Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:06 1 minutę temu, parabatai napisał: I wiertarkę Kiedy kupujemy tą wiertarkę? I najważniejsze pytanie kto będzie wiercił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:06 2 minuty temu, parabatai napisał: Yyyy rozwiń A czego Ty znów nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:07 Przed chwilą, parabatai napisał: Biustem tłukłam i pipą i pupą i nic Zabrakło ci parówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:07 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Widzisz jak Ty ze mną miała byś dobrze, nie musiała byś codziennie biegać do sklepu po alko No, tylko zaczęłabym naganiać mniej skąpe inwestorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:08 (edytowany) 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Parabataj zobacz ona znów się ze mnie śmieje Tajemniczy jesteś tak śmieszny że pisząc z tobą padam na podłogę Edytowano niedziela o 23:08 przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:08 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Zabrakło ci parówki Kuźwa żebym wiedziała że będzie potrzebna to bym nie zjadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 8 Napisano niedziela o 23:09 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:09 3 minuty temu, parabatai napisał: I wiertarkę Hahahaha wiertarkę koniecznie, ale jak zmienisz zdanie to możemy coś kupić bardziej przyjemniejsze gadżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 8 Napisano niedziela o 23:09 DWIE DZIEWCZYNY NAJLEPIEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:10 Przed chwilą, parabatai napisał: Kuźwa żebym wiedziała że będzie potrzebna to bym nie zjadła To ty ją zjadłaś? To już koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:11 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Hahahaha wiertarkę koniecznie, ale jak zmienisz zdanie to możemy coś kupić bardziej przyjemniejsze gadżet Wiesz że ja będę wiercić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:11 2 minuty temu, parabatai napisał: No, tylko zaczęłabym naganiać mniej skąpe inwestorki I co nie była byś zazdrosna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:11 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A czego Ty znów nie rozumiesz? Niczego nie chcesz nie mów... teraz do końca życia się nad tym zastanawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:12 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Tajemniczy jesteś tak śmieszny że pisząc z tobą padam na podłogę To o to właśnie chodzi aby było wesoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:12 1 minutę temu, Megi_ona napisał: To ty ją zjadłaś? To już koniec Nie histeryzuj, taką z lodówki Tajemniczy pozostal nienaruszony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:13 Przed chwilą, parabatai napisał: Nie histeryzuj, taką z lodówki Tajemniczy pozostal nienaruszony Napewno? Bo już prawie zawału dostałam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:14 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Wiesz że ja będę wiercić? Przecież Ty nie masz uprawnień, ja ta wiertarkę będę obsługiwał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:14 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I co nie była byś zazdrosna? Jestem skłonna do poświęceń jeśli chodzi o większe dobro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:14 (edytowany) Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Przecież Ty nie masz uprawnień, ja ta wiertarkę będę obsługiwał Ja będę tylko żebym wycelowała i wcelowala Edytowano niedziela o 23:15 przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:15 3 minuty temu, parabatai napisał: Niczego nie chcesz nie mów... teraz do końca życia się nad tym zastanawiać Powiem Ci ale jak już będziemy sami w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:15 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Napewno? Bo już prawie zawału dostałam Na pewno. Spokojnie... wdech... wydech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:16 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Powiem Ci ale jak już będziemy sami w łóżku Nie ma tak ja też chcę wiedzieć i mów tutaj zaraz albo rozwód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:16 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Powiem Ci ale jak już będziemy sami w łóżku No ja juz jestem, Ty też właź i gadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:16 Przed chwilą, parabatai napisał: Na pewno. Spokojnie... wdech... wydech... Staram się ale nawet nie wiesz co ja już miałam przed oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:17 2 minuty temu, parabatai napisał: Jestem skłonna do poświęceń jeśli chodzi o większe dobro Jak że mi miło skoro tak byś się dla mnie poświęcała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:18 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja będę tylko żebym wycelowała i wcelowala No widzisz ty nie dasz rady tu musi byś specjalista od tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:18 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie ma tak ja też chcę wiedzieć i mów tutaj zaraz albo rozwód Właź do łóżka to nam powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 23:19 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie ma tak ja też chcę wiedzieć i mów tutaj zaraz albo rozwód A kto Ci o tej porze w nocy da rozwód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 23:19 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Staram się ale nawet nie wiesz co ja już miałam przed oczami Wiem, krwawiący kikut zamiast anakondy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 23:19 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: No widzisz ty nie dasz rady tu musi byś specjalista od tego Dam radę a jak nie trafię to trudno jakoś to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach