Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

Przed chwilą, Get Out napisał:

Mając do wyboru już wolałbym Dr.Vit , albo Kubusia zamiast coli. tak przy Magi odżyłem to nie podlega dyskusji. 😁

To samo gowno kubus do tego masa cukru medyku z jukon 

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

nic mnie nie boli twoje projekcje tez mnie one smiesza ja sie nie oburzam jak baby pisz co chcesz ja to traktuje jakbys opowiadal nam swoje dziecinstwo bo skads musisz brac te rzeczy 

Denerwujesz się znowu i w ten sposób nie będziemy rozmawiać dopóki nie spuści ci z krzyża wiesz kto zboku terenowy 😁

14 minut temu, Onaaaa napisał:

Coca cola lepsza bo ma więcej cukru 😆

nie ma wiecej ma tyle samo

13 minut temu, zielowania napisał:

Tak... tak napisałeś ale sugestie, że jestem moderatorką co jakiś czas od Was padały... a moderatorką jest jakaś Marta... moje imię poznałeś bo sama napisałam jak mam na imie. I nie mów mi, że to nieistotne jak byłam o to posądzana... ups Was nie można obrażać bo macie emocje a druga strona... ups no cóż pomyłki się zdarzają tak bywa .)

Oki róbcie co chcecie... Pisałam z własnego doświadczenia co u mnie działało na tamtym forumku. Tu ataków było mniej... no pomijając jakieś nieporozumienia... .)

moderatorek jest tu z 6 czy 7 wiec jedno drugiego nie wyklucza

tak bylas posadzana i jestes ale imie to byla literowka w nicku juz jasne ? poza tym napsialem ci wyraznie ze o kolezanke chodzi i twoje zale do niej. 

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nieźle cie Jeżyk rozbujał. Taki zawsze jełop, a teraz widzę wielki cwaniak na kafe 😄

A doszłaś do momentu jak sie przyznaje ze czyta nerwice z krzokow?😝

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Doktor libed twierdzi inaczej. Dietetykiem też jest acz z zamiłowania.

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Ale ten cukier pochodzi naturalnie z owoców w większości więc czasami sięgnę, ale Dr.Vit częściej .

Cola i peosi jeden syf niewazne z cukrem bez cukru itd. Wodę sie pije. Nie mam już siły do libeda 😩

13 minut temu, Get Out napisał:

Tłumaczysz się jak winny przyłapany na kradzieży w stołówce kracząca niemiecka wrono 😅

nadla jestes pobudzony ale cos te epitety przy jezu juz jakies takei slabsze 😄 niemiecka wrono a co to za obelga 😄 ? nie hamuj sie widmok pisz co myslisz 😄

13 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Libed ma cukrzycę. Gdy zapada w śpiączkę to bredzi. Taki Doktor a diagnozy se nie postawil

ile razy ci mam napsiac ze nie mam podwyzszonego cukru ? mam od lat dokladnie na takim samym poziomie w gornej czesci ale normie a pije pepsi z 15 l;at

pzoa tym doktorze to nie tylko cukier takei napoje bardziej podbijaja trojglicerydy 

5 minut temu, Onaaaa napisał:

U mnie zawsze jest coca cola ale pilnuje by syn nie pił dużo. Sama malo piję. Tylko że to uzależnia.

Bo cukier uzależnia. 😁

nie ma wiecej ma tyle samo

moderatorek jest tu z 6 czy 7 wiec jedno drugiego nie wyklucza

tak bylas posadzana i jestes ale imie to byla literowka w nicku juz jasne ? poza tym napsialem ci wyraznie ze o kolezanke chodzi i twoje zale do niej. 

Ciotką mara też byłam nazwana w jakimś temacie (nie przez Ciebie). Dobrze... ale mam tylko nadzieję, że nie będziesz się zbyt często odpalał z tymi podejrzeniami... a jeśli zaczniesz to cóż zastosuje szara skałe. .) 

Dobranoc

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

nadla jestes pobudzony ale cos te epitety przy jezu juz jakies takei slabsze 😄 niemiecka wrono a co to za obelga 😄 ? nie hamuj sie widmok pisz co myslisz 😄

ile razy ci mam napsiac ze nie mam podwyzszonego cukru ? mam od lat dokladnie na takim samym poziomie w gornej czesci ale normie a pije pepsi z 15 l;at

pzoa tym doktorze to nie tylko cukier takei napoje bardziej podbijaja trojglicerydy 

Ja tam swoje wiem bo też jestem doktorem. Od tego cukru zrobi ci się lipodermia i linie bju

15 minut temu, Qwerty88 napisał:

teraz rżniesz głupa twierdząc że nie masz pojęcia o odwiecznym konflikcie śląsk-zagłębie

a gdzie napsialem ze nie mam ? sosnowiec to polska a slask to niemcy wiadomo ze sie nie lubia ale u mnie juz nie gonia hanysow z dzidami i nie rzucaja w ich samochody kamieniami 😄 a ui ciebei z tego co piszesz nadal kolejne pokolenie patologii 😄 

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

A doszłaś do momentu jak sie przyznaje ze czyta nerwice z krzokow?😝

Nie, cofam się od końca.

Ale juz teraz stwierdzam, że to miejsce jest przegrane. Nadszedł czas ksysia, ma poparcie i będzie pouczał rodziawione japy jak robic frytki. Kiedyś zbluzga te wszystkie podlizujące sie mu ameby, albo przyjdzie zmiana userów i pogonią psychola jak kiedyś. Na chwilę obecną chyba nie ma sensu kruszyć kopii.

15 minut temu, Get Out napisał:

Przerażające i ja cukier odrobinę tylko do placków ziemniaczanych i to brązowy. 😁

tak zdrowo sie odzywiasz to po czym te wysypke masz tyle lat 😄 ?

W trzech litrach tego co pijesz dziennie to chyba z kilo cukru jest więc ciężko wykluczyć cukrzycę.😅

Seven poradzę zrobić to samo i komukolwiek innemu kogo przytrafi się to samo. : )

6 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Coś blokerzy mało aktywni 😉  stęsknili sie czy opuścili ten grajdoł po naszym exodusie 😛

Kłóciłaś się w tym temacie z moderacją, może dlatego xD

ps. mama filipa dała mu ostateczną radę xD

Przed chwilą, Rocco Siffredi napisał:

Kłóciłaś się w tym temacie z moderacją, może dlatego xD

ps. mama filipa dała mu ostateczną radę xD

A twoja jakom ci dała?

15 minut temu, zielowania napisał:

Szary kamień czy tam szara skala poczytaj sobie o tym. Jak stwierdzisz że nie działa to nie mam z tym problemu. Być może nie sprawdza się w każdej sytuacji, ale na forumku łatwiej... 

soprry ale nie chce mi sie jakichs bzdur czytac o jakichs metodach psychologicznych polecanych przez wariatki z jutuba kazdy ma sowj charakter ja nie mam problemu z moim to ty masz problem ty przepracuj mnie nie rpzeszkadza ze ktos mnie nazwie chlopem nie jestm mi przykro albo wujkiem wiec nie potrzebuje sie wglebiac w psychike zeby sobie z tym dac rade. 

tak zdrowo sie odzywiasz to po czym te wysypke masz tyle lat 😄 ?

Skąd wiesz ze ma wysypkę? 😅

13 minut temu, Get Out napisał:

Cola w ogóle jest za droga przesadnie i może chodzi o to żeby pokazać że go stać, bo często się tym chwali jakby w Ameryce był. 😅

no de.bil 😄 

nawet picie syfu uwaza za chwalenie sie jakby ostatnia coca cole widzial na komunii jak mu ciotka dala

Edytowano przez libed from kafeteria

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie, cofam się od końca.

Ale juz teraz stwierdzam, że to miejsce jest przegrane. Nadszedł czas ksysia, ma poparcie i będzie pouczał rodziawione japy jak robic frytki. Kiedyś zbluzga te wszystkie podlizujące sie mu ameby, albo przyjdzie zmiana userów i pogonią psychola jak kiedyś. Na chwilę obecną chyba nie ma sensu kruszyć kopii.

Znowu dużo żalu w tej wypowiedzi i niskie morale. 😅

4 minuty temu, Get Out napisał:

Ale ten cukier pochodzi naturalnie z owoców w większości więc czasami sięgnę, ale Dr.Vit częściej .

Dr Witt. Nawet nie potrafisz przeczytać co pijesz. Ja prdl 😄

soprry ale nie chce mi sie jakichs bzdur czytac o jakichs metodach psychologicznych polecanych przez wariatki z jutuba kazdy ma sowj charakter ja nie mam problemu z moim to ty masz problem ty przepracuj mnie nie rpzeszkadza ze ktos mnie nazwie chlopem nie jestm mi przykro albo wujkiem wiec nie potrzebuje sie wglebiac w psychike zeby sobie z tym dac rade. 

To od cukru taki agesiw. Uaktywniaj pasożyty w ciele.

no de.bil 😄 

No ten napój nie jest wart tej ceny .

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie, cofam się od końca.

No jest ale poczytaj koniecznie jak mi

zdaje raport z tego co napisałam na nerwicy 😛 siedzi tam w krzokach i uczy sie tych postow na pamięć ten nasz wygryw 😛

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się