Izuu07 466 Napisano Luty 14, 2022 Złapałam z mężem tego diabła 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokolina25 173 Napisano Luty 14, 2022 Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izuu07 466 Napisano Luty 14, 2022 16 minut temu, Kokolina25 napisał: Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. Piękne przyrosty też miałam na takim poziomie martwiłam się, że na niską, a dziś 35tc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokolina25 173 Napisano Luty 14, 2022 10 minut temu, Izuu07 napisał: Piękne przyrosty też miałam na takim poziomie martwiłam się, że na niską, a dziś 35tc Czyli uważasz, że jest ok. Oby tak było, bo jakoś to do mnie nie dociera a ty jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Luty 14, 2022 49 minut temu, Kokolina25 napisał: Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. Moje gratulacje! Piękne przyrosty, piękny prezent na Walentynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokolina25 173 Napisano Luty 14, 2022 1 minutę temu, MamaAniola napisał: Moje gratulacje! Piękne przyrosty, piękny prezent na Walentynki. To są bardzo wyjątkowe walentynki dziękuję, mam nadzieje, że tak zostanie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Luty 14, 2022 1 godzinę temu, Marta11111 napisał: 4 pełne procedury. Za drugim razem się udało. Mamy synka. Myślę, że Twój syn jest dowodem na to, że warto i, że w zasadzie każda kolejna próba ma szansę powodzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Luty 14, 2022 20 godzin temu, Luna_ napisał: Dziewczyny, która z Was pisała, że leży w szpitalu z mamą spodziewającą się trojaczków? Bo właśnie czytam wiadomości i, że w Poznaniu urodziły się czworaczki zamiast spodziewanych trojaczków mimo wszystko takie ciąże to rzadkość to nie ta kobietka? Ale wyzwanie tak 4 na raz Chciałabym zobaczyć minę rodziców i lekarzy co za niespodzianka! I co za wyzwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Luty 14, 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Kokolina25 napisał: Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. Tylko 110? Powinno przyrastać min. 66% 110 to piękny, prawidłowy przyrost gratuluję 🥰 (co do kolejnego powtarzania bet to pamiętaj że z czasem te przyrosty już nie będą tak duże i najważniejsze jest usg i serducho żebyś niepotrzebnie nie panikowała ) Edytowano Luty 14, 2022 przez Luna_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Luty 14, 2022 5 godzin temu, Marta11111 napisał: Cześć dziewczyny. Niestety cudów nie ma w moim przypadku. Robiłam dzisiaj betę ponownie. Nic nie ma. Bardzo mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Luty 14, 2022 2 godziny temu, Kokolina25 napisał: Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. Super gratuluję i oby daj był tak dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izuu07 466 Napisano Luty 14, 2022 2 godziny temu, Kokolina25 napisał: Czyli uważasz, że jest ok. Oby tak było, bo jakoś to do mnie nie dociera a ty jak się czujesz? Na tym etapie jest wszystko oki A ja? Ogólnie dobrze. Trochę strachu, bo a to podejrzenie łożyska przodującego, a to za duży płód, a to za dużo wód, a to ciśnienie do góry poszło. Ale już ostatnia prosta więc liczę, że dotrwamy bez kolejnych komplikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Luty 14, 2022 3 godziny temu, Kokolina25 napisał: Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. Gratulacje🥰, przyrosty jak najbardziej poprawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Luty 14, 2022 3 godziny temu, Marta11111 napisał: 4 pełne procedury. Za drugim razem się udało. Mamy synka. Do trzech procedur są refundowane leki. Czwarta robiłaś na 100 procent ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evi35 190 Napisano Luty 14, 2022 3 godziny temu, Kokolina25 napisał: Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. Gratuluje! Pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokolina25 173 Napisano Luty 14, 2022 38 minut temu, Izuu07 napisał: Na tym etapie jest wszystko oki A ja? Ogólnie dobrze. Trochę strachu, bo a to podejrzenie łożyska przodującego, a to za duży płód, a to za dużo wód, a to ciśnienie do góry poszło. Ale już ostatnia prosta więc liczę, że dotrwamy bez kolejnych komplikacji Dokładnie już coraz bliżej rozwiązania trzymam za Was kciuki, dużo zdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Luty 14, 2022 53 minuty temu, kaja356 napisał: Do trzech procedur są refundowane leki. Czwarta robiłaś na 100 procent ? Tak czwarta była płatne leki 100% dobrze że to był krótki protokół to było mniej zastrzyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwi@ 245 Napisano Luty 14, 2022 5 godzin temu, Kokolina25 napisał: Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. 4 godziny temu, MamaAniola napisał: Moje gratulacje! Piękne przyrosty, piękny prezent na Walentynki. Kokolina piękny przyrost! Czekamy na usg razem z Tobą. PS. Wierzę, że Walentynki będą już zawsze dla ciebie tym cudownym dniem, kiedy dowiedziałaś się, że jesteś w ciąży. Ja właśnie dokładne dwa lata temu zobaczyłam betę 134 a dziś nasz syn ma już rok i cztery miesiące i już zawsze będzie moja cudowna walentynka . 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladiola 289 Napisano Luty 15, 2022 Dziewczyny jestem T+7 blastki. Od 3 w nocy mam takie nudnosci, ze masakra. Do tego lekkie rozwolnienie. Sikaniec jest pozytywny, ale ja juz mialam 2 takie sytuacje i poronilam w 5 i w 6 tygodniu. Natomiast takie nudnosci to pierwszy raz czy ktoras z was miala takie „efekty uboczne”? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_ 861 Napisano Luty 15, 2022 (edytowany) 30 minut temu, Gladiola napisał: Dziewczyny jestem T+7 blastki. Od 3 w nocy mam takie nudnosci, ze masakra. Do tego lekkie rozwolnienie. Sikaniec jest pozytywny, ale ja juz mialam 2 takie sytuacje i poronilam w 5 i w 6 tygodniu. Natomiast takie nudnosci to pierwszy raz czy ktoras z was miala takie „efekty uboczne”? Moja przyjaciółka w obydwu ciążach narzekała na na początku no a nudności to wiadomo się zdarzają Edytowano Luty 15, 2022 przez Luna_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Luty 15, 2022 30 minut temu, Gladiola napisał: Dziewczyny jestem T+7 blastki. Od 3 w nocy mam takie nudnosci, ze masakra. Do tego lekkie rozwolnienie. Sikaniec jest pozytywny, ale ja juz mialam 2 takie sytuacje i poronilam w 5 i w 6 tygodniu. Natomiast takie nudnosci to pierwszy raz czy ktoras z was miala takie „efekty uboczne”? Każda ciąża jest inna i rządzi się swoimi prawami Witamy wśród ciężarnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladiola 289 Napisano Luty 15, 2022 9 minut temu, Martuska napisał: Każda ciąża jest inna i rządzi się swoimi prawami Witamy wśród ciężarnych Gdyby nie te mdlosci to pomyslalabym, ze cos mi na zoladek zaszkodzilo. Tym bardziej, ze przy poprzednim razie mialam w 6 tyg bete 560 i zadnych mdlosci. A teraz ledwo 4 tydzien i takie rewelacje… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaC 94 Napisano Luty 15, 2022 6 minut temu, Gladiola napisał: Gdyby nie te mdlosci to pomyslalabym, ze cos mi na zoladek zaszkodzilo. Tym bardziej, ze przy poprzednim razie mialam w 6 tyg bete 560 i zadnych mdlosci. A teraz ledwo 4 tydzien i takie rewelacje… Może brzydko się wyrażę, ale ja od lekarki usłyszałam, że zarzygana ciąża to zdrowa ciąża i tego Ci życzę z całego serca tej zdrowej ciąży, a nudności kiedyś się skończą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladiola 289 Napisano Luty 15, 2022 1 godzinę temu, BasiaC napisał: Może brzydko się wyrażę, ale ja od lekarki usłyszałam, że zarzygana ciąża to zdrowa ciąża i tego Ci życzę z całego serca tej zdrowej ciąży, a nudności kiedyś się skończą I tego sie bede trzymac, ale pojde dzis na krew sprawdzic jakiemu to poziomowi bety zawdzieczam takie samopoczucie najgorsze to ze radosc jest jak przez mgle, bo po dwoch poronieniach wczesnych mam zawsze z tylu glowy cytat, ktory tu kiedys padl: „o wyleczonej Niepłodności można mówić wtedy kiedy matka z żywym dzieckiem wychodzi z porodówki” 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta11111 6 Napisano Luty 15, 2022 Hej dziewczyny. Mam do oddania Estrofem jedno całe opakowanie a drugie brakuje 7. I jeszcze mam doxycyclinum tzf 100 mg 10 kapsułek. Może któraś potrzebuje to mogę wysłać do paczkomatu przez olx wtedy będzie przesyłka za grosze. Wstawie jakies witaminy w ogłoszeniu bo lekami to chyba nie wolno handlować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maddalena 90 Napisano Luty 15, 2022 3 godziny temu, Gladiola napisał: Dziewczyny jestem T+7 blastki. Od 3 w nocy mam takie nudnosci, ze masakra. Do tego lekkie rozwolnienie. Sikaniec jest pozytywny, ale ja juz mialam 2 takie sytuacje i poronilam w 5 i w 6 tygodniu. Natomiast takie nudnosci to pierwszy raz czy ktoras z was miala takie „efekty uboczne”? Super, ze sikaniec pozytywny trzymam kciuki za tłusta betę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaC 94 Napisano Luty 15, 2022 3 godziny temu, Gladiola napisał: I tego sie bede trzymac, ale pojde dzis na krew sprawdzic jakiemu to poziomowi bety zawdzieczam takie samopoczucie najgorsze to ze radosc jest jak przez mgle, bo po dwoch poronieniach wczesnych mam zawsze z tylu glowy cytat, ktory tu kiedys padl: „o wyleczonej Niepłodności można mówić wtedy kiedy matka z żywym dzieckiem wychodzi z porodówki” W cale się nie dziwię że się boisz. Tym bardziej z takim doświadczeniem. Ale może właśnie to jest znak że teraz będzie wszystko dobrze bo jest inaczej niż wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada23 34 Napisano Luty 15, 2022 Dnia 14.02.2022 o 16:33, Kokolina25 napisał: Cześć dziewczyny, jestem po trzeciej weryfikacji bety. 7 dpt 21 9 dpt 79 11 dpt 169 Dziewczyny myślicie, że jest ok.? To nic, że pierwszy przystost był ponad 200% a teraz tylko 110%. Nie wiem czy znowu powtórzyć w środę?? Tak chiclabym się cieszyć bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji na USG mam 1 marca. Kokolina25 a ten trasfer to blastki czy 3dniowy zarodek?Gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokolina25 173 Napisano Luty 15, 2022 20 minut temu, Ada23 napisał: Kokolina25 a ten trasfer to blastki czy 3dniowy zarodek?Gratuluję. To był transfer blastki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada23 34 Napisano Luty 15, 2022 14 minut temu, Kokolina25 napisał: To był transfer blastki Dziękuję.Jeszcze raz gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach