Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Luksusowa dama z chinola

Polecane posty

1 godzinę temu, Olejrycynowy napisał:

Tak służbowe Tesle, bądź elektryczne BMW. Niższego szczebla team leader przynajmniej jakoś VW. Do tego premię w wysokości 30-50 tys zł. Służbowe obiadki, delegacje, spanie w dobrych hotelach. Praca zdalna z domu, elastyczny czas pracy… jakby była taka światowa to by z chociażby z tramwaju widziała jakie auta wjeżdżają na parkingi korporaccji. Nie musiałaby też płacić za psychiatrę z własnej kieszeni luxmed, medicover w dobrych pakietach to standard, nawet w lidu takie dają. O siłowni z mutkisporta i innych bonach do douglasa nie wspomnę 

Tylko, że ona może pomarzyć o takiej pracy. Ze swoim "wykształceniem" oraz "doświadczeniem". O "wiedzy" nie wspomnę. Nie wiem kto i za co mógłby jej płacić w normalnej, poważnej firmie. Żadnego projektu bym tej osobie nie powierzyła... Dlatego jej się wydaje, że się mało zarabia, bo sama się zatrzymała na poziomie umowy zlecenia na minimalną krajową w punkcie ksero. I do takiej pracy może ewentualnie wrócić. Ale nie spieszy się jej do tego, a wyświetlenia i popularność maleje, stąd może ta muzyka, montaż itp. Może się zorientowała, że grunt jej się pali pod nogami.

• Like 2

7 minut temu, madziuszek napisał:

Tylko, że ona może pomarzyć o takiej pracy. Ze swoim "wykształceniem" oraz "doświadczeniem". O "wiedzy" nie wspomnę. Nie wiem kto i za co mógłby jej płacić w normalnej, poważnej firmie. Żadnego projektu bym tej osobie nie powierzyła... Dlatego jej się wydaje, że się mało zarabia, bo sama się zatrzymała na poziomie umowy zlecenia na minimalną krajową w punkcie ksero. I do takiej pracy może ewentualnie wrócić. Ale nie spieszy się jej do tego, a wyświetlenia i popularność maleje, stąd może ta muzyka, montaż itp. Może się zorientowała, że grunt jej się pali pod nogami.

Chociaż... W zeszłym roku o tej porze też był szczyt jej "produktywności" w tym czasie jakoś ebook powstawał 🤣

29:10 Siwa ma problem z… Disneyem, nie działa i nie wie co zrobić. Pytała już na insta, ale lud jej nie zrozumiał (!) „Wy mi piszecie, że na telewizorze działa. No ja się bardzo cieszę, ale ja nie oglądam tv (szyder śmiech)” 

Zakolak szybko zmienił zdanie bo na końcu vloga już ma odpalony tv bo jak się okazało nie umiała włączyć.

23:10 Siwa zrobiła sobie kwaśną kawę i mówi, że nie kupiła i ma za darmo po czym dodaje, że jednak nie bo UWAGA!!! „Kiedyś zapłaciłam za ekspres temu, którego imienia nie można wymawiać…” 

23:50 Klaszcze i patrzy na sufit „Produkcja jesteśmy w Łodzi…” okazuje się, że na Mazurach wzbudzamy litość robakami, a w Łodzi depresją. 

26:53 Gada, że „ja absolutnie nie mówię tego, że 30zł…” za kawę to złodziejstwo. Jak ona przekręca, narzekała na cenę, porównywała i pytała ile gdzie kosztuje. Gaslihting w pełnej okazałości. 

• Like 3

8 minut temu, Mi a napisał:

29:10 Siwa ma problem z… Disneyem, nie działa i nie wie co zrobić. Pytała już na insta, ale lud jej nie zrozumiał (!) „Wy mi piszecie, że na telewizorze działa. No ja się bardzo cieszę, ale ja nie oglądam tv (szyder śmiech)” 

Zakolak szybko zmienił zdanie bo na końcu vloga już ma odpalony tv bo jak się okazało nie umiała włączyć.

23:10 Siwa zrobiła sobie kwaśną kawę i mówi, że nie kupiła i ma za darmo po czym dodaje, że jednak nie bo UWAGA!!! „Kiedyś zapłaciłam za ekspres temu, którego imienia nie można wymawiać…” 

23:50 Klaszcze i patrzy na sufit „Produkcja jesteśmy w Łodzi…” okazuje się, że na Mazurach wzbudzamy litość robakami, a w Łodzi depresją. 

26:53 Gada, że „ja absolutnie nie mówię tego, że 30zł…” za kawę to złodziejstwo. Jak ona przekręca, narzekała na cenę, porównywała i pytała ile gdzie kosztuje. Gaslihting w pełnej okazałości. 

Ona jest tak nieporadna... Wystarczy się skontaktować z platformą, albo zapytać kogoś znajomego. Albo wpisać w google. Przynajmniej każda normalna osoba by tak zrobiła, zamiast nagrywać film, który publikuje tydzień później i czekać na odpowiedź w komentarzach.

Acha. I jeszcze jedna rzecz, którą robi "dla nas" oczywiście, co wyszło na filmie, że przecież jej praca zajmuje tyyyyle czasu, "to są takie rzeczy, o których wy nie macie pojęcia" 😄 że 2h się np ładuje czy zgrywa film. "I ja też nie chcę wrzucać filmu np o 23, bo .... Bo wiem, że wy jedziecie na święta do rodziny i  też chcecie sobie obejrzeć w pociągu czy cos". Ta. Wcale to nie wynika z faktu, że próbuje wrzucać w najbardziej "chodliwych" godzinach, czyli po pracy, by YT lokował film wyżej, bo ludzie wchodzą w film krótko po publikacji. Wcale 😄 

19 minut temu, Mi a napisał:

Tutaj poplynela xd

12 minut temu, madziuszek napisał:

Ona jest tak nieporadna... Wystarczy się skontaktować z platformą, albo zapytać kogoś znajomego. Albo wpisać w google. Przynajmniej każda normalna osoba by tak zrobiła, zamiast nagrywać film, który publikuje tydzień później i czekać na odpowiedź w komentarzach.

Przez te zaraz 4 lata od rozstania już zdążyła rozebrać te oba telewizory i złożyć spowrotem i ogarnąć temat, a nie lampki na nich wieszać dla ozdoby. 😅🤣

Chyba, że standardowo jak to ona chciała problem zaSŁONIĆ - kumacie żart,nie? 😉😉😉🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowano przez SheriDANKA ;-P

51 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Trzymajcie mnie... doszłam w nowym vlogu do momentu, gdzie wprost przyznaje że od 3 lat nie włączyła telewizora bo nie umiała... wtf? 

Ja myślałam że ona się obraziła na telewizor bo był Lwa, i że w jej pokręconej logice chce mu pokazać, że został u niej a ona i tak go nie używa. To by miało więcej sensu. A okazuje się że ona naprawdę nie potrafiła włączyć telewizora. 21 wiek. Ona ma 42 lata. Zajmuje się od 15 lat Social mediami... WTF? 

To jest hit!!! I że nawet nie umie wygooglowac, coś poczytać 🤯 Natomiast bardziej mnie dziwi, że nie ma nikogo, by zapytać i poprosić o wskazówki, wytłumaczenie jak się coś robi, instaluje czy zawiesza. Ani taty, wujka, kolegi, kumpla, męża przyjaciółki.....zero kogoś przychylnego, pomocnego i koleżeńskiego. 

• Like 1

12 godzin temu, biednakicia napisał:

Dziewczyny UWAGA OFFTOP:

macie siwe włosy? ja już mam całkiem dużo (38 lat) i mnie to dobija bo nigdy nie farbowałam 😞

Ja mam, jestem siwa jak gołąbek, zaraz 37, naturalna szatynka. Pierwsze pojawiły się w liceum, ale ja zawsze lubiłam farbować włosy, kiedyś szamponetki, teraz naturalne farby, mahoniowy, wiśnia. Jak żartuje i pokazuje komuś odrost to mówią, że spoko właśnie, żeby po całości je dać, tylko, że nie chcę chodzić z odrostem takim, bo już 2 cm wyglądają fatalnie. Mój partner też mnie namawia na pójście w te naturalne siwe, bo to w sumie też unikatowe w tym wieku. Wydaje mi się tylko, że wtedy warto zadbać o brwi, jakaś fajna regulacja i henna jak ma się jaśniutkie, bo się będzie takim wypłowiałym. Mi się tam siwe podobają, u mnie, u innych. Przy gęstych fajnie ułożonych włosach to fajnie wygląda. 

• Like 1

32 minuty temu, Mi a napisał:

Tak powiedziała? Cały czas mnie bawi jak nawiązuje do tego co się tutaj albo na discordzie pisze.  Jak zaczęłam pisać że "strach przed imieniem zwiększa strach przed tym kto je nosi" to nagle zaczęła mówić o Tomku  Tomek albo Bubuś 🤣

• Haha 1

7 minut temu, Vedma napisał:

Ja mam, jestem siwa jak gołąbek, zaraz 37, naturalna szatynka. Pierwsze pojawiły się w liceum, ale ja zawsze lubiłam farbować włosy, kiedyś szamponetki, teraz naturalne farby, mahoniowy, wiśnia. Jak żartuje i pokazuje komuś odrost to mówią, że spoko właśnie, żeby po całości je dać, tylko, że nie chcę chodzić z odrostem takim, bo już 2 cm wyglądają fatalnie. Mój partner też mnie namawia na pójście w te naturalne siwe, bo to w sumie też unikatowe w tym wieku. Wydaje mi się tylko, że wtedy warto zadbać o brwi, jakaś fajna regulacja i henna jak ma się jaśniutkie, bo się będzie takim wypłowiałym. Mi się tam siwe podobają, u mnie, u innych. Przy gęstych fajnie ułożonych włosach to fajnie wygląda. 

Bogna Sworowska wygląda super.

2 godziny temu, Sowa z Mazur napisał:

Akcja pod kryptonimem "Bober" dotyczyła Szuszkowego futerka, które wystawało spod Prajmani shorts kiedy usiadła na łóżku. Oczywiście nasza gfizada mówiła, że to czarne majtki (wcześniej mówiła, że ich nie nosi).

ale mi o Twoj avek chodzilo 😄 taka scena....

Ten, którego imienia nie można wymawiać, czyli prawda, że miała sprawę wytoczona 😅

• Thanks 2

4 minuty temu, biednakicia napisał:

Bogna Sworowska wygląda super.

Wiele kobiet, ale często też idą do fryzjera i on je potrafi delikatnie mega podrasować. Siwe włosy są fajne, nawet ta faza jak zaczynają się pojawiać. Ja tam się boję by nie mieć takiego owalu twarzy jak pampuch. Tzw chomicza moorda, face jowls, chyba to się wole nazywa. Ona niedługo będzie miała twarz marionetkowa i będzie wyglądała jak te dziadki do orzechów z teemu. 

• Like 2

9 minut temu, Sylka856 napisał:

Ten, którego imienia nie można wymawiać, czyli prawda, że miała sprawę wytoczona 😅

Nie🤣 to jest tekst z Harrego Pottera 🤣

• Haha 1

10 minut temu, biednakicia napisał:

Vlog przed ostatnim temu. Jest to chwilka nie warta szukania. Avek to właśnie ten moment

13 godzin temu, Wika11 napisał:

"Pierwszy naleśnik jest jak pierwszy mąż, zawsze do kosza".. Jakoś niefortunnie wyszedł jej idealnie i pochłonęła ze smakiem😂, tak więęęc wece.. naleśnik pokazał prawdę😁

U niej tym pierwszym nieudanym nalesnikiem byl tzytzek, ktory wpadl jej na patelnie. 🤣

• Haha 3

3 minuty temu, Busz3131 napisał:

U niej tym pierwszym nieudanym nalesnikiem byl tzytzek, ktory wpadl jej na patelnie. 🤣

Jejkuuuu... Tak samo ta wielka t00pa, cały prawie kadr zasłaniająca i kołysząca się w rytm przecierania blatu chusteczkami... bleee. I ten wielki kiziak, którym scierała kurze w szafkach O_o

• Like 1
  • Haha 1

Kuriozalne jest dla mnie to ile ona już czasu tapla się w swoim nieszczęściu. Ma wszelkie niezbędne narzędzia do zadbania o siebie a ona z uporem maniaka wybiera frustrację i żal.

• Like 3

Siwek jest wyrachowany, na yt jest mila bo zbliza sie grudzien, czyli zniwa dla influ, liczy na jakas wspolprace. Na tt jest soba,  livy traktuje jak wentyl, zeby spuscic zle emocje. 🤣

• Like 1

Przed chwilą, Ta_z_1_ napisał:

Wiesz to że jest na horyzoncie jakiś to jeszcze nie znaczy że jest Siwą w ogóle zainteresowany 😅 narazie to ona robi zaloty 🤣

Gorzej, że jak jej nie wyjdzie to będzie powtórka z "Uwaga czytam komentarze" i całkowity zjazd w dół.

Swoją drogą Drogie Larwunie, czy Wy w wieku dorosłym aby zwabić 🍆 również robiłyście to co Zakolak czy raczej same dla siebie byłyście najlepszymi wersjami a odpowiedni facet sam się pojawiał?

Jak czasami oglądałam te filmy dating coachów, którzy chwalą się, że dzięki ich radom "klientki" wychodzą za mąż to mam takie "ciekawe ile potrwa to małżeństwo?". Dlaczego? Bo kobieta udaje kogoś kim nie jest by wyjść za mąż a facet bierze ślub z kimś z kim normalnie by nie wziął. Siwa też udawała do ślubu (ledwo hamując swoją naturę) a w efekcie był rozwód.

• Thanks 1

Przed chwilą, biednakicia napisał:

TERAZ MOGĘ BYĆ JESIENIARĄ, SINGIELKA PO 40 

czasówka 45:59 (w okolicy 45:50 polecam ×0.25 bo to trwa sekundę)

• Haha 1

Przed chwilą, Vedma napisał:

Wiele kobiet, ale często też idą do fryzjera i on je potrafi delikatnie mega podrasować. Siwe włosy są fajne, nawet ta faza jak zaczynają się pojawiać. Ja tam się boję by nie mieć takiego owalu twarzy jak pampuch. Tzw chomicza moorda, face jowls, chyba to się wole nazywa. Ona niedługo będzie miała twarz marionetkowa i będzie wyglądała jak te dziadki do orzechów z teemu. 

Najszybciej się robi przy kwadratowej szczęce (już przed 30 było u niej widać gdzie to zmierza) wahaniach wagi i ostrzykiwaniu na oślep. Bogaczka jak ma 20 tys to może zrobić lifting u dobrego chirurga. Chociaż może być drożej przez rozlane wypełniacze. Nici to jej nie pomogą a na początek powinna unormować wagę.

45 minut temu, Busz3131 napisał:

Siwek jest wyrachowany, na yt jest mila bo zbliza sie grudzien, czyli zniwa dla influ, liczy na jakas wspolprace. Na tt jest soba,  livy traktuje jak wentyl, zeby spuscic zle emocje. 🤣

Już zapowiadała vlogmas 😄 czyli zapewne kiczowate dekoracje z temu, kalendarz adwentowy dla psów, zamawiane żarcie i może "porządki" czyli upychanie gratów w paczkomacie.

2 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

Najszybciej się robi przy kwadratowej szczęce (już przed 30 było u niej widać gdzie to zmierza) wahaniach wagi i ostrzykiwaniu na oślep. Bogaczka jak ma 20 tys to może zrobić lifting u dobrego chirurga. Chociaż może być drożej przez rozlane wypełniacze. Nici to jej nie pomogą a na początek powinna unormować wagę.

Masakra z tymi wypełniaczami

12 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Dobry chirurg odmawia liftingu jeśli wcześniej były robione nici. Są one jednym z głównych przeciwwskazań. Ogólnie nici to jedna wielka głupota ale wiadomo królików doświadczalnych nie brakuje. Dla takich właśnie naiwnych próźnych ludzi są filtry na aplikacjach. 

Obecnie lifting to koszt około 35/40kola ale w pewnym wieku warto czyni cuda. Ale sam nic bo co po naciągniętej gębie jak ciało galareta.

Siwej nic nie pomoże będzie tylko gorzej bo przegapiła moment/wiek

Edytowano przez MONIKA

5 minut temu, madziuszek napisał:

Już zapowiadała vlogmas 😄 czyli zapewne kiczowate dekoracje z temu, kalendarz adwentowy dla psów, zamawiane żarcie i może "porządki" czyli upychanie gratów w paczkomacie.

Do grudnia to jej jeszcze 3 razy zapał zdąży minąć 🤣

9 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Nici to jej nie pomogą a na początek powinna unormować wagę.

Nici to robiła już dawno, sama mówiła o tym. 

14 godzin temu, biednakicia napisał:

Dziewczyny UWAGA OFFTOP:

macie siwe włosy? ja już mam całkiem dużo (38 lat) i mnie to dobija bo nigdy nie farbowałam 😞

Jest taki suplement Paba, działa świetnie, brałam swego czasu, siwe znikają, rosną normalne, fajne włosy. Ważne żeby to było 500 mg na tabletkę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się