Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dobra _Dusza

Rozwaliłam aparat, ale mam bardziej zielone oczy

Polecane posty

Yyyyyyyy naklejki Ikea.... Ej bez kitu dostałam naklejkę z hot dogiem, dostalam i z klopsikiem...

😂😂😂😂😂

Nasza 8 latka naklei sobie gdzieś 

Ja prdl baba 40 +

• Haha 1

12 godzin temu, Kingeczka napisał:

Tej makijaż na tt wygląda jak wykonany ponad 20 lat temu produktami z rynku za cenę 1 złotych polskich.

Nie narzekaj, wejdź na jej najstarsze filmy i jeden z pierwszych, nawet na tamte czasy to był hit. Brakowało jednak w tym zwierzyńcu makijażu słonia. Montaż ten sam.

• Sad 1

Wczoraj pokazywała stare zdjęcia, śmiała się sama z siebie. Stwierdziła, że nie umiała się ubrać i pomalować. Wspomniała niby „mimochodem” znajomość z andz*iaks i matką andz*isks, to było w nawiązaniu do starych stylówek. andzi*aks rzekomo oglądając jej stare filmy śmiała się z tych ubrań i pokazała to swojej mamie, na co ona powiedziała coś w stylu „nie śmiej się, tak się kiedyś ubierało.” 

9 minut temu, Mi a napisał:

Wczoraj pokazywała stare zdjęcia, śmiała się sama z siebie. Stwierdziła, że nie umiała się ubrać i pomalować. Wspomniała niby „mimochodem” znajomość z andz*iaks i matką andz*isks, to było w nawiązaniu do starych stylówek. andzi*aks rzekomo oglądając jej stare filmy śmiała się z tych ubrań i pokazała to swojej mamie, na co ona powiedziała coś w stylu „nie śmiej się, tak się kiedyś ubierało.” 

Pamiętam jak fotri$$ima nagrywały razem to śmialy się że dama robi opryski z perfum i nagrywa vlogi o niczym, nic się nie dzieje.

Edytowano przez Kingeczka

Ona jest ..... 😄 w krótkim czasie stwierdziła, że wygląda jak soccer mommy podrywająca hot daddies, mormon wife i laska z hamerykańskiego tik toka.

• Haha 3

24 minuty temu, biednakicia napisał:

Ona jest ..... 😄 w krótkim czasie stwierdziła, że wygląda jak soccer mommy podrywająca hot daddies, mormon wife i laska z hamerykańskiego tik toka.

Cool

2 godziny temu, yello123 napisał:

Przecież nie lubi dzieci, to w czym problem?

Ale dzieci ją uwielbiają, przecież opowiadała kiedyś 😁

"jakie giga majty" po czym przykłada je do bioder i wyglądają na dobre 

• Haha 1

31 minut temu, biednakicia napisał:

No akurat ryj ma spaprany nieudanymi zabiegami jak wiele soccer mommies i mormon wifes

• Haha 1

8 minut temu, gdzierower napisał:

Cool

Kjut

I jak mówiła, że wygląda jak soccer mommy tylko jej brakuje.... i tu pomyślałam "no dziecioka ci brakuje", ale okazało się, że kubka stanleya.

• Haha 2

1 minutę temu, Dr-Mlem napisał:

No akurat ryj ma spaprany nieudanymi zabiegami jak wiele soccer mommies i mormon wifes

Ma przepełnioną wypelniaczami twarz. W dodatku po ustach widać że ma tendencje do migracji kwasu. Dziwne ze za swoje już tak chętnie nie lata na zabiegi w sumie nie była przynajmniej oficjalnie na żadnym. Jak miała kartę wjazdu za free do drzwi do piekła to co i rusz cos dostrzykiwala a to nie som tanie rzeczy. Owal ma fatalny

• Like 1

16 minut temu, gdzierower napisał:

Ale dzieci ją uwielbiają, przecież opowiadała kiedyś 😁

Jaś i Małgosia też polubili babę jagę

46 minut temu, biednakicia napisał:

Nie wygląda

10 minut temu, MONIKA napisał:

Ma przepełnioną wypelniaczami twarz. W dodatku po ustach widać że ma tendencje do migracji kwasu. Dziwne ze za swoje już tak chętnie nie lata na zabiegi w sumie nie była przynajmniej oficjalnie na żadnym. Jak miała kartę wjazdu za free do drzwi do piekła to co i rusz cos dostrzykiwala a to nie som tanie rzeczy. Owal ma fatalny

Wydaje mi się że to straszny pomysł ładować wypełniacze gdzieś indziej niż usta. U niej leci w dół i nierówności, pewnie miała zniżke i kazała sobie dokładać na maxxa jeszcze ile wejdzie.

5 minut temu, MONIKA napisał:

Teraz się przestrzega przed wypełniaczami i chyba już takich zabiegów nie robi? Jak dobrze, że takie influe jak siwa przetestowały to na sobie. Podobno nie da się tych wypełniaczy rozpuścić. Usta ma niby większe więc fajnie bo wcześniej miała malutkie jak niteczki, ale co z tego jak krzywe i na pierwszy rzut oka widać, że robione. I ona jeszcze je podkreśla i tak śmiesznie uwydatnia jak patrzy w podgląd, ona chyba jest bardzo zadowolona, że tak jej się zabieg powiększania utrzymuje. Ale kiedyś wspomniała, że jej kącik opada więc coś tam widzi dzięki larwom. Ogólnie jak się pierwszy raz spojrzy na nią to widać bardziej te krzywe usta i pierwsza myśl, ale brzydka pudernica. Później już się przyzwyczaja do tego widoku. 

• Like 1

Pierwsza scena z windy „jak tak na siebie patrzę to wyglądam jak bym była sławna i się ukrywała”. Ja jak na nią patrzę w tych śmiesznych okularach i kapturze to widzę przepitą twarz, menela, biednego człowieka, a ona widzi sławę. Jak?

• Like 3

4 minuty temu, Mi a napisał:

Teraz się przestrzega przed wypełniaczami i chyba już takich zabiegów nie robi? Jak dobrze, że takie influe jak siwa przetestowały to na sobie. Podobno nie da się tych wypełniaczy rozpuścić. Usta ma niby większe więc fajnie bo wcześniej miała malutkie jak niteczki, ale co z tego jak krzywe i na pierwszy rzut oka widać, że robione. I ona jeszcze je podkreśla i tak śmiesznie uwydatnia jak patrzy w podgląd, ona chyba jest bardzo zadowolona, że tak jej się zabieg powiększania utrzymuje. Ale kiedyś wspomniała, że jej kącik opada więc coś tam widzi dzięki larwom. Ogólnie jak się pierwszy raz spojrzy na nią to widać bardziej te krzywe usta i pierwsza myśl, ale brzydka pudernica. Później już się przyzwyczaja do tego widoku. 

Jak je mocno umaluje i zapozuje, to jeszcze jakoś to wygląda. Ale MÓWI jak bezzębna staruszka. Mnie tam jej wąskie usta nie przeszkadzały, nawet na nie uwagi nie zwracałam, już bardziej na nos, jak się pokazywała z profilu. Teraz nosa nie widzę, a parówki już tak 🤪

• Like 1

3 minuty temu, Mi a napisał:

Pierwsza scena z windy „jak tak na siebie patrzę to wyglądam jak bym była sławna i się ukrywała”. Ja jak na nią patrzę w tych śmiesznych okularach i kapturze to widzę przepitą twarz, menela, biednego człowieka, a ona widzi sławę. Jak?

O tym samym myślałam. 

Stara, wyglądasz jak menelica z kapturem a nie ktoś sławny. 

Jedyny plus ta czerwień,  ubiera ją ten kolor.

9 minut temu, Mi a napisał:

Zdecydowanie ucieka się od klasycznego kwasu hialuro w twarz poza ustami. Siwa sto lat za ciemnota w ostatnim dzele o czymś pod oczy mówi że efekt jak po wypełnieniu doliny łez kwasem. Ich gasz od dawna się go tam nie podaje bo jest za ciężki na tak delikatną okolicę. Ust od początku nie miała dobrze zrobionych dziwie sie że ona tego nie widzi 

• Like 1

4 minuty temu, MONIKA napisał:

Zdecydowanie ucieka się od klasycznego kwasu hialuro w twarz poza ustami. Siwa sto lat za ciemnota w ostatnim dzele o czymś pod oczy mówi że efekt jak po wypełnieniu doliny łez kwasem. Ich gasz od dawna się go tam nie podaje bo jest za ciężki na tak delikatną okolicę. Ust od początku nie miała dobrze zrobionych dziwie sie że ona tego nie widzi 

Widzi i to wiecej niz my, calymi godzinami  podzywia sie w podgladzie i lustrach. 🤣

3 godziny temu, Kingeczka napisał:

skrobia do sosów... 

To jest tzw. "bejking"  – ewidentnie nie znash się na technikach lodziowego mejkapu, Kingusiu. Bierzesz skrobię lub sos w proszku np., nakładasz na brudny od podkładu, stuletni pyndzel i pac, pac, pac na mordzię. Efekt piorunujący. Niedługo w sprzedaży ebzbuk kulinarno-urodowy. Poza bejkingiem skrobią będzie również nacieranie skóry olejem kujawskim, parmezan z pięt (no waste) i wiele innych pomysłów.

• Haha 2

Starbaksowa jesieniara za trzy dychy😄

"Jestem tak aspołeczna, że postanowiłam teraz wszystko zamawiać do paczkomatu"- mówi to do tysięcy ludzi, którzy ją oglądają😄

Chodzący paradoks i absurd. 

Ona nie folguje swoim zachciankom- ona spełnia życzenia wicóf😄

Ps. Ciekawe, czy nie zżera jej tęsknota za przystojnym kurierem z mazurskich stron...

• Haha 2

57 minut temu, biednakicia napisał:

I jak mówiła, że wygląda jak soccer mommy tylko jej brakuje.... i tu pomyślałam "no dziecioka ci brakuje", ale okazało się, że kubka stanleya.

Miło mi, że Wera chce być jak ja soccer mommy 🙈 swoją drogą nie ogladam jej od 2 tygodni ale widzę, że wyświetlenia nadal ma spore jak na nią 🙈 takie nudy żeby oglądać 

2 minuty temu, !GA napisał:

Starbaksowa jesieniara za trzy dychy😄

"Jestem tak aspołeczna, że postanowiłam teraz wszystko zamawiać do paczkomatu"- mówi to do tysięcy ludzi, którzy ją oglądają😄

Chodzący paradoks i absurd. 

Ona nie folguje swoim zachciankom- ona spełnia życzenia wicóf😄

Ps. Ciekawe, czy nie zżera jej tęsknota za przystojnym kurierem z mazurskich stron...

Tak samo niby ma lęki spolezne6a nagrywa dla setek ludzi, dla mnie to dziwne od dawna 

10 minut temu, wyszlonamoje napisał:

To jest tzw. "bejking"  – ewidentnie nie znash się na technikach lodziowego mejkapu, Kingusiu. Bierzesz skrobię lub sos w proszku np., nakładasz na brudny od podkładu, stuletni pyndzel i pac, pac, pac na mordzię. Efekt piorunujący. Niedługo w sprzedaży ebzbuk kulinarno-urodowy. Poza bejkingiem skrobią będzie również nacieranie skóry olejem kujawskim, parmezan z pięt (no waste) i wiele innych pomysłów.

Jej odkryca to podklad z kiszki ziemniaczanej, konturowanie kaszankom i glow z tluszczu z biedronkpwych plackow ziemniaczanych. 

• Thanks 1

4 godziny temu, Dobra _Dusza napisał:

Trzymanie na półkach pustych opakowań po drogich rzeczach żeby robiły wrażenie. 

Siwa, zamiast wywalić pusty słoik po Shiseido odstawia go z powrotem do szafki.

Pusty luksus, puste oczy, puste życie. 

Rozumiem zostawić pusty flakonik po ulubionych drogich perfumach i czasem powąchać, bo choć pusty to jeszcze coś tam ładnie pachnie, ale słoiczek po kremie.

35 minut temu, wyszlonamoje napisał:

Wow! To jest pomysł, tego jeszcze nikt nie wymyślił. Jak najszybciej to opatentuj lub podeślij naszej dammie pomysł. Wicki wykupią cały nakład ezbuka, kolejki będą się ustawiać online. Influ będą zazdrościć takiego nowatorskiego produktu. Sukces zakolaka w sieci gwarantowany!

19 minut temu, kinga2208 napisał:

Rozumiem zostawić pusty flakonik po ulubionych drogich perfumach i czasem powąchać, bo choć pusty to jeszcze coś tam ładnie pachnie, ale słoiczek po kremie.

To samo można powiedzieć o piramidce z pudełeczek Tiffany... 

Zaskakujące, że co jak, co- ale to się jakoś nie kurzy 😅

Przepraszam, ale co to znaczy "być Starbaksiarą"? O czym ona pitoli? A jak kupuję nie wiem, Lavazzę w Lidlu to jestem wtedy Lawassiarą? Kobiety w jej wieku zwykle mówią, że są: księgową/liderką grupy/nauczycielką/matką, ale dawać sobie metkę na podstawie pitej KAWY? 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się