Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanagoria1978

Rodzina nie akceptuje związku

Polecane posty

17 minut temu, Nowy w mieścіe napisał:

Jesteś beznadziejna.

Bo?

Z facetem pijącym codziennie trudno znaleźć szczęście.

Przed chwilą, Nowy w mieścіe napisał:

Bo każdy ma prawo do szczęścia.

dobre ,miałem nic nie pisac na takie prowokacje ale mam pare min ,dziecko szczescia gratulacje intel ,zyciowego doświadczenia i tp

z chęcią postawił bym ciebie z chmarą rozbitych rodzin i ich dziecmi , nieraz samobójcami bo ich świat się zawalił i całe wartosci , gdy partner-ka kochał na maxa i dzieci nastoletnie wierzyły w miłość ,zwiazek prawdziwy na całośc ze jest mozliwy ,ich pierwsze miłości oparte na tej wierze ,że miłośc zwiazek moze wszystko pokonac a nagle mozna wymienic bo wymówka szczescie moje ma wiekszą wartość od partnera i np 1-3 dzieci a co pomnie nawet potop .walić to .

gimbus albo idz się lecz albo jedyna rada dla narodu abyś został eunuchem by nie siać genu który natura sama niszczy ale nasza cywilizacja jakoś w brew naturze utrzymuje co mnie dziwi ,

jeszcze kilkaset lat temu zaciukał bym i zapłącił grzywne za głowę a tak społeczeństwo narażone jest na plage nie napisze kogo sory

ide na spacer by nie wpaść w prowokacje , a o każda odp spytam wnuka jeszcze przed komunią a wiec podobny poziom int chodż myślę ze troszke moge obrazic wnuka ale kocha wybaczy

pa

20 minut temu, Nowy w mieścіe napisał:

Jedno piwo?? Bez jaj...

Dnia 14.07.2021 o 14:49, Fanagoria1978 napisał:

Owszem nie podoba mi się to piwkowanie , gdzie granica? Nie upija się do nieprzytomności.

Skad wiesz ze jedno?

Jeżeli ktoś "nie upija się do nieprzytomności" to nie znaczy ze jednak sobie dobrze daje w palnik. 

31 minut temu, Nowy w mieścіe napisał:

Możesz to ująć raz jeszcze w inny sposób? Bo ciężko jest wydobyć z tego bełkotu o co ci tak właściwie chodzi.

moge  unas w kraju zmusza sie pewnych ludzi do zycia i państwo olewa wszystko ale każe zyc nie myślac o leczeniu czy problemach  ,jedz np do holandii tam można odrazu eutanazja i spokój dla wszystkich no ba a dla gatunku sprawa naprawdę wazna ,a dla polski wrecz bez cenna wszak tego namnorzyło sie w 3 tyłki , najpierw w rządzie teraz w narodzie , no matka natura nie nadąża z segregacja

ale naprawdę spadam mam ciekawsze zajecia niż wychowanie przed żłobkowe

nq