tymczasowablokada 123 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Qwerty88 napisał: nie zdążyłam sie wpisać, BMI>20 to już wielka baba Bo ze Śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Intercity to najgorsze łajno. Parę razy miałam przyjemność się przejechać i za każdym razem trafiałam na antypatyczne konduktorki. Nie mam wielkich doświadczeń z pociągami. W tym roku zdarzyło mi się kilka razy stąd wiem o przesyłkach konduktorskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Ja największe lustro w domu mam ustawione na wprost okna. To dobra miejscówka bo powoduje, że nic w nim nie widać. No chyba, że akurat jest noc. Ale wtedy nie włączam światła i problem z lustrem też mam rozwiązany. Mi wystarczy, że zdejmę okulary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 7 godzin temu Coś forum szwankuje, bo znowu te same koperty obok emoty mi wskakują. A wcześniej tego nie było. Może forum ma remont? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Awansowałam na smoczycę z ero. "Smoczyca to symbol potężnej, kobiecej energii – łączący siłę, ochronę, mądrość i pierwotną moc tworzenia oraz niszczenia." Ja bym to odebrała jako komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Coś forum szwankuje, bo znowu te same koperty obok emoty mi wskakują. A wcześniej tego nie było. Może forum ma remont? Dokładnie, też widzę kwadraty puste zamiast emotikon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Mi wystarczy, że zdejmę okulary Ja widzę siebie oczyma wyobraźni. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Dokładnie, też widzę kwadraty puste zamiast emotikon. Rano tego jeszcze nie było.. Teraz dopiero to zauważyłam po zalogowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Bo ze Śląska Śląsk żąda dostępu do morza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: "Smoczyca to symbol potężnej, kobiecej energii – łączący siłę, ochronę, mądrość i pierwotną moc tworzenia oraz niszczenia." Ja bym to odebrała jako komplement O! Mądrość i moc tworzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Śląsk żąda dostępu do morza Kto żąda? Ogier francuski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Śląsk żąda dostępu do morza Śródziemnego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Ja widzę siebie oczyma wyobraźni. :/ I to jest dobra droga, jeszcze lepiej to tylko przeglądać się w oczach zakochanego mężczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 7 godzin temu Dla wyjaśniania ogier francuski to pieszczotliwa nazwa Libeda. Bo w nocy wpadł w szał jak przypomniałam mu pewną rzecz i zaczął wyzywać mnie od koni i kobył. A francuski to od narzeczonej z Paryża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Dla wyjaśniania ogier francuski to pieszczotliwa nazwa Libeda. Bo w nocy wpadł w szał jak przypomniałam mu pewną rzecz i zaczął wyzywać mnie od koni i kobył. A francuski to od narzeczonej z Paryża. Najbardziej żałosne jest to, że żaden słuszny przytyk czy zwrócenie uwagi na jego upośledzenie i chamstwo zostanie odparty i nigdy nie przyjmie do siebie niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, tymczasowablokada napisał: Kto żąda? Ogier francuski? 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Dla wyjaśniania ogier francuski to pieszczotliwa nazwa Libeda. Bo w nocy wpadł w szał jak przypomniałam mu pewną rzecz i zaczął wyzywać mnie od koni i kobył. A francuski to od narzeczonej z Paryża. a teraz kumam, on mieszkał w Zagłębiu 18 lat i dalej nie nauczył się że Sosnowiec to nie Śląsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Najbardziej żałosne jest to, że żaden słuszny przytyk czy zwrócenie uwagi na jego upośledzenie i chamstwo zostanie odparty i nigdy nie przyjmie do siebie niczego. Wpadł w taki szał, że blokują forum. Kiedyś Krezji narzekała na niego, że czasami ma ciężko z nim, ale czego można się spodziewać po facecie, który życzył mi udaru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Wpadł w taki szał, że blokują forum. Kiedyś Krezji narzekała na niego, że czasami ma ciężko z nim, ale czego można się spodziewać po facecie, który życzył mi udaru? A to jakaś para jest? Haha, czego ja się dowiaduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Pokraka napisał: I to jest dobra droga, jeszcze lepiej to tylko przeglądać się w oczach zakochanego mężczyzny Hmm... Tylko żeby to był wczesny objaw zakochania bo poźniej to już różnie bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 7 godzin temu Libed to totalny ułom. Nie wiem co krejzi w nim widzi. On pasuje do niej jak chùi do dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Hmm... Tylko żeby to był wczesny objaw zakochania bo poźniej to już różnie bywa. Zakochanie to zawsze wczesny etap. Potem jest miłość a ta bywa trudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Libed to totalny ułom. Nie wiem co krejzi w nim widzi. On pasuje do niej jak chùi do dùpy Niektórym by tak pasowało. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 346 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Libed to totalny ułom. Nie wiem co krejzi w nim widzi. On pasuje do niej jak chùi do dùpy Nie róbcie z niego tępaka, który nie wie, gdzie mieszkał. Racica tylko podpuszcza jak zwykle, bo jej psiapsi twierdzi ze on jest ze Śląska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BapkaBoża napisał: Libed to totalny ułom. Nie wiem co krejzi w nim widzi. On pasuje do niej jak chùi do dùpy właśnie ciągnie swój do swego 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie róbcie z niego tępaka, który nie wie, gdzie mieszkał. Racica tylko podpuszcza jak zwykle, bo jej psiapsi twierdzi ze on jest ze Śląska. A jakie to ma znaczenie skąd jest xD jak będzie z wielkiego miasta to wielkim panem się stanie czy wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Ogólnie nuda tu i znudziło mi się marnowanie czasu na nic. Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BapkaBoża napisał: Ogólnie nuda tu i znudziło mi się marnowanie czasu na nic. Cześć Zaraz hejtery wypełzną z nor i zacznie się heblowanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Zakochanie to zawsze wczesny etap. Potem jest miłość a ta bywa trudna Hmm... No to nie ma dla mnie nadziei. Jestem jaka jestem i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 346 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BapkaBoża napisał: A jakie to ma znaczenie skąd jest xD jak będzie z wielkiego miasta to wielkim panem się stanie czy wtf Nigdzie nie mówiłam, że miejsce zamieszkania wpływa na to, kim ktoś jest. Libed czasami bywa januszem, ale na pewno nie jest tępy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, BapkaBoża napisał: Ogólnie nuda tu i znudziło mi się marnowanie czasu na nic. Cześć Płakać będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach