BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: Ależ skąd, normalka, szczególnie w przypadku pierwszej rozliczającej cudze rodziny ;D A to potwierdzone czy znowu fantazje was ponoszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu Gust z matką mam podobny no ale fu jak tak można xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1069 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: No i po co to sobie robisz? Przecież idiôtkę z siebie robisz brnąc w te wymysły wystrzeliwane językiem upośledzonej wariatki Dla niej chyba naprawdę bycie budowlańcem, czy alimenciarzem (pomijając, że to bzdury) to gorsza kategoria niż skakanie na kiełbasie ojczyma Dobra, kończę też, bo nie zdzierżę ;D Edytowano 2 godziny temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 187 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ty nie jesteś podręczna, bo coś robisz dla innych. A inne podręczne przychodzą tu ze złą energią, opuszczać jadu, bo w domach muszą siedzieć cicho jak myszy pod miotłami. Kiedy ich mężowie budowlańcy z powiatu wielkopolskiego i rozwodniki z alimentami są zaborczy i podręcznym nic nie wolno. Ale tutaj jak widać na wiele podręczne mogą sobie pozwolić Więc jesteś bezpieczna. Możesz wejść Nieprawda. Ja od kilku lat w ciula lecę. Dziwię się, że mój zaborczy facet jeszcze mnie w doopę nie kopnął. Może dlatego, ze u mnie zawsze jest kakao 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1069 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A to potwierdzone czy znowu fantazje was ponoszą Cofnij się w postach, kwestię wiary pozostawiam obserwatorom, ja - wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: To żart, odnoszący się do tego, że Twój drugi facet był jakoś daleko związany z pierwszym, o ile zrozumiałam. Jest to pikuś przy bzykaniu faceta własnej matki ;D Był kiedyś chłopakiem jego siostry, kilka lat temu, w każdym razie nie rodziną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 166 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nieprawda. Ja od kilku lat w ciula lecę. Dziwię się, że mój zaborczy facet jeszcze mnie w doopę nie kopnął. Może dlatego, ze u mnie zawsze jest kakao Jak kakao gorące to chłop zostanie, bo, gdzie mu będzie lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 187 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak kakao gorące Jak sobie ugotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 166 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Jak sobie ugotuje A Ty sypiasz do godziny 13-stej? Bo tutaj takie są, co śpią do tej godziny i lata anemii wyleczyć nie mogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A Ty sypiasz do godziny 13-stej? Bo tutaj takie są, co śpią do tej godziny i lata anemii wyleczyć nie mogą. A mnie caryca nie chce dać słoika kompotu, a prosiłam ją to zignorowała mą wypowiedź… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 166 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: A mnie caryca nie chce dać słoika kompotu, a prosiłam ją to zignorowała mą wypowiedź… Bo woli sama wypić (niż się podzielić) pohejtować, a w niedziele do Kościoła w garsonce i grubych rajtuzach pójdzie. Że też jej nie wstyd i ambona kościelna na głowę jej nie spadnie. Bezwstydnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 187 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A Ty sypiasz do godziny 13-stej? Bo tutaj takie są, co śpią do tej godziny i lata anemii wyleczyć nie mogą. Nie. Już dawno przestałam się bzykać do rana. Nie mam czego odsypiać i pełny pęcherz mi nie pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: A Ty sypiasz do godziny 13-stej? Bo tutaj takie są, co śpią do tej godziny i lata anemii wyleczyć nie mogą. A jaki jest związek długiego snu z anemia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bo woli sama wypić (niż się podzielić) pohejtować, a w niedziele do Kościoła w garsonce i grubych rajtuzach pójdzie. Że też jej nie wstyd i ambona kościelna na głowę jej nie spadnie. Bezwstydnica I oto ma być miłość do bliźniego według kościelnej osoby? Przecież pan Jezus mówił żeby ostatnim okruszkiem podzielić się czy coś takiego. A tu taka pycha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 146 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: A mnie caryca nie chce dać słoika kompotu, a prosiłam ją to zignorowała mą wypowiedź… Oj sorry. Dam ci po jednym z każdego smaku. Może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Oj sorry. Dam ci po jednym z każdego smaku. Może być? Pewnie, bardzo Ci dziękuję!!!! Jakie to smaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 166 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: I oto ma być miłość do bliźniego według kościelnej osoby? Przecież pan Jezus mówił żeby ostatnim okruszkiem podzielić się czy coś takiego. A tu taka pycha. Ten typ tak ma, że się nie podzieli. Bo z chytrości woli sama zjeść.. A wiesz, że wyzywała mnie od kurew kiedyś? A na drugi dzień pewnie do spowiedzi poszła. Bo tak wypada przy mężu budowlańcu gospodarzu, który zasuwa na 2 etaty, kiedy jego żona pisze na 3 forach i nie dba o siebie. No bo kiedy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 187 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Oj sorry. Dam ci po jednym z każdego smaku. Może być? Zareagowałaś śmiechem na kakao. Skojarzyłaś, że chodziło mi o skecz kabaretu Smile? ...Merlin, widzę, że już do niczego nie jestem ci potrzebna! Nooo Dobra! Idę po to kakao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 1 godzinę temu Cześć dziewczyny nie przeszkadzjcie sobie Ja sobie pogram na cymbałkach w nowym temacie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 187 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Cześć dziewczyny nie przeszkadzjcie sobie Ja sobie pogram na cymbałkach w nowym temacie Po co? Siedź z nami. Jest duża szansa, że i tobie się oberwie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ten typ tak ma, że się nie podzieli. Bo z chytrości woli sama zjeść.. A wiesz, że wyzywała mnie od kurew kiedyś? A na drugi dzień pewnie do spowiedzi poszła. Bo tak wypada przy mężu budowlańcu gospodarzu, który zasuwa na 2 etaty, kiedy jego żona pisze na 3 forach i nie dba o siebie. No bo kiedy? Jeśli to prawda, to jest strasznie smutne. Jak już zresztą pisałyśmy, że kto modli się pod figurą to diabła ma za skórą. A dlaczego Cię tak wyzywała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Cześć dziewczyny nie przeszkadzjcie sobie Ja sobie pogram na cymbałkach w nowym temacie Pij kakao będziesz wielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 146 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Baba napisał: Zareagowałaś śmiechem na kakao. Skojarzyłaś, że chodziło mi o skecz kabaretu Smile? ...Merlin, widzę, że już do niczego nie jestem ci potrzebna! Nooo Dobra! Idę po to kakao Oczywiście, Bożenko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu Śniło mje się że mnie megakot więził w swoim chorym domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 166 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Cześć dziewczyny nie przeszkadzjcie sobie Ja sobie pogram na cymbałkach w nowym temacie Ja tylko widzę, po wpisach Boni. Jak można wymyślić, że byłam kogoś pasierbicą i spałam z chłopem matki? Jak moi rodzice byli razem aż do śmierci ojca. Normalne Widmoki nr 2Podręczne od budowlańców i rozwodników sio do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Po co? Siedź z nami. Jest duża szansa, że i tobie się oberwie Mam dzisaj ciężki start po weekendzie, więc nie wiem czy zaryzykuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 146 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Pewnie, bardzo Ci dziękuję!!!! Jakie to smaki? Czerwona porzeczka, wiśnia, jabłko dwie odmiany, agrest, brzoskwinia, winogrono, jeżyny, śliwki, gruszki. A nie boisz się, że zatrute po tych wszystkich okropnościach, które ci Madzia zmyśla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Pij kakao będziesz wielki Niezły pomysł dawno nie piłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja tylko widzę, po wpisach Boni. Jak można wymyślić, że byłam kogoś pasierbicą i spałam z chłopem matki? Jak moi rodzice byli razem aż do śmierci ojca. Normalne Widmoki nr 2Podręczne od budowlańców i rozwodników sio do pracy. Madzia bez urazy, ale nie będę wnikał w wasze ploty czy tam prawdę kto po co jak i na co no bez yay Muszę się zrelaksować bawcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Czerwona porzeczka, wiśnia, jabłko dwie odmiany, agrest, brzoskwinia, winogrono, jeżyny, śliwki, gruszki. A nie boisz się, że zatrute po tych wszystkich okropnościach, które ci Madzia zmyśla? Jakież znowu głupoty? To są wasze sprawy, a kompociku chętnie się napiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach