Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Nigdy jom nic nie boli aleeee od 4 dni glowa piszczel i szczeka. Wece nigdy nie biore lekow, aleee wzelam juz 4 tabletki. Ktos policzyl ile rqzy ona mowi, ze ja glowa boli, jest zmeczona, gdzies byla, gdzies wychodzi i jaka jest gUpia, ze przesunela sofe i sie zmeczyla? Jak ona jest tana "w naturze" to wspolczuje bylym partnerom. 🤣

• Like 1

23 minuty temu, weronikazgierska napisał:

Co tam Milska mi odpisała bo nie zdążyłam odczytać

Że istotnie Nawrocki to przystojny, honorowy mężczyzna. Wychowuje z żoną jej panieńskiego syna, bardzo go kocha, wspiera, jest wieloletnim pracownikiem IPN, jest na czarnej liście ściganych Federacji Rosyjskiej. Niefarbowany katolik. Lubię gościa. Pojedyncze wady czy sytuacje odpuszczam w imię RACJI STANU.

• Like 3

18 minut temu, Busz3131 napisał:

Nigdy jom nic nie boli aleeee od 4 dni glowa piszczel i szczeka. Wece nigdy nie biore lekow, aleee wzelam juz 4 tabletki. Ktos policzyl ile rqzy ona mowi, ze ja glowa boli, jest zmeczona, gdzies byla, gdzies wychodzi i jaka jest gUpia, ze przesunela sofe i sie zmeczyla? Jak ona jest tana "w naturze" to wspolczuje bylym partnerom. 🤣

Mi się podobało jak opisała sernik lajon- napewno będzie niedobry- pyk siwa rozwalona na kanapie jak żaba na lisciu- dobłyyyy ten sernik, ona ewidentnie nie kontroluje co gada.

• Haha 3

Przed chwilą, Busz3131 napisał:

Jak coś to sama się nazwała "głupia c*pa" 😂

Klątwę rzuca mądra inaczej. Jak przez jej przekleństwa coś się stanie niewinnej osobie mówiącej prawdę o fryzurze (wreszcie jak człowiek ale musi robić ten swój głupawy uliz na samuraja i niestety ale jej obecny brak urody bez grama kobiecości zepsuje wszystko co by fryzjer zrobił a do tego za chwilę olejami zmyje farbę) to ode mnie ma, że za rok od teraz zostanie jej 1/3 obecnych włosów, dowali 12 kg, na max 1 randce się skończy a za max 3 lata doczeka ślubu pomidora w pustym domu z butlą wina i oszczanym materacem. Sorry siwa mam boską ochronę na pomylone osoby co nawet znaków zodiaku nie znają.

Edytowano przez Sowa z Mazur
  • Like 1
  • Thanks 1

11 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Klątwę rzuca mądra inaczej. Jak przez jej przekleństwa coś się stanie niewinnej osobie mówiącej prawdę o fryzurze (wreszcie jak człowiek ale musi robić ten swój głupawy uliz na samuraja i niestety ale jej obecny brak urody bez grama kobiecości zepsuje wszystko co by fryzjer zrobił a do tego za chwilę olejami zmyje farbę) to ode mnie ma, że za rok od teraz zostanie jej 1/3 obecnych włosów, dowali 12 kg, na max 1 randce się skończy a za max 3 lata doczeka ślubu pomidora w pustym domu z butlą wina i oszczanym materacem. Sorry siwa mam boską ochronę na pomylone osoby co nawet znaków zodiaku nie znają.

Sakramenty Kościoła Świętego? Piona.

11 minut temu, Anna Milska napisał:

Sakramenty Kościoła Świętego? Piona.

Truman Ty coraz bardziej odlatujesz 🙂

• Thanks 1
  • Haha 3

1 godzinę temu, Anna Milska napisał:

Że istotnie Nawrocki to przystojny, honorowy mężczyzna. Wychowuje z żoną jej panieńskiego syna, bardzo go kocha, wspiera, jest wieloletnim pracownikiem IPN, jest na czarnej liście ściganych Federacji Rosyjskiej. Niefarbowany katolik. Lubię gościa. Pojedyncze wady czy sytuacje odpuszczam w imię RACJI STANU.

• Thanks 2
  • Confused 1

Zaraz watek poleci za te polityczne wycieczki.

1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał:

No też uważam, że nawet te włosy wyszły i wygląda w końcu jak człowiek, aczkolwiek niestety długo to nie potrwa. 
moja uwagę przykuło jednak co innego. Uwalony podkładem płaszcz, który świeci się na biało przy twarzy!!! I okej ja to rozumiem bo też mam taki problem, ale jak uwalę sobie kurtkę to biorę ściereczkę i zmywam, a co jakiś czas wsadzam ową kurtkę do pralki i nie dopuszczam to aż takiego stanu!

a w dodatku to pokazywanie tego syfu w domu! O maj gat! Ten salon wygląda jak melina w Łodzy a nie luksusowy APARTMENT! Nie mogłabym żyć w takim syfie naprawdę 😦 

• Thanks 1

Musiałam zobaczyć włosy, od razu lepiej, na końcach się trochę gorzej kolor przy głowie przyjął z racji rozjaśniania ale przy głowie super ten kolor.

3 minuty temu, Kingeczka napisał:

Musiałam zobaczyć włosy, od razu lepiej, na końcach się trochę gorzej kolor przy głowie przyjął z racji rozjaśniania ale przy głowie super ten kolor.

Zdecydowanie lepiej jak w tej platynie wiedzmina, plus fryzura na grzyba. No ale znając ją zaraz coś odp..doli.

• Like 1

Moje smaczki"

"Ajm prajmark girli"

10min tlumaczy ze nie będzie sprzątać, aż jej się głos łamie w niektórych momentach.

Otwiera numer 9, patrzy na telefon i pyta "ktory dzisiaj jest" i do psów "och, kochane moje, rocznica ślubu" 🤣🤣

Daje rozi smaczek i mówi "no bierz to śmierdziele-śmierdziela.🤣🤯

"Jestem w momencie takim, że wprowadzam zmiany(tu cytuje Einsteina, że nie mozna robic w kółko tego samego), ja teraz robię rzeczy których nigdy nie robiłam, wychodzę ze swojej strefy komfortu, zmieniam, próbuję,  doswiadczam" 🤣🤣

Urodziny rozi, teraz tylko czekac na pogłębienie depresji loli. 

Nasza milionerka zdziwiona ceną sosu do naczosow 14zl, ale ona nie patrzy na ceny

• Like 1
  • Haha 2

14 minut temu, evoiva napisał:

Zdecydowanie lepiej jak w tej platynie wiedzmina, plus fryzura na grzyba. No ale znając ją zaraz coś odp..doli.

Platyna nie ale moim zdaniem za ciemny i chłodny ten kolor. Taki wypłowiały. Jej lepiej w ciepłych tonach. Teraz twarz wyglada na smutna, zmęczona.

4 minuty temu, Etoile napisał:

Platyna nie ale moim zdaniem za ciemny i chłodny ten kolor. Taki wypłowiały. Jej lepiej w ciepłych tonach. Teraz twarz wyglada na smutna, zmęczona.

7 lat nieszczęść! 

Przed chwilą, Sylka856 napisał:

7 lat nieszczęść! 

Nie wiem czy Wera wie... Wydaje mi się że kiedyś o tym mówiła ale może zapomniała 🤣wszechświat wraca do człowieka z emocjami takimi jakie on wysyła innym 🤣 więc tak... 7 lat nieszczęść Wera 🤣 

• Like 1

22 minuty temu, Karolajnaaaaa napisał:

Otwiera numer 9, patrzy na telefon i pyta "ktory dzisiaj jest" i do psów "och, kochane moje, rocznica ślubu"

To się robi coraz mniej zabawne, a coraz bardziej przykre.

• Like 1

4 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Mam to samo, ciary żenady 

26 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Lew pewnie nawet nie pomyślał tego dnia, że jest rocznica ślubu. A nasza influencerka dalej to samo. Przykre i nudne już są te „żarciki”

3 godziny temu, Anna Milska napisał:

Przez wady masz na myśli relacje z gangsterami? xD 

Przed chwilą, Luna01091995 napisał:

No też uważam, że nawet te włosy wyszły i wygląda w końcu jak człowiek, aczkolwiek niestety długo to nie potrwa. 
moja uwagę przykuło jednak co innego. Uwalony podkładem płaszcz, który świeci się na biało przy twarzy!!! I okej ja to rozumiem bo też mam taki problem, ale jak uwalę sobie kurtkę to biorę ściereczkę i zmywam, a co jakiś czas wsadzam ową kurtkę do pralki i nie dopuszczam to aż takiego stanu!

a w dodatku to pokazywanie tego syfu w domu! O maj gat! Ten salon wygląda jak melina w Łodzy a nie luksusowy APARTMENT! Nie mogłabym żyć w takim syfie naprawdę 😦 

I dama jedząca kulki z Milki w piżamce 😅

• Like 1

Wczoraj nie czytałam wątku ale ten gorset vel abažur to był obraz nędzy i rozpaczy. Komu ona chce konar rozpalić? Feedersom?

• Haha 3

1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał:

Wczoraj nie czytałam wątku ale ten gorset vel abažur to był obraz nędzy i rozpaczy. Komu ona chce konar rozpalić? Feedersom?

Lew ma zobaczyć co stracił 😂

• Haha 3

2 godziny temu, Etoile napisał:

Poczekaj, to toner zaraz sie zmyje i bedzie cieply….

12 minut temu, Luna01091995 napisał:

Lew to od kilku lat ma zobaczyć co stracił tylko bez odzewu narazie.

• Like 1

Przed chwilą, Luna01091995 napisał:

Ja obejrzałam jeszcze raz połowę filmu i nie chcąc tak skończyć chyba przyjmę oświadczyny 😅

Chłop słusznie uciekł

• Haha 1

Hahaha ta co mie mowi wszystkiego a jak tylko gdzies wychidzi to musi wspomniec. Dzis pidzama dzien czyli jak zawsze. Moze ona chodzi na aa pidobno tylu lydzzi poznaje. 

2 godziny temu, GallAnonim napisał:

Przez wady masz na myśli relacje z gangsterami? xD 

Takie same relacje jak Twoje z 1313.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się