Etoile 5515 Napisano niedziela o 22:46 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Srajw jest wbijajcie larwy!!! Właśnie weszłam.miala perfumy do testów i je oddala. Czyli jednak współpraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5515 Napisano niedziela o 22:51 Moim zdaniem to była akcją promocyjna. Najpierw były tanie, potem powysylali youtuberkom i nagle.pyk cena w górę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano niedziela o 23:52 ja się zastanawiam co bym pomyślała o niej jako osobie jakbym pierwszy raz nie znając jej zobaczyła zapowiedź filmu ze scenkami z vlogów bo teraz to człowiek troche przywykł, że ona tak chce siebie przedstawiać itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 00:07 4 godziny temu, Busz3131 napisał: Larwy, ja sie nie znam ale co jej se stalo z ustami, kwas jej aie wchlonal szczegolnie z gornej? ja obstawiam, że jako trend i fashion victim celowo rozpuściła bo teraz rozpuszczanie modne... albo jej przemigrował, jednak na rozpuszczenie wskazuje wyraźne odnowienie się łuku brwi i że musiała dokładać botoks ^^ bo znowu mają taki kształt drzwi do były grane ja nie jestem jakimś terorystą zębowym i nie uważam że kazdy sobie musi robić zgryz, ale w jej przypadku jakby sobie zrobiła zęby to jestem pewna że wyglądałaby milion razy lepiej i mogłaby sobie też nawet zagęścić włosy albo toppery nosić bo to teraz jak sztuczne rzęsy. dziwny ten makijaż jakby się cofnąć do 2010 zwłaszcza w technice konturowania... tylko usta bardziej współczesne. jeszcze podziwiam że jej biust nie przeszkadza na swobodzie po prostu w funkcjonowaniu...paradoksalnie czasem w staniku wyglada gorzej bo ona nosi pusz upy chyba i juz w ogole robi sie karykaturalnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 00:09 dziwny ten outfit, przez wygniecione włosy i to, że to wszystko takie nieprzemyślane tylko na żywo kombinuje raczej się nie spotyka z babką, bo wtedy bardziej się dba o wygląd... ten makeup tak mocny chyba dlatego ze w miare rzeczywiscie wyglada bardziej kobieco, ale no nie ma to sensu, bo na randewu to tez tak jakos nawet pazów nie ma chyba zrobionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 00:14 eh ten rozporek może go my way tak psiknięty rozwalił x-d "nie chce mi się znowu jechać do manufaktury" brzmi jakby się z kimś umówiła na kawę/lunch i chyba nic nie jadła sądzać po zakupach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 00:53 w ogóle ona w tych momentach jak się szykuje nawet na tatuaż w tej bluzie czerwonej, czy w każdym outficie jeansy i ten krótki kożuszek czarny zaczyna mieć vibe takiej starszej 50letniej kobiety, która lubi się stroić. i właśnie meczuje detale kolorami.. jeszcze może przebija jej "bardziej" dziewczęca uroda nazwijmy to, ale z zachowaniem i gabarytami i zwyczajnie starzeniem się (no niestety fałdki i zwisająca skóra cellulit i przerzedzone włosy ogromnie dodają lat u wszystkich).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2303 Napisano poniedziałek o 06:30 "Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu" O_o ŁAT? 2 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 405 Napisano poniedziałek o 06:34 Ten czarny golf i jeansy są za małe o co najmniej 2 rozmiary. W jeansach ledwo się rusza, od samego patrzenia się zmęczyłam. A jak narzuciła na to białe futro to wypisz wymaluj Izabela Kisio- art and byznes 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 918 Napisano poniedziałek o 06:56 6 godzin temu, ktooooleznka napisał: w ogóle ona w tych momentach jak się szykuje nawet na tatuaż w tej bluzie czerwonej, czy w każdym outficie jeansy i ten krótki kożuszek czarny zaczyna mieć vibe takiej starszej 50letniej kobiety, która lubi się stroić. i właśnie meczuje detale kolorami.. jeszcze może przebija jej "bardziej" dziewczęca uroda nazwijmy to, ale z zachowaniem i gabarytami i zwyczajnie starzeniem się (no niestety fałdki i zwisająca skóra cellulit i przerzedzone włosy ogromnie dodają lat u wszystkich).... Taka rycząca 40-ka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1011 Napisano poniedziałek o 07:09 Zakolak dołożył sobie kolejną osobowość. Teraz inspiruje się Hajli Biber Która to już z kolei? Zaczynam się gubić. Aż mi się przypomniał film "Split" o facecie, który posiadał 20 osobowości i do pewnego czasu wszystkie je kontrolował. Ale w pewnym momencie jedna z nich stała się dominująca i pod jej wpływem porwał trzy nastolatki. Siwa pogadaj o tym na terapii, bo to nie jest normalne. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 220 Napisano poniedziałek o 07:19 4 minuty temu, Krakowski Precel napisał: Zakolak dołożył sobie kolejną osobowość. Teraz inspiruje się Hajli Biber Która to już z kolei? Zaczynam się gubić. Aż mi się przypomniał film "Split" o facecie, który posiadał 20 osobowości i do pewnego czasu wszystkie je kontrolował. Ale w pewnym momencie jedna z nich stała się dominująca i pod jej wpływem porwał trzy nastolatki. Siwa pogadaj o tym na terapii, bo to nie jest normalne. Ale hejli biber nosi legginsy, oversize marynarkę i New Balance do tego. Jeansy też raczej te wielkie, gdzie Hajli i gdzie za mały obcisły top i takie spodnie. Biber jest ikoną mody, a zakolak może być na każdym memie jak się nie ubierać, albo jak się ubierać, żeby wyjść na wschodnią Helgę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1011 Napisano poniedziałek o 07:19 Stylowiki Zakolaka z ostatniego wysrywu to złoto Kowbojki z Zary ledwo dopięła na łydce, ale nie zapominajcie że schudła. Ten czarny kożuszek, który jak podkreśliła "był drogi" i szyty na miarę też widać, że przyciasny bo się w nim nie dopnie. Dresy, uggi i puchowy płaszcz wyglądają fajnie na młodej, szczupłej dziewczynie. U Siwej, w połączeniu z słuchawkami (których nie naładowała ) wygląda to jakby dopiero wstała i była spóźniona, więc wsunęła szybko góralskie bambosze i zarzuciła kurtkę. Białego futra nie założy, bo się wstydzi. Po co więc je kupowała? Logika Zakolaka powala. Tłumaczyła, że nie kupi futra z max Mary za 11 tysięcy, bo ona chodzi z psami, do Lidla, rzuca je byle gdzie więc po co jej takie drogie futro. Kupiła więc za dwie stówki w h&m, ale nie będzie nosić bo się wstydzi... 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2632 Napisano poniedziałek o 07:44 22 minuty temu, Krakowski Precel napisał: Stylowiki Zakolaka z ostatniego wysrywu to złoto Kowbojki z Zary ledwo dopięła na łydce, ale nie zapominajcie że schudła. Ten czarny kożuszek, który jak podkreśliła "był drogi" i szyty na miarę też widać, że przyciasny bo się w nim nie dopnie. Dresy, uggi i puchowy płaszcz wyglądają fajnie na młodej, szczupłej dziewczynie. U Siwej, w połączeniu z słuchawkami (których nie naładowała ) wygląda to jakby dopiero wstała i była spóźniona, więc wsunęła szybko góralskie bambosze i zarzuciła kurtkę. Białego futra nie założy, bo się wstydzi. Po co więc je kupowała? Logika Zakolaka powala. Tłumaczyła, że nie kupi futra z max Mary za 11 tysięcy, bo ona chodzi z psami, do Lidla, rzuca je byle gdzie więc po co jej takie drogie futro. Kupiła więc za dwie stówki w h&m, ale nie będzie nosić bo się wstydzi... Czy ona w tym białym futrze nie wygląda jak miś z Krupówek? Nie ogladam jej, ale wyobraźnia pracuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 220 Napisano poniedziałek o 07:45 Przed chwilą, evoiva napisał: Czy ona w tym białym futrze nie wygląda jak miś z Krupówek? Nie ogladam jej, ale wyobraźnia pracuje Wygląda i nawet zachowanie pasuje, wulgarny,opryskliwy, chytry miś. 1 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 79 Napisano poniedziałek o 07:48 Co było na wczorajszym lajwie, bo mnie ominął. Ona oddała te swoje araby co tak zachwalała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6029 Napisano poniedziałek o 07:53 7 minut temu, Olejrycynowy napisał: Wygląda i nawet zachowanie pasuje, wulgarny,opryskliwy, chytry miś. miś łasy na dydki 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 619 Napisano poniedziałek o 08:10 "Odzwyczaiłam się od noszenia takich rzeczy" Czytaj za małych? Przecież jak stoi bokiem to widać że tam wszystko może w każdej chwili wystrzelić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3035 Napisano poniedziałek o 08:49 -Wece, te za male dzinsy splaszczyly mi tylek, tez tak mace? Mogla je zalozyc tyl na przod... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1002 Napisano poniedziałek o 08:55 2 godziny temu, madziuszek napisał: "Znormalizujmy w końcu to, że zimą psy załatwiają się w domu" O_o ŁAT? Wiadomo jak to u niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3123 Napisano poniedziałek o 09:11 Sywa ma dar, moc, już kilka osób jej to powiedzało. Przewiduje złe rzeczy i męczy się z tym. Poleca karty - to takie proste. Jak ci wyjdzie pociąg i złodziej to znak, ze musisz uważać, żeby cię nie oyyebaali w podróży. Jakoś wiosną zapłaciła za tarota na tiktoku. Pany powiedziała jej, że całe lato będzie imprezować! I rzeczywyście! Sywa poznała na mazurach mnóstwo sąsiadów, pełno ludzi! Zabawie i śmiechom ne było konca! A powiedz, Sywa, kto tam taki imprezowy? Ten od kosiarki z dziećmi, któremu jawnie obrabiałaś dopsko przez pół lata, czy może ci z małego, bylejakiego domku który bez pozwolenia penetrowałaś z kamerą, a którego byś nie chciała za darmo? XD "Chce się rozwijać, pracować w kierunku umiejętności interpretacji snów". Jesli ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości co do profilu tej "szkoły" to można juz wyluzować 1 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3035 Napisano poniedziałek o 09:13 Czy wy tez konturujecie sobie polowe twarzy, od czola po zuchwe? Ile ona tego naklada, podklad, bronzer, roz, rozswietlacz i na koniec smaruje cala twarz cieniami, chcialabym zobaczyc to na zywo. To jakis trend ktory mnie ominal? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 311 Napisano poniedziałek o 09:14 Chyba z księżycowymi siostrami nastąpił rozłam, już na drugim lajwie były pytania o biżuterie, ale ona nie reaguje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3035 Napisano poniedziałek o 09:16 1 minutę temu, panna stara napisał: Chyba z księżycowymi siostrami nastąpił rozłam, już na drugim lajwie były pytania o biżuterie, ale ona nie reaguje Jak dostanie darmoszke albo jej zaplacom za reklame to powie, ona nie robi nic bezinteresownie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3123 Napisano poniedziałek o 09:19 1 minutę temu, Busz3131 napisał: Czy wy tez konturujecie sobie polowe twarzy, od czola po zuchwe? Ile ona tego naklada, podklad, bronzer, roz, rozswietlacz i na koniec smaruje cala twarz cieniami, chcialabym zobaczyc to na zywo. To jakis trend ktory mnie ominal? Pewnie Beth tak robi xd A drugie tyle nakłada sztywnymi z brudu pędzlami, na których jest jeszcze podkład z ostatniego sylwka w Austrii 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2632 Napisano poniedziałek o 09:25 11 minut temu, Busz3131 napisał: Czy wy tez konturujecie sobie polowe twarzy, od czola po zuchwe? Ile ona tego naklada, podklad, bronzer, roz, rozswietlacz i na koniec smaruje cala twarz cieniami, chcialabym zobaczyc to na zywo. To jakis trend ktory mnie ominal? Ja to już od kilku lat się nie maluję, jedynie wielkie wyjścia delikatnie żeby sobie twarzy nie zrobić jak to siwek ma w zwyczaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4268 Napisano poniedziałek o 09:27 14 godzin temu, Olejrycynowy napisał: Nie ma vloga nie ma live, bez wspominaniu byłego. Wczoraj też na live, że pokazywała męża, wcześniej jak włączała telewizory tylko o nim i o nim. Chore to. Każda z nas moze pogadać (poza sobą) a to o mężu, a to o dziecku, co robiliście wspólnie, o związkach, o macierzyństwie, o pracy a ona o kim i o czym, ile o psach można czy o zakupach? To temat eks na tapecie, bo nie ma o kim/o czym gadać. Wece, ona była 4 lata temu w zwiazku to przynależy do grupy znających się na związkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4268 Napisano poniedziałek o 09:30 (edytowany) 17 minut temu, Busz3131 napisał: Czy wy tez konturujecie sobie polowe twarzy, od czola po zuchwe? Ile ona tego naklada, podklad, bronzer, roz, rozswietlacz i na koniec smaruje cala twarz cieniami, chcialabym zobaczyc to na zywo. To jakis trend ktory mnie ominal? Mogę sobie wyobrazić, jak stara puder nica z wielkim kinolem, do tego bruzdy i przebarwienia, syf na syfie, bo w realu nie ma filtrów i 2 włosy na krzyż. W poprzednim vlogu był śmieszny moment, jak się patrzy w podgląd zadowolona z efektu makijażu, potem patrzy w lusterko i mina jej zrzedla westchnela tylko Edytowano poniedziałek o 09:31 przez Sylka856 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2586 Napisano poniedziałek o 09:37 14 minut temu, Kebap napisał: Pewnie Beth tak robi xd A drugie tyle nakłada sztywnymi z brudu pędzlami, na których jest jeszcze podkład z ostatniego sylwka w Austrii Beth jest fajna..,.. serial jest fajny.... Beth to widze, że w serialu chodzi z rozmazanym tuszem. A wera robi tym mejkapem z siebie 50tke, ale w sumie aktora grająca Beth ma 47 lat i wygląda lepiej. Może te mejkap skille wery jednak nie są tak zaawansowane jak uważa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2586 Napisano poniedziałek o 09:38 24 minuty temu, Busz3131 napisał: Czy wy tez konturujecie sobie polowe twarzy, od czola po zuchwe? Ile ona tego naklada, podklad, bronzer, roz, rozswietlacz i na koniec smaruje cala twarz cieniami, chcialabym zobaczyc to na zywo. To jakis trend ktory mnie ominal? I tak by Ci nie wyszedł taki makijaż, bo musiałabyś to robić połrocznym niemytym pędzlem, pewnie lepiej się blenduje przez to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach