Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
hrabia Pomme de terre

Lexa babiczka pochodzi z Knurowa

Polecane posty

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

mord zdradzieckich tam stało ZOMO już nie pamiętasz? A chamskiej hołoty? A o kobietach co dają w szyję i przez to się dzieci nie rodzą? To wszystko twój Prezes Jarosław. Ciężko w sumie znaleźć grupę ludzi nie-PiS której by on nie naubliżał :classic_cool:

to wszystko? caly  hejt w 4 zdaniach...jak ublizał Jslaw rzekomej grupie ludzi?

Edytowano przez Nemesio Cervantes

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Jej sprawa. Co cię obchodzi życie innych? 

🤣

• Like 1

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

ja nie jestem tematem rozmowy

o tym pisze, zero samokrytycyzmu, tak mówią w TVN i tak powtarzasz 😁

Nie wiedzialam, ze mowia o mnie w TVN, a gdzie to mozna obejrzec?

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Nie wiedzialam, ze mowia o mnie w TVN, a gdzie to mozna obejrzec?

Ja też chcę

9 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Jej sprawa. Co cię obchodzi życie innych? 

Rzekła pierwsza obojętna na życie innych ludzi.

• Like 1

29 minut temu, Qwerty88 napisał:

a ja sie nie sparzyłam tylko robie swoje i nienajgorzej na tym wychodze

masz jak masz, nic mi do tego. tak jak nic mi do Dody. zarabia niezle i ponosi tego koszt. 

3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał:

jak się ukrywam chyba bardziej jawny nie mogę być xd

a gdzie avek z kartoflami? heh

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

a gdzie avek z kartoflami? heh

nosz kurna mam kartofle w nazwie i kazałem chatowi gpt stworzyć gościa o cerze jak kartofel i tylko ty nie załapałeś xD

2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał:

nosz kurna mam kartofle w nazwie i kazałem chatowi gpt stworzyć gościa o cerze jak kartofel i tylko ty nie załapałeś xD

bez słownika i mocnych okularow nie da rady xD

CALA PRAWDA O LEZAKU - CZYTAJCIE I UCZCIE SIE

Ten gruby skuurwiel widzę dalej tak się pluje do jakiś Elek, Malowanych itp. Ludzie ignorujcie tego chwasta. Typ na bank zaniża swój wiek, po 30stce to on na kowbojkach też był jakieś 8 lat temu w 2017, a niby ma 36 chyba ... 50. Ten cweel też wbijał na somosię wtedy i dobra mamę, gdzie pisał pojeebane rzeczy. On ma 18cm tak samo jak ruuchanie co piątek ten prawik. Czemu 13cm nazwa? Sam takie miał konta na kowbo Kiedyś raz z gościa na golasa wrzucił foto, po stylu pisania pamiętam że to on...ulany grubas jakiś ...y wlochaty. To swoje foto co daje to z google grafika 2016. On serio jest z Podlasia, idiiotaa nawet myli jaka w Warszawie jest pogoda. Tylko dla wieśniaka jakaś Wawa to symbol czegoś lol.. kuurwa są duże miasta inne w Polsce. Do tego serio pdf jakiś. Kto normalny po 30stce pisze kuurwa do 12-14 latek na kowbo o zalaniu speermą i inne pojeebane rzeczy, ten skuurwiel jeebany.. jakiś fan chuujowych gier i sprzętu, koleś ma autyzm, mitoman, zboczeniec i biedak, biedak jeebany XD DLA niego Bałtyk to Karaiby kuurwa. Typ naprawia mordę kitem z allegro i sra do zapchanego kibla, pije szczochy ze szklanki, wy serio jeszcze z czymś takim gadacie? On na bank ma obserwację policyjną, rente dla upośledzonych. Powinni go do Tworek wysłać. 

xxxxx

Albo jak kuurwa na początku jego kariery na kafeterii założył sobie konto Leżaczek, a nie 13 cm czy inne Trzynasty milioner XDDD i udawał normika nie zboczonego. Pisał z tą brokenTiger poojeb udając nie siebie. chuuj wie co planował. Właśnie często tacy schizole robią komuś krzywdę. Oj zawiną już niedługo tego klienta, miał jakieś sprawy wcześniej, sam pisał że pod przedszkolem sobie siadywał to go pogonili. Że sąsiedzi go zgłaszali bo im kradł jakieś paczki i listy stalker jeebany.

1 godzinę temu, Siurentajski napisał:

mord zdradzieckich tam stało ZOMO już nie pamiętasz? A chamskiej hołoty? A o kobietach co dają w szyję i przez to się dzieci nie rodzą? To wszystko twój Prezes Jarosław. Ciężko w sumie znaleźć grupę ludzi nie-PiS której by on nie naubliżał :classic_cool:

Moje ulubione to ‚ciemny Lud to kupi. ‚ 😃 jakze trafne - w końcu o własnych wyborcach spisialych 😃

jeszcze czarne szm… o uczestniczących w strajkach - taki obleśny wasacz jakis pisior. Ciekawe ze nie nazwie tak skrobiących sie zakonnic, one nawet maja na sobie te czarne szm…;) bardziej pasuje 

Edytowano przez dep_sour

1 godzinę temu, Qwerty88 napisał:

tak, szczególnie 3 czy 4 mężów, w tym tego co ją zdradzał na lewo i prawo i ostatniego gangusa no i stylówki na tirówke no i rynsztokowego języka

Kurde byłam przekonana ze ty jakaś fanka dody, totalnie mi sie z nią kojarzysz i ze właśnie będziesz prawić w stylu ‚ inteligenta ‚ ‚ chłopski rozum’ itd 😃totalnie mi sie z nią kojarzysz z mentalu , stylowke tez jej krytykujesz? Przecież sama jakies takie stylowki wrzucasz

Edytowano przez dep_sour

27 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał:

wszyscy poza tobo sie pokapowali od razu

Wszyscy? widać jestem tutaj przejazdem... poza tym ucichleś...moze w koncu troche oleju do glowy doszlo..😁

32 minuty temu, dep_sour napisał:

Kurde byłam przekonana ze ty jakaś fanka dody, totalnie mi sie z nią kojarzysz i ze właśnie będziesz prawić w stylu ‚ inteligenta ‚ ‚ chłopski rozum’ itd 😃totalnie mi sie z nią kojarzysz z mentalu , stylowke tez jej krytykujesz? Przecież sama jakies takie stylowki wrzucasz

chyba chcialas zabłysnąć ale ci nie wyszło

35 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Wszyscy? widać jestem tutaj przejazdem... poza tym ucichleś...moze w koncu troche oleju do glowy doszlo..😁

nie mam czasu tylko w pracy xd

1 godzinę temu, dep_sour napisał:

Haha żałuję że nie widziałam dolaryny w stylowie na dode ale w sumie tak ją sobie wyobrażam😄 mental też bliźniaczy jedna o tym jaka jest piękna i zabójczo inteligentna najgłośniej krzyczała sama, druga ryczy jak syrena strażacka o swojej klasie i kasie obie z nadzieją ze ktoś uwierzy.

• Haha 1

22 minuty temu, salix napisał:

Haha żałuję że nie widziałam dolaryny w stylowie na dode ale w sumie tak ją sobie wyobrażam😄 mental też bliźniaczy jedna o tym jaka jest piękna i zabójczo inteligentna najgłośniej krzyczała sama, druga ryczy jak syrena strażacka o swojej klasie i kasie obie z nadzieją ze ktoś uwierzy.

Nie było żadnej stylowy raz moja spodniczke tenisowa wrzuciłam mogę wrzucić jeszcze raz no problem. Nie wiem co srejzi sobie ubzdurala

18 minut temu, Qwerty88 napisał:

Nie było żadnej stylowy raz moja spodniczke tenisowa wrzuciłam mogę wrzucić jeszcze raz no problem. Nie wiem co srejzi sobie ubzdurala

A to wrzuć

2 godziny temu, dep_sour napisał:

Krejzi Ty sie kojarzysz z dresiarą... nie wiem czemu. Po tym jak sie prezentujesz na srafe uwazam ze masz tlenione bląd dlugie proste wlosy, tipsy z cyrkoniami i dresik adidasa. W lato dresik zamieniasz na kostium tenisowy i masz lancuszek na kostce ma 100% No i widzisz jak jestes czytelna 😁

1 godzinę temu, Qwerty88 napisał:

chyba chcialas zabłysnąć ale ci nie wyszło

Autentycznie sadzilam ze jesteś team Doda ; ) nawet chyba jej piosenkę kiedys tu wrzucałaś. Co do stylu naprawdę szok ze ja krytykujesz jak sama masz powiększone usta i do tego nosisz miniówy jak dziewczynki na zakończenie roku w grupie Żabek.a Weselne tez jakies takie qrevskie stylki wrzucałaś ze Doda elektroda by sie nie powstydziła;) jestem zdziwiona ta krytyka , autentycznie , nie chciaalm błysnąć ani  zaczepiać, to autentic zdziwienie 😀

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Krejzi Ty sie kojarzysz z dresiarą... nie wiem czemu. Po tym jak sie prezentujesz na srafe uwazam ze masz tlenione bląd dlugie proste wlosy, tipsy z cyrkoniami i dresik adidasa. W lato dresik zamieniasz na kostium tenisowy i masz lancuszek na kostce ma 100% No i widzisz jak jestes czytelna 😁

Nie trafiłeś z niczym 😃 nie mam żadnych sztucznych dodatków, naturalne włosy i styl taki raczej luźno minimalistyczno dziewczęcy;) nawet łańcuszka nie posiadam. Ale to dobrze to znaczy ze mam dobry kamuflaż 😀 co do czytelności - wiele pisałam o sobie i stylu ze nie trzeba zgadywać 😉

56 minut temu, salix napisał:

Ja byłam pewna ze będzie krzyczeć coś o samodzielności biznesie inteligencji i prawdzie prosto w oczy w białych rekawiczkach w wykonaniu elektrody.

szok i niedowierzanie 😃

58 minut temu, salix napisał:

A kiedy powiesz Krejzi, że jesteś jej śmiertelną wroginią? 😄 Wyleciał mi z głowy nick, ale jadłaś narkotyki na Sunrise Festival xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się