Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mroczne widmo

Nie ma jak poranna kawka z moderacją o 8:00

Polecane posty

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

No to czyścimy stronę.

😎

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Skoro salowa nie jest już salową to jak będziemy pisać? :classic_wacko:

Ochroniara? 😎

7 minut temu, selkie napisał:

Nie cytuj mnie, zboczony brudny ułomie.

Zgłaszam cię. 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zgłaszam cię. 

Tak, na policję i będę miała sprawę, wiem :) 

Możesz przejąć tego kolegę, tylko jakoś tobą nawet największe odpady i zboki się nie chcą interesować :) 

3 minuty temu, selkie napisał:

Tak, na policję i będę miała sprawę, wiem 🙂

Możesz przejąć tego kolegę, tylko jakoś tobą nawet największe odpady i zboki się nie chcą interesować 🙂

Czemu jestem gorszy od lezaka? Ja nie wale konia pod teksty od ai

No no, widzę że "doborowe" towarzystwo spełzło się do tego wątku: poPieprzona katolska dewota (BTW Pieprzna: zaczęłaś dbać o siebie czy dalej straszysz ryjem tak samo jak wnętrzem?) i psycholka z lasu już się paluszkami trącają. Te dwie jadowite spie...liny stąd nigdy nie odejdą (przynajmniej póki kres ich dni nie nadejdzie i Przeznaczenie nie raczy uwalnić Kafeterii od nich) 🙂

Ale dla równowagi choć są i dwa bardziej przyzwoite byty (Magda i Krzysztof, pozdrawiam Was w dniu dzisiejszym) 😉

• Like 1

35 minut temu, selkie napisał:

Tak, na policję i będę miała sprawę, wiem 🙂

Możesz przejąć tego kolegę, tylko jakoś tobą nawet największe odpady i zboki się nie chcą interesować 🙂

Ciesz się, przynajmniej ci jedyni chętni na ciebie absztyfikanci pozostaną 😄

2 minuty temu, Mewa again napisał:

Ciesz się, przynajmniej ci jedyni chętni na ciebie absztyfikanci pozostaną 😄

Naprawdę nie wiem, co ci się uroiło, przegrywie z brudnym pazurem, że ja mogę chcieć zwracać uwagę na twoją incelską osobę starego buraka :) 

• Haha 1

I doprawdy ciekawe, czym Pieprz aż tak zawiniła tej taniej kanalii, słynącej z lizania wdzięków prostytutki bytomskiej, żeby ją tak niezaczepiany obrażał. Atencji brakuje przegrywowi życiowemu wyraźnie. 

• Haha 1

39 minut temu, Mewa again napisał:

No no, widzę że "doborowe" towarzystwo spełzło się do tego wątku: poPieprzona katolska dewota (BTW Pieprzna: zaczęłaś dbać o siebie czy dalej straszysz ryjem tak samo jak wnętrzem?) i psycholka z lasu już się paluszkami trącają. Te dwie jadowite spie...liny stąd nigdy nie odejdą (przynajmniej póki kres ich dni nie nadejdzie i Przeznaczenie nie raczy uwalnić Kafeterii od nich) 🙂

Ale dla równowagi choć są i dwa bardziej przyzwoite byty (Magda i Krzysztof, pozdrawiam Was w dniu dzisiejszym) 😉

Ooo Mewusia kto by pomyślał że taki gudboj zraniony polubi się z takimi namolami w typie sadystycznego bota który napjerdala nawet jak mu błąd wyskakuje ale dalej powtarza się retarded😮

27 minut temu, selkie napisał:

I doprawdy ciekawe, czym Pieprz aż tak zawiniła tej taniej kanalii, słynącej z lizania wdzięków prostytutki bytomskiej, żeby ją tak niezaczepiany obrażał. Atencji brakuje przegrywowi życiowemu wyraźnie. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zawsze rżniecie ofiary, całe wy (dwie)

Jak widzę (ob)Leśna jesteś w formie; psychiatra i farmaceuci mieliby z ciebie na lata źródło dochodu gdybyś była skłonna podjąć leczenie (ale, sądząc po widocznych efektach, konsekwentnie go unikasz) 😉

45 minut temu, selkie napisał:

Naprawdę nie wiem, co ci się uroiło, przegrywie z brudnym pazurem, że ja mogę chcieć zwracać uwagę na twoją incelską osobę starego buraka 🙂

Nie pochlebiaj sobie wariatko, że miałem na myśli siebie; twoja to pravol i tym podobne ułomy.

14 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał:

Ooo Mewusia kto by pomyślał że taki gudboj zraniony polubi się z takimi namolami w typie sadystycznego bota który napjerdala nawet jak mu błąd wyskakuje ale dalej powtarza się retarded😮

Dumbo, ale co Ty teraz do mnie pjerdolish? 😄

W sumie to nie rozumiem, po co typ o statusie dla mnie końskiego bobka, wypisuje do mnie nagle 🙂

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

mewa kope lat jak tam bylo grzybobranie w tym roku jakies smakowitosci znalazles czy inne wenery 😄 ?

16 hpvów 😀

6 minut temu, Mewa again napisał:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zawsze rżniecie ofiary, całe wy (dwie)

Jak widzę (ob)Leśna jesteś w formie; psychiatra i farmaceuci mieliby z ciebie na lata źródło dochodu gdybyś była skłonna podjąć leczenie (ale, sądząc po widocznych efektach, konsekwentnie go unikasz) 😉

Nie pochlebiaj sobie wariatko, że miałem na myśli siebie; twoja to pravol i tym podobne ułomy.

Siema brudny pazur 😀

50 minut temu, Mewa again napisał:

Zdecydowanie Krzysztof który co wieczor pisze o waleniu reka zmarłym jest okazem rownowagi i przyzwoitości 😀😂

27 minut temu, selkie napisał:

W sumie to nie rozumiem, po co typ o statusie dla mnie końskiego bobka, wypisuje do mnie nagle 🙂

Boś za głupia, ale wyjaśnię: wszedłem do wątku będącego akurat na górze strony i zobaczyłem że dwie z największych spie...lin tego forum dalej obsmarowują dupy porządniejszym od nich, zupełnie jakby świat kilka lat temu stanął w miejscu. Tyle. Nie dopowiadaj sobie.

A to, jak mam dla ciebie status, to mniejsze ma dla mnie znaczenie niż pierdnięcie owcy w mijanej autem zagrodzie.

Tyle w temacie.

25 minut temu, aphex_twin napisał:

Siema brudny pazur 😀

A ciebie ktoś zapraszał do dyskusji? Nie przypominam sobie, więc wypad.

BTW: nawet z najbardziej uwalonymi rękami i tak byłbym mniej skażony od takiej padliny jak ty 😉

1 godzinę temu, Mewa again napisał:

A kim jest typ który idzie na randkę z tania zaniedbana prostytutka analfabetka? I śliniący się do innego wulgarisa zwanego pokahontaz? Kolejny z ego wyebanym w kosmos januszek xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się