Red 6 Napisano Maj 6, 2021 Zbliża się nasza 10 rocznica ślubu, mąż podesłał mi jakieś linki z Allegro z t-shirtami z napisami typu: żona, mama itp. Niby zabawne, ale to chyba śmieszyłoby na Mikołajki w czasach studiów. Załamałam się. Ja mu kupuję Armani, Hugo Boss, choćby Adidas, czy to zegarki, buty itd. A tu z jego strony takie coś. Powiedziałam, żeby tego nie kupował, bo nie mam już 18 lat... Jaki był Wasz najgorszy prezent na rocznicę ślubu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 6, 2021 Wolałabyś widły i stado kur? Wybrzydzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 6, 2021 3 minuty temu, Red napisał: Jaki był Wasz najgorszy prezent na rocznicę ślubu? Sama rocznica 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 6, 2021 3 minuty temu, Red napisał: Zbliża się nasza 10 rocznica ślubu, mąż podesłał mi jakieś linki z Allegro z t-shirtami z napisami typu: żona, mama itp. Niby zabawne, ale to chyba śmieszyłoby na Mikołajki w czasach studiów. Załamałam się. Ja mu kupuję Armani, Hugo Boss, choćby Adidas, czy to zegarki, buty itd. A tu z jego strony takie coś. Powiedziałam, żeby tego nie kupował, bo nie mam już 18 lat... Jaki był Wasz najgorszy prezent na rocznicę ślubu? Jakie prezenty dostajesz z innych okazji i co otrzymywałaś na wcześniejsze rocznice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red 6 Napisano Maj 6, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Jakie prezenty dostajesz z innych okazji i co otrzymywałaś na wcześniejsze rocznice? Z okazji urodzenia mu syna: samochód. Urodziny, itd itp jakaś biżuteria, czasem po prostu kasa abym sama sobie coś wybrała, a tu takie BUM nagle. Dlatego mnie zatkało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 6, 2021 5 minut temu, Red napisał: Z okazji urodzenia mu syna: samochód. Urodziny, itd itp jakaś biżuteria, czasem po prostu kasa abym sama sobie coś wybrała, a tu takie BUM nagle. Dlatego mnie zatkało. W takim razie zapytaj go skąd taki pomysł i czy sam chce tego typu koszulkę. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tera_2006 5 Napisano Maj 6, 2021 ja mam 14 lat ale najgorszy prezent jaki dałam to mamie jak byłam mała dałam te pochłaniacze wilgoci z pudełek po butach, bo myślałam, że to są ładne kryształki.śmiechom nie było końca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red 6 Napisano Maj 6, 2021 Przed chwilą, Tera_2006 napisał: ja mam 14 lat ale najgorszy prezent jaki dałam to mamie jak byłam mała dałam te pochłaniacze wilgoci z pudełek po butach, bo myślałam, że to są ładne kryształki.śmiechom nie było końca. dziecko cokolwiek nie podaruje rodzicom, to jest to urocze! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tera_2006 5 Napisano Maj 6, 2021 Przed chwilą, Red napisał: dziecko cokolwiek nie podaruje rodzicom, to jest to urocze! zgadzam się, ale wtedy chciałam się zapaść pod ziemię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 6, 2021 Nie mam slubu wiec nie obchodze rocznic, ale osobiscie wole smieszne, personalne prezenty niz drogie. Perfumy, buty czy zegarki to bardzo nudny prezent, sam to sobie moze kupic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Maj 6, 2021 1 godzinę temu, Red napisał: Z okazji urodzenia mu syna: samochód. Urodziny, itd itp jakaś biżuteria, czasem po prostu kasa abym sama sobie coś wybrała, a tu takie BUM nagle. Dlatego mnie zatkało. To ty urodziłaś MU SYNA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo 427 Napisano Maj 6, 2021 (edytowany) Nie kupujemy sobie prezentów- wolimy we dwoje gdzieś wyjechać lub przynajmniej wyjść do restauracji. Edytowano Maj 6, 2021 przez Margo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skadi Napisano Maj 6, 2021 1 godzinę temu, Tera_2006 napisał: ja mam 14 lat ale najgorszy prezent jaki dałam to mamie jak byłam mała dałam te pochłaniacze wilgoci z pudełek po butach, bo myślałam, że to są ładne kryształki.śmiechom nie było końca. Ważne, że pamietałaś i dałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skadi Napisano Maj 6, 2021 1 godzinę temu, Red napisał: Jaki był Wasz najgorszy prezent na rocznicę ślubu? Noe chcę prezentów.Tylko kwiaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach