Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Ukryte babki

Polecane posty

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

tadam akurat jestem, a babke zrobie drozdzową dzisiaj 😜

Teraz czekają jak inna babka da dzwonek.

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nawet nie zdążyłam postawić literki. Żądam przywrócenia tematu 😄

przywróć, przecież powiedziałaś libkowi że jesteś moderatorką a ten w to wierzył przez 4 lata 🤣

• Haha 1

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

przywróć, przecież powiedziałaś libkowi że jesteś moderatorką a ten w to wierzył przez 4 lata 🤣

Ciekawe, jak Gina na randce i co dobrego wcina 😝😊

Racica ty masz w ogóle tego janusza czy odpłynął po tych słynnych wakacjach "pod palmami" bo obserwując twoja aktywność w terenie można odnieść wrażenie że ten związek to wspomnienie. Niby swiezy zwiazek a od miesięcy dzien w dzien to samo jak nie daddy to libed na tapecie.

3 minuty temu, salix napisał:

Racica ty masz w ogóle tego janusza czy odpłynął po tych słynnych wakacjach "pod palmami" bo obserwując twoja aktywność w terenie można odnieść wrażenie że ten związek to wspomnienie. Niby swiezy zwiazek a od miesięcy dzien w dzien to samo jak nie daddy to libed na tapecie.

Wystarczy 😉

4 minuty temu, salix napisał:

Podejrzewam, że także ta śmiec-firma to już plajta i wspomnienie. Szczególnie chyba działalność jednoosobowa wymaga jakiegoś zaangażowania i pracy, a nie hejtingu całe doby na forach. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Wystarczy 😉

co za rzep. Czy ja latam po forum i wołam przyboczna przyboczna? W ogole już nie zwracam uwagi na tego pionka na planszy, a ta lata za mną jak by sie zakochała. Też bedzie za mną biegać i wołać "palcówka"??

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Czy ja latam po forum i wołam przyboczna przyboczna? 

Tak, tworzysz tu jakieś "teamy", widzisz sojuszników, których nikt inny nie widzi itd. Tak jak w brzucholu Janusza widzisz kaloryfer, choć całe forum widziało, że to bęben. 

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

co za rzep. Czy ja latam po forum i wołam przyboczna przyboczna? W ogole już nie zwracam uwagi na tego pionka na planszy, a ta lata za mną jak by sie zakochała. Też bedzie za mną biegać i wołać "palcówka"??

Ludzie ciebue komentują bo jesteś yebnieta a twoj peron jest coraz dalej. Jesteś pośmiewiskiem ( i to na własne życzenie) i źródłem beki niczym zjednoczeni widmok i lezak  

ustawiać to sobie z denaturowymi koleżankami możesz buty w przedpokoju 

a przyboczna to ty jesteś - każdego możliwego faceta do ktorego sie żałośnie zalecasz  

Edytowano przez draże korsarze
  • Thanks 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Może coś wypiła jak Krejzi, co wieczór? 😝

daj spokój. Tak biegać za bogu ducha winna userką i wołać "palcówka" "palcowanie" "palec w majtkach" 😜 oszaleć można z tymi hejterkami 

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Bo? Wytrzeźwiałaś? 

Ona najpierw dniami i nocami hejtuje, a potem nagle do innych "po co to robisz?", "co ci się dzieje" i reszta tej hipokryzji.

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Ludzie ciebue komentują bo jesteś yebnieta a twoj peron jest coraz dalej. Jesteś pośmiewiskiem i źródłem beki niczym zjednoczeni widmok i lezak  

a przyboczna to ty jesteś - każdego możliwego faceta do ktorego sie żałośnie zalecasz  

💙

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Ludzie ciebue komentują bo jesteś yebnieta a twoj peron jest coraz dalej. Jesteś pośmiewiskiem i źródłem beki niczym zjednoczeni widmok i lezak  

Miejmy świadomość, że zaraz znowu zbanuje nam nicki, ale trudno. 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

daj spokój. Tak biegać za bogu ducha winna userką i wołać "palcówka" "palcowanie" "palec w majtkach" 😜 oszaleć można z tymi hejterkami 

😄😄😄

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Miejmy świadomość, że zaraz znowu zbanuje nam nicki, ale trudno. 

A raz sie żyje 😃

A to prawda z ta terapia samooceny po odrzuceniu przez sebki ? Nawet przykre gdyby nie fakt ze kompleksy e wyjatkowo brzydki sposób leczy na osobach postronnych które nie są winne jej problemów 

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

A raz sie żyje 😃

Też uważam, że nie należy się dawać zastraszać dwóm menopauzom 🙂 Ja tam mogę mieć codziennie nowego królika 🙂

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

A to prawda z ta terapia samooceny po odrzuceniu przez sebki ? Nawet przykre gdyby nie fakt ze kompleksy e wyjatkowo brzydki sposób leczy na osobach postronnych które nie są winne jej problemów 

Prawda. 

11 minut temu, KróliczekZły napisał:

Ona najpierw dniami i nocami hejtuje, a potem nagle do innych "po co to robisz?", "co ci się dzieje" i reszta tej hipokryzji.

Wiem, idjotka.

albo ‚może Już wystarczy’ 🤣

albo ‚po co dolewasz oliwy do ognia’

parodia 

Edytowano przez draże korsarze

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Króliki szybko się mnożą, dasz radę.

😄

Brakuje mi jedynie, że nie mam kont chociaż dwóch do lajków. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się