parabatai 637 Napisano niedziela o 22:51 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Hmm widzę że rośnie Ci nosek Nie, jest malutki i cały czas taki sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 22:51 (edytowany) 2 minuty temu, parabatai napisał: Megi jest na posterunku ale Pearl gdzieś uciekła Więc jesteś jego jedyną nie trzecią Edytowano niedziela o 22:52 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:52 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ty tak poważnie? Oczywiście i zdania nie zmienię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:52 Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: Więc jesteś jego jedyną nei trzecią Ja jestem pierwszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:54 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Całkiem to nie, bardziej kusząco kobieta wygląda jak coś ma na sobie To jednak nadal ja będę sobie kupować łaszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 22:54 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja jestem pierwszą I ostatnią z wielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:55 Przed chwilą, Facet z Jajami napisał: I ostatnią z wielu Chyba nie ostatnią raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:55 1 minutę temu, parabatai napisał: Nie, jest malutki i cały czas taki sam To u mężczyzn jest inaczej, cały czas nie jest taki sam, raz jest mniejszy, a raz jest duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 22:55 Przed chwilą, parabatai napisał: Chyba nie ostatnią raczej Nie inaczej parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:56 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dlaczego? Bo nie i koniec kropka pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:56 1 minutę temu, parabatai napisał: To jednak nadal ja będę sobie kupować łaszki Też tak mi się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:56 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Hahahaha nie to było dwa lata temu, myślisz że mnie jeszcze to trzymało? No nie wiem, może masz bardzo słabą głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:57 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Bo nie i koniec kropka pl Dopiero tak się rwałaś aby mnie pobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:58 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: To u mężczyzn jest inaczej, cały czas nie jest taki sam, raz jest mniejszy, a raz jest duży Znaczy ze łżecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:59 1 minutę temu, parabatai napisał: No nie wiem, może masz bardzo słabą głowę Wszystko możliwe bo dostałem dwa lata temu, a wypiłem może z półtora roku temu. Tak to musiało mnie jeszcze trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:59 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Też tak mi się wydaje Przyznaj, blefowałeś, szkoda by Ci było kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:00 1 minutę temu, parabatai napisał: Znaczy ze łżecie Nieee, to że on nie jest taki sam to jest kobiet zasługa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:00 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Oczywiście i zdania nie zmienię Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:00 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Nie inaczej parabatai Płakać nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:01 5 minut temu, Megi_ona napisał: Bo nie i koniec kropka pl Wpisałam w wyszukiwarkę ale strona nie wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:02 Przed chwilą, parabatai napisał: Przyznaj, blefowałeś, szkoda by Ci było kasy Nie było by mi szkoda, nie rób ze mnie skąpca, tylko ja mógłbym pójść do Castoramy wybrać dział ogrodniczy i tam kupi Ci jakiś strój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:02 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Wszystko możliwe bo dostałem dwa lata temu, a wypiłem może z półtora roku temu. Tak to musiało mnie jeszcze trzymać Jesteś całkiem ekonomiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:03 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Dopiero tak się rwałaś aby mnie pobić Za tyle kasy się boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:03 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nieee, to że on nie jest taki sam to jest kobiet zasługa Yyyy rozwiń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:03 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Jasne Parabataj zobacz ona znów się ze mnie śmieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:04 1 minutę temu, parabatai napisał: Wpisałam w wyszukiwarkę ale strona nie wchodzi Ale to trzeba nie po łepkach wpisywać tylko tak całą sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:04 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie było by mi szkoda, nie rób ze mnie skąpca, tylko ja mógłbym pójść do Castoramy wybrać dział ogrodniczy i tam kupi Ci jakiś strój I wiertarkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:05 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Parabataj zobacz ona znów się ze mnie śmieje dzieci, spokój mówię bo pas pójdzie w ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:05 2 minuty temu, parabatai napisał: Jesteś całkiem ekonomiczny Widzisz jak Ty ze mną miała byś dobrze, nie musiała byś codziennie biegać do sklepu po alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:06 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale to trzeba nie po łepkach wpisywać tylko tak całą sobą Biustem tłukłam i pipą i pupą i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach