Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Z tego, co widzę, tam administracja faktycznie działa, bo forum o drażliwej tematyce i są tam ludzie skrzywdzeni. Widziałam ostrzeżenia adminów do użytkownika i merytoryczny post za co ma ostrzeżenie. Także to taki trochę Nastroik, ale plusem, że właścicielem jest wp, czyli nie jest to prywatne forum nie wiadomo kogo. Wizualnie ładniejsze według mnie. Jeśli nie ma tam możliwości bloków, to raczej chyba lepiej szeroko rozpropagować i traktować je jako wyjście awaryjne przy napadach schizoli. Natomiast mam nieco wątpliwości natury "etycznej", tam są poważne problemy i traumy, no ale niby temat jest w dziale off top...

• Like 2

No to idźcie w końcu ja jebje xD taka tajemnica że pol wiochy musi wiedzieć. Tacy są ludzie wlasnie xD wiele szumu i zamieszania a sedno w odbycie

Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał:

No to idźcie w końcu ja jebje xD taka tajemnica że pol wiochy musi wiedzieć. Tacy są ludzie wlasnie xD wiele szumu i zamieszania a sedno w odbycie

No właśnie o to chodzi, żeby nie była to tajemnica. Jeśli nie ma możliwości blokowania, to czuby mogą też iść, bo co komu zrobią. 

No jedyne czuby jakie tam ida to ty i inni co tam juz sa xD

2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał:

A to miała być jakaś tajemnica skoro wklejają co chwilę linki zapraszające?

• Thanks 1

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

A to miała być jakaś tajemnica skoro wklejają co chwilę linki zapraszające?

Właśnie też nie rozumiem. 

Tak, krejzi pisala cos, ze to tajemnica bedzie, zeby zjeeby stad nie poszly tam

Widzialem wszystko xD

MITOMANKA

Edytowano przez 4ng3l

4 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał:

zabawiaj dalej schizola juz nie przeszkadzamy 

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Właśnie też nie rozumiem. 

No krejzi tak się sråla Przed chwilą żeby nie pisać dokładnie. Ślepej jesteście czy czytacie wybiórczo i glupa rzniecie

Nastroik też był polecany, a i tak każdy tutaj siedział, bo tam za hejty od razu leciał ban. Też mi coś. Polecają, a jak bumerang tutaj wracają, bo tam nie można sobie pozwolić na wiele rzeczy 😄

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

zabawiaj dalej schizola juz nie przeszkadzamy 

No to do widzenia? A zabawiać będę kogo chce.

Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał:

No krejzi tak się sråla Przed chwilą żeby nie pisać dokładnie. Ślepej jesteście czy czytacie wybiórczo i glupa rzniecie

Nie widziałam, w mojej ocenie lepiej, żeby wszyscy wiedzieli (jeśli nie ma tam możliwości bloków, pod tym warunkiem). 

Ja wszystko czytam co tu pieerdola od samego rana xD

Spytajcie moderacji zapewne ma doświadczenie w leczeniu was

8 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Z tego, co widzę, tam administracja faktycznie działa, bo forum o drażliwej tematyce i są tam ludzie skrzywdzeni. Widziałam ostrzeżenia adminów do użytkownika i merytoryczny post za co ma ostrzeżenie. Także to taki trochę Nastroik, ale plusem, że właścicielem jest wp, czyli nie jest to prywatne forum nie wiadomo kogo. Wizualnie ładniejsze według mnie. Jeśli nie ma tam możliwości bloków, to raczej chyba lepiej szeroko rozpropagować i traktować je jako wyjście awaryjne przy napadach schizoli. Natomiast mam nieco wątpliwości natury "etycznej", tam są poważne problemy i traumy, no ale niby temat jest w dziale off top...

No to prawda trochę dziwnie ale moze jak będziemy sie normalnie zachowywać to będzie trochę lepiej?😃 więcej merytoryki mniej hejtu każdemu to wyjdzie na dobre:p

Padaj deszcz Boze przez 40 dni i niech te zawistne tepe tumany sribedy szczerbate selkie znikna z mojego zycia w koncu xD

Niech ich powodz i woda zabierze ze soba xD

Haha no wlasnie sobie poszli, wiedzialem, ze te maniaki nigdzie nie pojda xD

To juz wyzsze stadium uzaleznienia, zeby caly dzien tu pisac 🤣🤣

To sie nadaje tylko do leczenia psychiatrycznego 😂😂😂

Mega spoko jest to ze tam są inni ludzie:p ja zamierzam skorzystać z innych działów również:p

jako awaria tez spoko bo w momencie jak blokerzy sie odpala idziemy tam kończyć temat i blokerki będą siedziec ze smutna palka w ręku i ta zabawa przestanie mieć najmniejszy sens:)

• Like 1

1 minutę temu, 4ng3l napisał:

Padaj deszcz Boze przez 40 dni i niech te zawistne tepe tumany sribedy szczerbate selkie znikna z mojego zycia w koncu xD

Niech ich powodz i woda zabierze ze soba xD

slyszysz glos boga w glowie 😄 ?

No to idzcie sobie, ja tam nawet nie ide, bo wole byc jak najdalej od was xD

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

No to prawda trochę dziwnie ale moze jak będziemy sie normalnie zachowywać to będzie trochę lepiej?😃 więcej merytoryki mniej hejtu każdemu to wyjdzie na dobre:p

Będziemy się umawiać na ustawki tutaj 😎

4 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Nastroik też był polecany, a i tak każdy tutaj siedział, bo tam za hejty od razu leciał ban. Też mi coś. Polecają, a jak bumerang tutaj wracają, bo tam nie można sobie pozwolić na wiele rzeczy 😄

jak nie zgłosisz to nikt sie nie dowie o hejtach

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Według mnie z jednym tematem to podzieli los N. 😉 Natomiast jest to dobre wyjście awaryjne, gdy na forum jest dużo osób, chcą pogadać, a schizol ma atak. Wtedy siup i niech tu blokuje sam siebie 😉 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się