Olejrycynowy 245 Napisano 27 Listopad 14 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Prawie koniec filmu. Tylko, kiedy otwiera 11. Przyjrzyjcie się dobrze... Ale jakiego filmu, jaki tytuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 174 Napisano 27 Listopad 4 minuty temu, Olejrycynowy napisał: Ale jakiego filmu, jaki tytuł? Prezentacja kalendarza Andzi na TT. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3161 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Prezentacja kalendarza Andzi na TT. Ja nie widze nic procz wariatki ktora udaje 11 org*zm. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5551 Napisano 27 Listopad Jeszcze w całości nie widzialam otwierania kalendarza ale przypomnialy mi sie jej slowa( to apropo jej wiarygodności jak coś zachwala), że nawet jak koleżanka brzydko wygląda to jej powie, że pieknie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5551 Napisano 27 Listopad A siwa tyle lat na yt i sie wlasnego kalendarza nie dorobila. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 151 Napisano 27 Listopad Ale bekaSiwa otwiera mgiełkę zapachowa "grzane wino" i pyta "co to jest?", Nawet nie przeczyta, że to mgielka do pomieszczeń i tkanin, tylko odrazu całe cielsko spsikala. Juz widze smiech andziaks jak to zobaczy myślicie ze specjalnie dla swojej rozrywki wysłała jej ten kalendarz? 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 914 Napisano 27 Listopad To nie Andziax jej wysłała a jej matka. Bo ona mocno siedzi w tych paranormalnych wróżbitach jak blekota. Pewnie nawet się na tym festivalu latem spotkały. Ale się blekocie opłaciło 750 zł w świecach hahahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2694 Napisano 27 Listopad 19 minut temu, Karolajnaaaaa napisał: Ale bekaSiwa otwiera mgiełkę zapachowa "grzane wino" i pyta "co to jest?", Nawet nie przeczyta, że to mgielka do pomieszczeń i tkanin, tylko odrazu całe cielsko spsikala. Juz widze smiech andziaks jak to zobaczy myślicie ze specjalnie dla swojej rozrywki wysłała jej ten kalendarz? Ja myślę, że to w ramach akcji- szlachetna paczka 1 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 914 Napisano 27 Listopad No dorobiła się tylko przemocowca, śmiechówki z niej przez ludzi i kompromitacji. A nie kalendarze. No i chaty rozpadającej gdzieś na mazurach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 914 Napisano 27 Listopad Znowu będzie szczury podtruwała zapachami świec. Rózinek pokasłuje no pokasłuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 409 Napisano 27 Listopad 59 minut temu, Busz3131 napisał: Ja nie widze nic procz wariatki ktora udaje 11 org*zm. No mina jak baba Jaga (mój avek) 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano 27 Listopad 6 minut temu, Czarnula40 napisał: No mina jak baba Jaga (mój avek) Baba Jaga po zatrzaśnięciu się w solarium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3161 Napisano 27 Listopad 12 minut temu, Syreni śpiew napisał: Baba Jaga po zatrzaśnięciu się w solarium. Wyglada jakby twarza wpadla w kupe. Brunatny makijaz idealnie dopasowany do kolorytu skory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2694 Napisano 27 Listopad 1 godzinę temu, Busz3131 napisał: Ja nie widze nic procz wariatki ktora udaje 11 org*zm. Przy okienku 11 jakby kilka mini org**mów było, ekscytacja zapałkami pomieszana z gonitwa myśli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3161 Napisano 27 Listopad 3 minuty temu, evoiva napisał: Przy okienku 11 jakby kilka mini org**mów było, ekscytacja zapałkami pomieszana z gonitwa myśli. Moze to byly mini udary, i ten? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3716 Napisano 27 Listopad 54 minuty temu, ciekawska666 napisał: To nie Andziax jej wysłała a jej matka. Bo ona mocno siedzi w tych paranormalnych wróżbitach jak blekota. Pewnie nawet się na tym festivalu latem spotkały. Ale się blekocie opłaciło 750 zł w świecach hahahhah Skąd wzięło się to określenie i co ono oznacza bo już nie raz w wątkach o Siwej padło a ja pojęcia nie mam o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2619 Napisano 27 Listopad Czy ona beknęła przy nr 3? czy to sie taki efekt od czegoś zrobił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 87 Napisano 27 Listopad Lajw na tt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2694 Napisano 27 Listopad Lajfffff jakby ktoś sie stęsknił, wytrzymałam 5 minut 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 87 Napisano 27 Listopad Mam podobnie byłam tam kilka min. Lola schudła 50 gr, nie daje im smaczków a jak daje to Loli odlicza od posiłku. Obie wygladaja z Lolą cudownie, czyż nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 409 Napisano 27 Listopad 28 minut temu, evoiva napisał: Przy okienku 11 jakby kilka mini org**mów było, ekscytacja zapałkami pomieszana z gonitwa myśli. Wyobraziła sobie jak podpala chatę na Mazurach hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7420 Napisano 27 Listopad 10 minut temu, evoiva napisał: Lajfffff jakby ktoś sie stęsknił, wytrzymałam 5 minut O żesz, jaka koszmarna blachara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 822 Napisano 27 Listopad 14 minut temu, evoiva napisał: Lajfffff jakby ktoś sie stęsknił, wytrzymałam 5 minut W tej chwili wydziera się na ludzi, bluzga i robi wielki wytrzeszcz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 87 Napisano 27 Listopad I okadza wicki szałwią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2112 Napisano 27 Listopad Właśnie weszłam na lajwa na tt. Pijana jest, i macha kadzidłem, przed chwilą podniosła nogę i machała kadzidłem przy kroczu... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, PandaCzerowna napisał: Właśnie weszłam na lajwa na tt. Pijana jest, i macha kadzidłem, przed chwilą podniosła nogę i machała kadzidłem przy kroczu... Dla zabicia "zapachu"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2112 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, Syreni śpiew napisał: Dla zabicia "zapachu"? Ona to chyba z rozpędu zrobiła. Macha kadzidłem i udaje groźną bicz i gada że wypędza złe moce. I tak jak wtedy jak się zaciągneła masażerem z rozpędu, tak samo teraz machała tym kadzidłem wokół rąk i nagle podniosła w bok nogę i zaczęła tym machać przy kroczu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, PandaCzerowna napisał: Ona to chyba z rozpędu zrobiła. Macha kadzidłem i udaje groźną bicz i gada że wypędza złe moce. I tak jak wtedy jak się zaciągneła masażerem z rozpędu, tak samo teraz machała tym kadzidłem wokół rąk i nagle podniosła w bok nogę i zaczęła tym machać przy kroczu. Ciekawe ma odruchy, nie powiem. Nie mam nerwów na jej lajwy, vlogi to już dużo głupoty na raz ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7420 Napisano 27 Listopad Drze mordę, biedne, wystraszone psy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 559 Napisano 27 Listopad (edytowany) Siwa wybiórczo czyta to co chce qrwa spi er dalaj, nurt anty...o_wy Edytowano 27 Listopad przez Szara mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach