Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Już dawno by wypłynęło.

No nie uwierzę jednak. Bo jak wyżej, a tu styl sensacyjnego obrzucenia goownem typowo z f23 🙂

Nie podoba ci sie prawdziwe info to płyn za truchłem do Jukon. 😎 Ludzie trzymali dużo dla siebie, bo zdradzała dane i nikt nie chciał jej na ogonie. Ile osób zdradziła za kurtyną to już niech każdy sobie dopowie mitomanie Rollo. 😄👋

Przed chwilą, selkie napisał:

Piszesz cały czas to samo. Poza tym budowlaniec to normalny zawód, nierzadko wymagający kwalifikacji, na pewno większych, niż otwieranie szlabanu w durnej kamizelce security. 

Mój mąż nie jest budowlańcem a nawet gdyby był to żaden wstyd. Tylko taka tępaczka jak Madźka może od budowlańca wyzywać faceta pracującego zmianowo. 

59 minut temu, Onaaaa napisał:

Dokładnie i żadnych kłótni dziś tylko grzecznie kakao i spać 😅

Tego nie mogę obiecać, ale jak zrobisz mi pizze do tego to spoko 😅:classic_cool:

1 minutę temu, Truchło z Jukon napisał:

Nie podoba ci sie prawdziwe info to płyn za truchłem do Jukon. 😎 Ludzie trzymali dużo dla siebie, bo zdradzała dane i nikt nie chciał jej na ogonie. Ile osób zdradziła za kurtyną to już niech każdy sobie dopowie mitomanie Rollo. 😄👋

Pamiętam zrozpaczony wpis jakiejś kobiety z anonima o Madzi. Że nic nie może na nią powiedzieć, bo ona pisze do jej męża i rodziny właśnie na fejsie. I że tyle zła, ile Madzia narobiła, to się nie mieści w pale. Więc to prawda, że ona sporo kobiet trzymała w szachu, mając o nich informacje, zdobyte wcześniej w zaufaniu. 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

A może przestańcie się kłócić. Po co ten niepotrzebny hejt. 

Wytłumacz to swojej koleżance, która piąty rok hejtuje mnie i moją rodzinę z zazdrości, bo sama nie ma męża i dzieci i musi zapieprzać nadgodziny żeby przeżyć.

1 minutę temu, Truchło z Jukon napisał:

Brawo, że nagle znalazłeś w sobie tyle odwagi, to musiał być ważny dzień w twoim życiu 😛 spoko.

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Caryca się odpaliła? Bo mam ją w ignorze ale, wiem, że wyzywa 😁

41 minut temu, Margherite napisał:

Już wcześniej mówiłam że takich kłótni na muzycznym jeszcze  nie było 😉

Zawsze musi być ten pierwszy raz Gretta :classic_cool:

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Mój mąż nie jest budowlańcem a nawet gdyby był to żaden wstyd. Tylko taka tępaczka jak Madźka może od budowlańca wyzywać faceta pracującego zmianowo. 

Przecież wiem, że nie jest, Pieprz. Tak jak mój nie jest agentem nieruchomości 😄 Chciałam właśnie tylko zaznaczyć, że skacze do normalnej profesji.

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Wytłumacz to swojej koleżance, która piąty rok hejtuje mnie i moją rodzinę z zazdrości, bo sama nie ma męża i dzieci i musi zapieprzać nadgodziny żeby przeżyć.

Pozwolę odpisać i odpiąć ignora na minutę. Ja ci niczego nie zazdroszczę, to ty latasz za innymi i obrażasz. Do roboty, bo 800 +smakuje. 

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Madzia odbiera bardzo dużo ataku z różnych stron, a poza tym faceta ma, z tego co mi wiadomo. Zresztą nie moja sprawa. Ale nagonkę widzę na jej osobę od dawna 

10 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Makaron wisisz mi 200 złotych za rozkręcenie tematu, bo wiało nudą. A tu podręczne się odpaliły 😁

Madzia pracujesz 250h miesięcznie i nie masz pieniędzy ? :classic_cool:

1 minutę temu, selkie napisał:

Przecież wiem, że nie jest, Pieprz. Tak jak mój nie jest agentem nieruchomości 😄 Chciałam właśnie tylko zaznaczyć, że skacze do normalnej profesji.

Może się zadawała z jakimś stereotypowym budowlańcem co na budowie cegły nosił żeby mieć na flaszkę.

1 godzinę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

A jaki jest związek długiego snu z anemia?

anemia powoduje niedotlenienie, a niedotlenienie osłabienie i większą potrzebę regeneracji?

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Madzia odbiera bardzo dużo ataku z różnych stron, a poza tym faceta ma, z tego co mi wiadomo. Zresztą nie moja sprawa. Ale nagonkę widzę na jej osobę od dawna 

niektóre bezrobotne kurki bardzo się nudzą

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

To nie jest żadna nagonka tylko odpłacanie za jej ciągłe jątrzenie, zaczepki i prześladowanie. Nikt się tyle nie nasłuchał obelg od niej co selkie i ja. Sama chyba widzisz jak mnie oczernia w co drugim wpisie. Jest po prostu za głupia żeby prowadzić normalne rozmowy, jej jedyny sposób na zaistnienie na forum to prowokowanie kłótni i zgłaszanie tematów do usunięcia. 

• Like 1

9 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

hejt nas karmi

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Pozwolę odpisać i odpiąć ignora na minutę. Ja ci niczego nie zazdroszczę, to ty latasz za innymi i obrażasz. Do roboty, bo 800 +smakuje. 

Och, akurat ten wpis odpięłaś. Nie pajacuj, wiem że wszystko czytasz. Jak chcesz to ci wyślę te 800 zł, może sobie w końcu kupisz te rajtuzy o których codziennie krzyczysz w ekstazie.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Z Daddym 😅

też by mi sie nudziło gdybym musiała chłopu świat tłumaczyc na każdym kroku i pilnować aby za dużo nie wychlapał w przypływie szczerości

Mewa miał jednak rację. Ruda nie chce się leczyć, bo lekarz miałby ręce pełne roboty, a Pieprz ma brzydkie wnętrze i jest brzydka. Dlatego nigdy stąd nie odejdą 😁

4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Może się zadawała z jakimś stereotypowym budowlańcem co na budowie cegły nosił żeby mieć na flaszkę.

Sądząc po wyborze miejsc na seks (wiadukty ze śmieciami i barszczem Sosnowskiego), mogło tak być 😎

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

też by mi sie nudziło gdybym musiała chłopu świat tłumaczyc na każdym kroku i pilnować aby za dużo nie wychlapał w przypływie szczerości

Zwłaszcza o płaskim tyłku żony 😁

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

A potem będziesz znowu beczeć kuweto z kocim łajnem we łbie (znowu dziś będziesz wypytywać userów o moją rodzinę, plotkaro, strzelająca palcówki pod trenerów dzieci)? 🙂 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Mewa miał jednak rację. Ruda nie chce się leczyć, bo lekarz miałby ręce pełne roboty, a Pieprz ma brzydkie wnętrze i jest brzydka. Dlatego nigdy stąd nie odejdą 😁

Powiedz mi jak to się stało, że twoje zdjęcie lata w oryginale i po przeróbkach jako obiekt kpin a mojego nikt nie ruszył?

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Ciekawy, czy przy stole i forum gadają o nickach 😎Biedny alimenciarz i rozwodnik 😎

Przed chwilą, selkie napisał:

A potem będziesz znowu beczeć kuweto z kocim łajnem we łbie (znowu dziś będziesz wypytywać userów o moją rodzinę, plotkaro, strzelająca palcówki pod trenerów dzieci)? 🙂 

przeczytaj swoje dzisiejsze wypociny a potem sie czepiaj innych. Plotkare to w lustrze możesz zobaczyć, znów od rana biegasz za swoją byłą psiapsi z ero i ją nękasz?

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Powiedz mi jak to się stało, że twoje zdjęcie lata w oryginale i po przeróbkach jako obiekt kpin a mojego nikt nie ruszył?

Pamiętaj, że te foty mają kilkanaście lat (sprawdziłam kiedyś metadane ;)). Ona już wtedy wyglądała jak grubo po 40-tce, choć była znacznie młodsza, pomyśl, jak mus wyglądać teraz i śmiej się z hejtu 😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się