Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Siurek

Kurde, jak ja lubię swoje życie :)

Polecane posty

Dnia 14.02.2021 o 17:22, Pocahontaz napisał:

Daj spokój, nie udawaj przygłupa.

doskonale rozumiesz , że słowa wypowiadane mają swoją moc. Jeśli dla Ciebie takie słowa jak: siostra/brat, w znaczeniu trakiej bliskości mentalnej czy codzienne zbliżające rozmowy w necie nie mają żadnego przelozenia na emocje jakie się miedzy ludźmi wytwarzają to albo udajesz albo chcesz żeby inni tak własnie myśleli o tobie- że masz wybiorcze rozumienie sytuacji.

Jestem PEWNA, a KorpoSzynszyla to potwoirrdziłą :), że one chętnie sie spotkają. To Ty masz z tym problem.

A Ci goście to Ci czasem nie płacili po te 8 stów, żeby się przynajmniej na godzinę uwolnić od Twojego towarzystwa? 

Dnia 14.02.2021 o 17:20, ptaszek w dziupli1 napisał:

Teraz  pravvik lata za 18latką 😈

Mało mnie to interesuje , albo pretensje do mnie o to co on robi że niby przez mnie , albo dziwne teorie co do Agenta że ja chce się z nim spotkać a on ze mną nie. Jeszcze gratisowo o jakichś madkach 500+ , oszaleć tu można 🤪

Dnia 14.02.2021 o 17:26, Pocahontaz napisał:

MAsz w tym doświadczenie?

😄

Podam ci nr konta. 

Nadajesz nową jakość przymiotnikowi "uciążliwa"... 😉

Dnia 14.02.2021 o 17:28, Pocahontaz napisał:

Aj w dupju mam kto ma jaką orientacje. Ale mam alergię na wlizodupstwo i kierowanie sie w ocenie czyjejś inteligencji tytułem  naukowym. Tu jest to ewidentne. Agentowi staje na każdy post od doktore, a nektóre czyta chyba bez zrozumienia sądząc po zacieszu.

Ale żeś się kurrrwa uczepiła. Mam doktorat z chemii organicznej. Nigdzie nie twierdziłem, że ze względu na to znam się na wszystkim i jestem wszechwiedzący. To jest Twoja domena... 

Dnia 14.02.2021 o 17:30, ptaszek w dziupli1 napisał:

Ja akurat  nic  takiego nie pisałem,  po prostu  myślę  że powinnaś  się  cieszyć  z jego szczęścia i twojego odpoczynku od niego; ) 

Wiem że nie pisałeś i cieszę się niezmiernie z jego szczęścia 😉

Dnia 14.02.2021 o 17:22, Pocahontaz napisał:

Daj spokój, nie udawaj przygłupa.

doskonale rozumiesz , że słowa wypowiadane mają swoją moc. Jeśli dla Ciebie takie słowa jak: siostra/brat, w znaczeniu trakiej bliskości mentalnej czy codzienne zbliżające rozmowy w necie nie mają żadnego przelozenia na emocje jakie się miedzy ludźmi wytwarzają to albo udajesz albo chcesz żeby inni tak własnie myśleli o tobie- że masz wybiorcze rozumienie sytuacji.

Jestem PEWNA, a KorpoSzynszyla to potwoirrdziłą :), że one chętnie sie spotkają. To Ty masz z tym problem.

Z Tobą też ostatnio codziennie rozmawiam. Masz na myśl o mnie jakieś czułe emocje? 😍
Co do pojęć, to zdaje mi się, że już je wyjaśniałem. 

Tutaj to już lepsze scenariusze są niż w nie jednej telenoweli 😁

Dnia 14.02.2021 o 17:38, Sprawiedliwy napisał:

Jaki ładny owczarek niemiecki w avku.

Wydawało mi się że to jest szpic 🤔

Wiesz, Pocahontaz, najbardziej mi się podoba, że na początku twierdziłaś, że jestem tu po to, aby poderwać sobie jakąś kobietę i że jestem zakochany w Elci, a następnie miękko przeszłaś do tezy, że jestem tu w celu masturbacji emocjonalnej, bo w realu boję się nawiązywać jakiekolwiek kontakty, tylko po to, by na końcu zgodzić się z tezą, że jestem gejem - a wszystko przy próbach wmówienia rozmówcom, że od początku trafnie mnie zdiagnozowałaś i wcale nie zmieniałaś zdania w trakcie. 🤣🤣🤣

Dnia 14.02.2021 o 17:42, Sprawiedliwy napisał:

No co Ty, to czysty owczarek długowłosy. 

Wychodzi na to że się nie znam na rasach 🤷‍♀️

Dnia 14.02.2021 o 17:49, Iibed napisał:

starzejesz się po prostu, to brzmi jak coś w stylu jak byliśmy mlodzi to młodzież byłą inna 😄

Kolejny krzyż na plecach zobowiązuje. 

Dnia 14.02.2021 o 17:40, ptaszek w dziupli1 napisał:

Chyba ona na Ciebie leci bo nie może przestać.  

Krążą  legendy że  to facet  więc  może  coś z tego  będzie?  Byś  musiał sprawdzić  😁

Ale czy ma doktora przed nazwiskiem? Bo to kwestia kluczowa. 🤣 
Poza tym pisałem, że staje mi od inteligencji. O siurkach nie pisałem. 😈

Dnia 14.02.2021 o 18:58, irukangi napisał:

Tak nie można ! Może Ona nie ma do kogo ust otworzyć ? Trochę empatii ! 

ty jesteś jakiś upośledzony czy tak na serio?

Dnia 14.02.2021 o 19:01, Pocahontaz napisał:

oj boni, nie trzeba było kolejnego konta zakladac do interakcji ze mną. Poprosiłabys to bym cie odblokowała na chwilę <głaszczE>

oho, teraz paranoiczka babcię będzie we mnie widzieć 😄 najpierw bicu, teraz boni 😄 

Dnia 14.02.2021 o 18:58, irukangi napisał:

Tak nie można ! Może Ona nie ma do kogo ust otworzyć ? Trochę empatii ! 

Czy mi się tylko wydaje czy chcesz mnie przebić z empatią do ludzi , często niestety przesadną i nie słuszną ? 😉

Dnia 14.02.2021 o 19:29, ptaszek w dziupli1 napisał:

Ciężko Cie przebić jeśli chodzi o empatie do ludzi i  zwierząt.  

Czy ja tu kiedykolwiek pisalam coś o moim podejściu do zwierząt 🤔

Dnia 14.02.2021 o 19:37, irukangi napisał:

Nie Ty jesteś jedyna ,niepowtarzalna i najlepsza! Musiało jednak Cię nie być przy klawiaturze i ja zdążyłem pierwszy zareagować na jawną niesprawiedliwość. Przepraszam. 

Nie pamiętam ale są tu tacy co bardzo dbają o owsiki . Znaczy empatia do zwierząt jest na kafe. 

To nawet jest pewnego rodzaju heroizm, nie wykupić lekarstwa i udostępnić owsikom swój tyłek do gryzienia.

Dnia 14.02.2021 o 19:36, ptaszek w dziupli1 napisał:

Chcesz mi powiedzieć,  że nie masz empatii do małych ptaszków?  🐦

Nie wiem czemu akurat mowa o ptaszkach 😂 mam też empatię do zwierząt , za wyjątkiem większości robaków , much , komarów , a także tych pasożytniczych takich jak pluskwy , wszy , owsiki 😄

Dnia 14.02.2021 o 19:37, irukangi napisał:

Nie Ty jesteś jedyna ,niepowtarzalna i najlepsza! Musiało jednak Cię nie być przy klawiaturze i ja zdążyłem pierwszy zareagować na jawną niesprawiedliwość. Przepraszam. 

Bez przesady , chyba mnie przeceniasz 😄 dodatkowo z tygodnia na tydzień ,  z miesiąca na miesiąc moja empatia zaczyna się coś kurczyć , ja nie wiem co to będzie za parę lat 😉

Dnia 14.02.2021 o 20:48, irukangi napisał:

Bo są tacy co twierdzą że jestem simpem. 

Tak wiem widziałam i czytałam , wrzucić jeszcze raz dokładny opis ze stawianiem na piedestale ? 😉

Dnia 14.02.2021 o 21:11, Pocahontaz napisał:

No jest 😛 ale przynajmniej umówiłby się z Ela na kawę, nie nawija jej makaronu na uszy jak.. 😉

A ja jej nawijam makaron na uszy?

Dnia 14.02.2021 o 21:18, Pocahontaz napisał:

w pwnym sensie tak, bo na pewno się zdążyła przywiązac do Ciebie i polubić, przeciez nie proponowałaby noclegu razem z KorpoSzynszyla gdyby nie chciały Cie osobiście poznać? Jaki ty niedomyślny.. :classic_wacko:

A skąd pomysł, że Elcia i Szynszyla zapraszały na serio?