym nie zauważyłam żebys tu z kims rozmawiał tak jak agent przykłądowo, który nie raz gotowy sie zapluć w obronie czyjejś, nie znając zupełnie i mega poważnie podchodzi do tego adwokatowania. I niby taka super zgrana ekipa , pieski na avatarach, i jeden za wszystkich, a jak dziewczyny mówia niesmiało i bez presji: "Sprawdzam. spotkajmy sie, będzie fajnie", to Agent ma wymówki w stylu "Nie mogę, musze psa wyp[rowadzić " 🤣 

Nie mow mi, ze to nie ejst smieszne i żałosne zarazem. Odbierające wiarygodnośc tym jego deklaracjom wszystkim.

PRzecież gdybyś Ty miał osobe czy osoby, z którym byś tak blisko się dogadywał w necie to nie wierze, że nie znalazlbys nigdy czasu na 1 spotkanie.

Jakim konkretnie deklaracjom?