basia_petla 0 Napisano Grudzień 22, 2021 jak to jest z ta łuszczycą ? czy pojawiające się objawy ( swędzące zaczerwienienia skóry itd) da się skutecznie leczyć i pielęgnować ? Jesli tak to jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uulakita 0 Napisano Grudzień 22, 2021 pewnie, ze się da ale u mnie minęło trochę czasu zanim doszłam do tego co tak naprawdę mi pomaga. Wcześniej próbowałam sterydów, potem kosmetyków z wyciągiem minerałów z morza martwego aż w końcu kupiłam maść z dziegciem i to było to. Pamiętaj, ze poza leczeniem w azny jest też spokój ducha, wyciszenie i ograniczenie stresu do minimum ( on też potrafi bardzo nasilać objawy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulcia87 0 Napisano Grudzień 27, 2021 ja też żyję z łuszczycą już kilka dobrych lat. bywa rożnie, raz lepiej raz gorzej ale spokojnie, da się nad tym zapanować w sklepie centrumluszczycy.pl znajdziesz spory wybór dobrych jakościowo kosmetyków pielęgnacyjnych czy suplementów. Podobno fototerapia daje też niezłe efekty ale sama nie korzystałam jeszcze z tej metody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia_petla 0 Napisano Grudzień 27, 2021 bardzo Wam dziękuje za szybką reakcję chętnie zerknę na ofertę tego sklepu, myślałam by odwiedzić p[obliską aptekę i tam coś kupić ale widzę, ze tu wybór jest znacznie większy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Styczeń 31, 2022 W aptece szczegółowej porady nie dostaniesz, bo farmaceuci musza się znać na wszystkich dziedzinach i produktach leczniczych. A w sklepie poświęconym stricte łuszczycy trafisz na kogoś kompetentnego. Kogoś kto pracuje z tym tematem codziennie i wie jak pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neneke 3 Napisano Luty 23, 2022 Tez szukam aktualnie rozwiazania tego problemu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basica 2 Napisano Marzec 15, 2022 Dnia 23.02.2022 o 12:06, neneke napisał: Tez szukam aktualnie rozwiazania tego problemu ;/ @neneke to skonsultuj się z doradcą w sklepie Centrum Łuszczycy - specjalizują się w doradztwie i doborze pielęgncji skóry łuszczycowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plusska 1 Napisano Maj 5, 2022 Dnia 8.03.2022 o 20:06, gustyniak12 napisał: Mialem luszczyce prze kilkanascie lat . Mozecie mi nie wierzyc ale ktoś powiedzial mi ze wystarcza systematyczne prysznice i sarować się maścią konopną 24% Retter oryginalną z hologramem dostałem w Konopnej Farmacji na ul. Dąbrowskiego 36 ale jak komuś daleko mają sklep online tu konopiafarmacja pl .... Na poczatku stosowalem 3 razy dziennie po jakims czasie wystarczalo mi dwa razy rano i wieczorem. Moja pani doktor drmatolog ktora mnie leczyla sama byla zaskoczona .Luszczcy nie mam juz 4 rok tylko czasmi coś małego mi wyskoczy co nie powoduje haosu w moim życiu jeśli nic nie robiłeś przez kilkanaście lat to nic dziwnego że łuszczyca nie ustapiła. także u Ciebie to wszystko by pomogło skoro nie leczyłeś łuszczycy... a olejek konopny jest pomocny kosmetyki Atopos polecam, bezpieczne, przebadane i dobre dla skóry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach