Mar_9 0 Napisano Luty 14, 2021 Może dziewczyna jest bardzo wyjątkowa. Z jednej strony jest bardzo miła, cicha i wrażliwa a z drugiej jest bardzo można powiedzieć że ponętna, jej te wszystkie zdjęcia które robi czasem, wszystkie oznaczając mnie na FB. Jednak nawet kiedyś na FB robiła podobne ale tak na ogół. Podobno nadal jest dziewicą, z jednej strony można to zrozumieć bo faktycznie jest strasznie wstydliwa i widać że faktycznie może być dziewicą ale te jej wszystkie zdjęcia jakie miała. Czy mogę jej wierzyć? nigdy nie miała zdjęć pół gołych czy nic takiego ale takie zdjęcia jej twarzy gdzie gryzie swoje usta i takie podobne Czy na pewno taka dziewczyna która miała w przeszłości zwłaszcza takie podniecające zdjęcia może być dziewicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Luty 14, 2021 21 minut temu, Mar_9 napisał: [...] Czy na pewno taka dziewczyna która miała w przeszłości zwłaszcza takie podniecające zdjęcia może być dziewicą? Takie typowe ocenianie 'po okładce', na którym można się czasem nieźle przejechać... 24 minuty temu, Mar_9 napisał: Czy mogę jej wierzyć? Nie wiadomo. To Ty ją znasz osobiście i tylko Ty możesz ocenić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Luty 14, 2021 można sprawdzić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 14, 2021 3 godziny temu, Mar_9 napisał: Czy na pewno taka dziewczyna która miała w przeszłości zwłaszcza takie podniecające zdjęcia może być dziewicą? Jasne, że może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_9 0 Napisano Luty 14, 2021 12 minut temu, Roxi napisał: E eeee! gorsze rzeczy dziewice robią niż tylko usta se gryzą! Tylko że w taki typowo podniecający sposób, nie wiem może ona jest nieświadoma tego. Raz tylko pamiętam jak zrobiła zdjęcie i powiedziała że zrobiła taką pozę jak modelki, może dlatego? ale nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zasmucony twą głupotąJezus 5 Napisano Luty 15, 2021 4 godziny temu, Mar_9 napisał: Może dziewczyna jest bardzo wyjątkowa. Z jednej strony jest bardzo miła, cicha i wrażliwa a z drugiej jest bardzo można powiedzieć że ponętna, jej te wszystkie zdjęcia które robi czasem, wszystkie oznaczając mnie na FB. Jednak nawet kiedyś na FB robiła podobne ale tak na ogół. Podobno nadal jest dziewicą, z jednej strony można to zrozumieć bo faktycznie jest strasznie wstydliwa i widać że faktycznie może być dziewicą ale te jej wszystkie zdjęcia jakie miała. Czy mogę jej wierzyć? nigdy nie miała zdjęć pół gołych czy nic takiego ale takie zdjęcia jej twarzy gdzie gryzie swoje usta i takie podobne Czy na pewno taka dziewczyna która miała w przeszłości zwłaszcza takie podniecające zdjęcia może być dziewicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Luty 15, 2021 A jaką to robi różnicę, czy jest dziewicą, czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Luty 15, 2021 no pewnie oklamuje cie dla zabawy a tak naprawde przerznela pol miasta : O siekierą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Luty 15, 2021 15 godzin temu, Mar_9 napisał: Może dziewczyna jest bardzo wyjątkowa. Z jednej strony jest bardzo miła, cicha i wrażliwa a z drugiej jest bardzo można powiedzieć że ponętna, jej te wszystkie zdjęcia które robi czasem, wszystkie oznaczając mnie na FB. Jednak nawet kiedyś na FB robiła podobne ale tak na ogół. Podobno nadal jest dziewicą, z jednej strony można to zrozumieć bo faktycznie jest strasznie wstydliwa i widać że faktycznie może być dziewicą ale te jej wszystkie zdjęcia jakie miała. Czy mogę jej wierzyć? nigdy nie miała zdjęć pół gołych czy nic takiego ale takie zdjęcia jej twarzy gdzie gryzie swoje usta i takie podobne Czy na pewno taka dziewczyna która miała w przeszłości zwłaszcza takie podniecające zdjęcia może być dziewicą? może wysyła podniecające zdjęcia bo nie chce być już dziewicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano Luty 15, 2021 poproś ginekologa o rozpoznanie teranu jeśli sam nie jestes w stanie ocenić czy jest czy nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 15, 2021 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: poproś ginekologa o rozpoznanie teranu jeśli sam nie jestes w stanie ocenić czy jest czy nie jest Gorzej ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 324 Napisano Luty 16, 2021 23 godziny temu, Kulfon napisał: Tez kiedys bylam dziewica. A bolało troszkę przebijanie błonki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Luty 16, 2021 23 godziny temu, Kulfon napisał: Tez kiedys bylam dziewica. Każdy kiedyś był. Są też takie obszary, w których dziewicą chciałbym pozostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach