parabatai 637 Napisano niedziela o 22:35 1 minutę temu, Megi_ona napisał: No tak ty za żony będziesz pił Chyba za Twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:36 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Tysiąc Że co? Za tyle to ja rękawic nie zakładam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:37 1 minutę temu, parabatai napisał: Chyba za Twoje Czyli co nie pozwalamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:37 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No dobrze, ale do urządzeń na baterie nie masz nic? Bo to miły dodatek Oj dobra no, będę chodzić w spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:37 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Że co? Za tyle to ja rękawic nie zakładam To za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:38 4 minuty temu, parabatai napisał: Od żon, jak jesteś to masz ustąpić i być uległy I tu jak bym nie powiedział to będzie źle Idziemy wspólnie na kompromisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:39 5 minut temu, parabatai napisał: No... To teraz zaczynasz się robić interesujący A do tej pory nie byłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:40 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Czyli co nie pozwalamy? Inwestorki mu postawią, może nie tylko alko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:40 2 minuty temu, parabatai napisał: Oj dobra no, będę chodzić w spodniach Chyba zacznę osobiście kupować Ci garderobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 22:41 (edytowany) ''Uległy'' za dnia, a w nocy szatan dla kobiety ma być Edytowano niedziela o 22:41 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:41 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I tu jak bym nie powiedział to będzie źle Idziemy wspólnie na kompromisy No my chcemy żebyś byl uległy, to jaki tu kompromis widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:42 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A do tej pory nie byłem? Nie nie, zawsze byłeś, baaardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:42 6 minut temu, parabatai napisał: Wiem wiem, inwestorki przynoszą Tia jak to same skneruski, chociaż jedna kiedyś butelkę wina mi wręczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:43 1 minutę temu, Facet z Jajami napisał: ''Uległy'' za dnia, a w nocy szatan dla kobiety ma być Myślisz że podoła? Bo żon dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:43 5 minut temu, Megi_ona napisał: To za ile? 100 tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:43 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Chyba zacznę osobiście kupować Ci garderobę A co, chcesz żebym chodziła całkiem nago? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 22:44 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Myślisz że podoła? Bo żon dużo Całkiem nieżle mu idzie, ale nie z tyloma naraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:44 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: 100 tyś Za tyle to z tobą nie walczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:45 3 minuty temu, Facet z Jajami napisał: ''Uległy'' za dnia, a w nocy szatan dla kobiety ma być On jest szatanem 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:46 3 minuty temu, parabatai napisał: No my chcemy żebyś byl uległy, to jaki tu kompromis widzisz? Chcieć to Wy sobie możecie, ale ja uległym nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano niedziela o 22:46 Przed chwilą, parabatai napisał: On jest szatanem 24h Tylko dla Ciebie, a gdzie pozostałe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:47 4 minuty temu, parabatai napisał: Nie nie, zawsze byłeś, baaardzo Hmm widzę że rośnie Ci nosek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:47 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tia jak to same skneruski, chociaż jedna kiedyś butelkę wina mi wręczyła To chyba było niedawno, wtedy faktycznie w ciągu dnia na chwilę się uruchomiłeś. Ale ta butelczyna na krótko starczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:48 3 minuty temu, parabatai napisał: A co, chcesz żebym chodziła całkiem nago? Całkiem to nie, bardziej kusząco kobieta wygląda jak coś ma na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:48 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Chcieć to Wy sobie możecie, ale ja uległym nie będę Wiem że tylko się tak droczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:48 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Za tyle to z tobą nie walczę Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:50 1 minutę temu, parabatai napisał: To chyba było niedawno, wtedy faktycznie w ciągu dnia na chwilę się uruchomiłeś. Ale ta butelczyna na krótko starczyła Hahahaha nie to było dwa lata temu, myślisz że mnie jeszcze to trzymało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 22:50 3 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Tylko dla Ciebie, a gdzie pozostałe ? Megi jest na posterunku ale Pearl gdzieś uciekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 22:50 1 minutę temu, parabatai napisał: Wiem że tylko się tak droczysz W łóżku mogę zademonstrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 22:51 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Chcieć to Wy sobie możecie, ale ja uległym nie będę Ty tak poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach