Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Czy spłuczka już działa na święta w paczkomacie

Polecane posty

1 godzinę temu, arbuz napisał:

Prawda jest taka, że już dawno by się jej niestety przydał szpitalik celem prawidłowej diagnozy i leczenia.

Kamieniołomy, a później praca na zmywaku w szkolnej stołówce.
Osiągnęłaby dożywotnio zen i spokój ducha.

• Like 2

1 godzinę temu, szatanowska napisał:

Ona jest uzależniona od tych psów. Jej wywód o tym, że pierwszy raz spała bez nich był smieszno-zalosno-smutno-przerazajacy.

I jeszcze jej stwierdzenie, że się dziwi, że psom się nie chciało sikać. Tak, Siwa - nie chciało im się, bo się załatwiły w domu. Ciesz się Siwa, że nie do Twojej otwartej paszczy przez sen.

To pewne, że nawaliły pewnie jej w pierzynkę lub kocyk. 

Edytowano przez Olejrycynowy
  • Like 1
  • Thanks 1

13 minut temu, Olejrycynowy napisał:

To pewne, że nawaliły pewnie jej w pierzynkę lub kocyk. 

No co wy. Przecież jej psy ne załatwiajom se w domu.

• Thanks 1
  • Haha 1

2 godziny temu, Ta_z_1_ napisał:

No co wy. Przecież jej psy ne załatwiajom se w domu.

Ja myślę, że ona kupuje ten papier za każdym razem żeby właśnie czekoladki zbierać i oranżadkę.

• Thanks 1

Dama jak jest brunetka przypomina mi Gorlock The Destroyer.

• Haha 1

5 godzin temu, szatanowska napisał:

Jak co roku, wręcz z zegarkiem w ręku można odmierzać, że Kartoflak się pochoruje. Czy medycyna zna wyjaśnienie?

Medycyna do tej pory, nie- ale już  totalna biologia na pewno zna odpowiedź i przyczynę nawracających kryzysów w określonych porach roku.

Jeżeli owa medycyna czegoś nie wyjaśni, to docent Szuman dopowie i postawi kropkę nad i. 

A zresztą- każdy tak przecież ma. To ne wem skąd te pytania, a wy wece?

• Haha 1

1 godzinę temu, !GA napisał:

Medycyna do tej pory, nie- ale już  totalna biologia na pewno zna odpowiedź i przyczynę nawracających kryzysów w określonych porach roku.

Jeżeli owa medycyna czegoś nie wyjaśni, to docent Szuman dopowie i postawi kropkę nad i. 

A zresztą- każdy tak przecież ma. To ne wem skąd te pytania, a wy wece?

Totalna biologia rzecze, że może mieć to związek z chęcią bycia dostrzeżonym i wymigania się od wizyty u rodziców przez narcystyczne zagrywki na emocjonalnym poziomie dziecka.

Dnia 23.12.2024 o 22:55, weronikazgierska napisał:

Wszyscy którzy mieli kolęde przed świętami mieli zwidy i urojenia. 

Możliwe pijackie zwidy, napisać może każdy co chce 😐

czy oszczędzacie mi widoku singielki 40 lat i podpowiecie czy święta spędza z gronem znajomych, przyjaciół, rodziny czy sama?

• Like 1

5 minut temu, omgeee napisał:

czy oszczędzacie mi widoku singielki 40 lat i podpowiecie czy święta spędza z gronem znajomych, przyjaciół, rodziny czy sama?

Kiedy ne wiadomo. Nie daje znaku życia 🤣

32 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Nic, ani na instagramie ani na tt? 

Udaje zajętą.

1 godzinę temu, Kingeczka napisał:

Udaje zajętą.

Udaje depresję i wielkie załamanie. Poza tym ona nie miała wolnego od lat i dopiero z pomocą terapii w tym roku pozwoli sobie na dwa dni wolnego od pracy.

• Haha 2

Ciekawe czy Kartoflak i w tym roku będzie bredził, że to był "trudny i wyznaniowy rok, wiele procesów musiało się pokończyć, to był rok zmian i uzdrawiania i wielu nowych ludzi". Już tak zapowiadała ten przełom na zeszły rok, ale nic jej z tego nie wyszło. 🤣

• Haha 2

1 godzinę temu, Kingeczka napisał:

Udaje zajętą.

Może w biały kaftan zapakowali i zawieźli w odpowiednie miejsce.

• Haha 2

Ja myślę że u damy chillowo, Netflix kilka godzin potem do rodziców. Nic szczególnego nie robi i nie robiła. Może się uda zrobić pranie albo odkurzyć.

28 minut temu, szatanowska napisał:

Ciekawe jakie dostała prezenty od znajomych i facetów z którymi randkuje.

Córeczki jej sprezentują czekoladki, wiem mało oryginalnie 🎃

• Haha 4

Przed chwilą, omgeee napisał:

W ostatnim vlogu biegała za torbami na prezenty, które mówiła, że ma dla rodziców. Zatem może do rodziców z zakazem filmowania.

Edytowano przez Sowa z Mazur

Siwa mogłaby robić podcasty ze swoimi wynurzeniami a vlogi oddzielnie. Ostatnio mnie zszokowała, že nie było pokazu robienia makeupu.

• Like 1
  • Thanks 1

26 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Siwa mogłaby robić podcasty ze swoimi wynurzeniami a vlogi oddzielnie. Ostatnio mnie zszokowała, že nie było pokazu robienia makeupu.

Albo ebook! 🤣

1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał:

Podcast "wybitnie" by się nadawała, umie lać wodę. Na pewno by się znalazły magiczne wiCki zachwycone na treści bez substancji. Tak jak miała kiedyś osobny kanał mieszkamy, gotujemy.

• Thanks 1

3 godziny temu, szatanowska napisał:

Udaje depresję i wielkie załamanie. Poza tym ona nie miała wolnego od lat i dopiero z pomocą terapii w tym roku pozwoli sobie na dwa dni wolnego od pracy.

Xd xd xd za czasów pomidora spala do południa, następnie robiła sobie śniadanie czyli maloskomplikowana owsianke,  następnie malowała się aż byla pewnie 17. 00 gdzie wreszcie byla gotowa żeby wyjść z domu, gdzie na parkingu czekal szofer, w poszukiwaniu wolnego miejsca w restauracji w celu zjedzenia obiady. Po powrocie do domu albo przed  kazała pomidorowi poskladać pranie, jeszcze z psem na siku musiał wyjść. No i obowiazkowo po powrocie niezmiennie od lat cisnęla seriale. 

Edytowano przez Etoile
  • Like 1
  • Thanks 2

9 minut temu, Etoile napisał:

Xd xd xd  No i obowiazkowo po powrocie niezmiennie od lat cisnęla seriale. 

Szalone zyce syngielki po 40. Zapewne dzys juz zalega w barlogu nawet nie chce wiedziec jakie atomy dziefczynki musza znosic po pierogach z grzybami mamusi. Cuekawe czy kratka dalej robi o tak (tu szort lema mistrz) 

• Thanks 1

3 minuty temu, MONIKA napisał:

Szalone zyce syngielki po 40. Zapewne dzys juz zalega w barlogu nawet nie chce wiedziec jakie atomy dziefczynki musza znosic po pierogach z grzybami mamusi. Cuekawe czy kratka dalej robi o tak (tu szort lema mistrz) 

Tego szorta nie da się zobaczyć tylko raz 😅 a komentarze pod nim - mega sztossss 😉

• Thanks 1

Przed chwilą, Kingeczka napisał:

Podcast "wybitnie" by się nadawała, umie lać wodę. Na pewno by się znalazły magiczne wiCki zachwycone na treści bez substancji. Tak jak miała kiedyś osobny kanał mieszkamy, gotujemy.

Właśnie mi tak przyszło do głowy aby była jeszcze wersja dla niewidomych z opisem obrazu np."Szusz siada na kanapie i jedząc makaron wywala język z buzi, po czym się oblizuje", "Szusz stoi przy lodówce w stroju Grinch'a, który wpija się jej w 🍅"

😂😂😂😂😂

• Haha 4

A i na tt była rolka jak w niemieckim Aldi za kasą siedział pracownik w stroju Grinch'a ubranego w strój Świętego Mikołaja 😂😂😊

Edytowano przez Sowa z Mazur
  • Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się