Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:20 1 minutę temu, parabatai napisał: Właź do łóżka to nam powie Dobra wchodzę ale tajemniczy w środku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:20 3 minuty temu, parabatai napisał: No ja juz jestem, Ty też właź i gadaj Gdzie Ty jesteś? Na jakim łóżku? U kogo na tym łóżku? Bo na pewno nie w moim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:21 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Jak że mi miło skoro tak byś się dla mnie poświęcała Dla Ciebie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:21 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A kto Ci o tej porze w nocy da rozwód Rano pójdę do adwokata a dziś będę całą noc bić cię pejdzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:22 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Gdzie Ty jesteś? Na jakim łóżku? U kogo na tym łóżku? Bo na pewno nie w moim Każdy w swoim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:22 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Dam radę a jak nie trafię to trudno jakoś to będzie Nie dasz i jeszcze zrobisz sobie krzywdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:23 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Gdzie Ty jesteś? Na jakim łóżku? U kogo na tym łóżku? Bo na pewno nie w moim Wróciłam z lasu przed Tobą I przyczaiłam się pod wyrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:23 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nie dasz i jeszcze zrobisz sobie krzywdę Mówię ci że dam i nie kłóć się że mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:23 1 minutę temu, parabatai napisał: Dla Ciebie wszystko Ale mi się tracą dobra żoną, po prostu anioł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:24 1 minutę temu, parabatai napisał: Każdy w swoim To jak mam spełniać obowiązek małżeński? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:24 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Mówię ci że dam i nie kłóć się że mną Kto się czubi ten się lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:24 Kto dziś pierwszy mówi dobranoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:25 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: To jak mam spełniać obowiązek małżeński? Pobzykaj z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:25 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ale mi się tracą dobra żoną, po prostu anioł No ba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:25 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Rano pójdę do adwokata a dziś będę całą noc bić cię pejdzem Już mówiłem że ja nie jestem uległy i bić pejczem to mogę ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:26 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Kto dziś pierwszy mówi dobranoc? Ja dziś nie mogę pierwsza bo wczoraj byłam a cienias nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:26 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Pobzykaj z daleka Bzzzzzzzzzzzz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:26 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To jak mam spełniać obowiązek małżeński? Ty miałeś gadać a nie bzykać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:27 1 minutę temu, parabatai napisał: Kto się czubi ten się lubi Jasne że my się lubimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:27 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Już mówiłem że ja nie jestem uległy i bić pejczem to mogę ja To zacznij ty ale kto skończy to się okażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:27 4 minuty temu, parabatai napisał: Wróciłam z lasu przed Tobą I przyczaiłam się pod wyrem To wyłaź z pod tego łóżka i kładź się obok mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:28 Dobra. Dobranoc kochani. Słodkich snów, buziaki, papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:29 Przed chwilą, parabatai napisał: Dobra. Dobranoc kochani. Słodkich snów, buziaki, papatki Dobranoc Perwersyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:29 2 minuty temu, parabatai napisał: Ty miałeś gadać a nie bzykać Pierw obowiązek małżeński, a później rozmowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:29 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Dobranoc Perwersyjna Dobranoc Nobliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:30 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Pierw obowiązek małżeński, a później rozmowa Przecież po zasmiesz i już na pewno nic nie powiesz, to lepiej przed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:30 Dobranoc kochane moje żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:31 Przed chwilą, parabatai napisał: Przecież po zasmiesz i już na pewno nic nie powiesz, to lepiej przed A jak zasnę po rozmowie i nie będzie bzykania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:32 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Dobranoc kochane moje żony Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:33 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A jak zasnę po rozmowie i nie będzie bzykania? Chyba opowieść nie będzie aż tak nudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach