MONIKA 1169 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Krakowski Precel napisał: Teraz nawet jak się nie ma auta czy znajomych jak Zakolak, to można sobie spokojnie ogarnąć choinkę, bo jest masa firm, które przywiozą ją do domu i jeszcze wniosą do mieszkania. Kto to slyszal zeby grinch mial drzewko. Swoja droga skoro mamy afere papierowa to cuekawe czy suwa dalej bedzue co dwa tyg kypowac wagon papieru toalet jak dla 5cio osobowej rodziny?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 390 Napisano 4 godziny temu 18 godzin temu, Busz3131 napisał: Zobaczcie te usta, wyglada jakby pila kakao z butelki. Hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 390 Napisano 4 godziny temu 17 godzin temu, Busz3131 napisał: Gdzie siwa a gdzie Socha i Cleo? 2xCleo + Socha = zakolak 2xCleo + 2xSocha + 2x butla wina = Siwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2653 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Czarnula40 napisał: 2xCleo + 2xSocha + 2x butla wina = Siwa Ja myślę że po zawodach w piciu na Mazurach z somsiadkom 2 butelki soku to za mało dla takiego gladiatora. Edytowano 4 godziny temu przez evoiva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 390 Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, Kebap napisał: nie przytarga też sztucznej choinki z piwnicy bo... nie dojeżdza tam winda. A wogóle to ona jest cieNżko chora więc się ku… chu… nie odzywajmy bo chu.. wiemy i sp…. kur… Nie mam już reakcji... Hahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 543 Napisano 4 godziny temu Siwa to by chciala swieta z duzom choinkom i że sługusem w komplecie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1005 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Szara mysz napisał: Siwa to by chciala swieta z duzom choinkom i że sługusem w komplecie. Sokrates Bro..daty nowy facet dla damy po choinkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5533 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Busz3131 napisał: Walczyc o swoje a zrobic awanture to jednak nie to samo, spokojem mozna wiecej osiagnac. Patrzac na lajwy i jak reaguje na zwykle pytania to ona tak nie potrafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6034 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Szara mysz napisał: Siwa to by chciala swieta z duzom choinkom i że sługusem w komplecie. Z dużą choinką i z dużym sługusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 925 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Busz3131 napisał: Moze liczyla na wspolprace z zusem? Chcialabym zobaczyc jej rozdziaw jak odbiera list z kwotom do zaplaty. Najlepiej niech zrobi współpracę z UOKiK- iem i jak zwykle jej nie oznaczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 747 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Czemukafeterio? napisał: Kłócić to może potrafi przed kamerka. W życiu to może się jedynie porządnie ze s rać na rzadko po pachy. Nic więcej. Kozak w necie, peeezda w świecie . Cała siwa, ot co Dokładnie tak. Mi wystarczy tylko jej "dzen dobry" wystraszonym, dziecięcym, niepewnym głosikiem. Taka to jest pewna w realu nasza kruszynka. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5533 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Busz3131 napisał: Moze liczyla na wspolprace z zusem? Chcialabym zobaczyc jej rozdziaw jak odbiera list z kwotom do zaplaty. Podejrzewam, że wszelkie opłaty robo na ostatnią chwilę bo ją d u p s k o szczypie jak ma za coś zaplaci. Mnie śmieszy jak ona wiecznie podkresla ile co kosztowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 747 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Olejrycynowy napisał: No mi się wydaje, że ona zalazła tylu ludziom za skórę, że będzie do końca życia odcinać kupony. A to donos do Zusu a to do skarbówki, ktoś wie, że zakolaka najbardziej bolą pieniądze, a raczej to jak ma je wydać. To jest mściwa kobieta. Mały zwiał to się do tej pory mści. Nie może być szczęśliwy, bo ona sama nie jest niestety szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 390 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Etoile napisał: Ona dla mnie wczoraj sprawiała wrażenie takiej co potrafiłaby pójść do walki na ręce żeby jej się tylkomkasa zgadzała. Zresztą sama mówiła, że podziwa fagate i te wszelkie walki bo tam jest taka wielka kasa. To niech idzie walczyć, chętnie zobaczę jak jej ktoś ry.ja oboje...a no tak nikt jej nie zaproponował heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2653 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, saturninapiacha napisał: Z dużą choinką i z dużym sługusem Z dużą choinką i sługusem z dużym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 747 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: Moim zdaniem nie byłaby dobrą matką bo jest zwyczajnym leniem będąc matką jednak najbardziej liczy się żeby dziecko miało wyprane, ugotowane, posprzątane. Jakieś takie podstawowe warunki w normalnym domu bo wiadomo poglądy na wychowywanie każdy ma swoje. A Siwa nawet tego by nie ogarnęła. Bo jak posprząta to już nie ma siły na gotowanie jak ugotuje to jest nie posprzątane i w kółko jęczy że zmęczona a tu jeszcze z dzieckiem się pobawić albo jakoś czas spędzić. Siwa sama wymaga opieki, więc gdzie tam ona by się dzieckiem opiekowała. Tylko parobka nie ma i widać efekty. Jeden wielki bałagan, a jej psie córeczki czekają na spacer do południa, aż mamusia się wyśpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 747 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Czarnula40 napisał: To niech idzie walczyć, chętnie zobaczę jak jej ktoś ry.ja oboje...a no tak nikt jej nie zaproponował heh Twój avek to złoto. Wygląda jak pomalowany facet z wielką gębą i łysym, wielkim czołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 390 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, arbuz napisał: Twój avek to złoto. Wygląda jak pomalowany facet z wielką gębą i łysym, wielkim czołem. Czyli prawidłowo hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3674 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, arbuz napisał: To jest mściwa kobieta. Mały zwiał to się do tej pory mści. Nie może być szczęśliwy, bo ona sama nie jest niestety szczęśliwa. Jak dla mnie to szczeka "bo może" nikt jej do tej pory nosa nie utarł i czuję że bezkarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7403 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Etoile napisał: Podejrzewam, że wszelkie opłaty robo na ostatnią chwilę bo ją d u p s k o szczypie jak ma za coś zaplacić Zawsze zwleka do ostatniej chwili, straszny ma ból d.upy za każdym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 225 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Zawsze zwleka do ostatniej chwili, straszny ma ból d.upy za każdym razem. Nigdy nie jestem w stanie zrozumieć tej chytrości, sorry, ale ona tego do grobu nie zbierze i nie ma komu zostawić, wszystko pójdzie na skarb państwa i tak. Także nie orze jak głupia Edytowano 3 godziny temu przez Olejrycynowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6034 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, evoiva napisał: Z dużą choinką i sługusem z dużym To się rozumie samo przez się; minimum 7 cm 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 85 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Olejrycynowy napisał: Nigdy nie jestem w stanie zrozumieć tej chytrości, sorry, ale ona tego do grobu nie zbierze i nie ma komu zostawić, wszystko pójdzie na skarb państwa i tak. Także nie orze jak głupia Może komuś zapisze, chyba ma jakąś dalsza rodzinę np. kuzynów i ich dzieci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5533 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, kinga2208 napisał: Może komuś zapisze, chyba ma jakąś dalsza rodzinę np. kuzynów i ich dzieci Ona nic nikomu nie odda. Edytowano 2 godziny temu przez Etoile 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 318 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, kinga2208 napisał: Może komuś zapisze, chyba ma jakąś dalsza rodzinę np. kuzynów i ich dzieci Ona nie jest dobrą ciocią i bombelki kuzynów nie mają na co liczyć. Swoją drogą ona chyba poza rodzicami nie ma rodziny, nawet coś gadała , że na weselu było ok. 10 osób z rodziny, a nie było to małe przyjęcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 543 Napisano 2 godziny temu Ja uważam, że ona nikomu nic nie zapisze nigdy i z taką myśla będzie " łatwiej "odejść na tamten świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2053 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Szara mysz napisał: Ja uważam, że ona nikomu nic nie zapisze nigdy i z taką myśla będzie " łatwiej "odejść na tamten świat. Dla mnie to taka osoba, która wolała by spalić wszystko co ma niż komuś oddać. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2085 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: Jak dla mnie to szczeka "bo może" nikt jej do tej pory nosa nie utarł i czuję że bezkarna. szczeka tylko na swoim (zasikanym) podworku. szczeka przed kamerką - bo ma przycisk blokujacy. nie potrafi argumentowac, bronić swoich racji - dlatego pyskuje i bluzga, i do tego agresywna. tak mało-yntelygentni radzą sobie w takich sytuacjach. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 803 Napisano 1 godzinę temu Fałszywy Blask opublikował kompilację z wczorajszego wysrywu. OMG, scena w łazience, toż ona zachowuje się jak obłąkana 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2085 Napisano 1 godzinę temu a nikt jej nie utarł nosa (srodowisko komentary i temu podobne), bo cesarzowa to upadła panna-nikt. w sumie chyba tylko dzieki kafe i podobnym platformom utrzymuje sie zainteresowaniem odchyłow cesarzowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach